2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Ben de hep kızımı daha çok severim ilk gözağrım onunla büyüdüm beni hiç bir gün bile üzmedi. 11 yaşında şimdi hala da bebeğim gibi benim gözümde. 2.yi ya onun kadar sevemezsem diye düşündüm hep. Hala da endişe ediyorum. Kızımdan çok sevemem herhalde diyorum. Sonra kendi kendime kızıyorum o da senin kızın neden sevmeyesin ki diye. Mesela biz 4 kız 1 erkek sonuncumuz erkek hatta annem en çok onu seviyor onu 1 ay görmesin özledim diye ağlıyor hergün mesaj atıyor oğluna iyi geceler oğluşun günaydın oğluşum bize hiç atmıyor valla hayır çocukta sürekli geliyor arıyor soruyor mesaj atıyor. O da anneci zaten. Bşz 4 kız onun kadar olamadık valla hep üzerine titredikleri o oldugerçi kardeşim bize fe çok düşkün sürekli arıyor bizi de.

Ya yerimm, senin imzan 37 haftayı gösteriyor
Senden güzel bir doğum hikâyesi bekliyoruz inşallah
İnşallah güzel bir doğum hikayesi çıkar benden 16 şubatta sezaryen olacağım gün sayıyorum artık. Doğumdan çıkar çıkmaz ilk hissedeceğim şey herhalde reflümün geçip geçmediği

Benim de oluyor ama senin daha fazla canım.
Ben soda içiyorum geçmezse yarım çay bardağı soğuk süt içiyorum, rennie neredeyse hep ağzımda emzik gibi
Soda süt hepsini denedim yaramadı bana. Zaten doktorum bana dedi sen gebeliğin bütün sıkıntılarını en zirvede yaşıyorsun çok nadir dedi böylesi bulantıyı 4,5 ay çektim vw yattım serumla beslendim. O biter bitmez kabızlık devreye girdi onun içinde hastanede kaldım 1 gün Covit oldum 3 gün ateş sürdü hastanede yattım düşüremediler. Rahimde açıklık var dediler yat dediler yattım hep. Tam sonlara geldi artık doğsa da sıkıntı yaşamazsın dedi doktor. Bu sefer ağrılarım başladı kramplar mide reflüm zirveye çıktı benim doğumum da zor geçer herhalde

Benim kizim da 2.5 yasinda Rheaa 2020 agustos anneleri grubundaydik, elbetteki kolay degil,zorluklari, eksileri illaki oluyor,uzmanlar dort yas ideal diyorlar,daha fazla soyleyen de var.Dayim cocuk psikiyatrisi, bebegim dogduktan sonra gerekirse destek aliriz,cunku kiziminda olumsuz etkilensin istemem.

emmeyen ememeyen bebek ne kadar zorsa emmek isteyip te sütun gelmemesi cok zor bir durum gerçekten. Emme refleksi anne karnında parmak emerek oluşuyor kordon gelmesi de süreci engelliyor dediginiz gibi birde dil bağı da emme refleksini çok engelliyormuş. Sizde dil bağı vs olmuş muydu?
Her hastanede uygulama farklı demekki cnmm ya, Ben ilk kızımda özelde olmustu dogumum orda su degdirmediler bezlerle sildiler 3. Gün ben su ve pamukla yıkadım göbek kordonu düşüp doktor yıkayın diyene kadar. Şimdiki dogumum fakültede olacak orda nasıl yapıyorlar yaşayıp göreceğiz bakalım...

Ben de aile whatsap gurubumuz var oraya yazıyorum bugün rüyam da ne gördüm diye kardeşlerim hemen yazıyor.
Sen mümkünse rüya görme diye bize anlatma diyorlar ben de diyorum rüya bozulsun diye size anlatıyorum

Hastane tipinde önereceğin bi marka var mı canim?

Her uzman bişi söylüyor hepsinin dediğini yaparsak açlıktan ölürüz herhalde. O yasak bu yasak tatlı yeme şekerin çıkar tuzlu yeme ödem olur yağlı yeme reflü. Valla artık ayırmaksızın yiyorum aylarca aç gezdim yeter :)))))

Valla sen de dikkat et çat diye ikisini birden kucaklama onların pastanesi var 2 tane kocası mecbur başında duruyor sabah 6 da gidiyor hastaneye akşam 10 a kadar orda çalışıyor çocuk. Ailece çok sevdiğim insanlar hatta eşi mahalleden çocukluk arkadaşım. Ksrısı da liseden sınıf arkaşdaımdı. İkisi de melek gibiler. Ama çocukları öyle değil maşallah taş üstünde taş bırakmıyorlar. Bu da dayanamıyor pastaneye gidiyordu çocuklarla bşr kaç defa gittik kzıı oturtmadılar 5 dk. Ameliyat oldu fıtıktan birisini annesine diğerini kv sine verdi yoksa ikisi aynı evde çekilmiyordu. Ama kreşe verince çok rahatladı kız. Evde rahat rahat işimi yapabiliyorum diyor. Uzanıp Tv izlemeyi özlemişim diyor
Valla sen de çok dikkat et canım. Çocukları kaldırır indirirken.

Aynen canım öyleymiş. Hani süt arttırıcı damlalar var y bestlac galactago falan onlardan canım
Ben bu hafta eksik şeyleri tamamlayacağım. Bestlac, bu ebebekten malt içecek var süt yapan o, ne bileyim maya pekmez karışımı , hoşaf, dereotu, tahin, evdeki stokları güncelleyecegim.
Benim doktor 39.haftayi bekleyeceğiz diyor, kanama sancı olursa durdururuz. Su gelirse acil alırız dedi. Ama nedense bana hiç 39 a kadar bekleyecek bir bebek gibi gelmiyor. Sanki 2 hadi 3 hafta gibi geliyor. Eşimde akşam diyor göbeğin aşağı doğru inip sivrilesti. Doğa da böyle olduktan 10 gün sonra doğurdun diye. Bu arada benim kızım zorunlu sezeryan ama hastane yatisi yapıldı sıramizi beklerken benim suyum geldi. Zaten o gün doğacakmış

Ağzını hayra aç kiz senden zaten öyle bi atak bekliyorum sen benden önce dogurcan bence
Aynen bende çyle bir atak bekliyorum benden önce doğuracakmış gibi geliyor bana da. Bş bakmışız bi akşm suyum geldi yazıyormuş. Benim arkadaşım 38+5 te sezaryen olacakmış. Sezaryen olacağı gece suyu gelmiş 4 te doğurmuş bekleyemedi w kaç saat daha diyor

Kızın olumsuz etkilenmez arkadaş olur ona olumsuz etkilenenler genelde anneler oluyor canım. Çünkü ikisi de anlamıyor ikisi de bebek. Valla Allah yardımcınız olsun ama Allah’ta yardım ediyor. Benim ikizim var ve 1,5 yaş büyük ablamız var. Annem üçümüzü Bir büyütmüş ama diyor ki siz bebekken de rahat ettim akşam 8 de uyuturdum sizi sabah 8 e kadae uyurdunuz gece ağlama huyunuz yoktu ama gündüz kududuyordujuz akşama kadar komşular terörist diyordu size diyor neyseki annem gece dinlenmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…