Canim sizinki de 38 de masallah her an gelebilir... Nasil gidiyor? Sancilarda artma var mi?Canım maşallah ne tatlı bir fotoğraf ne güzel bir haberRabbim sana ve ailene göz aydınlığı eylesin, yaşadığın acıları unuttursun inşallah
Maşallah senin baya farketmis kuzumbizimki nasil çıkacak bakalim
oy maşallahKızlar, ben bu sabah doğum yaptım spinal sezeryan ile 37+0 da 3 kilo 160 gr oğlum oldu çok şükür. Doğum esnasında sizlere tüm hamişlere dua ettim sağlıkla alın kucağınıza diye
Canim sizinki de 38 de masallah her an gelebilir... Nasil gidiyor? Sancilarda artma var mi?
Merhaba, sanırım doğum yapmışsınız, sağlıklı sıhhatli büyüsün. Sonrası için herhangi bir ihtiyacınız olursa, çocuk doktoru vb gerekirse bana ulaşabilirsiniz
Ne guzel son hazirliklar da tamamlanmisAh hem de nasıl.. ama işte doğum hemen başlamıyor, belki de bir kaç hafta böyle geziyorsun sen de bilirsin. Bugün ahududu yaprağı çayına başladım. Ama bi yandan da korkuyorum ya hemen gelirse diyebel ve kalça ağrısından duramıyorum, dik yürüyemiyorum ama evde çocuklar var gene yemek temizlik oluyor. Bugün kayısı hoşafı yaptım biraz, vakumladım. İnşallah sağlıkla içmek nasip olur.
Sen nasılsın, nasıl geçiyor?
İnşallah canim benimKiloya hiç takılma lütfen; kız bebekler biraz minnoş oluyorlar napalımbana da ilk kızımda suyun az denmişti. Hatta doktor direk söylemese de atıyorum 37 de 36 hafta ölçülerindeymiş (Allahtan ben çok bilinçli değilmişim usg kağıdını çok incelememişim) ama çok şükür 50 cm ve 3200 doğmuştu. Hem de kolay bir normal doğumla. Bu bebeğim için de 3500 olmaz dedi doğunca, olsun kolay bir doğumum olur inşallah yeter ki sağlıklı olsun
Iste bizim tanidigimizİnşallah canim benimciğerleri gelişsin de kilo aldiririm ben ona sorun değil
Çok şükür canım iyi haftalardayizIste bizim tanidigimizminseo
Bir tanidigimin bebegi 31 de suyu patlatti, rahim agzindan kafasi gorunuyormus. Ciger gelistirici yapip bebegi 12 saat o sekilde orda tuttular. Kadin bir ikinsam dogacakti dedi. Yani canim sen sanslisin, bebegin rahatca faydalaniyor. Suan kotu bir sey yok hatta rahatlayip bolca beslen senin sekerin artik sorun da degil suyum artsin bebegin kilo alsin... Soyle sorundan stresten kac biraz
Baya zıpır olacak sanırım ya valla geçen hafta kesin haftaya doğar diyordum şuan hiç belirti yok tek yaşadığım sorun yoğun mide yanması.tekrar yukarı çıkan bebek duymamıstım seninki bayag zıpır bişey olacak demekki :)
buarada fl uzunlugu da yanıltıcı olabiliyor, ben o ölçümlere göre 55 cm filan bekliyordum oglumu, 47 cm dogdu. oyuzden bence cantanda hem yenidogan hem de 0-3 ay hastane cıkısı olsun canım. gerçi 0-3 ay büyük olsa da giydirirsin aslında, yenidogan almadıysan boşa masraf etme
Hayırlısı olsun canım sağlıkla büyüsün minnosKızlar, ben bu sabah doğum yaptım spinal sezeryan ile 37+0 da 3 kilo 160 gr oğlum oldu çok şükür. Doğum esnasında sizlere tüm hamişlere dua ettim sağlıkla alın kucağınıza diye
Doğumdan sonra deneyeceğim mutlaka nasıl yapılıyor?Limon tuzu ıslatıp sürersen kurutup düşürüyor deneyebilirsin dilersen.
Her bebek her hamilelik ve her doğum kendine özeldir dedikleri bu galiba canım, son ana kadar planlar tutmuyor.Bi de doktor tarih verince yani haftaya olabilir diyince bi acayip oldum ben hep kendi sancım gelir suyum gelir öyle doğuma giderim diye hayal ediyordumbelli bi tarihin olmasi daha stresliymis...
Ne güzel dedin ben uykumu almış hissediyorum, elimde olan birşey değil zaten zınk diye uyanıyorum, uykusuz gecelere hazırlıktır belki buKuzum önemli olan uykunu alman kaç saat uyuduğunun pek önemi yok. Benim eşim günde 4 saat uykuyla idare edebiliyor mesela ama bana bazen 18 saat uyku bile yetmiyorönemli olan uykunu almak yani. O laflara kulaklarını tıka bosver.
Benimki de hiç boy söylemedi şimdiye kadar sadece kilo.Benim doktor biraz garantici sanirim canım
Gözünü aydın darısı başımıza sağlıkla büyüsünKızlar, ben bu sabah doğum yaptım spinal sezeryan ile 37+0 da 3 kilo 160 gr oğlum oldu çok şükür. Doğum esnasında sizlere tüm hamişlere dua ettim sağlıkla alın kucağınıza diye
Kesinlikle öyle kuzum...Her bebek her hamilelik ve her doğum kendine özeldir dedikleri bu galiba canım, son ana kadar planlar tutmuyor.
Özelden telefon numaranızı yazarsanız yardımcı olalım. Konya’da yaşıyorum.İyi aksamlar bende uzun zamandır takip ediyorum sizi bugun 36 haftam doldu icinizde Konya'da yaşayan varmi bi sorum olacakti ben hatayda yaşıyorum depremi yaşadım bu halimle çok kötüydü çok şükür o korkuyla doğum yapmadim depremden sonra.benim dogumum sezeryan olacak bide sancim tutsa doktor yok hastane yok caresizligin en dibini yaşadım bu şekilde olacak gibi değil diye bizde Konya'daki depremzedeleri için olan yurt açılmış oraya geldik doğumu burda yapicam nasipse ama doktor hastane bilmiyorum hangi doktora gitsem kime gitsem buralarda içinizde yaşayan varsa bana bi yol gosterirmisiniz nereye gidebilirim
merhaba konyalıyım konyada yaşıyorum çocuğum yok ama tanıdıklarım konya farabi hastanesinde op dr mehmet bardakçıda takip edildi ve doğum yaptı hepside çok memnun kaldı önerebilirim yardımcı olabileceğim başka bir konu yada ihtiyaç olursa seve seve yardımcı olmak isterimİyi aksamlar bende uzun zamandır takip ediyorum sizi bugun 36 haftam doldu icinizde Konya'da yaşayan varmi bi sorum olacakti ben hatayda yaşıyorum depremi yaşadım bu halimle çok kötüydü çok şükür o korkuyla doğum yapmadim depremden sonra.benim dogumum sezeryan olacak bide sancim tutsa doktor yok hastane yok caresizligin en dibini yaşadım bu şekilde olacak gibi değil diye bizde Konya'daki depremzedeleri için olan yurt açılmış oraya geldik doğumu burda yapicam nasipse ama doktor hastane bilmiyorum hangi doktora gitsem kime gitsem buralarda içinizde yaşayan varsa bana bi yol gosterirmisiniz nereye gidebilirim