2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Ya ne güzel ailede bu şekilde bilirkişi olması, danışmak vs. Ne ufak bir sorunda çekinmeden sorabilirsin yardım alabilirsiniz.
Evet ya ağustos 2020 den mart 2023 e, devamı gelir mi acaba soyle kasim 2026 gibi diye düşünmeden edemiyorum.

Gül cemallerini gösterirler inşallah hareket ne durumda senin sorun yok di mi?
Şuan yok yarım saatte bir oynuyor ama hareketleri eskiye nazaran daha az. Belkş de yeri daraldı ya da dolum yaklaşınca azalıyormuş diyorlar ya bilmiyorum.. şu 2 haftayı hemen atlatmak istiyorum artık sadece:))

canım soda yapay bişey ama madensuyunu öneriyor genelde doktorlar, herhalde sodadır zararlı olan. ben son zamanlarda sık sık iciyorum madensuyu, zaten içeceğimiz şeyler kısıtlı

yumurta icin zorlama kendini, için aldıgı kadar arada yersin. et balık filan yersin, her zaman dört dörtlük beslenemiyoruz cok normal

Dün netflix ten sahmaran ı izledim akşam rüyamda yılanlar kovaliyordu beni
Cnim hic endişelenme rüya göremiyorsun diye gözün açıkken de rüya görebildiğini öğreniyorsun
şimdi aklıma geldi geçen biri yazmıştı ya emzirirken uyumuşum çocuğu fırlatıyordum diye miydi ay güldüm şimdi kusura bakmaz inşallah
Gül cemallerini gösterirler inşallah hareket ne durumda senin sorun yok di mi?
Biz bi dahaki kontrole giderken altın falan götürelim yüz görümlüğü diyoruz belki öyle gösterir 8,5 ayda bir kere detaylıda gördük orda da zaten ufacık bir şey doğunca birini görevlendiricem çocumuuu değiştirmesinler peşinde gezsin diyee

Kız bende TV izlemeyi özledim böyle boylu boyunca hiç ara vermeden film izleyeyim felan
Neyse ki bu süreçte annem yanımda olacak. Eşimde 20 gun izne çıkacak ilk zamanlar. Yaza kizanları alırım doğru anamın evine yazlığa. Sezon sonuna kadar kalırım orda da bebek arabası iş görür beni cok aramazlar deniz kum park üçgeninden. Ufaklıkta çimenlerde yuvarlanır. Taşıma gerekirse anneanne dede var oldu bitti.
Yok kız 1 hafta gidiyor bana da 6/7 günde bitiyorum. İyi ki kafa yapan bişey değil
Ah keske Kız deme o kadar özledim ki ,

Bende kendimden öyle bir atak bekliyorum. Kızım Doğa 38+5 te doğdu. Sabah sezeryan için hastaneye gittik yatışim yapıldı sonra bir anda aaa su geliyor zaten o gün gelecekmiş

Yaa benim eşim vardiyalı çalıştığı için her zaman o yapamıyor saat uymuyor. Ön taraftan yapsam Bugün bir deneyeyim en iyisi

Haklisin bu surecte anne psikolojisi de cok onemli,saglikli bir anne ancak saglikli cocuk yetistirebilir.Aslinda burda eslere cok is dusuyor, kilit nokta eslerin destegi.Ben de zorlandigim noktada kendim de psikolojik destek almaktan cekinmem umarim cokta gerek kalmaz.
Benim yas geciyor,36 oldum uc sene sonra 39 pek umut yok yani cidden yasim daha kucuk olsaydi aynen 2026 da bir kardes daha olsun cok isterdim.Yine de kismet bu isler tabi

şimdi aklıma geldi geçen biri yazmıştı ya emzirirken uyumuşum çocuğu fırlatıyordum diye miydi ay güldüm şimdi kusura bakmaz inşallah
Kız onu yapan annemmis kardeşimde, emzirirken gözü açık rüya görüyor çöp atıyormuş poşet yerine çocuğu fırlatmış işte bende o yüzden her gece kziimi emzirmek için uyandığımda eşimi uyandırdım bana mukayyet olsun da çocuk atmayayım diye
Yok canim ne kızıcam gül doya doya

