2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Ayy çok sevindim canım gözünaydın enfeksiyon için de geçmiş olsun toparlarsın hemen ilaçla
Fisher pricea 800 TL bayılmak istemeyenler bir de bir çocuk doktorunun paylaşımında gördüm daha soft renklerde ve ahşap olması daha iyi diyordu canım
dolapta hobipalas diye bi satıcı var ona baksana keçe ile sipariş üzerine yapıyor ordan mı yaptırsam bilemedim ben de 180-250 lira arası fiyatları
Yavaş yavaş hazırlıkların sonuna geliyoruz kızlar, çok heyecanlı ya
Çikolatalarım ve açacak magnetlerim de geldi onlara bakıp bakıp gülümsüyorum
Eki Görüntüle 3197196
yaaa minik prenses çok güzel olmuşlar

Çok teşekkür ederim canım

Bak teyzesi birde ne aldım dün çok tatlı Sen prenses yazınca göstereyim dedim. Dikkat bebek var yazısından iyidir

Ben de full çay kahve içiyorum,içmeden durmayan biriyim.Su da çok içiyorum.Lavabo ayak yolundan daha çok bir yaşam alanı oldu bende Sade soda (günde iki adet),ayran, süt iki bardak filan Ben çok fazla sıvı tüketen biri olduğumdan yapabileceğim bir şey yok

Gliko hemoglobin dediginiz Hba1c mi? Benim de bakilmis doktorum daha donmedi ama referans araligi 4.8/5.9 benimki 5.3 cikmis.Sizin referans araliginiz kacti? Benimki de referansta gozukuyor aslinda ama iyi midir bilemedim.

yok be canım normal ki neden moralini bozuyosun şuan hepimizin trigilesiridi yüksek hamilelikte yükseliyormuş normalmiş
İlk gebeligimde preeklamsi yasadim her seyi takiyorum,gerci onda kolestrolum yumsek degildi ama iste netten arastirinca kalp hastaliklari,ani felc,kriz,yuksek tansiyon falan yaziyor ondan panikledim.

Senin doktor hangi tahlilleri istiyor?

Güzelmiş aslında olabilir müzik kutusu da ekliyormuş artı olarak ahşap asma aparatı almak lazım trendyoldan falan

İlk gebeligimde preeklamsi yasadim her seyi takiyorum,gerci onda kolestrolum yumsek degildi ama iste netten arastirinca kalp hastaliklari,ani felc,kriz,yuksek tansiyon falan yaziyor ondan panikledim.

Su an tansiyonların nasil gidiyor canım tuz kısıtlaması yapıyor musun sen de?

tsh, insülin, tam kan sayımı, 3 ayda 1 toksoplazma, ALT, AST, CRP, Magnezyum, Kalsiyum, Üre bunlara baktırıyor canım
Güzelmiş aslında olabilir müzik kutusu da ekliyormuş artı olarak ahşap asma aparatı almak lazım trendyoldan falan
benim beşiğin kendi aparatı var sanırım canım daha açmadım kutusunu bi bakıp öyle sipariş edicem

Arkadaslar, yuruyus yapanlar ne kadar yuruyorsunuz acaba?
canım günde toplam 10000 adım atmaya çalışıyorum sabah işe gelirken masama oturmadan 3000 adımı görmeye çalışıyorum öğle arası yemek sonrası 4000 adım gibi iş çıkışı da artık yatana kadar ne olursa genelde 9000-11000 adım arası oluyor aralıksız yürüyecek bir zamanım pek olmuyor hemde aşırı uzun yürürsem kasık ağrım yada oturunca çatı ağrım oluyor o yüzden bana uyan düzen bu oldu
Yavaş yavaş hazırlıkların sonuna geliyoruz kızlar, çok heyecanlı ya
Çikolatalarım ve açacak magnetlerim de geldi onlara bakıp bakıp gülümsüyorum
Eki Görüntüle 3197196
çok güzeller canım az kaldı artık çikolata yemeye

Geçmiş olsun ben de dün kontrole gittiğimde doktor bebeğin suyu azalmış dedi başka bir hastaneye sevk etti. Aslında çok da azalmamış başka doktora da göründüm hemen. Ara ara akıntım oluyordu keseden geldiğini düşündü yaptığı testle ciddiye aldı. Dün ciğer geliştirici iğne vuruldum bugün de atacaklar antibiyotik tedavisine başladılar 24+4teyim korkum şu acaba erken doğum riski var mı hiç akıntım yok siz yatmış mıydınız antibiyotik tedavisi aldınız mı kaldıysanız kaç gün kaldınız hastanede?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…