Öncelikle çok geçmiş olsun kayıplarıniz için baş sağlığı dilerim. Elimizden ne geliyorsa bende destek olmak isterim. Utanılacak ya da mahcup olunacak bir şey yok hepimizin başına gelebilirdi. Herkes az çok demeden destek olursa zaten ihtiyaçlarınızı karşılayabiliriz diye düşünüyorum. Bende erkek bebek bekliyorum. liste yapıp kim ne alabilir planlanırsa daha çabuk organize olabiliriz diye düşünüyorum.Hepinizin sorumlulugu var beekledigi bir bebek sorumlulugu dogum masrafi var kimseye yuk olmak istemiyorum guzel dusunceleriniz icin tesekkur ederim bu durumdan dolayida cok utaniyorum maddi bir karsilik ile kabul edebilirim ornegin fazladan zibin almissinizdir hediye gelmistir kullanmiyorsunuzdur kullanmayacaksinizdir satin almak isterim suan sifirini almak zorlar beni fakat bu sekilde karsilayabilirim insallah,nornalde birikimimde vardi fakat enkazda hepsi cok uzuluyorum rabbim kimseyi sinamasin , kayinvalidemler var fakat kayinvalidemde gereklilikler konusunda bilgi sahibi degil sanirim cunku hastane cantasi icin bavulun gereksiz oldugunu posetin yeterli olacagini lohusalik pijamasinin gereksiz oldugunu ustumde olan tek sweat ve altinin yeterli olacagini hasta bezini devlet hastasinde vereceklerini gereksiz oldugunu soyluyor psikolojik olarakta iyi degilim fiziksel psik olarakta gidip alisverris yapacak halde degilim dua edin bana
Güzel sükür hiçbir sıkıntı yasamadık o konudaBenim de cuma gunu kontrol,aynen yuzduk yuzduk kuyruguna geldik bakalim.Senin bebisin gelisimi nasil?
Canim her yerde yardimlar yapiliyor depremzedesiniz sonucta,gittigin sehrin muhtarligina basvur sifirdan kiyafet ayarlanirHepinize iyi dilekleriniz icin cok tesekkur ederim allah razi olsun hepinize kizlar benim toplu alim yapmam gerekiyor az bir zamanim kaldi ve kafam hic kiyafet bakacak gibi degil maddi olarakta kayipta oldugumuz icin hesapli olmasi acisindan dolap uygulamasindan bakiyorum ama kafam yerinde degil cevrenizde erkek bebek icin kullandigida olur toplu kiyafet satabilecek birileri var mi allah sabir versin veya bebegini kaybetmis esyalari duran satmayi planlayan veya az kullandiktan sonra yenidogan kiyafetleri toplu satmayi dusunen var mi var ise benimle iletisime gecebilir misiniz
Bu mesaj bolca begeni birakirsak arkadaslar etkilesim cok olur...katilacaklari da gormus oluruzK Kazen merhaba, Y yazosey arkadasimizin bebegi icin tum hazirligi enkaz altinda kalmis. Dogumu cok yakin. Bir ihtiyac listesi yapiliyor organize olmamiz gerekiyor. Bizim de dogumumuz yakin. O yuzden goze alamiyoruz. Acaba site yonetimi bize destek olsa, bizi organize etse, her bir ihtiyac kalemini gonulluler ile eslestirse. Arkadasimiz adresini verecek. Dogrudan sparisi oraya yonelterek aliriz. Hem de ayni seyleri almamis oluruz. Yardimci olabilir misiniz?
Ben en son 32. Haftada gitmistim haftasiyla uyumluydu.yok canim kullanmiyorum,insallah gerek kalmazGüzel sükür hiçbir sıkıntı yasamadık o konudasenin nasil bir de tansiyon ilacı alıyor musun?
Öncelikle çok geçmiş olsun kayıplarıniz için baş sağlığı dilerim. Elimizden ne geliyorsa bende destek olmak isterim. Utanılacak ya da mahcup olunacak bir şey yok hepimizin başına gelebilirdi. Herkes az çok demeden destek olursa zaten ihtiyaçlarınızı karşılayabiliriz diye düşünüyorum. Bende erkek bebek bekliyorum. liste yapıp kim ne alabilir planlanırsa daha çabuk organize olabiliriz diye düşünüyorum.
K Kazen merhaba, Y yazosey arkadasimizin bebegi icin tum hazirligi enkaz altinda kalmis. Dogumu cok yakin. Bir ihtiyac listesi yapiliyor organize olmamiz gerekiyor. Bizim de dogumumuz yakin. O yuzden goze alamiyoruz. Acaba site yonetimi bize destek olsa, bizi organize etse, her bir ihtiyac kalemini gonulluler ile eslestirse. Arkadasimiz adresini verecek. Dogrudan sparisi oraya yonelterek aliriz. Hem de ayni seyleri almamis oluruz. Yardimci olabilir misiniz?
Kesinlikle hizlica organize olabilirsek harika olur bu konuda bizi yönlendirecek biri lazım sadecepcfl nin dediği gibi ilerleyebiliriz bu da İlbey yakisiklimiza teyzelerinden hediye olur.
