2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Pişik kremi =kantaron yağı
Emzik-biberon = avent
Burun aspiratör = otri bebe
Alt acma örtüsü = e bebek pofuduk olan baby me

Ya ne kadar güzel inşallah benim kızımla oğlumda birbiriyle iyi geçinir de çok sıkı arkadaş olurlar aman nazar değmesin sizinkilere de

Canim instagramda @ simgedduman var onu takip edebilirsin benim hoşuma gidiyor verdiği bilgiler kendisi gebelikte egzersiz ve nefes uzmanı

Canım benim 2gun hastanede sütüm hiç gelmedi, doktor seruma ilac koydu ona rağmen yine gelmedi. Taburcu olurken dedi yas maya +pekmez, yap bol bol iç diye. Evet tadı kötü gerçekten ama ben düzenli kullanınca sabah aksam faydasını gördüm. Çeyrek paket yas mayayı biraz su içinde erit , üzerine 3-4 y.kasigi pekmez. Ben çay bardağında yapıyordum totalde yarim çay bardağı oluyordu. Hemen içiyordum. Sabah aksam olmak üzere. Sonrasında regl zamanı sütüm azalınca yine ara ara hep yaptım yükseltmisti. Ben doğumdan sonra öğrendiğim için o zaman yaptım. Şimdi sezeryan olacak yine doktorum şu gün dediğinde 1-2 gün öncesinden başlamayı düşünüyorum şahsen.

Ben hastane tipinde medela nin iyi diye duymuştum. Ama burdami hiçbir hastanede olmadığı için pek araştırmayın kendim lansinoh almıştım
Ben de medela ve spectra iyi diye duydum canım bizim bi tanıdık var hic kullanmamış süt pompasını elektrikli istersen vereyim dedi ama marka falan sormadim ayip olur diye bi ona bakicam ben de elime gelsin hoşuma giderse yedek parcalarini alicam sıfır olarak artik beğenmezsem de kendim iyi bi marka alırım ama ilk etapta 1-2 hafta hastane tipi kiralamayi düşünüyorum

Anlıyorum valla özel sektör zor,bende özel sektöredeyim zaten.Aynı şekilde iş yoğunluğu bende de aynı, ama özel sektör zaten sürekli sömürüye yönelik olduğu için devlet kurumları kdar tölere edici değil maalesef .Kaldı ki bu ağrı sızı ile gerçekten çalışmak ayrı dert bende doktora zamanında alayım dedim ama doktorum öyle söyleyince bende 33 de aldım Bir hafta deyip kendimi avutuyorum bende

Kizlar özel sektörde çalışanlar maaslariniza yüzde kaç zam aldınız merak ediyorum

Bu malt icecekler işe yarıyor mu ya ben de alayım bari tahin maya pekmez falan onlar aklımda benim inmedi hala bak sen benden bi adım öndesin hahahah çok iyi denk gelmiş ama ya
Valla ben hepsini aynii anda tükettim ya neyin neye faydası oldu hic bilmiyorum sabah aksam maya pekmez öğle malt içecek, aralarda tahinli kurabiye ne bileyim hoşaf dereotu salatası hepsi aynı andaydı

Peki burun aspiratörü ne zaman kullanılıyor ?
Burnu tıkalı oldugu zamanlarda zaten alıyorsun canım nefes alamıyorlar. Ağızdan nefes almayı da bilmiyorlar. Burun tıkalı olunca tiz ses çıkıyor ya o zaman serum fizyolojik döküp aspiratörle çekiyorsun. Genelde 1.5 aylıktan sonra başlıyormuş burun tıkanıklığı ama daha erken de olabilir

Hoşgeldiniz, sağlıkla gelsin bebeğiniz, ben de sizin gibi uzun süre forumu okuyup geç katılmıştım yazmaya. Danimarka'da gebelikte zorunlu aşılar var mı varsa neler acaba merak ettim?

Mama vermek/sağmak
kim kimin anneliğini yargılamış mesela ? Söylediklerimi farklı algılamış olabilirsiniz normal ama bunu kime söylerseniz aynı şekilde yorumlar demek önyargılı bir genelleme olmadımı şimdi ? Ben tamamen pozitif yönüne odaklanıp bunu yazdım sağmak/mama/biberon vs tü kaka demedim şartlar neyi gerektiyorsa o yapılır.ben de size kolay sağlıklı bir doğum bol sütlü günler diliyorum.saygılar

Ayyyy bana da sürtün bana daaa yalnız bi an ben doğurdum dicen sandım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…