- 5 Haziran 2008
- 6.597
- 12.634
Ben de hala alır durumdayım dikkat etsem de kaçamaklarım olduğu oluyor özellikle hafta sonukeşke bende kilo almadığım için paniklesembende tartıya çıkmaya korkuyorum acaba ne kadar aldım diye
Günde 15 dilim ekmek sekeri olmayan insanı bile coşturur inanılır gibi değil gerçekten. Bence de yeme canim, sonucu geçtim bebisler için sakincali Allah korusunDiyetisyen günlük 15 dilim ekmek vermiş. Akşam 3 dilim yazmıştı. 2 dilim yedim şekerim yine yüksek çıktı. Artık yememeyi düşünüyorum. Diyabet doktoru sonuçlara bakıyor diyete bakmıyor. Tekrar gittiğimde diyete rağmen düşüremedin diyecek. Ben normal hayatımda ekmek yemiyorum. Diyete uymak için yedim yüksek çıktı şekerim
Bebeklerin kilosu haftasıyla uyumlu. 30+0 da biri 1480, diğeri 1540 çıktı. Gelişim geriliği yok, iri bebek değiller. Suları fazla veya az değil. Zaten doğum en geç 36. haftada olacak.Uc dilim ekmek miSen ikiz gebe oldugun icin mi acaba? Bebeklerinin kilolari nasil? Erken dogum ihtimalini dusunmuyor mu doktorlar?
Ekmege ne diye yuklenmis anlamadim. Ben sadece sabah yerim mesela 2 dilim bazen 3 yerim. Hafta sonlari eşimle kahvaltida istedigim kadar. Normal kisilerin bile ekmek tuketmesi iyi degilken anlamadim insallah her sey yoluna girer bir an onceDiyetisyen günlük 15 dilim ekmek vermiş. Akşam 3 dilim yazmıştı. 2 dilim yedim şekerim yine yüksek çıktı. Artık yememeyi düşünüyorum. Diyabet doktoru sonuçlara bakıyor diyete bakmıyor. Tekrar gittiğimde diyete rağmen düşüremedin diyecek. Ben normal hayatımda ekmek yemiyorum. Diyete uymak için yedim yüksek çıktı şekerim
Ben yeni gittim 33. Hafta da gitmiş oldum yani. Haftaya tekrar görüşeceğiz dedi. Zaten ilk gebeliğimde de doktorum aynıydı notlarıma baktım o zaman da 33. Haftadan sonra her hafta çağırmış.Kizlar bugun calisabilir raporu aldim,insallah bir sorun olmaz da 37. Haftaya kadar calisabilirim.Bu arada 35 de gel dedi doktor.Siz 32 den sonra kac haftada bir kontrole gittiniz?
Çocuklarınız arasında kaç yaş olacak. Bizimki gibi yakın aralıklı sanırımHerhalde alyansimi en son 2020 şubatta takmıştımçok idem olmusru i zaman bir daha asla olmadı. Doğumdan sonra da girmedi parmağıma, sonra tekrar hamilelik hala alyanssiz devam ediyorum bakalım nereye kadar
Türkiye’de devlet hastanesinde takip yapanların süreci nasıl işliyor bilmiyorum ama herkes özel doğum paketlerinden alıyor gibi. Öyle paket olunca da tabii bir sürü kontroller, vs. oluyor. Gerçekten hangileri gerekli, hangileri “çok kontrol ediyoruz” demek için yapılıyor bilmiyorum ama çok kontrol ettikçe de insan strese giriyor. En azından bende bu az kontrollü sistem kafa rahatlığı yarattı. Tabii burda da eğer şüpheli bir şey görürlerse ekstra kontroller oluyor ama onları ben çok şükür deneyimlemedim.Bende bazen çalışmaktan yazmaya takatım kalmiyo sadece okuyorum yazılanları. Okuyup beğeniyorum anca
