2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Canım maşallah ne tatlı bir fotoğraf ne güzel bir haber Rabbim sana ve ailene göz aydınlığı eylesin, yaşadığın acıları unuttursun inşallah
Canim sizinki de 38 de masallah her an gelebilir... Nasil gidiyor? Sancilarda artma var mi?

Maşallah senin baya farketmis kuzum bizimki nasil çıkacak bakalim

Kiloya hiç takılma lütfen; kız bebekler biraz minnoş oluyorlar napalım bana da ilk kızımda suyun az denmişti. Hatta doktor direk söylemese de atıyorum 37 de 36 hafta ölçülerindeymiş (Allahtan ben çok bilinçli değilmişim usg kağıdını çok incelememişim) ama çok şükür 50 cm ve 3200 doğmuştu. Hem de kolay bir normal doğumla. Bu bebeğim için de 3500 olmaz dedi doğunca, olsun kolay bir doğumum olur inşallah yeter ki sağlıklı olsun

Kızlar, ben bu sabah doğum yaptım spinal sezeryan ile 37+0 da 3 kilo 160 gr oğlum oldu çok şükür. Doğum esnasında sizlere tüm hamişlere dua ettim sağlıkla alın kucağınıza diye
oy maşallah nasıl güzel bir fotoğraf
sağlıkla kavuşmanıza çok sevindim , darısı bizlerin başına olsun inşallah

Canim sizinki de 38 de masallah her an gelebilir... Nasil gidiyor? Sancilarda artma var mi?

Ah hem de nasıl.. ama işte doğum hemen başlamıyor, belki de bir kaç hafta böyle geziyorsun sen de bilirsin. Bugün ahududu yaprağı çayına başladım. Ama bi yandan da korkuyorum ya hemen gelirse diye bel ve kalça ağrısından duramıyorum, dik yürüyemiyorum ama evde çocuklar var gene yemek temizlik oluyor. Bugün kayısı hoşafı yaptım biraz, vakumladım. İnşallah sağlıkla içmek nasip olur.

Sen nasılsın, nasıl geçiyor?

Merhaba, sanırım doğum yapmışsınız, sağlıklı sıhhatli büyüsün. Sonrası için herhangi bir ihtiyacınız olursa, çocuk doktoru vb gerekirse bana ulaşabilirsiniz

Doğum yaptığını nasıl öğrendiniz? Henüz doğum yapmadı sanırım, daha 36. haftada.

Ne guzel son hazirliklar da tamamlanmis gelsin saglikla insallah

Benim bu gebeligim ilkine gore hep zordu. Son bir haftadir o kadar fazla ki kasilmam, aci hissetmiyorum ama karnim tas gibi oluyor bazen. Sikayet etmemeye calisiyorum basindan bu yana. Dogumdan korkmuyorum ben sukur. Sadece 37+0i ve 2.500u gecsin istiyorum her anne gibi. Geceleri donmek zulum, surekli uyaniyorum ama yapacak bir sey yok. Hafif uyku zaten, derin uyku yok Bunlari kizimda hic yasamamistim. Oglum masallah ama dedigim gibi gebelik zor bir surec dogum acili... Bunlari biliyoruz bir insan olusup icimizde buyuyor ve doguyor. Tabii ki zor olacak. Sureci sabirla yasiyorum. Kendimi alikoymuyorum hayatimdan. Insallah sonuna da gelebilirz buraya kadar sukurler olsun

Nisan gelirse yazar misin? Surecin bana ornek olacak

İnşallah canim benim ciğerleri gelişsin de kilo aldiririm ben ona sorun değil

İnşallah canim benim ciğerleri gelişsin de kilo aldiririm ben ona sorun değil
Iste bizim tanidigimiz minseo

Bir tanidigimin bebegi 31 de suyu patlatti, rahim agzindan kafasi gorunuyormus. Ciger gelistirici yapip bebegi 12 saat o sekilde orda tuttular. Kadin bir ikinsam dogacakti dedi. Yani canim sen sanslisin, bebegin rahatca faydalaniyor. Suan kotu bir sey yok hatta rahatlayip bolca beslen senin sekerin artik sorun da degil suyum artsin bebegin kilo alsin... Soyle sorundan stresten kac biraz

Çok şükür canım iyi haftalardayiz ilk gebelik olunca insan sanırım daha stres oluyor bazı şeylere, içten içe sezeryan korkusu da var. Ama halledicez bi şekilde

Baya zıpır olacak sanırım ya valla geçen hafta kesin haftaya doğar diyordum şuan hiç belirti yok tek yaşadığım sorun yoğun mide yanması.
Ben oğlana esya almadım pek doğrusu kızdan hersey duruyor ona da hep unisex almıştım. Yeni doğan 1 takım aldım ,2 takım 3 ay aldım birde yazlik kıyafetlerini komple aldım. Gerisi kızdan kalanlar. Zaten çok çabuk büyüyorlar.

Bi de doktor tarih verince yani haftaya olabilir diyince bi acayip oldum ben hep kendi sancım gelir suyum gelir öyle doğuma giderim diye hayal ediyordum belli bi tarihin olmasi daha stresliymis...
Her bebek her hamilelik ve her doğum kendine özeldir dedikleri bu galiba canım, son ana kadar planlar tutmuyor.

Ne güzel dedin ben uykumu almış hissediyorum, elimde olan birşey değil zaten zınk diye uyanıyorum, uykusuz gecelere hazırlıktır belki bu
Benim doktor biraz garantici sanirim canım
Benimki de hiç boy söylemedi şimdiye kadar sadece kilo.
Kızlar, ben bu sabah doğum yaptım spinal sezeryan ile 37+0 da 3 kilo 160 gr oğlum oldu çok şükür. Doğum esnasında sizlere tüm hamişlere dua ettim sağlıkla alın kucağınıza diye
Gözünü aydın darısı başımıza sağlıkla büyüsün

Özelden telefon numaranızı yazarsanız yardımcı olalım. Konya’da yaşıyorum.

merhaba konyalıyım konyada yaşıyorum çocuğum yok ama tanıdıklarım konya farabi hastanesinde op dr mehmet bardakçıda takip edildi ve doğum yaptı hepside çok memnun kaldı önerebilirim yardımcı olabileceğim başka bir konu yada ihtiyaç olursa seve seve yardımcı olmak isterim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…