Çoook geçmiş olsun kardeşim konyalı yım ama izmirde yaşıyorum orda olsam sana yardımcı olurdum ama burda da illaki çıkar bir kişi size destek olacak sağlıcakla kucağınıza alın yavrunuzu Rabbim sağlıklı ömürler nasip etsin hepinize..İyi aksamlar bende uzun zamandır takip ediyorum sizi bugun 36 haftam doldu icinizde Konya'da yaşayan varmi bi sorum olacakti ben hatayda yaşıyorum depremi yaşadım bu halimle çok kötüydü çok şükür o korkuyla doğum yapmadim depremden sonra.benim dogumum sezeryan olacak bide sancim tutsa doktor yok hastane yok caresizligin en dibini yaşadım bu şekilde olacak gibi değil diye bizde Konya'daki depremzedeleri için olan yurt açılmış oraya geldik doğumu burda yapicam nasipse ama doktor hastane bilmiyorum hangi doktora gitsem kime gitsem buralarda içinizde yaşayan varsa bana bi yol gosterirmisiniz nereye gidebilirim
Kızım 38+5 te 52 cm ile doğmuştu. Bu daha erken haftada yakalayacak sanırım o boy oranını, 38+0 lara kadar gelsin diye ümit ediyorum3 hafta da boy atmıştır baya zaten öndeydi 50 cm i geçmiştiriçerde keyfince dolaniyo yumurcak hiç cikasi yok demek ki
Hele son gece heyecandan uyuyamıyorsun bir türlü için bir acayip, sanki üniversite sınavına yeniden giriyor gibiBi de doktor tarih verince yani haftaya olabilir diyince bi acayip oldum ben hep kendi sancım gelir suyum gelir öyle doğuma giderim diye hayal ediyordumbelli bi tarihin olmasi daha stresliymis...
Merhabalar öncelikle geçmiş olsun Ali Kemal bedirvanlı hastanesinde bahar taş ismini duymuştumİyi aksamlar bende uzun zamandır takip ediyorum sizi bugun 36 haftam doldu icinizde Konya'da yaşayan varmi bi sorum olacakti ben hatayda yaşıyorum depremi yaşadım bu halimle çok kötüydü çok şükür o korkuyla doğum yapmadim depremden sonra.benim dogumum sezeryan olacak bide sancim tutsa doktor yok hastane yok caresizligin en dibini yaşadım bu şekilde olacak gibi değil diye bizde Konya'daki depremzedeleri için olan yurt açılmış oraya geldik doğumu burda yapicam nasipse ama doktor hastane bilmiyorum hangi doktora gitsem kime gitsem buralarda içinizde yaşayan varsa bana bi yol gosterirmisiniz nereye gidebilirim
Limon tuzunun bir parçası alıp dilinizle bi ıslatsanız olur , et parçasının üstüne sürüyorsunuz. İyice sürdükten sonra sonrası sizden çıkıyor zaten o hallediyor. Bakıyorsunuz bir müddet sonra o parça morarmaya başlıyor ve düşüyor. Sanırım kurutup kan akışını kestiği için.Doğumdan sonra deneyeceğim mutlaka nasıl yapılıyor?
En hayırlı, en sağlıklı bu demek ki canım bebek ve senin için.Bi de doktor tarih verince yani haftaya olabilir diyince bi acayip oldum ben hep kendi sancım gelir suyum gelir öyle doğuma giderim diye hayal ediyordumbelli bi tarihin olmasi daha stresliymis...
İyi aksamlar bende uzun zamandır takip ediyorum sizi bugun 36 haftam doldu icinizde Konya'da yaşayan varmi bi sorum olacakti ben hatayda yaşıyorum depremi yaşadım bu halimle çok kötüydü çok şükür o korkuyla doğum yapmadim depremden sonra.benim dogumum sezeryan olacak bide sancim tutsa doktor yok hastane yok caresizligin en dibini yaşadım bu şekilde olacak gibi değil diye bizde Konya'daki depremzedeleri için olan yurt açılmış oraya geldik doğumu burda yapicam nasipse ama doktor hastane bilmiyorum hangi doktora gitsem kime gitsem buralarda içinizde yaşayan varsa bana bi yol gosterirmisiniz nere
Canım bu kitap güzel bayaArkadaşlar yenidoğan bebek bakımı ile ilgili bir kitap/ kaynak tavsiyesi olan var mı deneyimsiz anneler için?
