2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Canım istersen Bi acile git belki serum olarak takılan parol iyi gelebilir hem testte yaptırırsın

Nasıl oldun canım duş iyi geldimi birazda olsa?

Hanım arkadaşım merhaba. Az önce mailime girince Kadınlar klubunden sizinle alakalı bir bildirim geldi. Ben Konya'dayım. Yapabileceğim birşey var mı?

Ohhh ne güzel valla bizimde aynı böyle arabamız çantamız Kış bebişleri sığamıyor Sağlıkla gelsin kuzular

Doktorum eski kafali bi dr. Hic ultrasyon vs demedi dicegini de sanmiyorum sanirim cocuk dr u bulmam lazim o der belki :/ benimde icim rahatlasin diye bende istiyorum acikcasi cunku ne benim ne esimin tarafinda da azcik buyuk kafa yok :/ sekerim sınırda cıkmıştı diyet vs yaptirmadi belki ondan da olabilir kuşum bilmiyorum ki

hayırlı olsun , gözünüz aydın Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin kızlarınızı hoş gelmişler.

solunum sıkıntısı doğumda bi şey olduğundan mı yoksa gelişimden kaynaklı mı oldu bilmiyorum ama çabuk toparlayacaktır, maşallah haftaları güzel çünkü . minnoş kız anneyi ve kız kardeşini çok bekletmeden çabucak gelsin evine dilerim. bol sütün olsun inşallah

grubun ilk ikizleri de gelmiş oldu

Nasıl oldun canım duş iyi geldimi birazda olsa?
Duşun anlık faydası oldu canım sonra yine kötüleşince eşim kalk gidelim dedi. Acile gittik ağrı kesici ateş düşürücü serum verdiler bi de c vitamini serumu takıldı. Şimdi biraz daha iyiyim. Covid testi, influenza testi ve rsv virüsü testi verdim. Sonuçlar yarın çıkacakmış bakalım inşallah korona değildir normal griptir diye dua ediyorum..

Canım seni o kadar iyi anlıyorum ki.. dün üst kat komşumuzun eşinin annesi ve kardeşleri Malatya’dan gelmişler onlara uğradım kapıdan. Ev ev üstüne çok zor. Evlerimiz zaten küçük, 3 yetişkin de onlar gelmiş. Valizler ortada, moraller bozuk. Çok çok üzüldüm Allah hepsinin yardımcısı olsun.

Annene bi yandan hak veriyorum, kendi de zaten o psikolojiden çıkıp gelmiş. Bi yandan da olacak sorunların da önüne geçmiş olursunuz belki. Ben evlendim, bi kaç ay sonra kayınvalidem vefat etti. Bekar görümcelerim vardı, sömestirde bize geldiler. Ablamda eşiyle cocuklarıyla gelmek istedi. 1-2 gün durup başka yere geçeceğiz dediler ama gel o bir iki günü bize sor. Bir tarafın canı sıkkın, diğer taraf ilk kez gelmiş. Hala diyorum keşke o zaman ablama gelmeyin daha sonra gelin diyebilseydim. O nedenle vardır bunda da bir hayır, daha sonra gelir inşallah annen de. Lohusalık hır gür geçiyor zaten, bari senin kız da kuzeniyle oyalansın. Allah yardım eder inşallah

İyimisin acaba Şuan canım ? doğum yakın ya bunlar doğumdan bi kaç gün öncede oluyor ama gribal durumunda vardı ondan mı bilemedim çok geçmiş olsun

Canim ev kalabalik zaten gorumcen ve kayinvaliden seninle guzel ilgilenecek insanlarsa annen o kalabaliğa girmemek istemede hakli yani. Hastane de gelir yaninda kalir. Benim ilk dogumda oyle oldu ablam hastane de kaldi ev de kayinvalidem. Tabi insan kendi tarafinin yaninda daha rahat ediyor ama soyledigim gibi onlar da seninle guzel ilgilenirlerse hic sikinti olmaz.

Sünnet icin herhangi bir çocuk doktoru ile görusup fikir aldiniz mi biz cok kararsiz kaldik esimle 3 aylikken mi hemen mi yaptirsak diye
Biz de kararsız kaldık, büyük oğlum 4 aylıkken olmuştu. Şimdi ufaklığı o kadar geciktirmeyelim diyoruz ama ilk doğar doğmaz da kıyamam sanki.

