2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Canim hastane de mama veriyorlar senin bebeklerine de ona gore verirler ama şoyle bir sey var oglum hastanedeki mamayi sevmedi eşime baska aldirmistim.

Canım düzenli mi ? Telefonuna kasılma sayar indir bi takip et düzenli değilse ve uzaninca geciyorsa yalancı sancidir ama duzenliyse doktoruna haber ver
Ya anlamadım ki tam. Bazen geçiyor bazen var. Bu kasılma mı oluyor onu da bilmiyorum aynı regl olacağım zaman gelen bi ağrı gibi. Şu uygulamayı indireyim en iyisi hem telde de dursun zaten artık her an lazım olabilir

Benim oğlum küvezde kalmıştı. Onlar almanız gereken mama ve vitamin konusunda sizi yönlendiriyor. Bence mama konusunda acele etmeyin. Eşiniz hemen eczaneden alır zaten.

Canım benim de aynı bazılarında regl ağrısı gibi oluyormuş aynı reglim sökülecek gibi oluyor bi 10 dk kıvranıyorum geçiyor. Yalancı kasılmalar da doğuma yakın artıyor senin de muhtemelen öyle ama yine bi takip et bakalım.

ben yanımda kettle götürmeyi planlıyordum ama eşim kantin açık oluyordur herhalde alır gelirim demişti. ama şu an düşündüm o da olmaz temiz su ısıtmamız gerek değil mi ya ? hoş küveze girme ihtimalleri daha yüksek de bizim. insan yine de düşünüyor bi de evimden uzaktayım hazırlıksız yakalanmak istemiyorum mümkün mertebe.

Hazır suyu kaynatmak lazım sanırım kantinde acaba musluk suyu mu kullanırlar ben de bilemedim valla bunu hiç düşünmemiştim bak

Evet onu Rheaa da söylemişti rahat oluyor diye benim öyle kahve makinam yok ama cezveli olanlardan var termos koyup termosa doldurtsak nasıl olur
Ben hic kullanmadim termos ama ablam termosa sicak su koyup baş ucuna koyuyordu gece mamasini hazirliyordu. Mamanin suyu da bilegini yakmayacak sicaklikta olmali mamayi hazirlayip.bilegine doktugunde ilik olmali yani sogukta olmamasi lazim. Termos suyu sicak tutarsa tabi ki olur. Çok yer kaplamasa ketili gotur.diyecegim de esya o kadar cok ki

Kantine gerek kalmiyor canim giriste nobetci hemsire kaynatip veriyor zsten. Ben sadece gidip.onlardan istemek yerine kendim odada isitsam daha rahat her an sicak suyum olacak

Yakin zamanda kontrolun varmi, doktorunu bilgilendir istersen canim, belki görmek isteyebilir. Bebek hareketlerini de takip edersin. Ama doğum sancısı olduğunu sanmıyorum yalancı sancı olabilir. Doğum sancısı gelip geçici olmuyor bayag yogun ve sık gelen bir ağrı oluyor

Az önce yine akrobatik hareketler yapmaya başladı göbeğimin etrafında. Uyuyor uyanıyor dinleniyor çok çabuk yoruluyorlar zaten. Yeri de der çıkmak istiyor anlıyorum rahat rahat yayılmak istiyor ahahaha :))))

buny da alıntılamışım cevaplamayı unutmuşum canım , bi arkadaşım bestlak önerdi bestlak alacağım. ama içinde hayıt ekstresi falan varmış sanırım onu doğumdan sonra almaya başlarım tetiklemesin bi şey zaten zor duruyoruz solgar ı önden kullanmayı düşünüyorum ama .

Kantinden su alınmaz canim, ne suyu olacak kullandiklari ısıtıcı temiz mi, su kaynamış mi vs. Kettle goturebilirsen iyi olur bence

Bende de ara ara oluyor regli olduğum ilk gün ağrım olurdu bu da aynı onun gibi ara ara oluyro ama son 2 haftadır daha çok hissettim bu ağrıyı. Öyle çok şiddetli olmuyor ama geçiyor hemen.

Bana da öyle geldi canım sanki yalancı kasılma gibi. Şuan yok mesela. Sıklaşırsa nst için giderim olmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…