O neymiş acaba konuyu kaçırmışım galibaKızlar daha yeni girebildim aktardan aldıkları o 4 şeyi karıştırıp içiyolarmış
RezeneO neymiş acaba konuyu kaçırmışım galiba
Kayinbabam da oldugu icin rahat edemezÇok üzüldüm Rabbim en kısa zamanda hayırlı bı çözüm versin.Eger evde yer varsa bu kadar kalabalık içinde iyi geleceğini düşünüyorsan annene ısrar et sonuçta birkaç ay kalmayacak veya bu durum biden fazla kes olmayacak birkez yaşayacaksın kendini iyi hissetmen gerekiyor.
Şimariklik mi yapiyorum diye de vicdan yapmiyor degilim,sonucta insanlar cok cok buyuk bir deprem atlattilar,onlara dogum zamani baska yere gecin de diyemeyiz,su durumda coluk cocuk kalabalik annemin de gelmek istememesi belki anlayisla karsilanabilir,bilmiyorum hormonlarimdan midir nedir cok stres yaptim,kirildim.Kalabalık ayrı bir stres olur zaten sanaAnnen gelse biraz kalsa doğumda sanada iyi gelir bence canım. Üzüldüm şimdi inşallah herşey güzel geçer gönlünce olur canım iyi düşünelim iyi şeyler olsun
Evet onlarda zorlu bir süreçten geçiyorlar deprem gibi birşey kolay değil onlar açısındanKayinbabam da oldugu icin rahat edemezBakalim Allah buyuk,kirildigim sey annemin sartlari zorlamadan,kizim bir sekilde yaninda tabiki olurum demeden ne yapalim boyle olsun demesi.
Şimariklik mi yapiyorum diye de vicdan yapmiyor degilim,sonucta insanlar cok cok buyuk bir deprem atlattilar,onlara dogum zamani baska yere gecin de diyemeyiz,su durumda coluk cocuk kalabalik annemin de gelmek istememesi belki anlayisla karsilanabilir,bilmiyorum hormonlarimdan midir nedir cok stres yaptim,kirildim.
Bebek arabanızın markası tam olarak nedir? Kızıma aldığım arabaya çok benziyor ve ön tekerleri biraz deforme oldu değişmek istiyorum ama benim aldığım firma iflas etmişBenimde sığmadı valla canım anne çantasınada koydumbattaniyeler dışarda kaldı dediğin gibi yalnız değilsin 30. Haftada hazırlamıştım duruyorlar hazır bir şekilde beyfendinin odasında sağlıkla gelsinler inşallah
Eviniz baya büyük değilse annenin gelmesi uygun olmaz kadında çekinir muhtemelen lohusaligi iyi geçen çok azdır zaten merak etme kötü bile geçse geçiyor olması tek tesellimiz Allah yardımcınız olsun bı anda herkesin sana gelmeside seni sıkabilir ama ne kendini suçla ne başkasını herşey yoluna girer onlarda çare aricaklar mecbur ev falan bulacaklar ama sen bunalirsan annene gitme sansin olabilirKayinbabam da oldugu icin rahat edemezBakalim Allah buyuk,kirildigim sey annemin sartlari zorlamadan,kizim bir sekilde yaninda tabiki olurum demeden ne yapalim boyle olsun demesi.
Şimariklik mi yapiyorum diye de vicdan yapmiyor degilim,sonucta insanlar cok cok buyuk bir deprem atlattilar,onlara dogum zamani baska yere gecin de diyemeyiz,su durumda coluk cocuk kalabalik annemin de gelmek istememesi belki anlayisla karsilanabilir,bilmiyorum hormonlarimdan midir nedir cok stres yaptim,kirildim.
Golden goat aldım canım benAnlad canim bende koyayım süt gelmezse ihtiyaç olur hangi marka aldın?