Senin için cok zor bir durum, aynı şey bana olsa benim annem de gelmezdi, tabi üzülüyoruz . Sonuçta asla annemizin yanında rahat ettiğimiz kadar kimsenin yanında rahat edemeyiz. Bir yandan lohusalık, bir yandan ev kalabalık inşallah lohusa depresyonuna girmezsin, misafirlerin ne kadar kalacağı belli mi
Kafa çapı kaç çıktı ki canım , erkek bebekse kızlara göre daha büyük oluyor zaten

İyimisin acaba Şuan canım ? doğum yakın ya bunlar doğumdan bi kaç gün öncede oluyor ama gribal durumunda vardı ondan mı bilemedim çok geçmiş olsun
İyi değilim malesef. Hastaneden çıktığımda iyiydim eşimle sıcak bi çorba içmeye gittik hatta o da boğazıma çok iyi geldi rahat uyudum. Şimdi yine şiddetli boğaz ağrısı ve aşırı üşüme titremeyle uyandım. Bi wcye gidiyim dedim ama sanki öldüm öldüm dirildim. Bu arada influenza ve rsv negatif çıkmış. Geriye sadece korona testi kaldı zaten. O da 9.30 gibi çıkar dediler bekliyorum ama hiç umudum yok

Allah saglikla bir omur boyu huzurla yasamayi daim etsin kac kilo dogdular canim? Biri neden solumum sikintisi ile kuvozde ki? Tesekkur ederim insallah darisi saglikla bize

Alirim ben de yanima. Ay nasil bi sey bu ayni ayni... Allah im hepimize sabir versin. Benimki bi de dogum pozisyonunda. Niye bu kadar baski var anlamadim hem alta dogru hem mideye... Yanlara ahhh her yerimde...
Benim de dun göbek deligim cok acıdı, cok gergin karnım sizin gibi. Belki aşağı inince rahatlayacagiz biraz. Bir de vajinada baskı hep bahsediliyor ya tuvalette temizlenirken sanki rahmi hissediyorum elimle, orası da acıyor sizde de var mı. İlk hamileligimden bunları hiç hatırlamıyorum

Ben de ilkte yasamadim hic bunlari. Evet var. Hatta bazen cikip gelecekmis gibi hareket ettiginde. Cok yakinda gibi hissediyorm. Bence de henuz kanala girmedi. Yoksa bu kadar midede baski olmazdi... Nedense 21 martta dogacak gibi hissediyorm o yuzden doktorun dedigi bana inandirici gelmiyor

Ama sizinki 38de gelebilir kac kilo olmus?

Ne oldu acaba şuan iyi misin?

Annem depremi yasamadi,o zaten İstanbul,Bursa arasi gidip geliyordu ama tabi annemlerinde evi agir hasarli,donecekleri bir evleri yok,o psikolojide cok kotu Buyuklerden ziyade cocuklar yoruyor,surejli bir kosturmaca var evin icinde,o biraz yoruyor,Allah buyuk bakalim bir caresi bulunur.
İlgilenmeye ilgilenirler de gorumcenin de iki kucuk cocugu var,ancak onlari halleder,kayinvalide de oyle cok becerikli degil,zaten kafa da gitmis depremden cok degil bir hafta annem yanimda olsa toparlardim, demekki hayirlisi boylemis.
Kizlar ben de deprem gecesinin aksamiydi tam olarak oğlumun ismine karar verip isimli seylerini siparis etmistik. Dun geldiler magnetinin uzerin de adini gorunce baya duygulandim
Kizimda da buna benzer magnet yaptirmistim,cok guzel adiyla yasasin Yiğit
Gorumcemin cok kalacagini dusunmuyorum,evleri az hasarli,mart sonu gibi giderler bence,tabi kendisi soylemiyor ama oyle tahmin ediyorum,kayinvalidelerin gidecek bir evleri yok,bir planlari da yok,artik evleri yaoilana kadar mi burda kalirlar,baska bir cozum mu bulurlar bilmiyorum Sorulmuyorda boyle sorular,bizi istemiyor musunuz derler.Bir de bekar kaynim var,su an arkadaslarinda kaliyor ama eninde sonunda o da gelir.

Allah yardımcın olsun canım. Belki bebek doğduktan sonra kiralık ev bakar kayınvalidenler

2 çocukla siz, kaynın vs zor olur diye düşünürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…