2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Teşekkür ederim. Bizde tekrar bir degerlendirelim herkes farkli birşey söylüyor çünkü
İlkinde bebeğim 1 günlük bile değildi sünnet oldu, bunda da 3 gün sonra filan yaptırmayı düşünüyoruz. Çok büyük rahatlık cocuk büyüdükçe zorlasan bir süreç bana kalırsa. İlk zamanlar cocuk ağrı hissetmiyor, sadece bir kremi var onu sürüyorsunuz iyileşme sürecinde

Kızlar çok şükür korona da negatif geldi heralde gebelik testimi gördüğümde bu kadar sevinmemişimdir Ama bu neyin nesi ben anlamadım. İnfluenza A ve B negatif, rsv antijeni negatif, korona negatif. Ee bu çektiğim ne yani şimdi? O kadar kötüyüm ki bildiğiniz koronanın aynısı sadece ateşim yok ve tat koku yerinde onun dışında her şey var. Ateş de dıştan yok ama içten yanıyorum. Yorganın altında terliyorum üstünden bi kolumu çıkarsam donuyorum. Çok tuhaf bir şey hiç anlam veremedim

Gecmis olsun, usuttun mu acaba,ya da basit bir gripte olabilir.Bel agrisi gebelige baglida olabilir.

Biz de de eşim kıyamıyor dogumdan sonra kontrollerinde doktor ile konusup yaptircaz insallah

Geçmiş olsun canım kötü mü üsüttün acaba

Kesinlikle sart. Yoksa o acilar icinde bi de disari cikti mi uzerime gecti mi vs dusuncesi olmuyor. Ben paket bitenedek kullanmistim. Sonra kotex gece gectim. Yaz olunca tabii depend biraz zorluyordu simdi hava soguk daha rahat olur...
24 nisan’da doğum yaptım ne çok sıcaktı ne çok soğuk ama rahatsız olmadım. Aynen ben de kotex e geçtim sonra da günlük pede. Hem çamaşır derdi de olmuyor o açıdan da iyi bence. Hem de o kanamayı bi tek depend emebilir gibi

Aldım bugün, hatta tek kullanımlık regl külodu da aldım
Onu hiç bilmiyorum kuzu lohusa pedi almıştım ben bide aynı gibiydi dependle pek fark yoktu. Ben de hala regl olmadım rahat rahat takılıyorum güzelse tek kullanımlık regl külodu bende alırım

Canim mecbur ev bakacaklar yani şimdiden artik ne yapacaklarina karar vermeleri lazim. Malatya dan gelip Elaziğ da bile ev bakanlar var oyle ki Elwzig da da kiralik kalmadi.

Bak başka merak konum daha ne kadar zaman sonra regl olmaya başladınız

Çok fazla değil mi fiyatlar hangi hastane merak ettim birde içinde neler var oda farkettiriyor benim sezeryan olacak 11 bin anlastigimiz fiyat
Evet maalesef hem de çok pahalı. Doktor ücreti, hastahane ücreti ve fotoğrafçı hediyesi var dediler ücret içeriğinde

Kizlar ben de deprem gecesinin aksamiydi tam olarak oğlumun ismine karar verip isimli seylerini siparis etmistik. Dun geldiler magnetinin uzerin de adini gorunce baya duygulandim

Çok güzel olmuş canım, sağlıkla gelsin yiğit paşa
Ben bu şekilde bir şey yaptırmadım henüz, sen nerede yaptırmıştın? Ben Mevlüt yapmayı düşünüyordum inşallah, ne dağıtsam karar verememiştim. Şimdi depremzedelere bir şey yapıp onu mu gelenlere hatıra versem diyorum. Tema vakfına yapışan bağışlar gibi.. fikri olan var mı bu konu da ne yapabilirim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…