Çok şükürValla maşallah diyelim sana o zamanbenim gündüzümde gecemde ağrılarla geçiyor
Üzüldüm kuzum insan ne olursa olsun annesini yanında istiyor ama çok karmaşık bir döneme denk geldinizİyi geceler kizlar,bugun canim cok sıkkın. Sanki kimse beni anlamiyormus gibi,sizinle paylasip dertlesmek istedim.Malum depremden dolayi kayinvalide,gorumce cocuklariyla bende,kalabaligiz,annem de istanbulda bugun doguma gelemeyecegini soylediEv kalabalik kizim ben de, onlar da rahat edemezler dedi.İlk dogumum aklima geldi,lohusalik cok fenaydi,ayni seyleri yasamaktan korkuyorum
Canım 37 haftalıksın hani dogsa bile yanında olur küvoza almazlar oksijen sorunu olmaz cigerleri gelişti sıkma canını üzme kendini canımRiskli giderse yani suyum birden azalırsa falan mecbur hemen alacak canım işte tetikteyiz
Canım civilden aldık biz baby force nova travel sistem diye geçiyor adı Bi bak istersen inşallah olurBebek arabanızın markası tam olarak nedir? Kızıma aldığım arabaya çok benziyor ve ön tekerleri biraz deforme oldu değişmek istiyorum ama benim aldığım firma iflas etmişbulamadım nette. Sizin arabanın tekeri olur gibi duruyor
Suan parol harici ilac veremezler canım eğer fayda etmiyor diyorsan hiç gitme evde doğal masaj kremi ya da vicks tarzı bişey varsa esine masaj yaptir sirtina sicak su torbasi falan koy bi nebze rahatlatır seniKızlar hiç iyi değilim bi akıl verin. Sırtım ikindiden beri aşırı şiddetli ağrıyor. Biraz uyudum uyandım yemek yedim sonra bi süre geçti gibi oldu. Şimdi tekrar başladı sanki her yerine bıçak sokuyorlar gibi. Enseme kadar vuruyor ağrısı. Acile gidip gitmemekte kararsız kaldım. Bi kere yine hasta gibi olmuştum gittim parolu serum olarak verdiler gönderdiler onu evde ben de içiyorum zaten. Hamileyim diye bişey yapamadılar yani. Yine böyle olur diye gitmek istemiyorum bi yandan da kötüyüm cidden ne yapsam
İnşallah canım sağlıcakla alalım kucağımıza inşallahCanım 37 haftalıksın hani dogsa bile yanında olur küvoza almazlar oksijen sorunu olmaz cigerleri gelişti sıkma canını üzme kendini canım
Amin canım saglıkla bebişlerimizi kucagımıza alalımİnşallah canım sağlıcakla alalım kucağımıza inşallah
Şuan ağrım var mesela kasılıyor karnım ne yana dönsem oraya toplanıyor rahat edemiyorum o yüzden uyuyamıyorumGolden goat aldım canım ben
Çok şükürçatı ağrım bile yok 2. Trimesterda nasıl ağrım olurdu nasıl iş anlamadım valla
Üzüldüm kuzum insan ne olursa olsun annesini yanında istiyor ama çok karmaşık bir döneme denk geldinizKayinvaliden sana destek olabilecek psikolojide mi ? Annen kayinbabandan mi çekiniyor? Doğum haftasi erkekleri başka bir akrabaya yollasaniz ? Ne desem bilemedim zor bi süreç psikolojik olarak hem senin hem onlar için
Parol içtim pek işe yaramadı açıkçası canım. Boğazım da ağrıyor. Nane limon içtim pastil yedim kaç tane yok. Şimdi ishal başladı bir de. İnşallah korona falan değildir tam doğum öncesi gerçekten çok moralim bozuldu. Eşim de sıcak bir duş al dedi bi de duşa gireyim belki kaslarımı gevşetip iyi gelirSuan parol harici ilac veremezler canım eğer fayda etmiyor diyorsan hiç gitme evde doğal masaj kremi ya da vicks tarzı bişey varsa esine masaj yaptir sirtina sicak su torbasi falan koy bi nebze rahatlatır seni
