2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
10.30 da randevum var dua edin

Güzel haberlerle gel inşallah canım

Sağol canım hiç bilmiyorum daha önce korona dışında böyle bişey geçirmedim açıkçası. Umarım doğuma kadar geçer

Çok geçmiş olsun, kivi tavuk çorbası bol sıvı ile kendine gelirsin inşallah. Allah acil şifalar versin canım

İnşallah hayırlı haber alırsın testlerden canım. İyi olmuş bak serum takmışlar belki azıcık faydası olmuştur canım inşallah iyileşirsin bir an önce

Gecen c.esi gittim 36+3 te 2900 grdi canim. Henüz kanala girmemisti bu c.esi tekrar gideceğim. Sancım çıkmıyor nst de, daha zamani var diye düşünüyorum. Doktor onay verirse 39+3 te sezaryen istiyorum bakalım kısmet. İlk oğlumda 39+5 te normal doğum başlamıştı, umarım bekler abisine çeker:)
Hayirlisi insallah sizinki de sağlıkla gelsin cok yormadan :)

Masallah kocaman olmus. Insallah planladiginiz gibi olur canim. Keza su gunler hepimiz icin zaten yeterince zorlu keciyor...

İlk minnoşum kızdı şimdi bu minnoş erkek olunca sünnet konusunu bizde araştırdık yenidoğana bende yaptıramam çünkü zaten karanlıktan sıkışık bi yerden gelmiş ilk hafta yok topuk kanı yok hepatit aşısı vs derken canı yanıyor sürekli o savunmasız haline kıyamam dedim.erkek bebeği olan deneyimli arkadaşlarıma sorduğumda da 40ı çıkıp 3 aylık olana kadar kesin yaptır zaten bardak kesip kapatıyorsun oraya bezede değmiyor çok çabuk atlatıyor dediler muhtemelen bende o aralıkta yaptıracağım nasip olursa özel sağlık sigortası karşılıyormudur onu da bi araştırmam lazım tabi bu arada devlette yaptırmak pek istemiyorum

Sağol canım hiç bilmiyorum daha önce korona dışında böyle bişey geçirmedim açıkçası. Umarım doğuma kadar geçer
Kuzum bana öyle geliyor ki senin gribal durumla doğum işaretleri birbirine karıştı vücudun şimdi dinlenip güç topla bi kaç güne dipçik gibi olup doğuma full enerji gireceksin diyor nedense hislerim
Bak başka merak konum daha ne kadar zaman sonra regl olmaya başladınız
Ben 9 ay sonra oldum süt korur muhabbeti tamamiyle saçmalık çünkü bende 28 ay emzirdim baya dolu dolu

Canim mecbur ev bakacaklar yani şimdiden artik ne yapacaklarina karar vermeleri lazim. Malatya dan gelip Elaziğ da bile ev bakanlar var oyle ki Elwzig da da kiralik kalmadi.
Aynen kiralik ev kalmadi, kayinvalide bu sabah mart sonu gider cadirda kaliriz dedi,moralim bozuk hissetti galiba Tabiki esim boyle bir seye izin vermez,bakalim insallah ne onlar ne biz kirilmadan yipranmadan bu sureci atlatiriz.Bizim icin de onlar icin de imtihan neticede.

Ben ne zaman olurum ondan ziyade annem kısa zamanda regl olduğu için acaba sütüm kesilir mi korkusunu daha çok yaşıyorum..

Çok tesekkur ederim canim tum bebeklerimiz insallah umut dolu guzel gunlerle gelsinler insallah.Trendyol da bir sitede yaptirdim canim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…