Ayy çok sevindim canım gözünaydın enfeksiyon için de geçmiş olsun toparlarsın hemen ilaçlaKızlar çok şükür şeker hastalığım çıkmadııGliko Hemoglabin 3 ayın ortalaması 4,5 geldi. Açlık 100 tokluk 154 çıktı Beslenmemi düzene koyarak bu rakamları indireceğim inşallah. Bu arada idrarda yine enfeksiyon çıktı, lökosit (++) :/ monurol şase verdi doktor. Bir de b12 baya azalmış 5 tane ampul verdi sağlık ocağında iğne olarak yaptıracağım. Diyabet çıkmadı ya aşırı rahatladım
dolapta hobipalas diye bi satıcı var ona baksana keçe ile sipariş üzerine yapıyor ordan mı yaptırsam bilemedim ben de 180-250 lira arası fiyatlarıFisher pricea 800 TL bayılmak istemeyenlerbir de bir çocuk doktorunun paylaşımında gördüm daha soft renklerde ve ahşap olması daha iyi diyordu canım
yaaa minik prensesYavaş yavaş hazırlıkların sonuna geliyoruz kızlar, çok heyecanlı ya
Çikolatalarım ve açacak magnetlerim de geldi onlara bakıp bakıp gülümsüyorum
Eki Görüntüle 3197196
Çok teşekkür ederim canımAyy çok sevindim canım gözünaydın enfeksiyon için de geçmiş olsun toparlarsın hemen ilaçla
dolapta hobipalas diye bi satıcı var ona baksana keçe ile sipariş üzerine yapıyor ordan mı yaptırsam bilemedim ben de 180-250 lira arası fiyatları
yaaa minik prensesçok güzel olmuşlar
Bak teyzesi birde ne aldım dün çok tatlıAyy çok sevindim canım gözünaydın enfeksiyon için de geçmiş olsun toparlarsın hemen ilaçla
dolapta hobipalas diye bi satıcı var ona baksana keçe ile sipariş üzerine yapıyor ordan mı yaptırsam bilemedim ben de 180-250 lira arası fiyatları
Ben de full çay kahve içiyorum,içmeden durmayan biriyim.Su da çok içiyorum.Lavabo ayak yolundan daha çok bir yaşam alanı oldu bendeKızlar ya siz neler içiyorsunuz gün içinde ? benim çalışma ortamımda çay kahva çok gelip gidiyor, çok açık içsem de çok içiyorum gibi yerine neler koyabilirim bana biraz öneri verseniz...en güzeli su tabi ama sürekli su da içilmiyor..
Saglik ocaginda baktirdim,ordaki doktor girmis.Moralim bozuldu resmen bakalim kendi doktorim ne diyecekgebelikte normal benim doktor kolestrol baktırmıyor zaten yüksek çıkacak diye
tabi ki prenses varsa 2 kat dikkat etmeleri lazımBak teyzesi birde ne aldım dün çok tatlıSen prenses yazınca göstereyim dedim. Dikkat bebek var yazısından iyidir
Eki Görüntüle 3197202
yok be canım normal ki neden moralini bozuyosun şuan hepimizin trigilesiridi yüksek hamilelikte yükseliyormuş normalmişSaglik ocaginda baktirdim,ordaki doktor girmis.Moralim bozuldu resmen bakalim kendi doktorim ne diyecek
Gliko hemoglobin dediginiz Hba1c mi? Benim de bakilmis doktorum daha donmedi ama referans araligi 4.8/5.9 benimki 5.3 cikmis.Sizin referans araliginiz kacti? Benimki de referansta gozukuyor aslinda ama iyi midir bilemedim.Kızlar çok şükür şeker hastalığım çıkmadııGliko Hemoglabin 3 ayın ortalaması 4,5 geldi. Açlık 100 tokluk 154 çıktı Beslenmemi düzene koyarak bu rakamları indireceğim inşallah. Bu arada idrarda yine enfeksiyon çıktı, lökosit (++) :/ monurol şase verdi doktor. Bir de b12 baya azalmış 5 tane ampul verdi sağlık ocağında iğne olarak yaptıracağım. Diyabet çıkmadı ya aşırı rahatladım
İlk gebeligimde preeklamsi yasadim her seyi takiyorum,gerci onda kolestrolum yumsek degildi ama iste netten arastirinca kalp hastaliklari,ani felc,kriz,yuksek tansiyon falan yaziyor ondan panikledim.yok be canım normal ki neden moralini bozuyosun şuan hepimizin trigilesiridi yüksek hamilelikte yükseliyormuş normalmiş
Güzelmiş aslında olabilir müzik kutusu da ekliyormuş artı olarak ahşap asma aparatı almak lazım trendyoldan falanAyy çok sevindim canım gözünaydın enfeksiyon için de geçmiş olsun toparlarsın hemen ilaçla
Su an tansiyonların nasil gidiyor canım tuz kısıtlaması yapıyor musun sen de?İlk gebeligimde preeklamsi yasadim her seyi takiyorum,gerci onda kolestrolum yumsek degildi ama iste netten arastirinca kalp hastaliklari,ani felc,kriz,yuksek tansiyon falan yaziyor ondan panikledim.
