2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Canım bu silikon meme ucunu kullanmışsın ya bebek ondan nasıl emebiliyor mu süt iyi geliyor mu ben de aldım büyük ihtimalle de kullanacağım onu canım

Götürmezsem gücüne gider kızımın aylardır ben doğuma geleceğim kardeşimi göreceğim diyor. Zaten perşembeye geliyor doğumun perşembe cuma yollamayacağım okula öğretmenine de söylerim 4 gün evde kalmış olur. En azından aklı kalmaz morali bozulmaz. Dışlanmış hissetmesin kendisini.

Canım bu silikon meme ucunu kullanmışsın ya bebek ondan nasıl emebiliyor mu süt iyi geliyor mu ben de aldım büyük ihtimalle de kullanacağım onu canım
Canim silikon uc almadim. Ihtiyacim da olmadi. Avent gogus kalkani aldim ben. Ilk zaman atlet temas etse bile cok canim yaniyordu. Zaten sutyen takmak mumkun degil. Bolca buyuk beden askili atketle gezdim evde diger odaya gecerken kv yaninda emzirme sutyeni taktim o zamanlar da gogus kalkani kullandim, temasi onluyor ve nemli tutuyor. Bir hafta yetti. Sonra ihtiyacim olmadi.

Kesinlikle aynı şeyleri düşünüyoruz canım

Ben emzirme sütyeni kullanıyordum göğüs pedi takıyordum sıkıntı olmuyordu sürtünce ağrı sızı falan. İnşallah bunda da olmaz

Ben emzirme sütyeni kullanıyordum göğüs pedi takıyordum sıkıntı olmuyordu sürtünce ağrı sızı falan. İnşallah bunda da olmaz
Ilk hafta hassiyetim oldu, sonra devaminda ben de emzirme sutyeni ile gogus pedi kullanarak devam ettim. Petsiz olmuyor ki, uclar cok belli olmakla surekli sizintidan islaniyor disariya cikiyor pet koymayinca

Ay darisi bana ... Ben de bu kontrolde kilo almamissin cumlesini duymak istiyorum

Bence ciddi ciddi varsa bu salgın olmasın ziyaretçi ve eski usul maske zorunlu olsun hastane ve hastane ziyaretlerinde
Ben hastaneye gittiğimde mutlaka maske takıyorum artık son haftalardayız dikkat etmekte fayda var doğumdan sonra ziyaretci gelirse de onlara da maske vericem en mantıklısı bu olur
Böyle bir şeyi asla kabul etmem ne hakla ? Herhangi bir sağlık sorunu olmadığı sürece kimse kimsenin çocuğunu zaptedemez ya böyle saçmalık mı olur
Hiç bi sağlık problemide yokmuş yavrunun, aile nasıl müsade etti anlamadım ben de böyle bi uygulamayı asla kabul etmezdim
Erken doğumda değilmiş. Hastane kendi kafasına göre bi uygulama yapmış demek ki. Almanya da yapılan uygulama daha mantıklı en azından anneden babadan ayırmıyolar. Sütüm varken emzirebilecekken ben neden sütümü sağıp göndereyim ki
Özel hastaneymiş ben de en başta devlet hastanesi sandım.
Ben de doğumdan sonra eşimi direk kızımın yanına göndericem aklım orda kalır yoksa ama inşaAllah normal doğum olur da yavrumu kucağıma alıp beraber odamıza geçeriz

Kızlar göğüs kalkanıyla silikon göğüs ucu farklı şeyler degil mi? İkisi de gerekli mi ben ikisini de almamışım
Farklı şeyler canim , silikon göğüs ucu, meme ucu şeklinde oluyor, gogus ucu çıkmayanlar, emzirirken göğüs ucu yarası olanlar kullanıyor. Onu göğüse takıyorsun bebegi emziriyorsun bebeğin ağzı memeye değmemiş oluyor ama emme refleksi vs hepsini hissediyorsun .
Göğüs kalkanı ise küçük kase gibi düşün, göğüs yarası olduğunda emzirme sonrası onu takiyorsu üzeri delikli kıyafet göğüse değmiyor, hava alıyor meme ucu bu şekilde daha çabuk iyileşme sağlanıyor.

Eklentiler

• Screenshot_20230128_191359_Chrome.jpg
    91,8 KB · Görüntüleme: 32
  • Screenshot_20230128_191335_Chrome.jpg
    54 KB · Görüntüleme: 30
Çok sevindim canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Canım şöyle düşünüyorum ben doğum olduğu gün kzimi hastaneye almam, o kadar çok hastalık var ki, evde anneanneyle vakit geçirirler, doğumdan sonra aksam üzeri toparlanmaya başlayınca odaya alırım beraber vakit geçiririz gece yine eve gönderirim giderse diye düşünüyorum. Ertesi günde erkenden yine yanıma gelir.

Benim 3.5 yasinda dogum olduktan sonra odama falan gecince getirmelerini isterim. Buyuk olsaydi isterdim de daha kucuk sabah erkenden de doguma aliyorlar. Uzulmesin diye ablamin oğlu var kendini bildi bileli abisi gibi goruyor onlarin yanina gonderirim tabi hasta falan degillerse. Oyle bir salgin var ki yigenim devamli hasta okula da gidiyor

Canım çok teşekkür ederim netleşti kafamda benim göğüs ucum pek yok ama bebek emdikçe çıkar herhalde onu duruma göre alıcam kalkanı sipariş edicem ama kesin

Ben de bağırma huyum olmadığı için yanımda gelir diyorum. Enerjimi bağırmak ile harcayamam o an
Benim kilomu kimse sormasın artık kimse
Senin boyun var, eminim hic kilo almamış gibi duruyordur

Ve ben de sonunda alisverisi yaptim yarin da bebek bakim urunleri ve pijama takimimi isticem internetten, bitti. Sukkurrr
Maşallah
Sağlıkla gelip kullansın inşallah
Canım çok teşekkür ederim netleşti kafamda benim göğüs ucum pek yok ama bebek emdikçe çıkar herhalde onu duruma göre alıcam kalkanı sipariş edicem ama kesin
Benim de hiç yoktu ilkinde, emdikçe emdikce çıktı. Silikon uç ile emememisti benim oğlum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…