- 29 Temmuz 2022
- 1.089
- 2.595
- 33
Canım çok geçmiş olsun, bu ara bütün arkadaşlarımın çocukları hasta zaten salgından olmuş olabilir hava değişimleri de çok etkiliyor biliyorsun parkta üşütmüş olabilir şu an durumu nasıl merak ettimKuzum bu aralar hasta değil, vucutta döküntü vs de yok. Ateş bir anda başlamıştı bakalım belkide ben çok evham yaptim bilmiyorum ama çok suçlu hissettim kendimi anlatamam.
Benimde b12 çok düşük. Bugün idrar kültür testi verdim idrarımda wbc di galiba 8 çıktı. Enfeksiyon Dr gittim.Kızlar çok şükür şeker hastalığım çıkmadııGliko Hemoglabin 3 ayın ortalaması 4,5 geldi. Açlık 100 tokluk 154 çıktı Beslenmemi düzene koyarak bu rakamları indireceğim inşallah. Bu arada idrarda yine enfeksiyon çıktı, lökosit (++) :/ monurol şase verdi doktor. Bir de b12 baya azalmış 5 tane ampul verdi sağlık ocağında iğne olarak yaptıracağım. Diyabet çıkmadı ya aşırı rahatladım
Kan ilacı kullanıyor muydun canım ?Benimde b12 çok düşük. Bugün idrar kültür testi verdim idrarımda wbc di galiba 8 çıktı. Enfeksiyon Dr gittim.
Arkadaslar, yuruyus yapanlar ne kadar yuruyorsunuz acaba?
Tesekkur ederimİlk zamanlar 15 dk zor yürüyordum, şuan 30-45 dk arası.
Adım sayara bakmıyorum, 3000-5000 arasıdır muhtemelen, orta hızda yürüyorum.
Ayrıca şekerden muzdarip arkadaşlara tavsiyemdir, dün kahvaltıda gözleme yemiştim biraz. Yürüdüm 15 dk ve 2. Saatim 91 çıktı. Şekeri düşürmeye de birebir
Tesekkur ederimcanım günde toplam 10000 adım atmaya çalışıyorum sabah işe gelirken masama oturmadan 3000 adımı görmeye çalışıyorum öğle arası yemek sonrası 4000 adım gibi iş çıkışı da artık yatana kadar ne olursa genelde 9000-11000 adım arası oluyor aralıksız yürüyecek bir zamanım pek olmuyor hemde aşırı uzun yürürsem kasık ağrım yada oturunca çatı ağrım oluyor o yüzden bana uyan düzen bu oldu
çok güzeller canım az kaldı artık çikolata yemeye
İnşallah canım teşekkür ederimAyy çok sevindim canım gözünaydın enfeksiyon için de geçmiş olsun toparlarsın hemen ilaçla
dolapta hobipalas diye bi satıcı var ona baksana keçe ile sipariş üzerine yapıyor ordan mı yaptırsam bilemedim ben de 180-250 lira arası fiyatları
yaaa minik prensesçok güzel olmuşlar
Evet o. Benim referans 4.5/6.5 1 buçuk ay önceki benim de 5.7 çıkmış ama 3 ayın ortalamasını alıyorlar ona göre çıkan değere bakıyorlarGliko hemoglobin dediginiz Hba1c mi? Benim de bakilmis doktorum daha donmedi ama referans araligi 4.8/5.9 benimki 5.3 cikmis.Sizin referans araliginiz kacti? Benimki de referansta gozukuyor aslinda ama iyi midir bilemedim.
Ben gebeliğin başından beri şu enfeksiyondan bi kurtulamadım zatenBenimde b12 çok düşük. Bugün idrar kültür testi verdim idrarımda wbc di galiba 8 çıktı. Enfeksiyon Dr gittim.
genetiğin daha baskın olduğunu düşünüyorum ben canım. benim annem kardeşim ve bende aynı şekilde beslenmiş ama kardeşim anne tarafına çekmiş daha iri ben baba tarafı daha minyonum. doktorun da maşallah ne güzel moral vermiş, taşırım ben siz rahat olun deseydin. haftada ortalama 200 gr alıyorlar zaten en son gittiğimde 32+1 de 1880 gramdı benim kız şuan gitsem benimki de o kilolarda çıkar bana normal geldi açıkçasıKızlar size bir sorum var, annenin beslenmesi ile mi alakalı sizce bebeğin kilo alımı. Yoksa genetik mi. Bugün kontrolüm vardı doktor 2 hafta önde dedi, sen nasıl taşıyacaksın böyle giderse falan dedi 2300 olmus kilosu, boyu 44 cm. Ben de 54 cm doğmuşum
Yok canım hiç hissetmedim tam o sırada trafikteydim. Daha çok kıbrısın uç tarafında hissedilmiş ben ortasındayım.Ayseee1987 depremi hissettin mi ?
