2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Kızlar bu süt artırıcı takviyeleri (çay, malt, damla vs.) doğumdan 1 hafta önce falan kullanmakta sakınca var mı acaba?
Doktora sormakta fayda var bence.
Onemli degil,kusura bakilacak bir durum degil niyetiniz kotu degildi,ben anladim,mesajlarda bazen farkli anlasilabiliyor.Hepimizin duasi,istegi ayni, umarim surec istedigimiz gibi ilerler

Ya bence sizin normal şeker tedavisinden farklı bir durumunuz olabilir, bir kaç arkadaş daha demiş başka doktor/diyetisyene de görünmelisiniz tüm testlerinizle birlikte, şeker önemli bir konu, bizim anlayamadığımız bir sebebi olabilir bu diyetin ya da yanlışsa bu diyet en azından değiştirilir siz de içiniz rahat şekilde beslenirsiniz. Geçmiş olsun
Canim instagramda @ simgedduman var onu takip edebilirsin benim hoşuma gidiyor verdiği bilgiler kendisi gebelikte egzersiz ve nefes uzmanı
süper, hemen takip edeyim

Canım içine hiç şeker koyuyorsun. Ama yine de tatlı oluyor. Ölçülü kullanmakta fayda var. Ama doğumdan sonra gebelik şekeri kalmıyor deli gibi şeker tatlı yemek istiyorsun
Ya doğum sonrası deli gibi tatlı yeme isteğini duydum ben de hatta yeni doğan yapan arkadaşım nerdeyse şekere ekmek banıp yicem dedi

Yaş mayayi hastaneden cikarken cocuk doktoru da bana onermisti ama hic denemedim. Demek faydasi oluyor aklimda kalsin.Doguma yakin da mi icilse faydasi oluyor.
Ay cnim hiç bilmiyorum ama önlem alacağım bu sefer. Sezeryan tarihi belli olunca en azından 1.gun öncesinden başlarım ya ,çünkü ilk seferindeki gibi çok uzun süreler uğraşmak istemiyorum inşallah hemencecik gelir de bebisim doyar

Dün doğum yapıp bu çay sayesinde bugün mi sütü artmış? Ya reklam olabilir diye bu tarz önerilere pek güvenemiyor insan ama daha önce kullanan deneyimleyen varsa bizde tecrübeye göre hemen alırız
Yorumlara baktım da olumsuz yorumlar da var ama tabi deneyen varsa onların fikri daha önemli.

Ya doğum sonrası deli gibi tatlı yeme isteğini duydum ben de hatta yeni doğan yapan arkadaşım nerdeyse şekere ekmek banıp yicem dedi
Canım benim ilkinde o kadar kötüydü ki şekerim.nasil diyim küçücük bir kacamakta 160 lira vuruyordu o kadar hassas. Dakika atlayamiyordum öğünlerde. Yemek yedikten sonra vücut tepkilerimden şekerin kaç olduğunu tahmin edebilecek konumdaydim. Doğum oldu o hafta kavanozla Nutella yedim bir oturuşta kac defa dur durağımız yoktu. Yani oyle boyle değil istemek. Ama bebek gazlı olunca yine 0 şekere dönüş yapmak zorunda kaldım

Canım içine hiç şeker koymuyorsun. Ama yine de tatlı oluyor. Ölçülü kullanmakta fayda var. Ama doğumdan sonra gebelik şekeri kalmıyor deli gibi şeker tatlı yemek istiyorsun
minseo dogumdan once baslayalim yazmisti galiba ben oyle anladim,dogumdan bir kac hafta once baslayip dogumda belki faydasi olur diye. Ama evet icine seker konmadigi zaman cokta yukseltmeyebilir,bir de olculu tuketmek lazim tabi.

Pişik kremi bepantol, biberon Philips avent cam olandan, burun aspiratörü elektrikli braun aldım, alt açma örtüsü önemli değil dediler en uygun olanı baby me gibi bi marka aldım emzikde de çok deneme yanılma olduğu için e bebek te uygun olan tekli bi tane aldım duruma göre alırım ya da hiç vermem

Ahhh özgurluk darisi basimiza. ben de ilk dogumumda 8 yıllık aralıksız çalışma sonrası doğum iznine ayrılmıştım cok garip gelmişti
Amin şuan çok bişi hissedilmiyo da yarın belli olur. Dr a gitmek için geç geldiğim günler yaşadığım stres hepsi bitti çok şükür. Sıradakilere dua ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…