Yakalar ve bence geçer erkekler daha iri oluyo zaten. Bu gidişle bekler zaten Dr un da almaya niyeti yok gibi hayırlısıyla sağlıkla gelsin yakışıklıKızım 38+5 te 52 cm ile doğmuştu. Bu daha erken haftada yakalayacak sanırım o boy oranını, 38+0 lara kadar gelsin diye ümit ediyorum
Farketmez canim önemli olan tecrübeli doktor olsun hastane iyi olsun bazı devlet hastaneleri özelden daha ilgili oluyolar oyuzden fark et
İyi aksamlar Ben konyaliyim yardımcı olabileceğim bir şey varmi kalacak bir sürü ev var hamilesiniz evde daha rahat edersinizÇok teşekkür ederim sagolun
Bebiste baska bir sıkınti olmazsa kuveze girmez bence haftasi iyi,iki kiloya yakin dogar emme yutma refleksi varsa kuveze girmez.Bugün 36 haftaya cuma 37 olucam
2333 şuanBebiste baska bir sıkınti olmazsa kuveze girmez bence haftasi iyi,iki kiloya yakin dogar emme yutma refleksi varsa kuveze girmez.
Aynen canım doktor 39 a kadar ben bekleyeceğim o erken gelmek isterse keyfi bilir dediYakalar ve bence geçer erkekler daha iri oluyo zaten. Bu gidişle bekler zaten Dr un da almaya niyeti yok gibi hayırlısıyla sağlıkla gelsin yakışıklı
Gözünüz aydın allah analı babalı büyütsün inşKızlar, ben bu sabah doğum yaptım spinal sezeryan ile 37+0 da 3 kilo 160 gr oğlum oldu çok şükür. Doğum esnasında sizlere tüm hamişlere dua ettim sağlıkla alın kucağınıza diye
Geçmiş olsun canım üzülme hiç. Üzülmenin sana hiç bir faydası olmayacak. Kaşar peynir muz süt falan bunlar bebeğe kilo aldırıyor diyorlar. Bol bol ye. Benim ilk kızımda 38+3 de 2700 dediler. Bende her gün 1lt süt içmeye başladım 39+0da 3200 doğdu. Ultrasonun da yanılma payı var tabi ama sende kilo aldıran şeyleri ye ki 2500 falan doğarsa kuvöze koymazlar. Sen içini ferah tutKızlar doktordan çıktım haberler iç açıcı değil suyum azalmışciğer gelistirici verdi pazartesi tekrar kontrol eğer azalmaya devam ederse cumayı beklemem dedi çok canım sıkıldı ve muhtemelen küveze girecek
Benim kiz da o civarlarda inşallah küveze girmezler canım dr da bana %90 girmez dedjBenim kız da en son kontrolde başı yukarı dönmüştü. Doktorum bile artık bu kız bizle artık dalga geçmeye başladı diyor. Ha geldi ha gelecek derken bi aşağı iniyor sancılanıyorum bi küsüyor yukarı dönüyoraynı babaannesi gibi tripli olacak galiba. Ama bu dönüşler beni mahvetti midem ağzımda uyku denen bişey kalmadı. Bi yanım artık doğsun diyor bi yanımda rahat batmasın bir ay daha var kafanı dinle diyor ilk kızım aşırı kolik bi çocuktu da ondan uykusuzluk korkum var neyse ki kilosu falan iyi doktorum şuandan sonra kuvözlük olmaz dedi. 34+0 da 2350gr ölçtü.
ya ayyy anlattığın örnekle o kadar iyi anladım ki , bir sonraki kontrole çıkıp da gün alırsak muhtemelen ben de heyecandan 1 gram uyuyamamHele son gece heyecandan uyuyamıyorsun bir türlü için bir acayip, sanki üniversite sınavına yeniden giriyor gibiben çok istemiştim kızımda normal doğum ama olmadı, bebek tercih ediyor nasıl geleceğini önemli olan ikinizin de sağlığı canım..
Merhaba, öncelikle geçmiş olsun. Ben de konyadayım, kadın doğum için özel sorarsanız medicana var ya da medova diye bir özel hastane var oralardan isterseniz doktor önereyim. Ben doğum yapmadım ama kadın doğumcu olarak söyleyebilirim.Konya Selçuklu bulunduğum yer buraya yakın iyi bir doktor hastane önerisi olan varsa çok memnun olurum çünkü buranın yabancisiyim hiç bilmiyorum