- 31 Ekim 2021
- 2
- 0
- 32
Medicana hastanesi rengin Hanım ve şeker fabrikasının o arada Ali acar Özel polikliniği var bunlar Konya’da iyi kadın doğumlulardanİyi aksamlar bende uzun zamandır takip ediyorum sizi bugun 36 haftam doldu icinizde Konya'da yaşayan varmi bi sorum olacakti ben hatayda yaşıyorum depremi yaşadım bu halimle çok kötüydü çok şükür o korkuyla doğum yapmadim depremden sonra.benim dogumum sezeryan olacak bide sancim tutsa doktor yok hastane yok caresizligin en dibini yaşadım bu şekilde olacak gibi değil diye bizde Konya'daki depremzedeleri için olan yurt açılmış oraya geldik doğumu burda yapicam nasipse ama doktor hastane bilmiyorum hangi doktora gitsem kime gitsem buralarda içinizde yaşayan varsa bana bi yol gosterirmisiniz nereye gidebilirim
Merhaba, konyada yaşıyorum beni arayabilisiniz yardımcı olurum size. 05062710065Konya Selçuklu bulunduğum yer buraya yakın iyi bir doktor hastane önerisi olan varsa çok memnun olurum çünkü buranın yabancisiyim hiç bilmiyorum
Merhaba Konya’da yaşıyorum özel Farabi hastanesi depremzede gebelerden ücret almıyor bilginize orda görev yapan doktor olarak Fatih Yağbasan beyde gönül rahatlığıyla yapabilirsiniz doğumunuzu umarım vermiş olduğum bilgi işinize yararİyi aksamlar bende uzun zamandır takip ediyorum sizi bugun 36 haftam doldu icinizde Konya'da yaşayan varmi bi sorum olacakti ben hatayda yaşıyorum depremi yaşadım bu halimle çok kötüydü çok şükür o korkuyla doğum yapmadim depremden sonra.benim dogumum sezeryan olacak bide sancim tutsa doktor yok hastane yok caresizligin en dibini yaşadım bu şekilde olacak gibi değil diye bizde Konya'daki depremzedeleri için olan yurt açılmış oraya geldik doğumu burda yapicam nasipse ama doktor hastane bilmiyorum hangi doktora gitsem kime gitsem buralarda içinizde yaşayan varsa bana bi yol gosterirmisiniz nereye gidebilirim
Instagram kullanıyorsan orda ebesenayyazıcı var ona yaz sana her türlü yardımcı olacakBen eşimin işinden dolayi hatayda yaşıyorum aslen marasliyim benim ailem eşimin ailesi akrabalarımız herkes maraşta ailelerimizin hayatta olması çocuklarımın hayatta olması tesellim sadece
Doktor uyardi kuzum sağolminseo canım ciğer geliştirici iğneyi yaptığında bebek hareketlerinde geçici olarak azalma oluyormuş, bazen birkaçgün hiç hareket hissetmiyormuşsun, bu seni korkutmasın normal bir durummuş. Sen araştırmışsındır elbet ama gözünden kaçarsa diye yazmak istedim
Masallah canım 37+0 da dogurmanin özel bir sebebi var miydi? Benim de suyumda azalma var 37 de dogurcam gibi duruyorKızlar, ben bu sabah doğum yaptım spinal sezeryan ile 37+0 da 3 kilo 160 gr oğlum oldu çok şükür. Doğum esnasında sizlere tüm hamişlere dua ettim sağlıkla alın kucağınıza diye
tekrar yukarı çıkan bebek duymamıstım seninki bayag zıpır bişey olacak demekki :)Kuzu bende öyle yapıyordum geçen haftalarda ama 2 haftadır fakülteye çağırıyor orda muayene ediyor. Fakültede de ultrason vermiyor bakıyor kendi hasta dosyasına notlar alıyor. O yüzde 2 haftadır hesaplayamdim. 3 hafta önce ultrason kağıdında femur kemiği 66.1mm , 7 ile çarpınca 46.2 cm çıkıyor. 3 haftada boyu uzamistir herhalde...
Valla canım kesin öyle benim sıpa kandırdı bizigeçen haftalarda çok daha yoğun kasilmam oluyordu birde göbeğim aşağı inmişti, aynadan bakinca da cok bariz belli oluyordu gogus alti boslugu olmustu. mide yanması vs yaşamıyordum haliyle. Şu son 3-4 gündür bebek yukarda hareket ediyor birde nasıl bir mide ekşimesi yanması anlatmam mümkün değil. Yani oyuna geldim
Çok şükür vaktiyle gelsin inşallahSancı çıkmadı çok şükür
Günlük sancılar için de normal dedi.
