Canım dolap uygulamasinda toplu olaraktan kıyafet satışı yapanlar var. Ben astronot mont ve bir çok oyuncağı oradan aldım.Iyi niyetiniz guzel dusunceleriniz icin cok tesekkur ederim ,ama inanin Kimseye yuk olmak istemem sadece toplu olarak uygun fiyata satabilcek, erkek bebek icin gerrkli kiyafet vs. Olan birileri varsa cok iyi olur
Yalancı sancılar o büyük ihtimalle çünkü gerçek sancı belden kasıklara vururmus. Benim 2. Ama ben de bilmiyorum kendi sancımı.Ya bazen kasıklarımda bir ağrı hissediyorum ama ilk hamileliğim olduğu için bu sancı mı bilmiyorum adet olacak gibi bi ağrı oluyor
Sadece karnın alt kısmında mı, yoksa belden kasıklara mı.Regl ağrıları gibi olanlar sancı cnm
Estağfurullah ne yükü.. Adresini gönderirsen elimizden geleni yapmak isteriz canım istersen özelden de yazabilirsinIyi niyetiniz guzel dusunceleriniz icin cok tesekkur ederim ,ama inanin Kimseye yuk olmak istemem sadece toplu olarak uygun fiyata satabilcek, erkek bebek icin gerrkli kiyafet vs. Olan birileri varsa cok iyi olur
Bakiyorum fakat bulamadim insanlarda kayiplari oldugundan mi ulkenin halinden mi bilmiyorum aktif degil 5 gun once aktifti felan diyor hep dolap uygulamasindaCanım dolap uygulamasinda toplu olaraktan kıyafet satışı yapanlar var. Ben astronot mont ve bir çok oyuncağı oradan aldım.
Yalancı sancılar o büyük ihtimalle çünkü gerçek sancı belden kasıklara vururmus. Benim 2. Ama ben de bilmiyorum kendi sancımı.
Ben de onu dusundum. Acaba liste yapip herkes listeden bir sorumluluk alsa alip adresine yollasak arkadasin. O hic ugrasmaz hem de guzel seyler gitmis olur bebegi... Ne dersiniz? Bunun organizasyonu icin kimin vakti var acaba? Kazenden de rica ederiz grup disindan gelecek destekleri de ekleriz. Ornegin; hastane cikisi: pcfl gibi bir liste yapabiliriz. Pahali seyleri bir kac kisi birleserek alabilir...Estağfurullah ne yükü.. Adresini gönderirsen elimizden geleni yapmak isteriz canım istersen özelden de yazabilirsin
Tabii ki kabul ederseniz canim Y yazoseyBen de onu dusundum. Acaba liste yapip herkes listeden bir sorumluluk alsa alip adresine yollasak arkadasin. O hic ugrasmaz hem de guzel seyler gitmis olur bebegi... Ne dersiniz? Bunun organizasyonu icin kimin vakti var acaba? Kazenden de rica ederiz grup disindan gelecek destekleri de ekleriz. Ornegin; hastane cikisi: pcfl gibi bir liste yapabiliriz. Pahali seyleri bir kac kisi birleserek alabilir...
Cok tesekkur ederim adresimi vereyim fakat maddi bir karsiligida olursa kabul edebilirim cunku hepinizin bekledigi bir bebek sorumlulugunuz var yük olmak istemiyorumEstağfurullah ne yükü.. Adresini gönderirsen elimizden geleni yapmak isteriz canım istersen özelden de yazabilirsin
Bu ara ara gelen regl ağrıları var onlar normal sancılar doğuma hazırlık vücut hazırlığı bebeğin kafasının aşağıya yerleştirme falan nst de çıkan aralıklı sancılar ..bide bel kalça arası giren bi agri var o direk doğum sancısı geri dönüşü dinlenme ihtimali olmayan sancı zaten belden girdimi o gün doğuma gidersin ama bu regl agrilari aralıklı baya gider gibi dusunebilirsin vücuda bağlı tabi de kabaca böyleSadece karnın alt kısmında mı, yoksa belden kasıklara mı.
Gerçek sancı belden kasıklara vururmus
Çok iyi olur gerçekten güzel düşündüBen de onu dusundum. Acaba liste yapip herkes listeden bir sorumluluk alsa alip adresine yollasak arkadasin. O hic ugrasmaz hem de guzel seyler gitmis olur bebegi... Ne dersiniz? Bunun organizasyonu icin kimin vakti var acaba? Kazenden de rica ederiz grup disindan gelecek destekleri de ekleriz. Ornegin; hastane cikisi: pcfl gibi bir liste yapabiliriz. Pahali seyleri bir kac kisi birleserek alabilir...
