Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Demek aşağı yukarı fiyatlar böyleBizimki Medipol 3000 dedi sunnetine
Sezaryen doğumlarda ciğerlerinde su kalabiliyormus canim o yüzden sanırım suyu atamamis dediler, biri 2700 diğeri 2800 doğdular ama cokkilo kaybettiler 36 saatte 200 gram verdi biri kuvezdakini bilmiyorum da ama toparlayacagiz inşallahAllah saglikla bir omur boyu huzurla yasamayi daim etsin kac kilo dogdular canim? Biri neden solumum sikintisi ile kuvozde ki? Tesekkur ederim insallah darisi saglikla bize
Masallah ikizlere gore cok cok iyi. Toparlar hemen Insallah Insallah tez kavusursunuzSezaryen doğumlarda ciğerlerinde su kalabiliyormus canim o yüzden sanırım suyu atamamis dediler, biri 2700 diğeri 2800 doğdular ama cokkilo kaybettiler 36 saatte 200 gram verdi biri kuvezdakini bilmiyorum da ama toparlayacagiz inşallah
minseo da mi doğuma gitti hadi hayırlı haberlerini bekliyoruz
Sezaryen doğumlarda ciğerlerinde su kalabiliyormus canim o yüzden sanırım suyu atamamis dediler, biri 2700 diğeri 2800 doğdular ama cokkilo kaybettiler 36 saatte 200 gram verdi biri kuvezdakini bilmiyorum da ama toparlayacagiz inşallah
Hay maşllahEvet ilk adetten sonra hamile kaldim
Çok zor hamile kaldım zaten hemen olacağını sanmıyorum ama Allahın takdiri olmaz diyip bi an da hamile kalacağım tutar o yüzden bi süre korunmakta fayda görüyorum.Regl olmayınca gebe kalma riski ortadan kalkmıyor canim, zaten oyuzden süt korur diye bisey yok diyoruz. Regl olmayıp yumurtlama gerceklestigi durumlar olabiliyor. Mutlaka korunmaya dikkat aman diyeyim:)
Regl cok gecikirse kadın doğum doktoruna görünmek iyi olur canim
MaşaAllahh kızEvet ilk adetten sonra hamile kaldim
Çok zor hamile kaldım zaten hemen olacağını sanmıyorum ama Allahın takdiri olmaz diyip bi an da hamile kalacağım tutar o yüzden bi süre korunmakta fayda görüyorum.
Regl olmadan yumurtlama olmasıda garip, öğrendiğim iyi oldu canım valla bi cahilliğe gelip korunmayabilirdim belki
3 yıl hiç korunmadık, doğumdan sonra koruncam diyince adamın morali bozuluyo
Çok zor hamile kaldım zaten hemen olacağını sanmıyorum ama Allahın takdiri olmaz diyip bi an da hamile kalacağım tutar o yüzden bi süre korunmakta fayda görüyorum.
Regl olmadan yumurtlama olmasıda garip, öğrendiğim iyi oldu canım valla bi cahilliğe gelip korunmayabilirdim belki
He he bu fikre ben de yatkınım bazen de korunmak gerekiyor
Hic oyle deme ilk kizim tup bebekle alti sene sonra oldu,bu kizim dogumdan sonra ilk reglle oldu,hemen bebek dusunmeyen saglam korunsunÇok zor hamile kaldım zaten hemen olacağını sanmıyorum ama Allahın takdiri olmaz diyip bi an da hamile kalacağım tutar o yüzden bi süre korunmakta fayda görüyorum.
Aynen öyle işimizi şansa bırakırsak kesin olacağı tutarHe he bu fikre ben de yatkınım bazen de korunmak gerekiyor
En büyük korkum emzirirken hamile kalmak zaten o yüzden bebiş büyüyene kadar koruyuculara para dökücezEmzirirken ve bebek küçükken gebe kalacağım korkusu o kadar kötü ki kızlar aklın çıkıyor hamile kalırsam ya diye. Her şey vaktinde olsun inşallah
Oufff maşallah yaptırıcaz mecbur ama sünnet önemli,iyi bi doktor bulurum inşallahÇok çok geçmiş olsun canım, inşallah Rabbim bir an evvel sağlığına kavuşturur
Biz çocuk cerrahına yaptırmıştık. Ben bi özel muayenehanesi olan cerraha sordum 3500 dedi fazla geldi açıkçası
Ayy rakamlara baaakkkk peki çocuk cerrahımı yapacak çocuk ürologumu ?Bizimki Medipol 3000 dedi sunnetine
Hayırlı uğurlu olsun bebekleriniz ikiz olmalarına rağmen çok iyi doğmuşlar maşallah hiç sıkmayın canınızı sağlıkla yanınıza alın inşallah diğerini de siz moralinizi yüksek tutun küçük savaşçılar hemen toparlarlar inşallahSezaryen doğumlarda ciğerlerinde su kalabiliyormus canim o yüzden sanırım suyu atamamis dediler, biri 2700 diğeri 2800 doğdular ama cokkilo kaybettiler 36 saatte 200 gram verdi biri kuvezdakini bilmiyorum da ama toparlayacagiz inşallah
Yaaa Rabbim hiç ummadığımız bi an da veriyo müjdeyiminseo dan haber var mi diye bakindim ama yok sanki.
Hic oyle deme ilk kizim tup bebekle alti sene sonra oldu,bu kizim dogumdan sonra ilk reglle oldu,hemen bebek dusunmeyen saglam korunsun
Canım tansiyonlarım iyi 12 civarında genelde ben de saldım biraz bu durumu açıkçası sen nasilsin?Tansiyonlarin nasil canim? Benim daha iyi cok sukur.
Cok tatlisiniz,iyi geldi mesajlariniz.İlk kizim pandemi cocuguydu,bu kizimda deprem cocugu oldu,son uc yilda ulkecek yasadiklarimiz kabus gibi,son olsun insallah.
Aynen kuzucum iyi oldu kendimi 15 e falan hazırlamıştım zaten. Doktorumu sevmesem hiç düşünmem 14 bile vermem de seviyorum güveniyorum kendisine isteOh çok sevindim valla, zaten 22 yi duyunca ben şok Pazarlık lazım cidden yoksa kime neyi satarlarsa işte