Dualarım seninleKızlar akşam 5 gibi sezeryanla alacak bebeğin suyu falan iyi ama kalbinde ritm bozukluğu gördü daha fazla beklemeye gerek yok riske atmayalım dedi çok moralim bozuk dua edin sorunsuz olsun
Bi de benim doğum haftamın açıklama kısmında yazıyo ya çok fazla enerjiniz olduğunu düşünüyosanız diye ne enejisi ben yattığım yerden kalkamıyorum nedense bu hafta
Öte yandan bu belirtiler sanki az kaldığını gösteriyorBende sancı falan yok valla arada acıyor iste karnım o kadar ona da aman aman sancı diyememZaten hiç hamile değil gibiyim karnım iyice düştü gece de mışıl mışıl uyuyorum nasıl 9 aylık anlamadim
Hayırlı olsun güzınız aydınKizlar merhabalar ben 36+1de doğum yaptım kızlarım 4 günlük oldular biri malesef kuvözde solunum sıkıntısı yaşıyor diğeri ile evimize geldik dün, kac gündür okuyamıyorum aşırı yoğun geçiyor günler, herkese sağlıklı zamanında doğumlar diliyorum
Ben 4200 doğmuşumBenim doktor 5 kilo dogurttu, evet biraz zorlar ama doğunca hepsi geçiyor zaten. Ya aslında kilolu bebekler kendini aşağı daha çabuk itiyor diye okumuştum
Nasıl oldun daha iyi misin? Onlar güvenli baya. Tam fiyatını bilmiyorum ama şimdi eskisi gibi çok değil fiyatları.Kızlar bu eczanelerde satılan hızlı korona testlerinden alan oldu mu daha önce çok pahalı mı acaba? Boğazımda hafif yanma var sırtım ağrıyor burnum ara ara akıyor. Çok kötü değilim ama korkuyorum. Aslında zaten cuma günü sezeryan için korona testi yapılacak. Onu beklesem mi test alsam mı kararsız kaldım. Daha çnce 1 kez covid geçirdim çok ağır geçmişti ondaki çoğu belirtim yok aslında (atrş, şiddetli baş ağrısı, tat ve koku kaybı, kemik ağrısı) ama endişeleniyorum. Korona çıkarsam ne olacak haftaya doğum var kafam çok karışık :/
Canim hamile olmasan son haftalarin seni cok iyi anliyorum. Sabir insallah herkes bir an önce eski duzenine kavusur. iş olarak isleri ne bilmiyorum ama yakin cevrelerden ev bulup anca erkekler islerine gidis gelis yaparlar. Bir sekilde duzen kurulacakta biraz sabirAynen kiralik ev kalmadi, kayinvalide bu sabah mart sonu gider cadirda kaliriz dedi,moralim bozuk hissetti galibaTabiki esim boyle bir seye izin vermez,bakalim insallah ne onlar ne biz kirilmadan yipranmadan bu sureci atlatiriz.Bizim icin de onlar icin de imtihan neticede.
