2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
benim hazır değil, hastane çıkış setleri kargoda bekliyorum, bir de şöyle bir şey aldım gelsin yıkayıp hazırlicam. allahım bu bebek eşyaları neden bu kadar tatlı :KK70:
Bunları ben de çok beğeniyorum. Çok güzelmiş. 0_3 ay mı aldınız. Küçükken battaniye daha kullanışlı olur diye düşündüm sonra da yaz geliyor zaten. Sonbahar için şimdiden almak mı lazım acaba.

CDA4B3F2-11F5-4413-B50F-51F8ECABFB55.jpeg

Kızlar günaydın dün idrar testi verdim sadefe bu ikisinde değerler yüksek hiç bilmiyorum bilginiz var mı? İnşallah enfeksiyon yoktur akıntım var kaşıntılı kokulu renkli değil

Ay araştırıdm biraz enfeksiyon yazıyor ama öyle idrar yaparken bi sıkıntım yok diğer diğr değerler normal nitrit negatif yazıyor zaten uykular yalan şimdi iyice bitti😀

Karnnım,bacaklarım,kollarım,ayağımın topuk yan kısmı birde kalçamın alt tarafı 😑 en çok karnım 😞
Kaan Kocatepe nin kitabinda okumustum. Bazi gebelerde kurdesen gibi bu kasinti gebelik belirtisi olabiliyormus. Yani bi sebebi olmayabilir. Maalesef doguma kadar da gecmiyormus. Sizinki bence ondan... Kramp gibi carpal tunnel sendromu gibi dusunun... Rahatlatici kremler var bildigim bende de emzirme doneminde olmustu. Cildiyeye gondermisti doktorum igne olmustum gecmisti...

Eki Görüntüle 3201030
Kızlar günaydın dün idrar testi verdim sadefe bu ikisinde değerler yüksek hiç bilmiyorum bilginiz var mı? İnşallah enfeksiyon yoktur akıntım var kaşıntılı kokulu renkli değil
Bende de aynı ne koku ne kaşıntı yok ama eritrosit 7 hücre lökosit esserr yazıyo dün Dr um baktı enfeksiyon var hala dedi ilaç vericekti ama neredeyse 3 haftadır monurol kullandım 3 kez . İstemedim tekrar kullanmayı kültür ver bı de öyle bakalım dedi dün kültür verdim. Bakalım ne çıkacak. Bol bol su iç. Bende şeker kontrolü gerek ama yine de günde biraz da olsa turna yemişi yiyeceğim idrar enfeksiyonuna iyi geliyor.

Bende de aynı ne koku ne kaşıntı yok ama eritrosit 7 hücre lökosit esserr yazıyo dün Dr um baktı enfeksiyon var hala dedi ilaç vericekti ama neredeyse 3 haftadır monurol kullandım 3 kez . İstemedim tekrar kullanmayı kültür ver bı de öyle bakalım dedi dün kültür verdim. Bakalım ne çıkacak. Bol bol su iç. Bende şeker kontrolü gerek ama yine de günde biraz da olsa turna yemişi yiyeceğim idrar enfeksiyonuna iyi geliyor.
Teşekkür ederim canım ilaç hiç kullanmak istemiyorum şuan🥺

benim hazır değil, hastane çıkış setleri kargoda bekliyorum, bir de şöyle bir şey aldım gelsin yıkayıp hazırlicam. allahım bu bebek eşyaları neden bu kadar tatlı :KK70:
Bu çok güzelmiş sağlıkla kullan 🥰
Benim bir hastane çıkışı yıkanacak ve hazır olacak sanırım o kadar.
Bebeği 20 Mart sonrası bekliyoruz diye bu tarz kalın bir şey almadım şimdilik lazım olursa büyüklerden giydiririm 🙈

Benim de idrarda bakteri cikti (50) ama ne kasinti ne koku bir sey yok monurol verdi doktorum ama kullanmadim.Doktorum idrarda glikoz,nitrit ve proteinin cok onemli oldugunu soyledi.Lokosit ve bakteri cok yaygin bir sekilde gorulurmus.