Senin doktor hangi tahlilleri istiyor?
tsh, insülin, tam kan sayımı, 3 ayda 1 toksoplazma, ALT, AST, CRP, Magnezyum, Kalsiyum, Üre bunlara baktırıyor canımİlk gebeligimde preeklamsi yasadim her seyi takiyorum,gerci onda kolestrolum yumsek degildi ama iste netten arastirinca kalp hastaliklari,ani felc,kriz,yuksek tansiyon falan yaziyor ondan panikledim.
Senin doktor hangi tahlilleri istiyor?
benim beşiğin kendi aparatı var sanırım canım daha açmadım kutusunu bi bakıp öyle sipariş edicemGüzelmiş aslında olabilir müzik kutusu da ekliyormuş artı olarak ahşap asma aparatı almak lazım trendyoldan falan
Bu gebeligimde tansiyonum iyi gidiyor simdilik cok sukur.İlk gebeligimde vardi tansiyon.Tabiki canim tuzu bayagi kisitladim.Su an tansiyonların nasil gidiyor canım tuz kısıtlaması yapıyor musun sen de?
Masallah hep öyle gider umarım tansiyon insanı strese sokuyorBu gebeligimde tansiyonum iyi gidiyor simdilik cok sukur.İlk gebeligimde vardi tansiyon.Tabiki canim tuzu bayagi kisitladim.
canım günde toplam 10000 adım atmaya çalışıyorum sabah işe gelirken masama oturmadan 3000 adımı görmeye çalışıyorum öğle arası yemek sonrası 4000 adım gibi iş çıkışı da artık yatana kadar ne olursa genelde 9000-11000 adım arası oluyor aralıksız yürüyecek bir zamanım pek olmuyor hemde aşırı uzun yürürsem kasık ağrım yada oturunca çatı ağrım oluyor o yüzden bana uyan düzen bu olduArkadaslar, yuruyus yapanlar ne kadar yuruyorsunuz acaba?
çok güzeller canım az kaldı artık çikolata yemeyeYavaş yavaş hazırlıkların sonuna geliyoruz kızlar, çok heyecanlı ya
Eki Görüntüle 3197196
Hem de nasil,ilk gebeligim bu sebeple zehir olmustu resmenMasallah hep öyle gider umarım tansiyon insanı strese sokuyor
Evet sürekli ölçmek de yükseltiyor benimkini mesela o yüzden çok ölcmemeye de çalışıyorumHem de nasil,ilk gebeligim bu sebeple zehir olmustu resmenama stres yaptikca da yukseliyor malesef
Geçmiş olsun ben de dün kontrole gittiğimde doktor bebeğin suyu azalmış dedi başka bir hastaneye sevk etti. Aslında çok da azalmamış başka doktora da göründüm hemen. Ara ara akıntım oluyordu keseden geldiğini düşündü yaptığı testle ciddiye aldı. Dün ciğer geliştirici iğne vuruldum bugün de atacaklar antibiyotik tedavisine başladılar 24+4teyim korkum şu acaba erken doğum riski var mı hiç akıntım yok siz yatmış mıydınız antibiyotik tedavisi aldınız mı kaldıysanız kaç gün kaldınız hastanede?Benimde geçen ay sancı ve kasılmayla gittim acile, takip için 1 gün yattım hastanede çok şükür bi sıkıntı çıkmadı sonrasında, benim de riskli gebelik olduğu için 25 haftalıkken ciğer geliştirici iğne oldum. O iğnenin çok faydası oluyor. Sizede iğne yapılmış korkmayın bol bol dinlenin inşallah sancılarınız geçer de zamanında kucağına alırsınız
Ay çok güzel, kızının ismine bayıldım bayıldım.Yavaş yavaş hazırlıkların sonuna geliyoruz kızlar, çok heyecanlı ya
Eki Görüntüle 3197196