2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Hayırlı olsun cnm. Çok şükür ikinizde sağlıklısınız.

Annem İstanbul da ablamda ben Bursadayim, annemin evi de depremde agir hasar aldi,kendi evleri olsa dusunmem gerekirse gidip orda dogum yapardim ama malesef onlarin da evi degil,ablamin da uc cocugu var orda rahat edemem.
Anladim, herkes için kotu olmuş. İnsallah en kisa zamanda planlarini yapip, sizin doğumdan dolayi da hizli bı şekilde hayatlarini duzene koyarlar. Ayni ev icinde uzun süre olmaz. Cadira falan esiniz tabiki musaade etmez haliyle, oyuzden mantikli ve gerçekçi bir plan yapip sizi de rahatlatirlar inşallah.

Ay maşallah çok çok sevindim senin adına canım darısı bizlere inşallah sağlıcakla büyüt yavrunu

Ay ne güzel anlattın ya bnde boyle sakin olabilirim inşallah şimdiden sancilansam ne yaparım diye düşünüyorum. Gideceğim hastane Dr bile net değil bu daha da tedirgin ediyo

Maşallah maşallah çok sevindim iyi olmanıza

Canim kapi suslemen de cok gyzel olmus. Ilk sutun gelmeye basladi ise devami arta arta gelecektir. Epidural sezeryan mi.oldun daha sonra kendine gelince ilk firsatta detaylarini bekliyoruz

Tebrik ederim gözünüz aydın allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah

Çok sevindim .. sağlıkla büyüt canım inşallah

Cok sevindim maşallah canim fırsat buldukça yazarsın bize, sağlıkla büyütün inşallah

Maşallah Allah analı babalı büyütsün darısı bizlere olsun

Hayırlısı olsun , sağlıkla büyüsün Ekin

Hahahha tamam ben başlıyorum hurmaya yer silmek de iyi diyolar temizliğe bahane hem ben haftaya ona da başlıcam
yer silmek mi bende başlaayayım yarın güya izne ayrılınca dinlenecektik
Bende de var hormonları tetikler dedi bi arkadaşım ama çok abartmadan başlanabilir bence ben de icicem bi yarin muayne bitsin de ona göre ayarlicam
canım senin takvim 0 lanmış dün giremedim doğum mu yaptın yoksa tüm sayfaları da okumaya çalışıyorum merak ettim sizi inşallah ikinizde iyisinizdir.
maşallah canım Rabbim bahtlarını açık etsin. Küvezdeki miniğine de bir an önce kavuşursun inşallah
Kızlar bu t3 iyice düşmüş tsh yükselmis ya ilaç başlar mi doktor bana acaba
canım çok yüksek değil bence ben hamilelik başından bu yanı 25 mg kullanıyorum ama sen yine de danış istersen
Sizde de patlicakmis gibi bir his var mi? Ne uyuyabiliyorum ne oturabiliyorum. Cok huzursuz bir durum. Karnim o kadar gergin ki patlamaya hazir balon gibi ...
aynen canım sanki karnım 2 ye ayrılacakmış gibi gergin nasıl duruyorsa bebişler artık anlamadım
canım ben kızımda özele gittim hep ama arada devlet hastanesne de kontrole gidiyordum ne olur ne olmaz diye doğumum bayrama geldi doktorum şehir dışındaydı özele de gitsem devlete de gitsem bilmediğim bir doktor doğumumu yaptıracak diye devlete gittim hem imkan olarak devlet hastaneleri daha komplike her imkan var netice de diye düşündüm özel oda tuttuk normal doğum yaptım bebeğimin tüm kontrolleri de yapıldı hiç sıkıntı yaşamadım eğer özel oda imkanın varsa istediğin doktor imkanında varsa bence o kadar para vermeye hiç gerek yok benim özel tercih etmemin tek sebebi doktorum beni ve sürecimi bilsin diye

Tebrik ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…