2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Kızlar benimki göbek deliğimin üzerine vurmuyor bildiğiniz ittiriyor canım yanıyor çok. Sanki yırtıp çıkacak oradan çok korkuyorum. Zaten bikaç kez rüyamda delik açıp göbeğimden ayağını elimi çıkartıyordu tövbe tövbe. Şimdi de öyle bi ittiriyor bide o nasıl bşr pozisyonda ki tam göbek deliğimin üzerinde vurup itttiritor anlamadım.

Benim de kafası aşağıda ayakları üstte gobek çevreme ve vurunca acıtıyor, sanki yukardan aşağı ayağını çekiyor gibi

B
Benim de öyle ve hic rahat değilim ağrıdan

Doğum pozisyonundaysa ayaklarıyla yapiyo canım. Ancak rüyada olur öyle şeyler bnimki de bugün sağ tarafıma çok yüklendi totosunu mü koydu napti anlamadım bildiğin avcumla tuttum

Benim de ilk kizim dogdugunda gogus ucu hic yoktu,youtubeden bir video izlemistim siringayla sanirim yanlis hatirlamiyorsam gogus ucu cikariliyordu,google yazinca cikar.Bir de sagma makinasiyla sagdikca da gogus ucu cikiyor.
Benim Manuel pompa vardi onu ilk etapta hep göğüs ucu çıkarmak için kullandım,
kizlar süt konusu gerçekten çok önemli, arkadaslarda söylemiş, benimle birlikte doğum yapan arkadaşların hep söylediği şey doğuma odaklandığım kadar sute odaklansaydım keske çünkü emzirme bebek doğduğundan itibaren önemli oluyor, hastanedeki hemşireler her zaman yardimci olmuyor, zorlanan çok arkadaşım oldu

Çok çok sevindim canım,amin inşallah hepimiz sağ salim kavuşalım artık yavrularımıza
Asla kabul edilebilir değil çok üzüldüm ve kızdım bi taraftan düzeltelim derken bi taraftan da batırıyorlar yani koy misafire kural geç anneden ayırmak nedir ya
Islak mendil ne aldınız kızlar ???
Sleepy natural yenidoğan aldım bir de bez aldığımda molfix göndermişler izotonik sulu yazıyor üstünde
Ye gitsin canım şifaa olsun Tansiyon ve şekerini etkileyecek bir durum olmadıktan sonra alınan kilolar geri verilir diye düşünüyorum tabi bu durum tamamen duygusal bilim olarak bilemiyorum

Nasıl bir ağrı canım? Bir kaç gündür bende regl ağrısı gibi ağrılar oluyor onun gibi mi? Yalancı sancı olabilir dinlenince geçiyorsa
Evet benziyor .yani sancı gibi gelip giden bişey değilde hani regl ağrısı da öyle başlar sonra tuvalete gidince biraz rahatlarsın ama tam geçmez ya onun gibi tam tarif edemedim ama değişik

Nası oluyor o doğru emzirme anlatsa biraz ,en azından bi fikrim olur

Memenin sadece ucunu değil siyah halka kısmı areola da ağız içinde olmali bebegin canım.

Eğer annenin sütü çok tazyikli ise bu pozisyon çok kullanışlı oluyor.

Gunaydin kizlar,
Ay aklima takildi. Dun bir arkadas bebegini vermemisler dedi ya, Ben otomatik her hastanedeki uygulama once anne, sonra baba ve sonra da bebegin ilk muayeneleri icin cocuk doktorudur diye dusundugumden hastaneye sormadim. Ama aklima takildi kaldi. Sali kontrolum var, dogumdan sonraki bu uygulamalari nasilmis soracagim.

Pesinden aklima bi cok soru geldi. Yatis yapilinca odamiza mi gidiyoruz, esyalarimizi falan birakiyor muyuz :) komik ama geliyor aklima sonra dogumhaneye giderken acaba ic camasiri falan giymeden mi gitsek ne giysek rahat olur... Ilkinde nasil oldu hic hatirlamiyorum. Hatirlayanlar nasildi arkadaslar?

Ya bende baya genişledi o kahverengi kısım bebek hepsini emebilecek mi
Oyle bir vakumluyor ki masallah emer merak etmeyin ne guzel iste o siyah kisim genis olunca daha az yara olma ihtimali. Boyle bebegi yukarida yutup agzina iyice siyah yerlerden verince bi tuttumu tadini aldimi ayirabilecene ask olsun

Kızlar sizde de karın ağrısı hatta çoğunlukla alt karın ağrısı oluyor mu acaba ?
Benim son günlerde sanki regl baslayacakms gibi ağrım oluyor, sanırım artık sonun başlangıcı yaklaşıyor
Nasıl bir ağrı canım? Bir kaç gündür bende regl ağrısı gibi ağrılar oluyor onun gibi mi? Yalancı sancı olabilir dinlenince geçiyorsa
Regl ağrısı gibi sanırım
İlk doğumumda odaya çıkarmışlardı üstümü direkt eşyalar ile, suni sancı falan ,lavman , sancı bekleme hep kendi odamdaydı. Açılma olunca bebek eşyaları ile doğumhaneye gitmiştik. Bunda ne olacak merak ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…