2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
İyi akşamlar kızlar, bugün valizimi hazırladım liste yapmıştım ona göre madde madde yerleştirdim hepsini. 1, 2 tane eksik şeyler var onu da alınca tam olacak inşallah.
Bu arada kasılmalarım sıklaştı, dün acile gittim takip ettiler, ama çok sancım çıkmadı. Cumartesi günü kontrol var 35 haftalık oluyor nasipse, doktor gün verecek şubat 2. Haftanın sonunda alacak diye tahmin ediyorum. Sona yaklaşıyoruz heyecan dorukta Rabbim herkesi sağlıkla kavuştursun inşallah

Ohhh valla süper hepsi çıkıyor ben de boğa ama yükselen başak düşün artık tahmin edebiliyorsundur :)))

Sizde durumlar nasıl arkadaşlar hazırlıklar bitti mi?

Ben de valizi hazırladım. Halıları yıkamaya gönderdim temizlik yapılacak. Başka bir eksiğim hazırlığım kalmadı Yarın da kontrolüm var zaman yaklaştıkça heyecan artıyor Bir de sanki ilk zamanlar çok hızlı geçti şu son haftalar geçmiyor gibi geliyor ya sizin de öyle mi

Aynen ya bana da öyle geliyor nedense, sanki zamanı kapsüle koymuşlar zor geçiyor heralde hergün şu kadar gün kaldı diye saymaktan oluyor,.

Doğuma yaklaşınca çocuk kanala iniyor ya göğsünün altı boş kalıyor avucunu koyunca 4 parmağın o araya tam oturuyorsa genelde inmiş oluyor benim ilk dogumumda 37de falan inmişti
evet dedigin gibi birkaç cm aşağı iniyor canım, miden kaburgaların filan rahatlıyor göbegin de daha aşağıda duruyor, mutlaka anlarsınız yani

Kaçıncı haftadan itibaren yapabiliriz ki merak ettim
valla ben uzun zamandır yapıyorum canım gece rahat uyumak için ama 24 ten sonra yapılabilir diye biliyorum ben
tam gaz devam bebekle ilgili olan kısım bitti de ev, düzen, temizlik kısmı devam ediyor. izne kadar bitirip izinde dinlenmek istiyorum

Herkese gunaydin kizlar,

Ben de izinde sikilmiyayim diye o zamana biraktim temizligi. Simdi liste yaptim. Ne var ne yok baktim. Yataga kurtuk, alis-verise gidemedik ailecek hasta olduk
Zaten her sey varmis, alincak az bi sey var sukur. Benim zorunlu izin 28 subat. Daha cok var ...

evet dedigin gibi birkaç cm aşağı iniyor canım, miden kaburgaların filan rahatlıyor göbegin de daha aşağıda duruyor, mutlaka anlarsınız yani
Dimi nasil rahatlama geliyor... Nefes almaya basliyor insan Bi de dogumun ertesi gunu uyanincaki his vardi... Ben uyandim, elimi gobegime attim panikle. Sanki bi sey yokmus, eksikmisim gibi hissetmistim. Resmen kocaman bosluk hissi oluyor. Gercekten de yururken organlari saga Sola sallandigini boslugu hissediyor insan

karın inmesi nasıl oluyor benim göğüslerimin altından itibaren karnım çıkık vaziyette
Canım göğüs altı boşalıyor benim sanki indi gibi çocuk kanala ama çok da hareket ediyor yer değiştiriyor gibi geliyor çünkü karnımı çok zorluyor korkuyorum erken gelmesinde cuma kontrol var bakalım Dr ne diyecek ilkinde ne zaman inmişti hiç hatırlamıyorum
Bende mustela aldım canım sampuan pişik kremi losyonu ve yağını, organizer de aldım diğerlerini almadım kızımdan vardı sterilize edeceğim sadece
Maşallah canım nasılsa büyüdüler acaba benimki ne kadar oldu en son 32 de gittim çok merak ediyorum
Doğuma yaklaşınca çocuk kanala iniyor ya göğsünün altı boş kalıyor avucunu koyunca 4 parmağın o araya tam oturuyorsa genelde inmiş oluyor benim ilk dogumumda 37de falan inmişti
Valla canım ilkte ne zaman indiğini hatırlamıyorum ama bunda şu anda o dediğin boşluk var gibi ayyy erken gelmesin ne olur yaa 37 yi beklese yeter
Valla bana da öyle geliyor zaman geçmiyor gibi sonrada bir bakıyorum ben ne zaman 34 oldum diye ona da hayret ediyorum

