Canim hastane de mama veriyorlar senin bebeklerine de ona gore verirler ama şoyle bir sey var oglum hastanedeki mamayi sevmedi eşime baska aldirmistim.ya aslında prematüre maması ben tek seçenek buldum o da aptamil inonu da istemiyorum evolvia prematüre aradım bulamadım internette falan. acaba önerir mi doktor başka bi seçenek sunar mı diye biraz ondan düşündüm. hoş nasıl ilerliyor süreç onu da bilmediğim için karasız kaldım.
takviye de hem damla hem şu solgar ın takviye hapı var onu almayı düşünüyordum.
Peki ya o mamayi verdirmek istemiyorsak kendi aldığımızı da götürebiliyoruz di mi?Canim hastane de mama veriyorlar senin bebeklerine de ona gore verirler ama şoyle bir sey var oglum hastanedeki mamayi sevmedi eşime baska aldirmistim.
Ya anlamadım ki tam. Bazen geçiyor bazen var. Bu kasılma mı oluyor onu da bilmiyorum aynı regl olacağım zaman gelen bi ağrı gibi. Şu uygulamayı indireyim en iyisi hem telde de dursun zaten artık her an lazım olabilirCanım düzenli mi ? Telefonuna kasılma sayar indir bi takip et düzenli değilse ve uzaninca geciyorsa yalancı sancidir ama duzenliyse doktoruna haber ver
Tabi canim aliyorsun kendi vermek istedigini. Zaten sicak su isteyip kendin hazirliyorsun.Ondan icerigi temiz guzel mama alabilip cantana koyabilirsinPeki ya o mamayi verdirmek istemiyorsak kendi aldığımızı da götürebiliyoruz di mi?
Benim oğlum küvezde kalmıştı. Onlar almanız gereken mama ve vitamin konusunda sizi yönlendiriyor. Bence mama konusunda acele etmeyin. Eşiniz hemen eczaneden alır zaten.ya aslında prematüre maması ben tek seçenek buldum o da aptamil inonu da istemiyorum evolvia prematüre aradım bulamadım internette falan. acaba önerir mi doktor başka bi seçenek sunar mı diye biraz ondan düşündüm. hoş nasıl ilerliyor süreç onu da bilmediğim için karasız kaldım.
takviye de hem damla hem şu solgar ın takviye hapı var onu almayı düşünüyordum.
Canım benim de aynı bazılarında regl ağrısı gibi oluyormuş aynı reglim sökülecek gibi oluyor bi 10 dk kıvranıyorum geçiyor. Yalancı kasılmalar da doğuma yakın artıyor senin de muhtemelen öyle ama yine bi takip et bakalım.Ya anlamadım ki tam. Bazen geçiyor bazen var. Bu kasılma mı oluyor onu da bilmiyorum aynı regl olacağım zaman gelen bi ağrı gibi. Şu uygulamayı indireyim en iyisi hem telde de dursun zaten artık her an lazım olabilir
Heh tamam canım o zaman süperTabi canim aliyorsun kendi vermek istedigini. Zaten sicak su isteyip kendin hazirliyorsun.Ondan icerigi temiz guzel mama alabilip cantana koyabilirsin
Ben bu defa kucuk kahve makinam var onu da cantama koyarim. Sicak su isteyip durmam rahat olur.Heh tamam canım o zaman süper
Evet onuBen bu defa kucuk kahve makinam var onu da cantama koyarim. Sicak su isteyip durmam rahat olur.
Hazır suyu kaynatmak lazım sanırım kantinde acaba musluk suyu mu kullanırlar ben de bilemedim valla bunu hiç düşünmemiştim bakben yanımda kettle götürmeyi planlıyordum ama eşim kantin açık oluyordur herhalde alır gelirim demişti. ama şu an düşündüm o da olmaz temiz su ısıtmamız gerek değil mi ya ? hoş küveze girme ihtimalleri daha yüksek de bizim. insan yine de düşünüyor bi de evimden uzaktayım hazırlıksız yakalanmak istemiyorum mümkün mertebe.
