2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Medova hastanesi Fuat Demir depremzedeler için kadın doğumda her türlü yardımcı olacaklarını paylaşmış İnstagram da aynı şekilde Tuğba sekmebli de

O da mantikli valla Y yazosey karar ver kuzum sen nasıl istersen bizim için uyar e bebeğe falan gider toplu alışveriş yapabilirsin
kapali tesetturlu biriyim bilginiz olsun bu durumdan,

Kizlar zahnet olmayacaksa halim yok psikolojik olarakta fiziksel olarakta iyi degilim alisveris yapacak halde degilin siz fazlalik olan yuk olmayacak sifir olmasada hic sorun olmayacak sizi zora sokmayacak seyler olsun lutfen kargo ucrerini karsi odemeli yapabilirsiniz ben karsilamak isterim size yuk olmasin o konuda yeterince zahmet verecegim zaten cok uzuluyorum cok utaniyorum bu durumdan

valla inşallah anlayabiliriz kasık ağrısı artarsa ve uzanmana rağmen geçmezse gel nstye bağlayıp bakalım dedi doktorum

Canım özelden adresini atabilir misin bana

Kızlar Y yazosey hesap numarasını yollasa herkes kendi bütçesine göre para yollayabilir belki

Daha bir gün önce yeğenin hesabına el kondu(hemde hafta sonu olmasina rağmen). Kendisini defalarca uyarmama rağmen, dinlemedi beni abi herşey yazılı faturalı dedi. Benim senden şüphem yok ama hesaplar inceleniyor dedim dinlemedi. Hesabında olan kendi parasından da oldu.

Sizlerden ricam elinizde 2 olan ürünün 1 tanesini kargo yapmanız.

Para işine sakın girmeyin. Arkadaşınız deprem bölgesinde değil 153'ü arayıp (Kocaeli'de ben öyle yaptım) gıda, kişisel yardımlar hatta konaklama desteği veriliyor.

Yok yok yollayan kargo ücretini ödeyecektir. Siz merak etmeyin...

Çok geçmiş olsun çok çok zor bir durum allah sabır versin bir daha yaşamayız inş

Hepimizin başına gelebilecek bir durum canım utanılacak sıkılacak bir durum değil. Elimizden geldiğince ne gerekiyorsa hepimiz yapmak isteriz. Eminin sen de aynı şeyi yapardın. Allah evladını sana bağışladı onu düşün mutlu ol sana en büyük şükür sebebi

Kızlar herkes aldığını yazsın aynı şeyleri göndermeyelim en azından
Evet kızlar bence yeni konu başlığı açalım başına da boş liste yapalım ne alındıysa yazalım yada alinanlari isaretleyelim. Bn telden girdiğim için o şablonu yapamam sanırım yapabilecek olan konu açıp buraya bıraksa linki ordan ilerlesek nasıl olur

Böylelikle katılımları görebiliriz daha net olur . Buradan da guncelleriz bilgileri görmeyen arkadaşlara

Google drive uzerinden liste yapip ginderen oraya ekleyebilir. Rheaa linki ilk sayfaya koyar. Olmaz mi?

Bu da olur :) hatta bu daha iyi sanki. Google drive ile kimlikler desifre olabilir

Bence direk burdan yazın kızlar kim ne koyacak ona göre biliriz tekrar yeni bı sayfayla ugrasmayiz ben y.disindayimda nasıl yapabilirim alışveriş sitesinden varmı bildiginiz keşke tr de olsam o kadar çok eşya varki gonderiridim direk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…