2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Çoook geçmiş olsun kardeşim konyalı yım ama izmirde yaşıyorum orda olsam sana yardımcı olurdum ama burda da illaki çıkar bir kişi size destek olacak sağlıcakla kucağınıza alın yavrunuzu Rabbim sağlıklı ömürler nasip etsin hepinize..

Bi de doktor tarih verince yani haftaya olabilir diyince bi acayip oldum ben hep kendi sancım gelir suyum gelir öyle doğuma giderim diye hayal ediyordum belli bi tarihin olmasi daha stresliymis...
Hele son gece heyecandan uyuyamıyorsun bir türlü için bir acayip, sanki üniversite sınavına yeniden giriyor gibi ben çok istemiştim kızımda normal doğum ama olmadı, bebek tercih ediyor nasıl geleceğini önemli olan ikinizin de sağlığı canım..

Merhabalar öncelikle geçmiş olsun Ali Kemal bedirvanlı hastanesinde bahar taş ismini duymuştum

Doğumdan sonra deneyeceğim mutlaka nasıl yapılıyor?
Limon tuzunun bir parçası alıp dilinizle bi ıslatsanız olur , et parçasının üstüne sürüyorsunuz. İyice sürdükten sonra sonrası sizden çıkıyor zaten o hallediyor. Bakıyorsunuz bir müddet sonra o parça morarmaya başlıyor ve düşüyor. Sanırım kurutup kan akışını kestiği için.

Merhaba öncelikle geçmiş olsun ben Konya’da yaşıyorum sonraki sayfaları okuma fırsatım olmadı. Bulabildiniz mi acaba doktor. bir doktor arkadaşla görüşeceğim sizin için iletişim numaranızı gönderebilir misiniz bana eğer hala doktor arayışındaysanız

Kızım 38+5 te 52 cm ile doğmuştu. Bu daha erken haftada yakalayacak sanırım o boy oranını, 38+0 lara kadar gelsin diye ümit ediyorum
Yakalar ve bence geçer erkekler daha iri oluyo zaten. Bu gidişle bekler zaten Dr un da almaya niyeti yok gibi hayırlısıyla sağlıkla gelsin yakışıklı

Benim kız da en son kontrolde başı yukarı dönmüştü. Doktorum bile artık bu kız bizle artık dalga geçmeye başladı diyor. Ha geldi ha gelecek derken bi aşağı iniyor sancılanıyorum bi küsüyor yukarı dönüyor aynı babaannesi gibi tripli olacak galiba. Ama bu dönüşler beni mahvetti midem ağzımda uyku denen bişey kalmadı. Bi yanım artık doğsun diyor bi yanımda rahat batmasın bir ay daha var kafanı dinle diyor ilk kızım aşırı kolik bi çocuktu da ondan uykusuzluk korkum var neyse ki kilosu falan iyi doktorum şuandan sonra kuvözlük olmaz dedi. 34+0 da 2350gr ölçtü.

Geçmiş olsun canım üzülme hiç. Üzülmenin sana hiç bir faydası olmayacak. Kaşar peynir muz süt falan bunlar bebeğe kilo aldırıyor diyorlar. Bol bol ye. Benim ilk kızımda 38+3 de 2700 dediler. Bende her gün 1lt süt içmeye başladım 39+0da 3200 doğdu. Ultrasonun da yanılma payı var tabi ama sende kilo aldıran şeyleri ye ki 2500 falan doğarsa kuvöze koymazlar. Sen içini ferah tut

Benim kiz da o civarlarda inşallah küveze girmezler canım dr da bana %90 girmez dedj

ya ayyy anlattığın örnekle o kadar iyi anladım ki , bir sonraki kontrole çıkıp da gün alırsak muhtemelen ben de heyecandan 1 gram uyuyamam heyecan, tedirginlik, şaşkınlık… bin türlü karmaşık duygunun içinde insan dakikaların geçişini sayar herhalde

Konya Selçuklu bulunduğum yer buraya yakın iyi bir doktor hastane önerisi olan varsa çok memnun olurum çünkü buranın yabancisiyim hiç bilmiyorum
Merhaba, öncelikle geçmiş olsun. Ben de konyadayım, kadın doğum için özel sorarsanız medicana var ya da medova diye bir özel hastane var oralardan isterseniz doktor önereyim. Ben doğum yapmadım ama kadın doğumcu olarak söyleyebilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…