Medova hastanesi Fuat Demir depremzedeler için kadın doğumda her türlü yardımcı olacaklarını paylaşmış İnstagram da aynı şekilde Tuğba sekmebli deİyi aksamlar bende uzun zamandır takip ediyorum sizi bugun 36 haftam doldu icinizde Konya'da yaşayan varmi bi sorum olacakti ben hatayda yaşıyorum depremi yaşadım bu halimle çok kötüydü çok şükür o korkuyla doğum yapmadim depremden sonra.benim dogumum sezeryan olacak bide sancim tutsa doktor yok hastane yok caresizligin en dibini yaşadım bu şekilde olacak gibi değil diye bizde Konya'daki depremzedeleri için olan yurt açılmış oraya geldik doğumu burda yapicam nasipse ama doktor hastane bilmiyorum hangi doktora gitsem kime gitsem buralarda içinizde yaşayan varsa bana bi yol gosterirmisiniz nereye gidebilirim
kapali tesetturlu biriyim bilginiz olsun bu durumdan,
valla inşallah anlayabiliriz kasık ağrısı artarsa ve uzanmana rağmen geçmezse gel nstye bağlayıp bakalım dedi doktorumCanım dolap uygulamasinda toplu olaraktan kıyafet satışı yapanlar var. Ben astronot mont ve bir çok oyuncağı oradan aldım.
Yalancı sancılar o büyük ihtimalle çünkü gerçek sancı belden kasıklara vururmus. Benim 2. Ama ben de bilmiyorum kendi sancımı.
Birde gerçek sancı düzenli aralıklarla girermis. Mesela ilk 30 dk da 1, sonra 15.dk sonra 10 sonra 5 dk gibivalla inşallah anlayabiliriz kasık ağrısı artarsa ve uzanmana rağmen geçmezse gel nstye bağlayıp bakalım dedi doktorum
Canım özelden adresini atabilir misin banakapali tesetturlu biriyim bilginiz olsun bu durumdan,
Kizlar zahnet olmayacaksa halim yok psikolojik olarakta fiziksel olarakta iyi degilim alisveris yapacak halde degilin siz fazlalik olan yuk olmayacak sifir olmasada hic sorun olmayacak sizi zora sokmayacak seyler olsun lutfen kargo ucrerini karsi odemeli yapabilirsiniz ben karsilamak isterim size yuk olmasin o konuda yeterince zahmet verecegim zaten cok uzuluyorum cok utaniyorum bu durumdan
MEsaj atilmiyor size maalesefCanım özelden adresini atabilir misin bana
kapali tesetturlu biriyim bilginiz olsun bu durumdan,
Kizlar zahnet olmayacaksa halim yok psikolojik olarakta fiziksel olarakta iyi degilim alisveris yapacak halde degilin siz fazlalik olan yuk olmayacak sifir olmasada hic sorun olmayacak sizi zora sokmayacak seyler olsun lutfen kargo ucrerini karsi odemeli yapabilirsiniz ben karsilamak isterim size yuk olmasin o konuda yeterince zahmet verecegim zaten cok uzuluyorum cok utaniyorum bu durumdan
Çok geçmiş olsun çok çok zor bir durum allah sabır versin bir daha yaşamayız inşKizlar selamlar hepiniz yazmissiniz dusunmussunuz allah razi olsun dualariniz icin , evim enkaza donustugu icin telefonum esyalarim her seyim enkaz altinda bu nedenle gec cevap veriyorum . Cehennemi kiyameti yasadik antakyada oturuyordum cumhuriyet mah encok etkilenen mah basinda ki zaten antakyada oturulacak yer kalmadi sebir diye bir sey kalmadi . canimi zor kurtardim yanimda kiz kardesim uyuyordu deprem aninda ikimiz tektik evde cikarken merdivenler cokuyordu atladim kiz kardesimin ölursun abla atlama cigliklari esliginde elhamdulillah allahin izniyle bir sey olmadi fakat atlayip evden cikar cikmaz