Yaa canim Vay be o gunlere geldik demek. Merak etme her sey guzel olacak.Sag salim guzel dogumlar Allah.nasip etsin ne guzel kizini goreceksin. Toparlaninca bizi haberdar etKızlar akşam 5 gibi sezeryanla alacak bebeğin suyu falan iyi ama kalbinde ritm bozukluğu gördü daha fazla beklemeye gerek yok riske atmayalım dedi çok moralim bozuk dua edin sorunsuz olsun
Aaaa şimdi gördüm yaa.. Hayırlısı olsun canım korkmaa.. Her şey yolundaKızlar akşam 5 gibi sezeryanla alacak bebeğin suyu falan iyi ama kalbinde ritm bozukluğu gördü daha fazla beklemeye gerek yok riske atmayalım dedi çok moralim bozuk dua edin sorunsuz olsun
Canim bozma lutfen moralini. Bak aksam kizinla ilk karsilasman. Dogsun bak her sey guzel olacak. Ona dokunacagin ani düşün. Ilk etapta sut gekmeyebilir ya ona donuk neler yapmalisin onlari planla... Sureci guzelce atlat insallah...Kızlar akşam 5 gibi sezeryanla alacak bebeğin suyu falan iyi ama kalbinde ritm bozukluğu gördü daha fazla beklemeye gerek yok riske atmayalım dedi çok moralim bozuk dua edin sorunsuz olsun
40 dan sonra Hemen olmaya başlayan şanssız arkadaşlarımız da var benim gibi 10 ay olmasına rağmen hala olmayan daBak başka merak konum daha ne kadar zaman sonra regl olmaya başladınız
Merhaba az önceKızlar akşam 5 gibi sezeryanla alacak bebeğin suyu falan iyi ama kalbinde ritm bozukluğu gördü daha fazla beklemeye gerek yok riske atmayalım dedi çok moralim bozuk dua edin sorunsuz olsun
Evet köpük tek kullanımlık bardak kullanmıştık biz oğlum da, aşırı gazlı ve ağlayan bir bebekti ama sünnetin bana hiç eziyeti olmadı. Cerrahın özel muayenehanesinde yaptırmıştık tabi 9 yıl önce. İstanbul da Kurtköy civarında bir cerraha sordum 3500 dediİlk minnoşum kızdı şimdi bu minnoş erkek olunca sünnet konusunu bizde araştırdık yenidoğana bende yaptıramam çünkü zaten karanlıktan sıkışık bi yerden gelmiş ilk hafta yok topuk kanı yok hepatit aşısı vs derken canı yanıyor sürekli o savunmasız haline kıyamam dedim.erkek bebeği olan deneyimli arkadaşlarıma sorduğumda da 40ı çıkıp 3 aylık olana kadar kesin yaptır zaten bardak kesip kapatıyorsun oraya bezede değmiyor çok çabuk atlatıyor dediler muhtemelen bende o aralıkta yaptıracağım nasip olursaözel sağlık sigortası karşılıyormudur onu da bi araştırmam lazım tabi bu arada devlette yaptırmak pek istemiyorum
Sağol canım içimi rahatlattınMerhaba az önceejce ye yazarken gördüm mesajınızı. Ben de 37+3 de kontrole diye gidip nst de düzensiz kalp atımıyla yatış olup ertesi gün doğum yaptım. Hiç korkmayın bebekler çok güçlü bizimki bir doğdu hiçbir şeyi yok ne kordon dolanmış, ne herhangi bir sağlık sorunu var. İçerde canı sıkılmış doğmak istemiş diyoruz inşallah sizin de böyle olur dua edeceğim
İlk minnoşum kızdı şimdi bu minnoş erkek olunca sünnet konusunu bizde araştırdık yenidoğana bende yaptıramam çünkü zaten karanlıktan sıkışık bi yerden gelmiş ilk hafta yok topuk kanı yok hepatit aşısı vs derken canı yanıyor sürekli o savunmasız haline kıyamam dedim.erkek bebeği olan deneyimli arkadaşlarıma sorduğumda da 40ı çıkıp 3 aylık olana kadar kesin yaptır zaten bardak kesip kapatıyorsun oraya bezede değmiyor çok çabuk atlatıyor dediler muhtemelen bende o aralıkta yaptıracağım nasip olursaözel sağlık sigortası karşılıyormudur onu da bi araştırmam lazım tabi bu arada devlette yaptırmak pek istemiyorum
Aynen kiralik ev kalmadi, kayinvalide bu sabah mart sonu gider cadirda kaliriz dedi,moralim bozuk hissetti galibaTabiki esim boyle bir seye izin vermez,bakalim insallah ne onlar ne biz kirilmadan yipranmadan bu sureci atlatiriz.Bizim icin de onlar icin de imtihan neticede.
