Doktora sormakta fayda var bence.Kızlar bu süt artırıcı takviyeleri (çay, malt, damla vs.) doğumdan 1 hafta önce falan kullanmakta sakınca var mı acaba?
Onemli degil,kusura bakilacak bir durum degilO yanlışlıkla oldu size başka şey yazıyordum yarım kalmış üstte görmedim geri de alınmıyordu cümlede olamamış bir biçimde paylaşılmış oldu kusura bakmayınevet zaten hemen hemen aynı şeylerden bahsediyoruz sonuçta ortak paydamız aynı.ben bunu tepkiye dönüştüren arkadaşlara anlam veremiyorum sadece
Ben de onu bekliyordum en buyuk indirim Şubatta olacak dedikleri icinSaat 20.30da e-bebekte şubat indirimleri başlıyormuş kızlar. Bütün ürünlerde %28 indirim olacakmış sanırım. Eksiği olanlar kaçırmasın
Ya bence sizin normal şeker tedavisinden farklı bir durumunuz olabilir, bir kaç arkadaş daha demiş başka doktor/diyetisyene de görünmelisiniz tüm testlerinizle birlikte, şeker önemli bir konu, bizim anlayamadığımız bir sebebi olabilir bu diyetin ya da yanlışsa bu diyet en azından değiştirilir siz de içiniz rahat şekilde beslenirsiniz. Geçmiş olsunBu listeyi denedim şekerim yüksek çıktı. O yüzden kendi bildiğim gibi uygulayacağım. Ekmek yemeyeceğim, meyve yemeyeceğim. Gece 12 ara öğününü de yapmayabilirim çünkü midem yanıyor. O saatte yediğim zaman uyuyamıyorum da. Sabah da 06:30 da kalkıp kahvaltı hazırlamam lazım. Uykuya da hasret kalacağım
süper, hemen takip edeyimCanim instagramda @ simgedduman var onu takip edebilirsin benim hoşuma gidiyor verdiği bilgiler kendisi gebelikte egzersiz ve nefes uzmanı
Canım içine hiç şeker koymuyorsun. Ama yine de tatlı oluyor. Ölçülü kullanmakta fayda var. Ama doğumdan sonra gebelik şekeri kalmıyorSekeri yukseltir gibi,tabi kararinda icilirse bir sorun olmayadabilir.
Canım içine hiç şeker koyuyorsun. Ama yine de tatlı oluyor. Ölçülü kullanmakta fayda var. Ama doğumdan sonra gebelik şekeri kalmıyordeli gibi şeker tatlı yemek istiyorsun
Ya doğum sonrası deli gibi tatlı yeme isteğini duydum ben de hatta yeni doğan yapan arkadaşım nerdeyse şekere ekmek banıp yicem dediCanım içine hiç şeker koyuyorsun. Ama yine de tatlı oluyor. Ölçülü kullanmakta fayda var. Ama doğumdan sonra gebelik şekeri kalmıyordeli gibi şeker tatlı yemek istiyorsun
Ay cnim hiç bilmiyorum ama önlem alacağım bu sefer. Sezeryan tarihi belli olunca en azından 1.gun öncesinden başlarım ya ,çünkü ilk seferindeki gibi çok uzun süreler uğraşmak istemiyorum inşallah hemencecik gelir de bebisim doyarYaş mayayi hastaneden cikarken cocuk doktoru da bana onermisti ama hic denemedim. Demek faydasi oluyor aklimda kalsin.Doguma yakin da mi icilse faydasi oluyor.
Dün doğum yapıp bu çay sayesinde bugün mi sütü artmış? Ya reklam olabilir diye bu tarz önerilere pek güvenemiyor insanDün yeni doğum yapan bir influencer şu çayı o kadar övüyordu ki favorilere ekledim ben de, yani kesin süt banko süt yapıyor diyor o kadar iddialıydı ki, o influencer tayfanın hiçbirine çok güven olmaz tabi siz yine yorumları içeriğini fln araştırın.
ESL Bitkisel Emziren Anneler Için Süt Arttırıcı Bitkisel Cicim Anne Çayı Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
Canım benim ilkinde o kadar kötüydü ki şekerim.nasil diyim küçücük bir kacamakta 160 lira vuruyordu o kadar hassas. Dakika atlayamiyordum öğünlerde. Yemek yedikten sonra vücut tepkilerimden şekerin kaç olduğunu tahmin edebilecek konumdaydim. Doğum oldu o hafta kavanozla Nutella yedim bir oturuşta kac defaYa doğum sonrası deli gibi tatlı yeme isteğini duydum ben de hatta yeni doğan yapan arkadaşım nerdeyse şekere ekmek banıp yicem dedi
Nescafe yerine filtre kahve içsek oluuur mu? Hiç seçemiyorum nescafeyiZaten sikinti orda hastanedeyken içmeye baslamaliydiniz. Doktorum ameliyathanede.ozellikle uyardi yeme icmeye basladigin zaman bol bol nescafe iç. Ev de de devam ettim. Hic basim agrimadi
Bilmiyorum ki canim. Doktorum nescafe demisti. Kesin sezeryan olacaksan doktoruna şimdiden sorup ona gore çantana atarsin.Nescafe yerine filtre kahve içsek oluuur mu? Hiç seçemiyorum nescafeyi
Canım içine hiç şeker koymuyorsun. Ama yine de tatlı oluyor. Ölçülü kullanmakta fayda var. Ama doğumdan sonra gebelik şekeri kalmıyordeli gibi şeker tatlı yemek istiyorsun
AhahhaAyyyy bana da sürtün bana daaayalnız bi an ben doğurdum dicen sandım
Ben de bazen eşime şimdi karnımı delip elini çıkaracak diyorumAhahhabu gidişle dogurcam bebe içimden çıkmaya çalışıyoo. Çabucak bitsin inşallah gün saymaktan mahvoldum
Pişik kremi bepantol, biberon Philips avent cam olandan, burun aspiratörü elektrikli braun aldım, alt açma örtüsü önemli değil dediler en uygun olanı baby me gibi bi marka aldım emzikde de çok deneme yanılma olduğu için e bebek te uygun olan tekli bi tane aldım duruma göre alırım ya da hiç vermemMerhabalar, pişik kremi, biberon, emzik, burun aspiratörü, alt açma örtüsü için hangi ürünleri aldınız arkadaşlar benim eksikler çok aklıma bunlar geldi çok fazla araştırmaya buraya bakmaya vaktim olmuyor yorgunluktan uyuyorum hemen uyuyabilirsem ağrılardan dolayı.. Naçizane önerileriniz varsa bakıp alacağım :)
Kendim için hiçbir şey almadım, kendinize neler aldınız ? :)
Pijama ve gecelikleri nerden aldın ???Pişik kremi baby me marka aldim biberon Philips avent emzik de Philips avent aspiratör otri bebe alt açma örtüsü tek kullanımlık olanlardan aldım su an icin :)
Kendim için üç pijama bir gecelik
AminAhhh özgurlukdarisi basimiza. ben de ilk dogumumda 8 yıllık aralıksız çalışma sonrası doğum iznine ayrılmıştım cok garip gelmişti