Bu durum utanılacak birşey değil canım insanız başımıza ne gelecek bilemeyiz. Allah kimseyi darda bırakmasın. El birliğiyle ihtiyaçları toparlasak ne eksilir bizden. Kazen de yazsın ne yapılabilirse duruma bakalım
Y yazosey benim de oğlum olacak, aldığım kıyafetleri seninle elimden geldiğince paylaşmak isterim. Hepsini yıkadım utuledim. Bana iletişim bilgileri atabilirsen en kısa zamanda gonderirimAllah yardımcın olsun canım bir an önce toparlarsın inşallah bizler elimizden geldiğince ne lazımsa yapmaya çalışırız. Acınızı yaşadıklarınızı sizler kadar anlayamayız en zaten paylaşmaya çalışalım. Lütfen adres gönder bende erkek bebek bekliyorum ablamın çocuğundan ve erkek bebek annesi arkadaşlarımdan da kıyafetlerimiz var paylaşmak isterim
İnsallah canım bakalım. Haberdar edelim birbirimiziBen en son 32. Haftada gitmistim haftasiyla uyumluydu.yok canim kullanmiyorum,insallah gerek kalmaz
Canım öncelikle çok geçmiş olsun. Kayıpların için çok üzgünüm Rabbim sabırlar versinHepinizin sorumlulugu var beekledigi bir bebek sorumlulugu dogum masrafi var kimseye yuk olmak istemiyorum guzel dusunceleriniz icin tesekkur ederim bu durumdan dolayida cok utaniyorum maddi bir karsilik ile kabul edebilirim ornegin fazladan zibin almissinizdir hediye gelmistir kullanmiyorsunuzdur kullanmayacaksinizdir satin almak isterim suan sifirini almak zorlar beni fakat bu sekilde karsilayabilirim insallah,nornalde birikimimde vardi fakat enkazda hepsi cok uzuluyorum rabbim kimseyi sinamasin , kayinvalidemler var fakat kayinvalidemde gereklilikler konusunda bilgi sahibi degil sanirim cunku hastane cantasi icin bavulun gereksiz oldugunu posetin yeterli olacagini lohusalik pijamasinin gereksiz oldugunu ustumde olan tek sweat ve altinin yeterli olacagini hasta bezini devlet hastasinde vereceklerini gereksiz oldugunu soyluyor psikolojik olarakta iyi degilim fiziksel psik olarakta gidip alisverris yapacak halde degilim dua edin bana
K Kazen merhaba, Y yazosey arkadasimizin bebegi icin tum hazirligi enkaz altinda kalmis. Dogumu cok yakin. Bir ihtiyac listesi yapiliyor organize olmamiz gerekiyor. Bizim de dogumumuz yakin. O yuzden goze alamiyoruz. Acaba site yonetimi bize destek olsa, bizi organize etse, her bir ihtiyac kalemini gonulluler ile eslestirse. Arkadasimiz adresini verecek. Dogrudan sparisi oraya yonelterek aliriz. Hem de ayni seyleri almamis oluruz. Yardimci olabilir misiniz?
Kirikkaledeyim suan dun sabah geldim burada kayinvLidemlerdeyimKargo çalışmıyor nasıl göndermeyi planlıyorsunuz? O bölgeye sipariş verirsiniz ücreti tahsil edilir ama kargo çıkmaz. Kızılay'da doğum çantası var içinde herseyi olan. En yakın noktada ki Kızılaya başvurması gerekiyor, hemen veriyorlar. Üzgünüm ama buradan hiç bir şey yapamazsınız. Bana 2 gün önce söyleseydiniz ben minibüs yolladim 1-2 çantalık yer açardık ama şimdi maalesef
Kirikkaledeyim suan dun sabah geldim burada kayinvLidemlerdeyim
Tesekkur ederim allah razi olsun bu sekilde ise kabul edebilirim iyiki varsiniz tesekkur ederimCanım öncelikle çok geçmiş olsun. Kayıpların için çok üzgünüm Rabbim sabırlar versin
Elimizden ne geliyorsa yaparız, senin yerin de bizlerde olabilirdik, niye yük olasın bizlere
Ben de 3-4 tane yenidoğan takım var, kızım olacak ama en başta oğlum olacağı söylenmişti o yüzden erkek kıyafeti almıştım duruyo öyle. Sana hediye etmek beni çok mutlu eder
Adresini bana yazarsan canım 2 gün sonra kargoya verebilirim. Şuan ben de taşınma aşamasındayım herşeylerim kolili evde bekliyor. 2 gün sonra eve geçip alırım hemen kargolarım sana. Aklın takılmasın bak bu 3 takımı almıştım yazın, oğlunun kısmetiymiş demek kiTesekkur ederim allah razi olsun bu sekilde ise kabul edebilirim iyiki varsiniz tesekkur ederim
Çok üzgünüm ya bir sevinçle hazırlanmış hazırlıklar şimdi enkaz altındaK Kazen merhaba, Y yazosey arkadasimizin bebegi icin tum hazirligi enkaz altinda kalmis. Dogumu cok yakin. Bir ihtiyac listesi yapiliyor organize olmamiz gerekiyor. Bizim de dogumumuz yakin. O yuzden goze alamiyoruz. Acaba site yonetimi bize destek olsa, bizi organize etse, her bir ihtiyac kalemini gonulluler ile eslestirse. Arkadasimiz adresini verecek. Dogrudan sparisi oraya yonelterek aliriz. Hem de ayni seyleri almamis oluruz. Yardimci olabilir misiniz?