ev tarumar oldu bebegimle cokkorktuk ufak yaralarla atlattim bacaklarim mosmor hala atlamanin enkazin etkisiyle.dun esim geldi hataya 3 gunu yolda gecti onun dun sabah kayinvalidemlerin kirikkaledeki evine geldim.guvendeyim suan cok sukur yarin hemen doktora gidecegim bebegimin hareketleri iyi hep hareketli cok sukur suyum gelir diye cok korktum gelmedi,gorenler karnin inmis dogumun yakin diyor ama bilmiyorum bende asagida hissediyorum hareketlerini eskiye nazaran
. deprem ani ve ilk gunu korkudan cok kasildim 2 gun az bi lekelenmem oldu kan degil ama kahverengi koyu bir akintikimseye soyledim korkmasinlar diye onun disinda depremden sonra cok usudugum ve yagmur altinda bayagi durdugum icin hastalandim hala hastayim cok yipratici bir surecti hastane cantam dahi hazirdi bebegim icin aldigim her sey gitti enkazda uzulmuyorum sag kurtulduk ya elhamdulillah her sey olur olmasada sorun degil. Annemler koydeydi onlar cok etkilenmemis cok sukur annem kardeslerim iyi anneannem , amcam yengem , 20 yasinda kardes gibi bugudugum teyzemin kizi vefaat etti enkaz altinda . Annem dogumumda yanimda olmayacagi icin cok agladi dogumda anne diye aglama yavrum tamam mi dedi aglayarak vedalasirken,bu lafini unutamiyorum.psik olrak coktum. binami goren anneme seyma cikamaz ordan basin sagolsun demisler bu nedenlee annemi gordugumde yari baygindi . Allahim hepimize sabir dayanma gucu versin bir daha yasatmasin kimseye yasatmasin insallah
Hepimizin başına gelebilecek bir durum canım utanılacak sıkılacak bir durum değil. Elimizden geldiğince ne gerekiyorsa hepimiz yapmak isteriz. Eminin sen de aynı şeyi yapardın. Allah evladını sana bağışladı onu düşün mutlu ol sana en büyük şükür sebebikapali tesetturlu biriyim bilginiz olsun bu durumdan,
Ben yazdım şimdi sana canımMEsaj atilmiyor size maalesef
Evet kızlar bence yeni konu başlığı açalım başına da boş liste yapalım ne alındıysa yazalım yada alinanlari isaretleyelim. Bn telden girdiğim için o şablonu yapamam sanırım yapabilecek olan konu açıp buraya bıraksa linki ordan ilerlesek nasıl olurKızlar herkes aldığını yazsın aynı şeyleri göndermeyelim en azından
Böylelikle katılımları görebiliriz daha net olur . Buradan da guncelleriz bilgileri görmeyen arkadaşlaraEvet kızlar bence yeni konu başlığı açalım başına da boş liste yapalım ne alındıysa yazalım yada alinanlari isaretleyelim. Bn telden girdiğim için o şablonu yapamam sanırım yapabilecek olan konu açıp buraya bıraksa linki ordan ilerlesek nasıl olur
Google drive uzerinden liste yapip ginderen oraya ekleyebilir.Evet kızlar bence yeni konu başlığı açalım başına da boş liste yapalım ne alındıysa yazalım yada alinanlari isaretleyelim. Bn telden girdiğim için o şablonu yapamam sanırım yapabilecek olan konu açıp buraya bıraksa linki ordan ilerlesek nasıl olur
Bu da olur :) hatta bu daha iyi sanki. Google drive ile kimlikler desifre olabilirEvet kızlar bence yeni konu başlığı açalım başına da boş liste yapalım ne alındıysa yazalım yada alinanlari isaretleyelim. Bn telden girdiğim için o şablonu yapamam sanırım yapabilecek olan konu açıp buraya bıraksa linki ordan ilerlesek nasıl olur