Bu akşam mı yani ayyKızlar akşam 5 gibi sezeryanla alacak bebeğin suyu falan iyi ama kalbinde ritm bozukluğu gördü daha fazla beklemeye gerek yok riske atmayalım dedi çok moralim bozuk dua edin sorunsuz olsun
Canim hamile olmasan son haftalarin seni cok iyi anliyorum. Sabir insallah herkes bir an önce eski duzenine kavusur. iş olarak isleri ne bilmiyorum ama yakin cevrelerden ev bulup anca erkekler islerine gidis gelis yaparlar. Bir sekilde duzen kurulacakta biraz sabir
Sagolun kizlar bugun daha iyiyim,bebegim icin alisveris yapiyorum,kafam biraz dagilsin.Uzmanlar bile gundemden biraz da olsa uzaklasmayi tavsiye ediyorlar.Hayat bir sekilde devam ediyor, illaki bir duzen kurulacaktir.Seni o kadar iyi anlıyorum ki canım.. ev ev üstüne olmuyor hele ki yeni bebek gelecek. Ama Allah öyle kapılar açıyor öyle kolaylıklar sağlıyor ki.. bunalırsan buraya yaz, kimse seni ne kınar ne eleştirir. Allah hepimizin yardımcısı olsun
Çok geçmiş olsun canımKızlar çok şükür korona da negatif geldi heralde gebelik testimi gördüğümde bu kadar sevinmemişimdirAma bu neyin nesi ben anlamadım. İnfluenza A ve B negatif, rsv antijeni negatif, korona negatif. Ee bu çektiğim ne yani şimdi? O kadar kötüyüm ki bildiğiniz koronanın aynısı sadece ateşim yok ve tat koku yerinde onun dışında her şey var. Ateş de dıştan yok ama içten yanıyorum. Yorganın altında terliyorum üstünden bi kolumu çıkarsam donuyorum. Çok tuhaf bir şey hiç anlam veremedim
Nisan ara tatilini bayram tatiliyle birlestirdileNisan ayında okullar ara tatil olacaktı olursa o zaman düşündük biz de sünnet işini
Sağlıkla olsun da yapcak birşey yok ödüyoruz bir şekildeEvet maalesef hem de çok pahalı. Doktor ücreti, hastahane ücreti ve fotoğrafçı hediyesi var dediler ücret içeriğinde
Hiç korkma çünkü kesilmiyor tabi adet dönemlerinde hormonlar baskılıyor bir miktar ama sorun olmuyor döngüden sonra yine normale dönüyor ben emzirmeyi sonlandırırken bile baya baya vardı sütüm o yüzden 2/3 ay gibi bi zamana yaydım azaltarak bırakma yöntemini kullanmıştımBen ne zaman olurum ondan ziyade annem kısa zamanda regl olduğu için acaba sütüm kesilir mi korkusunu daha çok yaşıyorum..
Kuzum hiç moral bozacak bi durum yok zamanı gelmiş demekki artık kavuşacaksanız sağ salim inşallahKızlar akşam 5 gibi sezeryanla alacak bebeğin suyu falan iyi ama kalbinde ritm bozukluğu gördü daha fazla beklemeye gerek yok riske atmayalım dedi çok moralim bozuk dua edin sorunsuz olsun
Dediğin gibi adaptasyon süreci zaten zor ekstra bi yük istemiyorum ben de,olmaz olmaz bi komplikasyon gelişir vs bide onunla uğraşmak stresin üzerine eklenir vs diye korktuğum için bende aynı fikirdeyim seninleBiz 40 ı çıkınca 1 buçuk aylık gibi yaptırdık. Hem ben toparlandım bebeğe alıştım hem de oğlum biraz toparlanmıştı canım. Hastahaneden çıkmadan bana da erken geliyor.