Yani biz her ay olmadı bı de ücret ödedik diye 10 günlük kontrolleri kullanıyoruz o da olmadı başka Dr a gidip bı de onun fikrrini alalım diyoruz ,hatta 2-3 Dr a gidenlerimiz varİlk zamanlar biz biz değildik. Orada ne güzel herşey ücretsiz biz her gitmeye bı ton para saçıp geliyoruz artık doğuma yakınız belirtiler hazırlıklar tatlı telaşlar var
İyi güzel o zaman.Son haftalara geldikce daha once yazmayip şuan yazan baskalari da oldu yanliz degilsinizSizin orda ultrasona cok girilmiyor demek acaba zararli mi goruluyor ki
Ben de öyle düşünüyorum. Yediğim zaman yüksek çıkıyor.Günde 15 dilim ekmek sekeri olmayan insanı bile coşturur inanılır gibi değil gerçekten. Bence de yeme canim, sonucu geçtim bebisler için sakincali Allah korusun
Cok sukur ki az kalmis ya sevindim canimBebeklerin kilosu haftasıyla uyumlu. 30+0 da biri 1480, diğeri 1540 çıktı. Gelişim geriliği yok, iri bebek değiller. Suları fazla veya az değil. Zaten doğum en geç 36. haftada olacak.
Ben de aşina olayım diye okuyup duruyorum işteBen de aynı durumdayım, suni sancı olduğu için kendi sancım gelse anlamam diye korkuyorum
İyi fikirmişBen YouTube leslie açıp yürüyorum canım, hava soğuk bir de şimdi hasta olmayayım.
Üniversite hastanesinin yaşlı bir diyetisyeni. Gece 12 de bile 1 dilim ekmek var15 dilim ekmek de baya çokmuş nasıl bir diyetisyen o
Yanlış anlamış olabilir misin günlük 15 dilim ekmek ilk kez duyuyorum ben şok oldumDiyetisyen günlük 15 dilim ekmek vermiş. Akşam 3 dilim yazmıştı. 2 dilim yedim şekerim yine yüksek çıktı. Artık yememeyi düşünüyorum. Diyabet doktoru sonuçlara bakıyor diyete bakmıyor. Tekrar gittiğimde diyete rağmen düşüremedin diyecek. Ben normal hayatımda ekmek yemiyorum. Diyete uymak için yedim yüksek çıktı şekerim
Üniversite hastanesinin yaşlı bir diyetisyeni. Gece 12 de bile 1 dilim ekmek var
Ben hiç ekmek tüketmiyordum. Diyetisyene de dedim kahvaltıda 2 dilim tam tahıllı ekmek yiyince şekerim yükseliyor. Ekmek yerine ceviz yesem olmaz mı diye sordum. Ceviz yağlı ekmek ye diyorEkmege ne diye yuklenmis anlamadim. Ben sadece sabah yerim mesela 2 dilim bazen 3 yerim. Hafta sonlari eşimle kahvaltida istedigim kadar. Normal kisilerin bile ekmek tuketmesi iyi degilken anlamadim insallah her sey yoluna girer bir an once
Liste verdi listede yazıyor.Yanlış anlamış olabilir misin günlük 15 dilim ekmek ilk kez duyuyorum ben şok oldum
Ay yok artik kendisi alzheimer falan olabilir mi?Üniversite hastanesinin yaşlı bir diyetisyeni. Gece 12 de bile 1 dilim ekmek var
Kahkaha attım eşim uyandıfırıncılar birliği ile anlaşma yapmış galiba
Her gebeye aynı listeyi veriyor. Hazır listeleri var.Ay yok artik kendisi alzheimer falan olabilir mi?
Degil mi? Ustelik sekeri en cok yukselten de ekmek.Benim diyetimde uc ana bir ara ogun var,cok sukur bebegim haftasiyla uyumlu.Yani illa alti yedi ogun yapmakta gerekmiyor.Hele bu kadar ekmek yemek bilemedimYanlış anlamış olabilir misin günlük 15 dilim ekmek ilk kez duyuyorum ben şok oldum