2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Aynen ya içimde balık oynuyor gibi resmen malesef bu süreçte ne kadar üzülmeyelim demekte bir şekilde etki altında kalıyoruz. Her şekilde etkileniyorum mutlaka bir yerde karşımıza çıkıyor, markete gidiyorum TV de enkaz görüntüsü, radyoda konuşmalar, TV desen zaten tüm haber kanalları öyle sosyal medya da aynı şekilde... Ya müzik kanalı acıyorum evde yada film artık. Ne kadar dikkat etmekte çocukta bizimle izliyor, etkileniyor. Keşke tüm çocukları koruyabilecek , kötülüklerden uzak tutabilecek bir gücümüz olsa...

Ben tesekkur ederim allah razi olsun sizden okadar dua ediyorumki size rabbim ayaginiza tas degirmesin siz ne kadar iyi insanlarsiniz allahim hepinizi iyi insanlarla karsilastirsin cok mahcup ve duygu doluyum
Hiç mahcup olma. Teyzeleri hediye yolluyor ne var bunda

Bu arada elinde adres olan arkadaşlarım bana da yazar mısınız adresi rica etsem

Kızlar iki gündür ağrılarımdan pek bakamadım buraya arkadaş için yardım toplanıyor sanırım. Kargo bana biraz uzak kalıyor para yardımı yapabiliyor muyuz acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…