Ben gruba pozitif basmaya çalışırken niye bu kadar tepkiyle karşılaştım inanın çok şaşırıyorum Şuan çocuğuna sevgiyle bakmak bile oksitosin hormonu salgılamaya sebep o da süt salınımını arttırır dedim burdan “inmeyince çocuğuma sevgiyle bakmadım mı yani “ “emzirmeden kesilen anneler var bunlar çocuğuna sevgiyle bakmadımı” sonucuna nasıl ulaştık hiç ama hiç anlamadım.anlatmaya çalıştığım tek şey şuydu ; acaba sütüm gelmeyecekmi,az mı olacak,emziremezsem vs gibi kaygıları bırakıp tamamen olumluyu düşünerek bol emzirmek.bu kadar iyi niyetli yazdığım birşeyi şu hamile ve aşırı duygusal halimizle çok başka tamamen alakasız yerlere çekmenin hiç manası yok.

canım benim kızım doğdugunda elini emiyordu beni beklerken direk kucağıma verdiler emzir diye göğsümü sıktığımda süt geliyordu kızımda emiyordu altına tuvaletini yaptı emince uyudu falan biz tamam sütüm yetiyor diye düşündük 3. gün ateşi yükseldi doktora götürdük süt yetmediği için böbrekler susuz kalmış dehidrasyon dedi doktor 1 hafta küvezde kaldı böbrek değerleri normale dönünce hastaneden çıktı o yüzden ben de bu sefer gerekli tüm önlemleri alacağım kızımda çok üzüldüm çünkü çok zor bir süreçti inşallah bunda bol bol sütümüz olur
canım maya pekmez olayı nedir nasıl yapıyorsun bu arada bizde yapalım birde doğumdan önce mi başlamak gerek
Yaa benim eşim vardiyalı çalıştığı için her zaman o yapamıyor saat uymuyor. Ön taraftan yapsam Bugün bir deneyeyim en iyisi
canım ben kendim yapıyorum sol elinle sağ bacağının kenarını sık yavaşça iğneyi batır acımadan geçiyor zaten sonra yavaşça sıkarsın sıkınca birazcık yanma yapıyor ama normal oda

Benim.oglumda 3.5 yasinda olmus oluyor. Ve hic pisman degilim bari birbirlerine cabuk yetisirler. Etrafimda daha yas araligi az olanlar birbirlerine.yetismisler de oynamaya baslamislar. Arkadasimin oglu 3.5 kizi 2 yasinda asla kimseye ihtiyac duymuyorlar. Insallah uyumlu cocuklar olurlarsa guzelce birbirleriyle oyalanirlar. Hastalik cok cocuklar cocuklara hasret. Hem uzmanlarda kardesler arasinin en fszla 4 yas olma taraftarilar cunku kabullenmeleri birbirleriyle paylasimlari daha zor olurmus.Tanigim biriinin 4 cocugu vsr ilk ikisi yas araligi yakin digerlerinin ise yas farki cok. Bana soyledigi yas araligi az olanlar.daha rahat buyuduler daha. cok iyi anlastilar.Ilk zamanlar biraz zor olsa da sonrasi cok guzel olacak

doktor hareketsiz tüm gün evdeysen normal dedi. hergün en az 15 20 dk normal tempoda yürüyüş yapmaya başla dedi

Ben acemilik mi kafam da hic sutum olmaz diye dusunmedim. Sandim memeyi dayayacgim hemen emecek.sut olacakBeynime nasil sinyal yolladi isem spinal anestezi olmustum 6 saat sirt ustu yatmama ragmen yataga aldilar bebegi memrye tuttular o ilk sut bildigin hemen akti. Sonra o sekilde sirt.ustu emzirmek.zordu diye sutumu sagdilar biberona koyup icirdiler. Yani sezeryanla da alakasi yok hemen gelen sût geliyor.

Senin kolosturum şuan geliyor mu canim. Ya heo derler sût işj nasip işidir. Evet olumsuz dusunmeyecegiz tabi ki ama bazilarinin malesef sutu az oluyor ya da gec geliyor bebek emdikce geliyor. Meme de de sut.olmayinca bebek de emmek istemiyor. Insallah kimse sikinti yasamaz tum bebeklerimizin bol bol.sutu olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…