Kasilma toolanma oluyor da bende sanci yok :) sanci olunca aci hissediyorsunuz dimi?Bu ara ara gelen regl ağrıları var onlar normal sancılar doğuma hazırlık vücut hazırlığı bebeğin kafasının aşağıya yerleştirme falan nst de çıkan aralıklı sancılar ..bide bel kalça arası giren bi agri var o direk doğum sancısı geri dönüşü dinlenme ihtimali olmayan sancı zaten belden girdimi o gün doğuma gidersin ama bu regl agrilari aralıklı baya gider gibi dusunebilirsin vücuda bağlı tabi de kabaca böyle
Hepinizin sorumlulugu var beekledigi bir bebek sorumlulugu dogum masrafi var kimseye yuk olmak istemiyorum guzel dusunceleriniz icin tesekkur ederim bu durumdan dolayida cok utaniyorum maddi bir karsilik ile kabul edebilirim ornegin fazladan zibin almissinizdir hediye gelmistir kullanmiyorsunuzdur kullanmayacaksinizdir satin almak isterim suan sifirini almak zorlar beni fakat bu sekilde karsilayabilirim insallah,nornalde birikimimde vardi fakat enkazda hepsi cok uzuluyorum rabbim kimseyi sinamasin , kayinvalidemler var fakat kayinvalidemde gereklilikler konusunda bilgi sahibi degil sanirim cunku hastane cantasi icin bavulun gereksiz oldugunu posetin yeterli olacagini lohusalik pijamasinin gereksiz oldugunu ustumde olan tek sweat ve altinin yeterli olacagini hasta bezini devlet hastasinde vereceklerini gereksiz oldugunu soyluyor psikolojik olarakta iyi degilim fiziksel psik olarakta gidip alisverris yapacak halde degilim dua edin bana
Evet çok iyi olur elimizden ne geliyorsa yapalım az çok demeden. Hemen organize olabilirsek iyi olur nasıl yapabiliriz bunu K Kazen öneriniz var mıdırBen de onu dusundum. Acaba liste yapip herkes listeden bir sorumluluk alsa alip adresine yollasak arkadasin. O hic ugrasmaz hem de guzel seyler gitmis olur bebegi... Ne dersiniz? Bunun organizasyonu icin kimin vakti var acaba? Kazenden de rica ederiz grup disindan gelecek destekleri de ekleriz. Ornegin; hastane cikisi: pcfl gibi bir liste yapabiliriz. Pahali seyleri bir kac kisi birleserek alabilir...
Ya anliyorum ben sizi ama yani listedeki bir sey 200 tl tutsun, bu kimseyi zorlamaz. Ayrica gonulluluk esas. Durumu olmayan zaten sorumluluk almaz.Hepinizin sorumlulugu var beekledigi bir bebek sorumlulugu dogum masrafi var kimseye yuk olmak istemiyorum guzel dusunceleriniz icin tesekkur ederim bu durumdan dolayida cok utaniyorum maddi bir karsilik ile kabul edebilirim ornegin fazladan zibin almissinizdir hediye gelmistir kullanmiyorsunuzdur kullanmayacaksinizdir satin almak isterim suan sifirini almak zorlar beni fakat bu sekilde karsilayabilirim insallah,nornalde birikimimde vardi fakat enkazda hepsi cok uzuluyorum rabbim kimseyi sinamasin , kayinvalidemler var fakat kayinvalidemde gereklilikler konusunda bilgi sahibi degil sanirim cunku hastane cantasi icin bavulun gereksiz oldugunu lohusalik pijamasinin gereksiz oldugunu ustumde olan tek sweat ve altinin yeterli olacagini hasta bezini devlet hastasinde vereceklerini gereksiz oldugunu soyluyor psikolojik olarakta iyi degilim fiziksel psik olarakta gidip alisverris yapacak halde degilim dua edin bana
Aslında her sancida acı hissedilmiyor eşiğinde yüksek olabilir ama çok belli sancilarda tabi kesin hissedersin heleki doğum sancısı mutlaka hissedersin ben son kontrolde sancı acı falan hissetmiyodum dedim yok sancım e dedi regl ağrısı olmuyor mu a dedim evet oluyor kısa sürüyor sancı olarak aklıma gelmiyor o an onlar bide birsuru uğraş var ev işi camasir derken o sancılar arada kaynıyor aslında geçtiği için kaynıyor doğum sancısı geçmiyorKasilma toolanma oluyor da bende sanci yok :) sanci olunca aci hissediyorsunuz dimi?
