2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Kuzum bu aralar hasta değil, vucutta döküntü vs de yok. Ateş bir anda başlamıştı bakalım belkide ben çok evham yaptim bilmiyorum ama çok suçlu hissettim kendimi anlatamam.
Canım çok geçmiş olsun, bu ara bütün arkadaşlarımın çocukları hasta zaten salgından olmuş olabilir hava değişimleri de çok etkiliyor biliyorsun parkta üşütmüş olabilir şu an durumu nasıl merak ettim

Benimde b12 çok düşük. Bugün idrar kültür testi verdim idrarımda wbc di galiba 8 çıktı. Enfeksiyon Dr gittim.

Arkadaslar, yuruyus yapanlar ne kadar yuruyorsunuz acaba?

İlk zamanlar 15 dk zor yürüyordum, şuan 30-45 dk arası.

Adım sayara bakmıyorum, 3000-5000 arasıdır muhtemelen, orta hızda yürüyorum.

Ayrıca şekerden muzdarip arkadaşlara tavsiyemdir, dün kahvaltıda gözleme yemiştim biraz. Yürüdüm 15 dk ve 2. Saatim 91 çıktı. Şekeri düşürmeye de birebir

Tesekkur ederim

Tesekkur ederim

İnşallah canım teşekkür ederim

Gliko hemoglobin dediginiz Hba1c mi? Benim de bakilmis doktorum daha donmedi ama referans araligi 4.8/5.9 benimki 5.3 cikmis.Sizin referans araliginiz kacti? Benimki de referansta gozukuyor aslinda ama iyi midir bilemedim.
Evet o. Benim referans 4.5/6.5 1 buçuk ay önceki benim de 5.7 çıkmış ama 3 ayın ortalamasını alıyorlar ona göre çıkan değere bakıyorlar

Kızlar size bir sorum var, annenin beslenmesi ile mi alakalı sizce bebeğin kilo alımı. Yoksa genetik mi. Bugün kontrolüm vardı doktor 2 hafta önde dedi, sen nasıl taşıyacaksın böyle giderse falan dedi 2300 olmus kilosu, boyu 44 cm. Ben de 54 cm doğmuşum

genetiğin daha baskın olduğunu düşünüyorum ben canım. benim annem kardeşim ve bende aynı şekilde beslenmiş ama kardeşim anne tarafına çekmiş daha iri ben baba tarafı daha minyonum. doktorun da maşallah ne güzel moral vermiş, taşırım ben siz rahat olun deseydin. haftada ortalama 200 gr alıyorlar zaten en son gittiğimde 32+1 de 1880 gramdı benim kız şuan gitsem benimki de o kilolarda çıkar bana normal geldi açıkçası

Teşekkür ederim canım ya valla sen hep içimi rahatlatıyorsun

zaten hareketsizlik inanılmaz etkiliyor benim diyetisyen zamanında özellikle yürüyeceksin demişti yürüyüş cidden çok etkili diyetle kontrol alamayanların yürümesi lazım başka türlü düşmüyor

Kutusu çok güzel ama çikolataları hiç güzel değilmiş hiç beğenmedim denedim boğazımı yaktı
Ay çok güzel, kızının ismine bayıldım bayıldım.
Çok teşekkür ederim canım Arya Arya derken bir anda 29. Hafta Aryana oldu ismi

Canım ben hayatımda hep yürüyüşü önemsemişimdir. Yazları sabah 6’da gider yürürüm. O saatlerin yürüyüşü harika olur. Bakma son yıllarda araba tepesinde gezmekten yürüyüş için özel zaman kovalar olduk. Ama insan sağlığı için en etkili şey. Eşim koronadan kalan öksirik ve nefes darlığını yürüşle atmıştı mesela

Genetik daha baskın bence beslenme de etkilidir tabi Ama genetik daha ağır basıyordur. Günlük imzandaki kilo ve boyla çok da farklı çıkmamış sanki doktor biraz abartmış gibi arada uçurum yok

Kutusu çok güzel ama çikolataları hiç güzel değilmiş hiç beğenmedim denedim boğazımı yaktı

Çok teşekkür ederim canım Arya Arya derken bir anda 29. Hafta Aryana oldu ismi

Ay hangi çikolataymış oo ben henüz sipariş vermedim, denk gelmesin sonra

Canim hep onde gidiyorsa bence ergen dollenme durumu vardir. Benimki bir hafta geri idi, 4.ay bu bebek gec dollenme olmus dedi. Beklenen dogum tarihini guncelledi. Gercekten de hep o tarihe gore uyumlu gelisimi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…