Kızlar akşam 5 gibi sezeryanla alacak bebeğin suyu falan iyi ama kalbinde ritm bozukluğu gördü daha fazla beklemeye gerek yok riske atmayalım dedi çok moralim bozuk dua edin sorunsuz olsun
Senin için hayırlısı neyse o olsun inşallah canımKesinlikle canım artısıyla eksisiyle düşünüp karar vericem
Merhaba az önceejce ye yazarken gördüm mesajınızı. Ben de 37+3 de kontrole diye gidip nst de düzensiz kalp atımıyla yatış olup ertesi gün doğum yaptım. Hiç korkmayın bebekler çok güçlü bizimki bir doğdu hiçbir şeyi yok ne kordon dolanmış, ne herhangi bir sağlık sorunu var. İçerde canı sıkılmış doğmak istemiş diyoruz inşallah sizin de böyle olur dua edeceğim
Ben o baskıyı söyledim doktor hemen vajinal muayene etmek istedi neyse ki rahim ağzı kısalığı iyi dedi, bir heyecanlandırdı ama doktoru bu baskı. Tuvalette ben de cok hissediyorum sanki şişmiş gibi , bir büyümüş gibiBenim de dun göbek deligim cok acıdı, cok gergin karnım sizin gibi. Belki aşağı inince rahatlayacagiz biraz. Bir de vajinada baskı hep bahsediliyor ya tuvalette temizlenirken sanki rahmi hissediyorum elimle, orası da acıyor sizde de var mı. İlk hamileligimden bunları hiç hatırlamıyorum
Yeni bir virüs türemiştir gene, ya da hamilesin diye daha hassastır vücudun. Midem alır mı bilmiyorum ama bol limonlu mercimek çorbası, tavuk suyu çorba, tarhana çorbası bunlar cok cok iyi gelir. Birde portakal,limon sıkarak içip az terle inşallah hemencecik geçerHiç basit bi grip gibi değil kuzucum ya çözemedim sadece belim değil sırtım ve göğüs kafesim de ağrıyor
Bak başka merak konum daha ne kadar zaman sonra regl olmaya başladınız
Cok canım onunla alakası yok. Ben 5. Ayda regl oldum ama tam 2 sene emzirdim hatta zor bıraktırdımBen ne zaman olurum ondan ziyade annem kısa zamanda regl olduğu için acaba sütüm kesilir mi korkusunu daha çok yaşıyorum..
Moralini bozma canım benim. Ben de çok zayıf doğmuşum 2500 bile değilmişim. Bir de eski zamanları düşün, şimdi her şey son teknoloji. Süt artiricilar, en kaliteli mamalar vs vs. Sen moralini bozma şuan bebeğinin bir tek sana ihtiyacı var ve inan onlar her şeyi hissediyor. Sen pozitif olumlu ol lütfenKızlar akşam 5 gibi sezeryanla alacak bebeğin suyu falan iyi ama kalbinde ritm bozukluğu gördü daha fazla beklemeye gerek yok riske atmayalım dedi çok moralim bozuk dua edin sorunsuz olsun
Nisan ayında okullar ara tatil olacaktı olursa o zaman düşündük biz de sünnet işiniBiz 40 ı çıkınca 1 buçuk aylık gibi yaptırdık. Hem ben toparlandım bebeğe alıştım hem de oğlum biraz toparlanmıştı canım. Hastahaneden çıkmadan bana da erken geliyor.
Sağlıcakla al kucağına canım sağlıkla büyüsün inşallah canını sıkma o kendi vaktini belirledi gelmek için öyle düşün doktor zaten bu hafta demişti sana moralini bozma kızına kavuşuyorsun dualarımız seninleKızlar akşam 5 gibi sezeryanla alacak bebeğin suyu falan iyi ama kalbinde ritm bozukluğu gördü daha fazla beklemeye gerek yok riske atmayalım dedi çok moralim bozuk dua edin sorunsuz olsun
Canım benim bozma moralini çok şükür bi sağlık sıkıntısı yok en azından. 37ye de geldin artık sağ salim akşam yavruna kavuşursun inşaAllahKızlar akşam 5 gibi sezeryanla alacak bebeğin suyu falan iyi ama kalbinde ritm bozukluğu gördü daha fazla beklemeye gerek yok riske atmayalım dedi çok moralim bozuk dua edin sorunsuz olsun