Açma da zaten izindeyken aranmak kadar saçma bişey yok en sinir olduğum durum bu cidden. Madem yapamam diyo çok öğretmeye çalışma sende kendini yorma bari 😀 alt kademeden biri sanırım maaşı biraz artırıp geçici iş yapması işlerine gelmiş. Yeni birini alıp yeniden işe giriş işlemleriyle ugrasmamislar hep kolaya hep kolaya 😏
Evet canım abi emekli zaten cooook eskiden yapmış muhasebe işi ama tabi her şey çok değişti adamın feleği şaştı görünce yapılanları neyseee kendileri bilir artik umrumda değil valla kimseye acımam yok patronlar düşünsün 😇

kızlar siz devlette mi yoksa özelde mi doğum düşünüyorsunuz? bir de özelde fiyat sordunuz mu? ben normalde devlette isterdim ama muamele ve hizmetten dolayı hiç düşünmüyorum bile. zaten insan stres altında oluyor bir de o suratları çekmek istemiyorum devlette
canım özelde yapacağım ama fiyat bilmiyorum önceden yaptırdığım sigortam karşılayacak. ama fiyatlar 15-30.000 arası duyduğum doğum paketleri de aynı şekilde :KK43: tabi bunlar bilinen hastanelerin fiyatları ankara da daha uygunları da vardır muhakkak.
Kızlar benim tüm vucütta aşırı kaşınma var gece bile uyutmuyor. Bu durumu yaşayan var mı? Eğer varsa nasıl bir yöntem kullanıyorsunuz geçmesi için? 😑
canım kilo alımından olabilir, hormonlardan olabilir, gebelik zehirlenmesi olabilir Allah korusun bir çok sebebi olabilir ama sürekliyse ve geçmiyorsa ihmal etme benim cilt yapım kuru düzenli de nemlendirmediğim için hamilelik öncesi de kaşıntım oluyordu yine bölgesel ara ara oluyor ama nemlendirince geçiyor o yüzden takılmıyorum kendini takip et ihmal etme arkadaşımın biri 9 ay kaşındı gebelik kaşıntısıymış,
bir arkadaşımdan son 1 ay kaşındı çok kötüydü durumu aşırı kilo alımından dedi doktor testleri temiz çıkınca
Bize kendimiz çıkınca kıdem de vermiyorlar. Onu da yakicam yani çıkarsam.. Ah huzurlu, değer veren bir yere gitsem, napalim artık onu bile dusunmeyecegim. Hayırlısı yaa.. Düşün düşün.. kafamda sürekli mudurle patronla falan görüşüyorum 🤦🏻‍♀️ ama normalde çok çekinirim.. zaten hep bu cekingenlikten bunlar aah ah.. İçimi döküp öyle izne çıkmam lazım..
canım yanlış biliyor olabilirim ama evliliğin ilk yılında ve çocuk olduğunda kişi işten ayrıldığında haklarını alabilir diye biliyorum. bir araştır istersen. Evlenmeden önce özelde çalışıyordum düğün tarihime kadar karıştılar benden önce doğum yapan arkadaşlara falan verilen sözlerin tutulmadığını falan gördüm. evlendiğim ilk yıl kpss ye çalıştım hiç birşey söylemeden istifa dilekçeme kanun maddesini de yazıp 15 gün daha çalışıp tüm haklarımı alıp çıktım aile birliğinin korunması muhabbeti var ya bu konuyu bir sor istersen haklarınız neden ziyan olsun o kadar emek vermişsin sonuçta minseo minseo canım sende bir bak istersen
Günaydın kızlar nst deyim şuan inşallah yüzünü gorebiliriz🤭
ayy hadi inşallah minik kızımız Ekin bize güzel bir foto verir dört gözle bekliyoruz :KK200::KK54:

Kızlaaar 36. Haftaya girdimmm 🧿 ancak uzun zamandır mide asidinden dolayi gaviscon iciyordum sanki buz küpü yutmuşum gibi soguk bir yumru oturuyordu mideme ve gaviscon iyi geliyordu. 34. Haftadan itibaren arada kusmalarim olmaya basladi resmen asidi bile kusuyorum yemek borum asit yuzunden tahris olmus gibi agriyor bir de agzimdan geceleri ilk kez salya akiyor korkunc 😀 basina gelen oldu mu hic bagsurla savasirken basima bi de bu geldi😀 kaynanam diyor bebek sacli olcak demekki diyor dogruluk payi ne bilmiyorum ama gaviscon bile artik etki etmiyor 🥺
Sacli olmasiyla.hic alakali degil bence😀Oğlum da hic mi hic midem.yanmadi saçsiz olur sanmistim bir dogdu.kafasi saç dolu😂

