Canım senin eşyaların ne durumda? Kişisel olarak neye ihtiyacın var?Hepinizden allah razi olsun cok duyguluyum iyiki varsiniz
Senden de razı olsun canım sen ve bebişin de iyi ki var o senin ilacın olacakHepinizden allah razi olsun cok duyguluyum iyiki varsiniz
Ben de lohusa pedi aldımEvet ikimizde aynı anda göndermişiz
Lütfen temel olanları da olsa yaz ben yarın kargo yapacağım bu yüzden hala vaktim var..Her seyim enkazda fakat onlari ben halletmeye calisirim size daha fazla yuk olmak istemem
Ben de var iki adet yarın ekleme yaparım onu alma istersen.Maviesil23 canım bebeğe patik alayım mi ben?
Psikolojik danismanim , halletmeye calisacagim ben utaniyorum cok fazla mahcubum iyiki varsiniz size dua ediyorum hep hepinizeLütfen temel olanları da olsa yaz ben yarın kargo yapacağım bu yüzden hala vaktim var..
Kitap okutmaktan hoşlanır mısın?. Kafanı dağıtmak için zor olsa da aklıma ilk bu geliyor mesleğin ne bilmiyorum bebek gelişimine dair kitap da gönderebilirim
Ben de iki adet ekleyeceğim biri yelek ile set, 9 aylık kısmına yelek ve patik set (beyaz) ekleme yapabilirsinRande arkadaşımız bi tane ekledi
Harika..Psikolojik danismanim , halletmeye calisacagim ben utaniyorum cok fazla mahcubum iyiki varsiniz size dua ediyorum hep hepinize
Son güncel listeyi paylaşacaklar ordan bakarsınız olur mu? Listeye bakmadan karar vermeyin lütfenBen de yardım etmek isterim ne eksik kaldı ki şimdi sanki çoğu şey alınmış
Kuzum ben hiç takip edemiyorum kim ne aldi, sen işaretleyip yine atar misin. Olmadi ben 3-6 aylik filan mı alayım yenidogan ve 1-3 aydan eksik kaldı mi
1 paket Göğüs pediKuzum senin de cuma günü doğum ihtimalin var kafan çok dolu olur, işlerin olur vs istersen ben üstleneyim 2 gün sonra taşınma işim var 2 gün müsait durumdayım. Arkadaşlar beni etiketleyip yazarsa ben listeyi oluşturayım.
Tamam ben listeyi bekliyorum o haldeSon güncel listeyi paylaşacaklar ordan bakarsınız olur mu? Listeye bakmadan karar vermeyin lütfen
Ic camasir eksigim var atlet vb a101 den aldim fakat en genisi dahi dar oldu dogumda kullanabilecek miyim bilmiyorumHarika..
o zaman ihtiyaç var mı emin olamadım mahçup olunacak ne olabilir ki bu durumdalütfen söyle tek ihtiyaç sanıyorum ki açık yürekli olmak ki biz de doğru ihtiyaçları karşılayalım