• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Ben de sancılarımı takip ediyorum şimdi yarım saat 40 dk da bir oluyor 5 dkya düşerse hastaneye giderim direk napıyım. Doğum korkusu sardı beni de sancılarım artınca. Ne güzel planlı olacak hayalini kuruyordum. İnşallah dayanırım inşallah 🙏
Bize de yaz canim, merak ediyorum ben 🙃 hadi hayirlisi insallah saglikla gelir🤲❤️

Kaçıncı haftadasın? Ben de bir ara muz cilek süt ceviz bal yulaf smoothie yapip içiyordum artik yoruldum yapmaktan 🤣🤣
34+6 canım ben hiç yapmadım öyle smoothieler şimdi erken doğum riski olunca yuklenmem lazim 😵‍💫
ahahahaahah parasevici patronlara kök söktüreceğiz :KK55: sen çalışmaya dönünce sana yedek birini yetiştirtmeye de kalkarlar 😒 sevindim mum olmalarına.
Beter olsunlar nefret getirdiler her şeyden 😏
Kiz her iste varmis bir hayir diye buna denilir😁
Aynen maaşımı tam istiyorum demeden onlar dedi 😂
Bebis bir bardak süt +5 kasık yulaf ı tencerede kısık ateşte pişir üstüne bir muzu ez onu da ekle kakao da koy bir kaşık kadar kısık ateşte pişsin bunlar sonra üstüne züberin cikolatalı kreması gibi bir şeyi var ya ondan bir tatlı kaşığı koyuyorum ben biraz Hindistan cevizi. Bu bebeğe direkt kilo aldırıyor bence haftada üç dört kere yapıyorum cok da besleyici bir deneyebilirsin
Not aldım canım tarifi zuberin dediğin ürünü hangisi link versene 😘
Ben de sancılarımı takip ediyorum şimdi yarım saat 40 dk da bir oluyor 5 dkya düşerse hastaneye giderim direk napıyım. Doğum korkusu sardı beni de sancılarım artınca. Ne güzel planlı olacak hayalini kuruyordum. İnşallah dayanırım inşallah 🙏
Senin bebek öndeydi canım sorun olmaz inşallah ama biraz daha beklese iyi olur tabi🙏
E bu çok iyi olmuş 😄 vallahi sevindim snn adına. Zaten işini düzgün yaptığın için gözden cikarmazlardi dediğin gibi çıkacağını düşünmüşler ki telaşa düşmüşler oh olmuş lanetlere 😏
2 gündür etmediğim kadar küfür ettim resmen 🤫
keşke herkese 24lü haftalardan itibaren anlatsalar şöyle detaylı detaylı nedir ne değildir diye. bana o normal bu normal dediler çoğu normal neticelenmedi mesela. en sonunda manyak oldum. ilk zamanlar progestan sebebiyle artan akıntıdan bile su mu diye işkillenmişliğim vardı.
insan bi de bilmeyince , “ su olsa anlarsın “ lafıyla her şeyi anlamaya çalışıyor.
Evet canım doktorlar üşeniyor anlatmaya ama insan bilgilendirilmek istiyor kendini güvende hissetmek için

Bebis bir bardak süt +5 kasık yulaf ı tencerede kısık ateşte pişir üstüne bir muzu ez onu da ekle kakao da koy bir kaşık kadar kısık ateşte pişsin bunlar sonra üstüne züberin cikolatalı kreması gibi bir şeyi var ya ondan bir tatlı kaşığı koyuyorum ben biraz Hindistan cevizi. Bu bebeğe direkt kilo aldırıyor bence haftada üç dört kere yapıyorum cok da besleyici bir deneyebilirsin
Aynı tarifi bende yapıyorum üstüne muz ekliyorum ekstra sadece. Bide kaşarlı tost çok iyi kaşar bebeğe kilo aldırıyomuş çok ben kahvaltıda hep küçük tam buğday ekmeğe 2 dilim kaşardan tost haşlamıl yumurta süt ve roka yiyodumböyle ilerdiğim zamanda güzel kilo almıştı bebiş. 2 haftasır çok yapamıyorum

Doktorum sadece monurol şase yazmış 1 tane. Başka bişi yazdırmamış. Kasılmaları devam ederse magnezyumu günde 2 defa kullansın demiş yine geçmezse sezeryana alacakmış.inşallah geçer kızlar 1 hafta daha kalsın istiyorum en azından
monurol nasil kullaniliyor? Bana da vermisti aldim ama kullanmadim,yarin idrar vereyim duruma gore kullanayim ben de.Sabah mi aksam mi en uygun ne zaman icmek lazim acaba? Kullananlar yazabilirler mi?

monurol nasil kullaniliyor? Bana da vermisti aldim ama kullanmadim,yarin idrar vereyim duruma gore kullanayim ben de.Sabah mi aksam mi en uygun ne zaman icmek lazim acaba? Kullananlar yazabilirler mi?