Moralini yüksek tutmaya çalış sağlıkla gelcek miniğin inşallah dualarımız seninle güzel haberini bekliyoruzKızlar akşam 5 gibi sezeryanla alacak bebeğin suyu falan iyi ama kalbinde ritm bozukluğu gördü daha fazla beklemeye gerek yok riske atmayalım dedi çok moralim bozuk dua edin sorunsuz olsun
Karsilamaz ise de bir hastaneniz ile konuşun benim doğum yapacağım hastane indirimli yapıyor orda doğum yaptığında uyguna geliyorİlk minnoşum kızdı şimdi bu minnoş erkek olunca sünnet konusunu bizde araştırdık yenidoğana bende yaptıramam çünkü zaten karanlıktan sıkışık bi yerden gelmiş ilk hafta yok topuk kanı yok hepatit aşısı vs derken canı yanıyor sürekli o savunmasız haline kıyamam dedim.erkek bebeği olan deneyimli arkadaşlarıma sorduğumda da 40ı çıkıp 3 aylık olana kadar kesin yaptır zaten bardak kesip kapatıyorsun oraya bezede değmiyor çok çabuk atlatıyor dediler muhtemelen bende o aralıkta yaptıracağım nasip olursaözel sağlık sigortası karşılıyormudur onu da bi araştırmam lazım tabi bu arada devlette yaptırmak pek istemiyorum
Canım benimmm herşey çok güzel olucak zaten artık normal haftandasın içini karartıcağın hiçbişey yok kızınla kavuşuyosun bu güzelliği düşünKızlar akşam 5 gibi sezeryanla alacak bebeğin suyu falan iyi ama kalbinde ritm bozukluğu gördü daha fazla beklemeye gerek yok riske atmayalım dedi çok moralim bozuk dua edin sorunsuz olsun
Ben kızımda 2020 Ağustosta doğum yapmıştım 2021 Temmuzda ilk regl olmaya başlamıştım.Bak başka merak konum daha ne kadar zaman sonra regl olmaya başladınız
Evet bi görüşeceğim genelde karşılıyor ama üroloji doktoru iyimidir değilmidir vs analık işte bi tereddüt ediyorsun araştırmadan yapamıyorum benKarsilamaz ise de bir hastaneniz ile konuşun benim doğum yapacağım hastane indirimli yapıyor orda doğum yaptığında uyguna geliyor
1 günden 3 güne çıkma nedeniniz nedir ? Ben de erkek bekliyorum ertesi gün yaptırmayı düşünüyordum da ondan sordumİlkinde bebeğim 1 günlük bile değildi sünnet oldu, bunda da 3 gün sonra filan yaptırmayı düşünüyoruz. Çok büyük rahatlık cocuk büyüdükçe zorlasan bir süreç bana kalırsa. İlk zamanlar cocuk ağrı hissetmiyor, sadece bir kremi var onu sürüyorsunuz iyileşme sürecinde
Haklısınız ben hastaneyi seçerken çocuk doktoru vs hepsini inceleyip karar verdim resmenEvet bi görüşeceğim genelde karşılıyor ama üroloji doktoru iyimidir değilmidir vs analık işte bi tereddüt ediyorsun araştırmadan yapamıyorum benkızımı da aynı hastanede doğurdum ilk hafta muayenelerini ve sonraki aylardaki periyodik aşılarını tamamiyle ücretsiz yapıyorlardı sünnette de vardır mutlaka indirimleri diye düşünüyorum
Ya ben dün çok yorgun hissediyodum ama şuan deli gibi temizlik yapıyorum aşırı enerjiğim bu yaklaşan Arya sesleri miO zaman senin daha zamanın vardır
Öte yandan bu belirtiler sanki az kaldığını gösteriyorBilemedim
Hayırlı olsun güzınız aydınİnşallah diğer kızınız da en kısa zamanda yanınızda olur
Ben 4200 doğmuşumGerçi 3. çocuk olmamın da etkisi vardır sanırım ama; annem yine en kolay sen doğmuştun der :) yine de riskli tabi. Eskiden çok dikkat etmiyorlarmış. Zaten kaç kere ultrasona giriyorlarmış ki, kiloyu falan tahmin etmek de zormuş.
Nasıl oldun daha iyi misin? Onlar güvenli baya. Tam fiyatını bilmiyorum ama şimdi eskisi gibi çok değil fiyatları.
Canım kaç kilo olmuş bebis? Hiç sıkıntı yok riskli haftaları atlattın her şey çok güzel geçecek insallahKızlar akşam 5 gibi sezeryanla alacak bebeğin suyu falan iyi ama kalbinde ritm bozukluğu gördü daha fazla beklemeye gerek yok riske atmayalım dedi çok moralim bozuk dua edin sorunsuz olsun