Bunları ben de çok beğeniyorum. Çok güzelmiş. 0_3 ay mı aldınız. Küçükken battaniye daha kullanışlı olur diye düşündüm sonra da yaz geliyor zaten. Sonbahar için şimdiden almak mı lazım acaba.
0-3 ay için ben de almadım, bu gönderdiğimin 18 aylık olanından aldım önümüzdeki kış için :) ama hala mart nisan ayları için kalın bir tulum alsam mı diye düşünüyorum. bir arkadasım kundaklı battaniye tarzı birşey verdi belki onunla idare ederim diye dusundum.

Eklentiler

• Screenshot_20230202_095619_Hepsiburada.jpg
    Screenshot_20230202_095619_Hepsiburada.jpg
    65,4 KB · Görüntüleme: 69
canım özelde yapacağım ama fiyat bilmiyorum önceden yaptırdığım sigortam karşılayacak. ama fiyatlar 15-30.000 arası duyduğum doğum paketleri de aynı şekilde :KK43: tabi bunlar bilinen hastanelerin fiyatları ankara da daha uygunları da vardır muhakkak.

canım kilo alımından olabilir, hormonlardan olabilir, gebelik zehirlenmesi olabilir Allah korusun bir çok sebebi olabilir ama sürekliyse ve geçmiyorsa ihmal etme benim cilt yapım kuru düzenli de nemlendirmediğim için hamilelik öncesi de kaşıntım oluyordu yine bölgesel ara ara oluyor ama nemlendirince geçiyor o yüzden takılmıyorum kendini takip et ihmal etme arkadaşımın biri 9 ay kaşındı gebelik kaşıntısıymış,
bir arkadaşımdan son 1 ay kaşındı çok kötüydü durumu aşırı kilo alımından dedi doktor testleri temiz çıkınca

canım yanlış biliyor olabilirim ama evliliğin ilk yılında ve çocuk olduğunda kişi işten ayrıldığında haklarını alabilir diye biliyorum. bir araştır istersen. Evlenmeden önce özelde çalışıyordum düğün tarihime kadar karıştılar benden önce doğum yapan arkadaşlara falan verilen sözlerin tutulmadığını falan gördüm. evlendiğim ilk yıl kpss ye çalıştım hiç birşey söylemeden istifa dilekçeme kanun maddesini de yazıp 15 gün daha çalışıp tüm haklarımı alıp çıktım aile birliğinin korunması muhabbeti var ya bu konuyu bir sor istersen haklarınız neden ziyan olsun o kadar emek vermişsin sonuçta minseo minseo canım sende bir bak istersen

ayy hadi inşallah minik kızımız Ekin bize güzel bir foto verir dört gözle bekliyoruz :KK200::KK54:
çocuk oldugunda değil canım, evliliğin ilk yılında tazminat alıp ayrılabiliyorsunuz :)

Ben de böyle düşünüyorum ya, hala elim gitmiyor hazırlamaya :KK64:
Kızlar ben akşam bebisin çantasına koyacağım kıyafetleri ayarladım.
Bir arkadaşımdan gördüğüm şekilde yaptım bu sefer. Kloroplast in bu kilitli poşetleri var buyuk boy. Onlardan aldım eşyaları parça parça üzerine not alarak içine koydum. Birinde ameliyathaneye verilecek olan takım, yedek takim yenidogan, yedek takım 3 ay, yedek uzun kol zibin, çorap-agiz silme bezleri - yedek alt - şeklinde poşet poşet yapıp üstüne yazdım o şekilde çantaya koyacağım. Sezeryan olacağı için eşimde hiç anlamayacağı için bu tarz şeylerden bu şekilde poşet poşet çok kolaylık olacak benim için. En azından aradığın şu poşetin içinde dediğimde tüm çantayı talan etmez.. 😊 bugünde biberon ve sut makinasina bakacağım evdeki eksik parçası var mı diye
Onları da steril ederim duruma göre. Kenara koyarım. Dün bebek bezlerinin almıştım kargodan gelir herhalde 🤗

X