Gece yatmadan önce, iyice mesaneyi boşaltıyorsun. İlaci içip yatıyorsun. Ne kadar içinde tutarsan o kadar kârdır mantığıyla yani

34+6 canım ben hiç yapmadım öyle smoothieler şimdi erken doğum riski olunca yuklenmem lazim 😵‍💫

Beter olsunlar nefret getirdiler her şeyden 😏

Aynen maaşımı tam istiyorum demeden onlar dedi 😂

Not aldım canım tarifi zuberin dediğin ürünü hangisi link versene 😘

Senin bebek öndeydi canım sorun olmaz inşallah ama biraz daha beklese iyi olur tabi🙏

2 gündür etmediğim kadar küfür ettim resmen 🤫

Evet canım doktorlar üşeniyor anlatmaya ama insan bilgilendirilmek istiyor kendini güvende hissetmek için
Züber Fıstık Ezmesi Kakaolu 315 g x 3 Adet Yorumları, Fiyatı - Trendyol şu canım tadı da cok güzel 🫠🫠🫠😍

Bu Dr un dediği şeyi yaşıyorum aynen bı yer top gibi oluyo avcumla tuttugumda top gibi oluyo. Bende de sık sık oluyo sanki hiç zaman tutmadım. Bundan sonra tutacağım tam olarak. Hatta dün Dr da tam muayene sırasında aynısı oldu Dr elledi falan azıcık bilgilendirseydi keşke çok yorulmuştu ona veriyorum 😏

Aynı tarifi bende yapıyorum üstüne muz ekliyorum ekstra sadece. Bide kaşarlı tost çok iyi kaşar bebeğe kilo aldırıyomuş çok ben kahvaltıda hep küçük tam buğday ekmeğe 2 dilim kaşardan tost haşlamıl yumurta süt ve roka yiyodumböyle ilerdiğim zamanda güzel kilo almıştı bebiş. 2 haftasır çok yapamıyorum
Kaşar aldi eşim en yaglisindan ben de kahvaltida kaşar yicem artık canım
Sağol kuzum 😘

Kızlar bu urun hakkında ne düşünüyorsunuz? Ben max 7 ay kullanmak için alıyorum. 6.ay itibariyle kzi ve oğlanın odasını ayiracagim. Kız yatağında, oğlan da kızın büyük karyola besigine alistiracagim 2 kardeş odalarında uyusunlar. O Süreye kadar kullanacağım ürün için yüksek bir ücret vermek istemiyorum açıkçası.

Eklentiler

• Screenshot_20230202_195743_Trendyol.jpg
    Screenshot_20230202_195743_Trendyol.jpg
    60,7 KB · Görüntüleme: 73

Bu Dr un dediği şeyi yaşıyorum aynen bı yer top gibi oluyo avcumla tuttugumda top gibi oluyo. Bende de sık sık oluyo sanki hiç zaman tutmadım. Bundan sonra tutacağım tam olarak. Hatta dün Dr da tam muayene sırasında aynısı oldu Dr elledi falan azıcık bilgilendirseydi keşke çok yorulmuştu ona veriyorum 😏

Aynen bende de bu sık oluyor. Braxton hicks kasılması deniyormuş buna sanırım

Canım 200 ml 1 bardağa yapıyorsun. Gece yatmadan önce wc işlerini halledip içiyosun. En az 4 saat wcye gitmemeye çalış demişti bana doktorum. Malum hamilelikte dk başı wcye kalkıyoruz. Zorlandım ben biraz. O yüzden yatana kadar fazla sıvı tüketmemeni öneririm

