2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Ben kendi kimi yazmamisim
21 Aralik 1.490 gram 39 cm
21 Ocak 2.300 gram 46 cm

Yani 1 ayda 1 kiloyaa yakın almış boyu da 7 cm uzamış. Acaba bu oranlar fazla mı diye merak etmiştim
ben hiç hesaplamadım 28.haftadan sonra hızlı uzuyorlar 32 den sonra da hızlı kilo alıyorlar herhalde gelişimi güzel iri bebek olacak dedi ben de daha hesap yapmadım

Hastaneden hastaneye değişiyor sanırım. Arkadasimda sıkmamislar dediğim gibi bant kullanmisti duş alırken. Bende sıkıldı hiç gerek kalmadı bant vs

Allah yardımcımız olsun ne diyim :)))

Benim ilk doğumumda kanım çok düşüktü doktor böyle sezaryene alamam senş normal yapman lazım dedi ne yaptım ne ettim ağladım zırladım çok korkuyordum normalden çünkü. Araştırma hastanesinden 1 ünite kan aldırttım o yüklendi yaklaşık 6 saat kadar sürdü. Ondan 4/5 gün sonra doğuma girdim. O zaman doktorum yazmıştı herhalde onun yazdığı kağıtla almıştım.

Kızlar bebek eşyaları için çanta siparişi verdik saç bakim seti tırnak bakim seti mustela bakim seti sipariş verdik. Bunlardan alan oldu mu?en iyi ürün mustela diyorlar. Kızmkardeşim sebamed mi ne almıştı çocuk kabardı alerji oldu hassas ciltler göre değil herhalde doktor onu bıraktırıp mustela aldırtmış onu kullanınca geçmiş o yüzden ben de Musteladan yanayım

Eklentiler

• CD313468-FD75-40F4-99F0-B8CD7C56513E.jpeg
    65,2 KB · Görüntüleme: 78
  • 34E5F5A7-C9AC-4B0C-8860-98784E8CE36B.jpeg
    68,6 KB · Görüntüleme: 59
  • D872504C-11DB-4502-8C03-FB836724B42E.jpeg
    91,6 KB · Görüntüleme: 58
  • DA6B32BF-4F46-4933-A8B9-6A3A15D07AC2.jpeg
    56,6 KB · Görüntüleme: 81
karın inmesi nasıl oluyor benim göğüslerimin altından itibaren karnım çıkık vaziyette
Canım doğum yaklaştığında göbek aşağı doğru iniyor, yani bebek daha aşağı konumda duruyor yani. Evet göğüs altından itibaren göbek çıkık ama doğuma birkaç hafta kala iyice aşağıda oluyor bebek. Kafası doğum kanalına iyice oturunca alt karın daha şişkin oluyor diyim diğer aylara göre. Zaten o zamanlar eğilmek pek mümkün olmuyor

Kuzum ilk 3ü benimkiyle aynı. Sadece tırnak setini almadım içindeki her şey kullanılmıyor diye. 2li bir set almıştım makas ve törpüsü

benim hala normal sıkıntı yok o zaman

Kuzum ilk 3ü benimkiyle aynı. Sadece tırnak setini almadım içindeki her şey kullanılmıyor diye. 2li bir set almıştım makas ve törpüsü
Bende uyguna buldum o yüzden aldım bunu almayı istedim canım benim. Diğerleri gerçekten çok lazım olacaklar bize :))

Oldu cnim oldu da alintilardaki o renk beni benden aldı. Gözlerim kimden alıntı yapıp cevap vermiş diye bakmaktan şaşı olcak. Sanırım unibaby reklam şeysi
Ahahaha aynı şeyleri yaşıyoruz şu ab sana cevap yazarken kime cevap yazdığımı okuyamıyorum

Ben de mustela aldım canım ablam 2 çocuğunda ve çevremdeki birçok bebekli mustela kullandı

Bende uyguna buldum o yüzden aldım bunu almayı istedim canım benim. Diğerleri gerçekten çok lazım olacaklar bize :))
İyi yapmışsın canım :) ben en çok bu organizer çantayı sevdim bütün bakım eşyalarını toparladı çok kullanışlı olacak eminim

Eklentiler

• IMG-20230123-WA0011.jpg
    154,7 KB · Görüntüleme: 74
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…