2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Kızlar akşam 5 gibi sezeryanla alacak bebeğin suyu falan iyi ama kalbinde ritm bozukluğu gördü daha fazla beklemeye gerek yok riske atmayalım dedi çok moralim bozuk dua edin sorunsuz olsun
Bu akşam mı yani ayy Canım benim hakkında hayırlısı böyleymiş demekki üzülme bak bebeğine kavuşuyorsun sağlıcakla gelsin minik Dualarım seninle canım

Sagolun kizlar bugun daha iyiyim,bebegim icin alisveris yapiyorum,kafam biraz dagilsin.Uzmanlar bile gundemden biraz da olsa uzaklasmayi tavsiye ediyorlar.Hayat bir sekilde devam ediyor, illaki bir duzen kurulacaktir.

Çok geçmiş olsun canım
Bu ara bu şekilde bi salgın var maalesef annemle eşimde aynı şekilde hasta oldular. Eşim serum yiyerek atlattı, annemde evde bol bol dinlenip beslenerek 4 gün de atlattı çok şükür. Etrafımda bu şekilde 2-3 kişi daha var.
Sen de beslenmene dikkat edip dinlen canım sıcak şeyler iç çabucak toparlanırsın inşaAllah Son zamanlarda bağışıklığımız da düşüyor artık onun da etkisiyle biraz daha ağır geçiriyosundur korkma canım

Ben ne zaman olurum ondan ziyade annem kısa zamanda regl olduğu için acaba sütüm kesilir mi korkusunu daha çok yaşıyorum..
Hiç korkma çünkü kesilmiyor tabi adet dönemlerinde hormonlar baskılıyor bir miktar ama sorun olmuyor döngüden sonra yine normale dönüyor ben emzirmeyi sonlandırırken bile baya baya vardı sütüm o yüzden 2/3 ay gibi bi zamana yaydım azaltarak bırakma yöntemini kullanmıştım
Kızlar akşam 5 gibi sezeryanla alacak bebeğin suyu falan iyi ama kalbinde ritm bozukluğu gördü daha fazla beklemeye gerek yok riske atmayalım dedi çok moralim bozuk dua edin sorunsuz olsun
Kuzum hiç moral bozacak bi durum yok zamanı gelmiş demekki artık kavuşacaksanız sağ salim inşallah bu akşam birlikte ten tene uyuyacaksınız aldıklarını üzerine giydireceksin tacını takacaksın fotoğraflarını çekeceksin ayyyyy ne heyecanlı bugün en iyi arkadaşını doğuruyorsun
Biz 40 ı çıkınca 1 buçuk aylık gibi yaptırdık. Hem ben toparlandım bebeğe alıştım hem de oğlum biraz toparlanmıştı canım. Hastahaneden çıkmadan bana da erken geliyor.
Dediğin gibi adaptasyon süreci zaten zor ekstra bi yük istemiyorum ben de,olmaz olmaz bi komplikasyon gelişir vs bide onunla uğraşmak stresin üzerine eklenir vs diye korktuğum için bende aynı fikirdeyim seninle

Moralini yüksek tutmaya çalış sağlıkla gelcek miniğin inşallah dualarımız seninle güzel haberini bekliyoruz

Karsilamaz ise de bir hastaneniz ile konuşun benim doğum yapacağım hastane indirimli yapıyor orda doğum yaptığında uyguna geliyor

Canım benimmm herşey çok güzel olucak zaten artık normal haftandasın içini karartıcağın hiçbişey yok kızınla kavuşuyosun bu güzelliği düşün

B beyzosh cnm çok çok geçmiş olsun. Atlatırsın inş çabucak hastalığını. Bende çok kötü olmuştum ama geçti çok şükür. İyice terle kendine gelirsin

Karsilamaz ise de bir hastaneniz ile konuşun benim doğum yapacağım hastane indirimli yapıyor orda doğum yaptığında uyguna geliyor
Evet bi görüşeceğim genelde karşılıyor ama üroloji doktoru iyimidir değilmidir vs analık işte bi tereddüt ediyorsun araştırmadan yapamıyorum benkızımı da aynı hastanede doğurdum ilk hafta muayenelerini ve sonraki aylardaki periyodik aşılarını tamamiyle ücretsiz yapıyorlardı sünnette de vardır mutlaka indirimleri diye düşünüyorum

1 günden 3 güne çıkma nedeniniz nedir ? Ben de erkek bekliyorum ertesi gün yaptırmayı düşünüyordum da ondan sordum

Haklısınız ben hastaneyi seçerken çocuk doktoru vs hepsini inceleyip karar verdim resmen

Ben kadın doğum doktorum (kızımdan beri doktorum)ve yenidoğan yoğun bakım olması nedeniyle tercih ettim ki zaten bilinen bi hastane ama gel gör ki çocuk doktoru olayı çok zor benim kızım süt alerjili doğdu o yüzden süründük baya alerji doktorumuz başka yerde çocuk doktorumuz başka yerde vs.Ve zaten genelde alanında iyi uzmanlar hep hastanelerden bağımsız muayenehanelerinde çalışıyorlar.onlarda da sağlık sigortası geçersiz vs vs

Ya ben dün çok yorgun hissediyodum ama şuan deli gibi temizlik yapıyorum aşırı enerjiğim bu yaklaşan Arya sesleri mi
Acaba

Canım kaç kilo olmuş bebis? Hiç sıkıntı yok riskli haftaları atlattın her şey çok güzel geçecek insallah Toparlanınca burayı güncelle ama

Kızlar tek tek alıntılayamadım kusura bakmayın hepinize çok teşekkür ederim. En son yazdıktan sonra felaket bir sırt ve göğüs kafesi ağrısı çektim aşırı kötüydü. Sanki ciğerim sökülüyodu. Hatta bi an dedim ki bu doğum sancısı mı acaba sonra devamında suyum vs gelmediği için kendimi panikletmemeye çalıştım. En son ağrıdan ağlıyodum nasıl olduysa uyuyakalmışım koltukta. Az önce uyandım şuan daha iyiyim baya terlemişim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…