kızlar bu arada bugün dr uzun uzun anlattı acil durumları sizle de paylaşayım. bu haftalarda idrarını kaçırıp suyun geldi sanabilirsin dedi hemen panik olma takip edeceksin devamı gelmezse idrardır gelirse sudur zaten suyu anlarsın ya birden gelir ya devamlı sızıntı şeklinde olur dedi. ama o zaman da panik olmayacaksın eğer hastaneye geçersen ben eve göndermem yatışını yaparım ama suyun geldikten sonra 18 saat zamanımız var hemen bebeğe bişey olacak diye endişelenip panik olmayacaksın 8 saate kadar evde vakit geçirebilirsin dedi. sancın başlarsa da 5 dk ya düşene kadar hastaneye gelmene gerek yok hastane ortamı gebeleri daha çok strese sokuyor ve doğumu engelliyor dedi. en önemli iki durum 1-kanama 2-suyun yeşil renk gelmesi dedi. eğer su yeşil renk geliyorsa bebek kakasını yaptı demekmiş kanama durumunda da enfeksiyon riski geliştiği için acilen geleceksin dedi. bu durumlarda sezeryana alıyoruz dedi. bilginiz olsun sizin de
Şaşırdım kanama durumunda neden sezaryen dedi ki bende acile kanamayla gitmiştim yani kanama doğum başlangıcında olan bişey değil mi

Benim de tam tersi enfeksiyon gorunuyor idrarda ama yanma,kasinti bir sey yok🤷 bol su ic yine de iyi gelir yanmaya

Benim doktorum hiç bakmıyor idrara kana. Bir şikayetim yok diye sanırım.
Sizde de şikayet yokmuş. Doktorunuz buna rağmen test istiyor mu?
Benim doktorumda mı bir sıkıntı var acaba bunu anlamaya çalışıyorum. 30+0 oldum ben.

Çok iyi oldu bu bilgiler teşekkürler canım 😘 kanama su gelmesi falan tmm di da yeşil suyu bilmiyodum
Yeşil, siyah suyun gelmesi bebeğin kakasını yaptığını gösteriyor canım buna mekonyum diyorlar. O kaka sonra bebek suyu yuttugunda ciğerlerine kaçıyor ve çok kötü sonuçlara sebep oluyor canım

Şaşırdım kanama durumunda neden sezaryen dedi ki bende acile kanamayla gitmiştim yani kanama doğum başlangıcında olan bişey değil mi
Doktorun anlattığı yoğun pıhtılı kanama lekelenme ya da nişan değil. Bebekte enfeksiyona sebep olduğu için vakit kaybetmek istemiyorlarmis

Merhaba kızlar, benim hamileliğin başından beri plesanta previa sorunu var. Aşağıda ve rahim ağzını kapatıyor tamamen. Hep kanamam oldu 5. aydan beri yatıyorum sadece lavabo için yerimden kalkıyorum. Pazartesi günü 36+3te doktor almak istedi ama genel anestezi yapacağız kanama olursa riskli olur belden uyuşturma dedi. Genel anestezi çocuğa zarar verir mi sizce internette 5 6 dakika içinde hemen alınması lazım yazıyor. Bu biraz kafama takıldı sizden fikir almak istedim.

Merhaba kızlar, benim hamileliğin başından beri plesanta previa sorunu var. Aşağıda ve rahim ağzını kapatıyor tamamen. Hep kanamam oldu 5. aydan beri yatıyorum sadece lavabo için yerimden kalkıyorum. Pazartesi günü 36+3te doktor almak istedi ama genel anestezi yapacağız kanama olursa riskli olur belden uyuşturma dedi. Genel anestezi çocuğa zarar verir mi sizce internette 5 6 dakika içinde hemen alınması lazım yazıyor. Bu biraz kafama takıldı sizden fikir almak istedim.
Canım geçmiş olsun cok net bildiğim bir konu degil ama neden zarar versin yıllardır yapılan bir uygulama bu ben de öyle doğmuşum mesela kardeşim de öyle doğdu su anda da birçok insan genel anesteziyle doğum yapıyor hiç kafanı bulandırma bebeğine sağlıkla kavuşacaksın ona odaklan ikiniz icin de en sağlıklısı neyse o olsun insallah

Merak etme bi zararı olmaz zaten bebeği hemen cikariyolar bu işi yapanlar profesyonel içini rahat tut Leedong Leedong da ilk çocuğunu genel anestezi ile doğurmuş bunu da öyle doğuracak o da daha iyi bilgi verebilir sana

Benim doktorum hiç bakmıyor idrara kana. Bir şikayetim yok diye sanırım.
Sizde de şikayet yokmuş. Doktorunuz buna rağmen test istiyor mu?
Benim doktorumda mı bir sıkıntı var acaba bunu anlamaya çalışıyorum. 30+0 oldum ben.
Benim doktor dort bes haftada bir istiyor ozellikle troit,seker,alt,ast ,ferritin, demir ve idrar baktiriyor,bir sey cikmiyor ama cikma ihtimaline karsi baktiriyor.Allah korusun idrarda protein kacagi olabilir ya da glikoz,nitrit pozitif cikabilir bunlar cok onemli.

Back