Ben hic kullanmadim termos ama ablam termosa sicak su koyup baş ucuna koyuyordu gece mamasini hazirliyordu. Mamanin suyu da bilegini yakmayacak sicaklikta olmali mamayi hazirlayip.bilegine doktugunde ilik olmali yani sogukta olmamasi lazim. Termos suyu sicak tutarsa tabi ki olur. Çok yer kaplamasa ketili gotur.diyecegim de esya o kadar cok kiEvet onuRheaa da söylemişti rahat oluyor diye benim öyle kahve makinam yok ama cezveli olanlardan var termos koyup termosa doldurtsak nasıl olur
Oy küçük kuzu içi hiç almıyodurŞuan iyi canım, azcık yemek yiyebilse daha da iyi olacak
Kantine gerek kalmiyor canim giriste nobetci hemsire kaynatip veriyor zsten. Ben sadece gidip.onlardan istemek yerine kendim odada isitsam daha rahat her an sicak suyum olacakben yanımda kettle götürmeyi planlıyordum ama eşim kantin açık oluyordur herhalde alır gelirim demişti. ama şu an düşündüm o da olmaz temiz su ısıtmamız gerek değil mi ya ? hoş küveze girme ihtimalleri daha yüksek de bizim. insan yine de düşünüyor bi de evimden uzaktayım hazırlıksız yakalanmak istemiyorum mümkün mertebe.
Yakin zamanda kontrolun varmi, doktorunu bilgilendir istersen canim, belki görmek isteyebilir. Bebek hareketlerini de takip edersin. Ama doğum sancısı olduğunu sanmıyorum yalancı sancı olabilir. Doğum sancısı gelip geçici olmuyor bayag yogun ve sık gelen bir ağrı oluyorYa anlamadım ki tam. Bazen geçiyor bazen var. Bu kasılma mı oluyor onu da bilmiyorum aynı regl olacağım zaman gelen bi ağrı gibi. Şu uygulamayı indireyim en iyisi hem telde de dursun zaten artık her an lazım olabilir
Az önce yine akrobatik hareketler yapmaya başladı göbeğimin etrafında. Uyuyor uyanıyor dinleniyor çok çabuk yoruluyorlar zaten. Yeri de der çıkmak istiyor anlıyorum rahat rahat yayılmak istiyor ahahaha :))))Bizimde öyle bir gün çok hareketliyse sabah öğlen akşam geceee her an devam ediyorertesi mutlaka azalma oluyor o kadar derinden geliyor ki çok korkuyorum eşimde diyor ki bi lokma canı var yoruluyor çocuk Bence de öyle ya yoruluyorlar yavrular endişelenme çok eğer derinden de olsa geliyorsa hareket
buny da alıntılamışım cevaplamayı unutmuşum canım , bi arkadaşım bestlak önerdi bestlak alacağım. ama içinde hayıt ekstresi falan varmış sanırım onu doğumdan sonra almaya başlarım tetiklemesin bi şey zaten zor duruyoruzİnan hiç bilmiyorum prematüre mamalarını canım ama zaten seçenek yoksa çok hastanede de ondan vardır %90. İstersen bı doğum yapacağın hastanenib ebesi ile görüş. Damla ne alacaksin bestlak mi galactago mu ? Solgarin takviyesi benim de aklimda
Kantinden su alınmaz canim, ne suyu olacak kullandiklari ısıtıcı temiz mi, su kaynamış mi vs. Kettle goturebilirsen iyi olur benceben yanımda kettle götürmeyi planlıyordum ama eşim kantin açık oluyordur herhalde alır gelirim demişti. ama şu an düşündüm o da olmaz temiz su ısıtmamız gerek değil mi ya ? hoş küveze girme ihtimalleri daha yüksek de bizim. insan yine de düşünüyor bi de evimden uzaktayım hazırlıksız yakalanmak istemiyorum mümkün mertebe.
Bende de ara ara oluyor regli olduğum ilk gün ağrım olurdu bu da aynı onun gibi ara ara oluyro ama son 2 haftadır daha çok hissettim bu ağrıyı. Öyle çok şiddetli olmuyor ama geçiyor hemen.Kızlar saat 5ten beri ara ara regl ağrısı gibi ağrılar yaşıyorum. Yakın haftalarda olanlar yaşadınız mı ya da yaşıyor musunuz siz de? Belki gazdır dedim lavaboya da çıktım yok geçmedi endişelenmeli miyim :/
Bana da öyle geldi canım sanki yalancı kasılma gibi. Şuan yok mesela. Sıklaşırsa nst için giderim olmadıCanım benim de aynı bazılarında regl ağrısı gibi oluyormuş aynı reglim sökülecek gibi oluyor bi 10 dk kıvranıyorum geçiyor. Yalancı kasılmalar da doğuma yakın artıyor senin de muhtemelen öyle ama yine bi takip et bakalım.