2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Benimki de gec dollenme, burdaki takvimde doktorun kabul ettigini girdim. Normalde 21 martta dogum, ama doktorum 28 mart dedi. Anladim...

Takvimde neden 39 yazmiyor sizin? Bazilarinin dedigi ile takvimi farkli
Doğum tarihi 1 mart olarak girildiği için. Hepimiz mart annesi olarak girdik ama bir çoğumuz şubat annesi olacağız. Benim beklenen doğum tarihim 24 şubat normalde ama değiştirmedim sonradan. 24 şubattan da erken olacak bu gidişle zaten

Çok şükür iyisiniz Allah korumuş canım sizi, bundan sonra inşallah çok iyi olacaksınız bebeğini kucağına alınca sana çok iyi gelecek Kayıpların için çok üzüldüm Allah rahmet eylesin

Benim ilk dogumum normal basladi 4 cm aciklik vardi sonra mecburi sezaryana döndü canım, bana da bu bir avantaj demişlerdi ama bu hamileligimde plasenta asagida olduğu için doktorum 28.haftada normal olmaz artik demişti. Simdi 38 haftalikken bir daha bakariz son duruma dedi ama 38 den sonra yukarı çıkmış olsa da egzersiz vs cok etki etmez 1-2 haftada ki bebek bu kadar buyukken plasentanin yukari çıkma ihtimali düşük. muhtemelen sezaryen olacaktır ben hazırladım kendimi. Senin için de hayırlısı olsun canim, sagliklisi olsun gönlüne göre olsun

Cok şükür hayattasın sagliklisin cok sevindim mesajını görünce canim. Bebegin de iyidir inşallah, mutlaka bizi haberdar et doktor kontrolünden sonra. Kayıpların icin cok üzgünüm basiniz sagolsun. Allah sizlere dayanma gücü versin. Cok zor yaşadıklarınız, biz uzaktan bu kadar etkilendik sizlerin yaralarınızi sarmak için çok zamana ihtiyacınız var. Bebeğin sağlıkla gelsin inşallah, ailenizin yüzünü güldürsün

Son düzenleme:
Kuşum gelişim olarak 2 hafta onde ama kafa 5 hafta onde diyebilirim yani su sekilde sata gore 36 olmam gerekirken 38 cikiyorum kafasi da 40+6 cikiyor:/
Doktor bir şey dedi mi peki canım? İçin rahat etmiyorsa başka doktordan da görüş alabilirsin, belki genetik olabilir yada ultrason ölçüm hatası da olabilir

Hepinize iyi dilekleriniz icin cok tesekkur ederim allah razi olsun hepinize kizlar benim toplu alim yapmam gerekiyor az bir zamanim kaldi ve kafam hic kiyafet bakacak gibi degil maddi olarakta kayipta oldugumuz icin hesapli olmasi acisindan dolap uygulamasindan bakiyorum ama kafam yerinde degil cevrenizde erkek bebek icin kullandigida olur toplu kiyafet satabilecek birileri var mi allah sabir versin veya bebegini kaybetmis esyalari duran satmayi planlayan veya az kullandiktan sonra yenidogan kiyafetleri toplu satmayi dusunen var mi var ise benimle iletisime gecebilir misiniz

Canım kabul edersen elimizden geleni yapalım K Kazen de bu konuda destek olur sitede bir çok arkadaşımız var depremzedelere yardım etmek isteyen maddi olur kıyafet yardımı olur belki K Kazen aracılığı ile iletiriz bi yol buluruz burda kocaman bir aileyiz herkes elinden geleni yapar

Iyi niyetiniz guzel dusunceleriniz icin cok tesekkur ederim ,ama inanin Kimseye yuk olmak istemem sadece toplu olarak uygun fiyata satabilcek, erkek bebek icin gerrkli kiyafet vs. Olan birileri varsa cok iyi olur

Iyi niyetiniz guzel dusunceleriniz icin cok tesekkur ederim ,ama inanin Kimseye yuk olmak istemem sadece toplu olarak uygun fiyata satabilcek, erkek bebek icin gerrkli kiyafet vs. Olan birileri varsa cok iyi olur
Ne yükü canım zaten elimizden geldiğince yardım etnek istiyoruz arkadaşımıza mı yardımcı olmayacağız. Canım bu sitede uygun fiyatlı ürünler var toplu alım yapabilirsin ilk etapta işini görür

Ya bazen kasıklarımda bir ağrı hissediyorum ama ilk hamileliğim olduğu için bu sancı mı bilmiyorum adet olacak gibi bi ağrı oluyor

Aa takip kısmını ben görmüyorum acaba daha önceden yanlış mı girdim. Çok teşekkürler cevap için

İnşallah çok teşekkürler

Uyumlumu peki gelişim olarak bebek dontorun tarihine
Soyle bir yol izledi benim doktor. Ben simdiki gebeligimden 2 ay once 2.ayda dusuk yaptim. Sonra gene gebe kaldim. Ilk basta gene beta degerini begenmedi doktor. Keseyi de gec gorduk, kalp atisini da ikinci gittigimizde duyduk. Oyle olunca doktor ya dusuk olacak, ya gelisim engeli vs olan bir bebek ya da gec dollenme dedi. Bunu anlamamiz icin takip edecegiz dedi. 4.aya kadar duzenli gelisimi bir hafta geri cikti ama buyumesinde de bir sorun yoktu. Ikili testi de iyi cikti. Gec dollenme olmus dedi. Bazen erken dollenme olur bazen gec. O zaman sat'i bir hafta geriye ya da ileriye aliriz, bir sorun yok dedi. Ve gercekten de doktorun dedigi tarihle sukur bugune kadar hep uyumlu ve saglikli insallah bu sekilde emin oldu doktorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…