2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Öncelikle çok geçmiş olsun kayıplarıniz için baş sağlığı dilerim. Elimizden ne geliyorsa bende destek olmak isterim. Utanılacak ya da mahcup olunacak bir şey yok hepimizin başına gelebilirdi. Herkes az çok demeden destek olursa zaten ihtiyaçlarınızı karşılayabiliriz diye düşünüyorum. Bende erkek bebek bekliyorum. liste yapıp kim ne alabilir planlanırsa daha çabuk organize olabiliriz diye düşünüyorum.

K Kazen merhaba, Y yazosey arkadasimizin bebegi icin tum hazirligi enkaz altinda kalmis. Dogumu cok yakin. Bir ihtiyac listesi yapiliyor organize olmamiz gerekiyor. Bizim de dogumumuz yakin. O yuzden goze alamiyoruz. Acaba site yonetimi bize destek olsa, bizi organize etse, her bir ihtiyac kalemini gonulluler ile eslestirse. Arkadasimiz adresini verecek. Dogrudan sparisi oraya yonelterek aliriz. Hem de ayni seyleri almamis oluruz. Yardimci olabilir misiniz?

pcfl nin dediği gibi ilerleyebiliriz bu da İlbey yakisiklimiza teyzelerinden hediye olur.
Bu durum utanılacak birşey değil canım insanız başımıza ne gelecek bilemeyiz. Allah kimseyi darda bırakmasın. El birliğiyle ihtiyaçları toparlasak ne eksilir bizden. Kazen de yazsın ne yapılabilirse duruma bakalım

Canim her yerde yardimlar yapiliyor depremzedesiniz sonucta,gittigin sehrin muhtarligina basvur sifirdan kiyafet ayarlanir

Bu mesaj bolca begeni birakirsak arkadaslar etkilesim cok olur...katilacaklari da gormus oluruz

Kesinlikle hizlica organize olabilirsek harika olur bu konuda bizi yönlendirecek biri lazım sadece

Y yazosey benim de oğlum olacak, aldığım kıyafetleri seninle elimden geldiğince paylaşmak isterim. Hepsini yıkadım utuledim. Bana iletişim bilgileri atabilirsen en kısa zamanda gonderirim

Canım öncelikle çok geçmiş olsun. Kayıpların için çok üzgünüm Rabbim sabırlar versin
Elimizden ne geliyorsa yaparız, senin yerin de bizlerde olabilirdik, niye yük olasın bizlere
Ben de 3-4 tane yenidoğan takım var, kızım olacak ama en başta oğlum olacağı söylenmişti o yüzden erkek kıyafeti almıştım duruyo öyle. Sana hediye etmek beni çok mutlu eder

Kargo çalışmıyor nasıl göndermeyi planlıyorsunuz? O bölgeye sipariş verirsiniz ücreti tahsil edilir ama kargo çıkmaz. Kızılay'da doğum çantası var içinde herseyi olan. En yakın noktada ki Kızılaya başvurması gerekiyor, hemen veriyorlar. Üzgünüm ama buradan hiç bir şey yapamazsınız. Bana 2 gün önce söyleseydiniz ben minibüs yolladim 1-2 çantalık yer açardık ama şimdi maalesef

Alışveriş siteleri ile değil kargo firmalari ile görüşüp alıp yollamayı deneyin lütfen.

Kirikkaledeyim suan dun sabah geldim burada kayinvLidemlerdeyim

Tesekkur ederim allah razi olsun bu sekilde ise kabul edebilirim iyiki varsiniz tesekkur ederim

Kızlar şöyle yapalım, bi arkadaşımız Y yazosey in cep numarasını adresini alsın koordinasyonu o sağlasın biz de burdan hızlıca bi liste yapıp organize olalım herkesin elinden ne geliyorsa sipariş verip onun adresine yollatalim ben şimdi hizlica bi liste hazirlayayim uyar mi?

Tesekkur ederim allah razi olsun bu sekilde ise kabul edebilirim iyiki varsiniz tesekkur ederim
Adresini bana yazarsan canım 2 gün sonra kargoya verebilirim. Şuan ben de taşınma aşamasındayım herşeylerim kolili evde bekliyor. 2 gün sonra eve geçip alırım hemen kargolarım sana. Aklın takılmasın bak bu 3 takımı almıştım yazın, oğlunun kısmetiymiş demek ki bunları göndericem

Eklentiler

• 2596CACE-8D25-4B85-BBE4-F8E7D502AE3C.jpeg
    192,8 KB · Görüntüleme: 49
  • E7E2468C-1A03-4759-A09D-B507FEE0E6DC.jpeg
    140,8 KB · Görüntüleme: 50
  • 41541B5E-4F4A-4B0D-985B-15CC51318515.jpeg
    187,4 KB · Görüntüleme: 50
Çok üzgünüm ya bir sevinçle hazırlanmış hazırlıklar şimdi enkaz altında
İhtiyaç listesi hazırlandığında benide ekleyin kızlar. Hepimiz azar azar yardım etsek bence herşeyi yeniden tamamlanır
Y yazosey canım bence listeni sen hazırla bizler paylaşalım. Yada hesap numaranı paylaş bizlerle sen beğendiğini al.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…