Herkes icin zorlu bir surec ama depremi yasayanlar icin cok daha zorlu bir donem,ben de ne diyecegimi ne yapacagimi bilmiyorum gercekten,dogumda yardimci olmalari mesele degil,kucuk cocuklarin olmasi,surekli bir daginiklik ve bagirti onlar cok yoruyor.Evet onlarda zorlu bir süreçten geçiyorlar deprem gibi birşey kolay değil onlar açısındanne diyeceğimi bilemedim her iki tarafada zorlu bir durum. Umarım doğumda sana yardımcı olurlar bir nebze rahat olursun en azından
Her oda dolu,eger gelirse yatak odasinda benimle kalabilir aslinda,esim kizimla uyuyor.İste kayinbabadan dolayi rahat edemem diyor.Annemlerinde evi gitti depremde o da ablamlarda kaliyor,oraya gitme sansim hic yok.Eviniz baya büyük değilse annenin gelmesi uygun olmaz kadında çekinir muhtemelen lohusaligi iyi geçen çok azdır zaten merak etme kötü bile geçse geçiyor olması tek tesellimiz Allah yardımcınız olsun bı anda herkesin sana gelmeside seni sıkabilir ama ne kendini suçla ne başkasını herşey yoluna girer onlarda çare aricaklar mecbur ev falan bulacaklar ama sen bunalirsan annene gitme sansin olabilir
Kayinvalide,gorumcede destek olurlar aslinda,onda sorun yokta gorumcede dort yasinda bir kiz ve on aylik bir bebek var,benim kiz da iki bucuk yasinda,evde surekli bir kosturmaca,daginiklik,gurultu var.kizlarda bir birini kiskaniyorlar,benim kiz da huzursuz,kardes gelince ne yapicaz hic bilmiyorum.Golden goat aldım canım ben
Çok şükürçatı ağrım bile yok 2. Trimesterda nasıl ağrım olurdu nasıl iş anlamadım valla
Üzüldüm kuzum insan ne olursa olsun annesini yanında istiyor ama çok karmaşık bir döneme denk geldinizKayinvaliden sana destek olabilecek psikolojide mi ? Annen kayinbabandan mi çekiniyor? Doğum haftasi erkekleri başka bir akrabaya yollasaniz ? Ne desem bilemedim zor bi süreç psikolojik olarak hem senin hem onlar için
Gözünaydın canım çok sevindim. Sağlıcakla büyütmeyi Allah nasip etsin. Güzel bir haftada gelmiş ikizlerin maşallah. Küvezde olan bebeğin de bir an önce çıkar inşallahKizlar merhabalar ben 36+1de doğum yaptım kızlarım 4 günlük oldular biri malesef kuvözde solunum sıkıntısı yaşıyor diğeri ile evimize geldik dün, kac gündür okuyamıyorum aşırı yoğun geçiyor günler, herkese sağlıklı zamanında doğumlar diliyorum
Haklısın canım kalabalıkta dağınıklıkta oluyor gürültüdeHerkes icin zorlu bir surec ama depremi yasayanlar icin cok daha zorlu bir donem,ben de ne diyecegimi ne yapacagimi bilmiyorum gercekten,dogumda yardimci olmalari mesele degil,kucuk cocuklarin olmasi,surekli bir daginiklik ve bagirti onlar cok yoruyor.
Her oda dolu,eger gelirse yatak odasinda benimle kalabilir aslinda,esim kizimla uyuyor.İste kayinbabadan dolayi rahat edemem diyor.Annemlerinde evi gitti depremde o da ablamlarda kaliyor,oraya gitme sansim hic yok.
Kayinvalide,gorumcede destek olurlar aslinda,onda sorun yokta gorumcede dort yasinda bir kiz ve on aylik bir bebek var,benim kiz da iki bucuk yasinda,evde surekli bir kosturmaca,daginiklik,gurultu var.kizlarda bir birini kiskaniyorlar,benim kiz da huzursuz,kardes gelince ne yapicaz hic bilmiyorum.
Gözün aydın canım inşallah diğer minikte bir an önce kavuşur sizeKizlar merhabalar ben 36+1de doğum yaptım kızlarım 4 günlük oldular biri malesef kuvözde solunum sıkıntısı yaşıyor diğeri ile evimize geldik dün, kac gündür okuyamıyorum aşırı yoğun geçiyor günler, herkese sağlıklı zamanında doğumlar diliyorum