Ay sevindim cunku hissetmiyorum. Regl sancim da olmaz benim. Ilk dogumumda da son bir saat kala hissettim. Masallah diyeyimAslında her sancida acı hissedilmiyor eşiğinde yüksek olabilir ama çok belli sancilarda tabi kesin hissedersin heleki doğum sancısı mutlaka hissedersin ben son kontrolde sancı acı falan hissetmiyodum dedim yok sancım e dedi regl ağrısı olmuyor mu a dedim evet oluyor kısa sürüyor sancı olarak aklıma gelmiyor o an onlar bide birsuru uğraş var ev işi camasir derken o sancılar arada kaynıyor aslında geçtiği için kaynıyor doğum sancısı geçmiyor
Büyük ihtimalle öyledir canımBakiyorum fakat bulamadim insanlarda kayiplari oldugundan mi ulkenin halinden mi bilmiyorum aktif degil 5 gun once aktifti felan diyor hep dolap uygulamasinda
Benim de cuma gunu kontrol,aynen yuzduk yuzduk kuyruguna geldik bakalim.Senin bebisin gelisimi nasil?Ben de baktırıcam idrar perşembe de kontrolüm var umarım bir dört beş hafta sağ salim geciririz
Allah yardımcın olsun canım bir an önce toparlarsın inşallah bizler elimizden geldiğince ne lazımsa yapmaya çalışırız. Acınızı yaşadıklarınızı sizler kadar anlayamayız en zaten paylaşmaya çalışalım. Lütfen adres gönder bende erkek bebek bekliyorum ablamın çocuğundan ve erkek bebek annesi arkadaşlarımdan da kıyafetlerimiz var paylaşmak isterimHepinizin sorumlulugu var beekledigi bir bebek sorumlulugu dogum masrafi var kimseye yuk olmak istemiyorum guzel dusunceleriniz icin tesekkur ederim bu durumdan dolayida cok utaniyorum maddi bir karsilik ile kabul edebilirim ornegin fazladan zibin almissinizdir hediye gelmistir kullanmiyorsunuzdur kullanmayacaksinizdir satin almak isterim suan sifirini almak zorlar beni fakat bu sekilde karsilayabilirim insallah,nornalde birikimimde vardi fakat enkazda hepsi cok uzuluyorum rabbim kimseyi sinamasin , kayinvalidemler var fakat kayinvalidemde gereklilikler konusunda bilgi sahibi degil sanirim cunku hastane cantasi icin bavulun gereksiz oldugunu posetin yeterli olacagini lohusalik pijamasinin gereksiz oldugunu ustumde olan tek sweat ve altinin yeterli olacagini hasta bezini devlet hastasinde vereceklerini gereksiz oldugunu soyluyor psikolojik olarakta iyi degilim fiziksel psik olarakta gidip alisverris yapacak halde degilim dua edin bana
OKadar duygulandimki aglattiniz beni iyiki varsiniz tesekkur ederim hepinize Allah razi olsunAllah yardımcın olsun canım bir an önce toparlarsın inşallah bizler elimizden geldiğince ne lazımsa yapmaya çalışırız. Acınızı yaşadıklarınızı sizler kadar anlayamayız en zaten paylaşmaya çalışalım. Lütfen adres gönder bende erkek bebek bekliyorum ablamın çocuğundan ve erkek bebek annesi arkadaşlarımdan da kıyafetlerimiz var paylaşmak isterim
Ben de isterdim ama doğum çok yakın göze alamıyorum yarım bırakmak istemem. Ya daha erken haftalardaki arkadaşlarımız yardımcı olacak bu durumda ya da site yönetimiyle halledeceğiz en mantıklısı bı şekilde olurYa anliyorum ben sizi ama yani listedeki bir sey 200 tl tutsun, bu kimseyi zorlamaz. Ayrica gonulluluk esas. Durumu olmayan zaten sorumluluk almaz.
Ben isimden dolayi su siralar cok yogunum arkadaslar. Bundan sonra bizim meslege cok is dusuyor. Hazirlik yapiyoruz. O yuzden organizasyonun sorumlugunu alamiyorum. Yoksa alirdim. Alabilecek biri varsa hizlica bu hafta hallederiz. Ne dersiniz?