2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Her seyim enkazda fakat onlari ben halletmeye calisirim size daha fazla yuk olmak istemem
Canim sen aldığın gecelik yada esofman takımlarından örnek model atar mısın, hatta direkt aldığın yerleri ve modelleri beden bilgisiyle gönder onlardan alalim, kafamıza göre almayalım giyemezsin belki

İnşallah canım benim sağlıkla kavuşalım inşallah

Ic camasir eksigim var atlet vb a101 den aldim fakat en genisi dahi dar oldu dogumda kullanabilecek miyim bilmiyorum ama uygun fiyatli zora sokmyacak bir sey olsun alinamayacaksada benim var onlarla idare edebilirim
Bize tam beden yazabilir misin? Çorap ve kalın çorap durumun nasıl? Doğumda ihtiyacın olur çorap nerede yapacaksın doğumu doktor işini halledebildin mi?

Bize tam beden yazabilir misin? Çorap ve kalın çorap durumun nasıl? Doğumda ihtiyacın olur çorap nerede yapacaksın doğumu doktor işini halledebildin mi?
Lohusalik takimi pijama takiminda 40/42 bedenim coraplarimda kayinvalidem verdi onlar var

Canım çok geçmiş olsun rabbim bir daha yaşatmasın bu acıları. Sağlıklı olmanıza sevindim canım inşallah sağ salim bebeğine kavuşursun. Herkes çok üzüldü bu süreçte sizleri çok merak ettik Hep iyi olun inşallah

Canim sen aldığın gecelik yada esofman takımlarından örnek model atar mısın, hatta direkt aldığın yerleri ve modelleri beden bilgisiyle gönder onlardan alalim, kafamıza göre almayalım giyemezsin belki
Size yuk olmak istemiyorum ozaman maddi konuda sikintim olmadigindan iyilerinden marka siparis vermistim fakat suan hic farketmez sizi zora sokmamasi kafi

Kizlar selamlar hepiniz yazmissiniz dusunmussunuz allah razi olsun dualariniz icin , evim enkaza donustugu icin telefonum esyalarim her seyim enkaz altinda bu nedenle gec cevap veriyorum .
Canım iyi olmana çok sevindim. Kayiplariniz icin basini sağ olsun , cok zor süreçlerden geçiyoruz malesef. Yapabileceğimiz bir şey olduğunda lütfen haberdar et bizleri, elimizden ne geliyorsa yapmaya hazırız her zaman ...

Bence de yeterli canım onun yerine başka ihtiyaçlara yönelebilir yardımcı olmak isteyen arkadaşlarımız. Emzirme atleti iç çamaşırı vs. gibi
Ben de bunu düşündüm.
Kızlar birazdan liste güncellenir, ama 40-42 beden iç çamaşırı ve emzirme sütyeni ihtiyacı görünüyor ilk etapta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…