Evt canım daha önce 37 haftada plesanta ayrılmasından bebeğimi kaybetmiştim. Ciğer geliştirici iğne yapılarak 37 de aldı doktorDoktor uyardi kuzum sağol
Masallah canım 37+0 da dogurmanin özel bir sebebi var miydi? Benim de suyumda azalma var 37 de dogurcam gibi duruyor
Limon tuzu ıslatıp sürersen kurutup düşürüyor deneyebilirsin dilersen.Bir benim gitmedi herhalde ya
ay maşallah ne tatlılar, kızın mı canım fotograftaki :) Allah sana da saglıkla büyütmeyi nasip etsin yavrunu, saglıklı mutlu uzun bir ömrü olsun inşallahKızlar, ben bu sabah doğum yaptım spinal sezeryan ile 37+0 da 3 kilo 160 gr oğlum oldu çok şükür. Doğum esnasında sizlere tüm hamişlere dua ettim sağlıkla alın kucağınıza diye
Konyada kadın doğum hastanesi mevcut. Ama Selçuklu da olduğunuzu söylemişsiniz. Yakınsa Farabi hastanesi var özel hastane oraya müracaat edin. Böyle bir dönemde afad dan aldıgınız afetzede belgeniz de varsa asla birsey talep edemezler. Bence biran önce doktorla görüşün. Selçuk tıp fakültesine de gidebilirsiniz. Böyle bir günde emin olun en iyi şekilde ilgilenir tüm doktorlar sizle. Dr Azer Uluğ var. Bnm ismen duyduğum bir doktor. Ona müracaat edin yine o da ilgilenir sizinle. Çok geçmiş olsun. Güzel günler sizin ve yavrunuzun olsun..Konya Selçuklu bulunduğum yer buraya yakın iyi bir doktor hastane önerisi olan varsa çok memnun olurum çünkü buranın yabancisiyim hiç bilmiyorum
öncelikle gecmiş olsun. Allah tekrarını yaşatmasın. konya da yaşıyorum. üniversiteye bağlı yurtlara yerleştirildiyseniz selçuk tıp fakültesinde muayene olabilirsiniz. Ayrıca beyhekim devlet hastanesinde gülşah hanım var giden herkes memnun kendisinden.Konya Selçuklu bulunduğum yer buraya yakın iyi bir doktor hastane önerisi olan varsa çok memnun olurum çünkü buranın yabancisiyim hiç bilmiyorum
İyi aksamlar bende uzun zamandır takip ediyorum sizi bugun 36 haftam doldu icinizde Konya'da yaşayan varmi bi sorum olacakti ben hatayda yaşıyorum depremi yaşadım bu halimle çok kötüydü çok şükür o korkuyla doğum yapmadim depremden sonra.benim dogumum sezeryan olacak bide sancim tutsa doktor yok hastane yok caresizligin en dibini yaşadım bu şekilde olacak gibi değil diye bizde Konya'daki depremzedeleri için olan yurt açılmış oraya geldik doğumu burda yapicam nasipse ama doktor hastane bilmiyorum hangi doktora gitsem kime gitsem buralarda içinizde yaşayan varsa bana bi yol gosterirmisiniz nereye gidebilirim
Özel Farabi hastanesi hem ücret almıyor depremzedelerden hemde dr Fatih Yağbasan beye güvenle doğuma gidebilirsinizKonya Selçuklu bulunduğum yer buraya yakın iyi bir doktor hastane önerisi olan varsa çok memnun olurum çünkü buranın yabancisiyim hiç bilmiyorum
Anladım canım bana da iğne verdi bugün vurulacagim inşallah biz de küveze girmeden kucağımıza alırızEvt canım daha önce 37 haftada plesanta ayrılmasından bebeğimi kaybetmiştim. Ciğer geliştirici iğne yapılarak 37 de aldı doktor
Canımm tebrik ederim ne güzel bir fotoğraf sağlıkla büyütün insallahKızlar, ben bu sabah doğum yaptım spinal sezeryan ile 37+0 da 3 kilo 160 gr oğlum oldu çok şükür. Doğum esnasında sizlere tüm hamişlere dua ettim sağlıkla alın kucağınıza diye