2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Olur canım en azından bi yenidoğan için ne gerekiyorsa hızlıca tamamlayalım herkes listeden ne alabiliyorsa imkanı neye yetiyosa alır. Siparişlerş ayrı mı vereceğiz bu durumda nasıl yapalım?

Bendekiler 5’li hastane çıkışı diye hatırlıyorum canım 3 tane var. Liste yaparsan hastane çıkışı yenidoğan takım ben de var bilgin olsun.

Direk bu liste üzerinden yürüyebiliriz aslında kargoyu direk kayinvalidesine göndeririz herkes ne alacak ne gönderecek bana özelden yazsın güncel kalanlari ben buraya yazayım

Eklentiler

• IMG_20230212_181604.png
    159,2 KB · Görüntüleme: 56
Y yazosey canım doğum çantanı kızılaydan alabiliyorsan alırsın diğer eksikleri bizlere bildirirsin, bizlerde ya ihtiyacını yada ihtiyacının maddi karşılığını göndeririz sana daha mantıklı olur.

Uyar canim

Y yazosey canım benim oğlumdan kalan kıyafetler var fakat yeni mi olsa bilemedim. Yıkadım ütüledim ama kullanılmış şeyler sonuçta. Bana da adres yollayabilir misin

Kızlar Y yazosey hesap numarasını yollasa herkes kendi bütçesine göre para yollayabilir belki
Evet kesinlikle, elinde fazladan ürünü olan tabii eşya olarak göndersin ama diğer türlü onun içine sinmesi için biz para gönderelim kendisi beğenip alsın bebeğine.

Ahh canım benim çok geçmiş olsun. Allah tekrarını yaşatmasın. Dualarımız hep sizlerle çok acı görüntüler çok acı bir şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…