Teşekkür ederim canım ya valla sen hep içimi rahatlatıyorsungenetiğin daha baskın olduğunu düşünüyorum ben canım. benim annem kardeşim ve bende aynı şekilde beslenmiş ama kardeşim anne tarafına çekmiş daha iri ben baba tarafı daha minyonum. doktorun da maşallah ne güzel moral vermiş, taşırım ben siz rahat olun deseydin. haftada ortalama 200 gr alıyorlar zaten en son gittiğimde 32+1 de 1880 gramdı benim kız şuan gitsem benimki de o kilolarda çıkar bana normal geldi açıkçası
zaten hareketsizlik inanılmaz etkiliyor benim diyetisyen zamanında özellikle yürüyeceksin demişti yürüyüş cidden çok etkili diyetle kontrol alamayanların yürümesi lazım başka türlü düşmüyorİlk zamanlar 15 dk zor yürüyordum, şuan 30-45 dk arası.
Adım sayara bakmıyorum, 3000-5000 arasıdır muhtemelen, orta hızda yürüyorum.
Ayrıca şekerden muzdarip arkadaşlara tavsiyemdir, dün kahvaltıda gözleme yemiştim biraz. Yürüdüm 15 dk ve 2. Saatim 91 çıktı. Şekeri düşürmeye de birebir
Kutusu çok güzel ama çikolataları hiç güzel değilmiş hiç beğenmedim denedim boğazımı yaktıcanım günde toplam 10000 adım atmaya çalışıyorum sabah işe gelirken masama oturmadan 3000 adımı görmeye çalışıyorum öğle arası yemek sonrası 4000 adım gibi iş çıkışı da artık yatana kadar ne olursa genelde 9000-11000 adım arası oluyor aralıksız yürüyecek bir zamanım pek olmuyor hemde aşırı uzun yürürsem kasık ağrım yada oturunca çatı ağrım oluyor o yüzden bana uyan düzen bu oldu
çok güzeller canım az kaldı artık çikolata yemeye
Çok teşekkür ederim canımAy çok güzel, kızının ismine bayıldım bayıldım.
zaten hareketsizlik inanılmaz etkiliyor benim diyetisyen zamanında özellikle yürüyeceksin demişti yürüyüş cidden çok etkili diyetle kontrol alamayanların yürümesi lazım başka türlü düşmüyor
Genetik daha baskın bence beslenme de etkilidir tabi Ama genetik daha ağır basıyordur. Günlük imzandaki kilo ve boyla çok da farklı çıkmamış sanki doktor biraz abartmış gibi arada uçurum yokKızlar size bir sorum var, annenin beslenmesi ile mi alakalı sizce bebeğin kilo alımı. Yoksa genetik mi. Bugün kontrolüm vardı doktor 2 hafta önde dedi, sen nasıl taşıyacaksın böyle giderse falan dedi 2300 olmus kilosu, boyu 44 cm. Ben de 54 cm doğmuşum
Kutusu çok güzel ama çikolataları hiç güzel değilmiş hiç beğenmedim denedim boğazımı yaktı
Çok teşekkür ederim canımArya Arya derken bir anda 29. Hafta Aryana oldu ismi
Canim hep onde gidiyorsa bence ergen dollenme durumu vardir. Benimki bir hafta geri idi, 4.ay bu bebek gec dollenme olmus dedi. Beklenen dogum tarihini guncelledi. Gercekten de hep o tarihe gore uyumlu gelisimi...Kızlar size bir sorum var, annenin beslenmesi ile mi alakalı sizce bebeğin kilo alımı. Yoksa genetik mi. Bugün kontrolüm vardı doktor 2 hafta önde dedi, sen nasıl taşıyacaksın böyle giderse falan dedi 2300 olmus kilosu, boyu 44 cm. Ben de 54 cm doğmuşum
sıkıntı yapma canım gayet güzel gelişimi bebişin benceTeşekkür ederim canım ya valla sen hep içimi rahatlatıyorsun