canım bence 35 e kadar yaptığını yap sonrası çok zor yani şuan bile 2 gün az bi iş yaptım 2 gündür ağrılardan duramıyorum

canım bence 35 e kadar yaptığını yap sonrası çok zor yani şuan bile 2 gün az bi iş yaptım 2 gündür ağrılardan duramıyorum
Keske vakit olsa aslinda dogru diosun canim, simdi yapsam rahat ederim. Benim dogum oncesi tezimde yapmam gerekenler var. Onlari yapmazsan muhtemelen uzar doktora... Acikcasi oncelik tez oldu benim icin bebek dogunca bir satir yazamam... Zaten ilk 6 ay yasamdan umudum yok bari tezin tikine gidebilsem hazir seyin sunumunu yapmicam eminim...

Ay ben doğumdan sonra o karın şişliği var ya hani kalan, doktora demiştim icerde başka bebek yok dimi unutmadınız diye bebek yok ama bebek var gibi siskindi karnım gerçi rahim ufalmaya toparlanmaya başlayınca eski haline doğru dönüş yapıyor ama yine de ilk hali beni endiselendirmisti birde doğumun olduğu ilk gece uyurken tekme vs olmayınca hep yataktan sıçramastim neden tekme atmıyor diye

Aha benimki masum kaldi cok hosmus... Doktor ne dedi peki? Cok tatliymis ya

Nasil bir bag kuruyorsak... O yuzden suan dogmasini arzu ediyoruz ama dogunca da insan gobisteki halini ozluyor... Suan tum zorluga ragmen keyfini cikarmak lazim

canım bence mutlaka koy....ben koymamıştım çok çektim ya ememedi ben de emecek diye inat ettim göğüslerim yara oldu, 2 gün hastanenin 2. günü sağıp biberon aldırıp verdirdiler 2 gün açlıktan hastaneyi inletti yavrucak....kaşıklı şırınga ile falan olmuyor maalesef...sonra diğer arkadaşların dediği gibi önce emzir sonra biberon ver 1 aya biberon bile istemedi bizimki...çok az mama aldı genelde sağıp verdim göğüsüm toparlanana kadar da slikon meme ucu kullandım...şimdi yine götüreceğim. hatta gittiğim gibi hastane makinesi kiralayacağım onlar çok iyi çekiyor, mutlaka hemen sağmaya da başlarım benim sütümü çok artırmıştı...yani bu kez ben biberon sağma makinesi mama tam teşekküllü cevat kelle gibi gidecem
of katılıyorum, benim de en merak ettiğim şeylerden biri şu an bu doğunca emecek mi...ilk oğlum gibi olursa bu sefer hiç zorlamayacağım, sağıp direk vereceğim sütü süt olmazsa mama ilkinde bizim oğlan açlıktan 2 gün hastaneyi inletti biz uykusuz yorgun aynı şeyi yaşamak istemiyorum.
evet canım en güzeli emmeleri, ama her zaman planladığımız gibi başta gitmeyebiliyor...benimkine ilk hastanede biberon verdiklerinde ağlamıştım sinirlerim bozulmuştu, o zaman kafamda nasıl birşey varsa...bu sefer aç kalırsa kendim tıkıcam ağzına direk ben zaten 3 aylık olmadan bebek işe döneceğim, mecbur sağarak besleyeceğiz çoğunlukla, başta da ne emse benden kar tabi
ben de sığamıyorum yalnız değilsin
canım ben de ilk gebelikte 14 kg almıştım şu an 18 kg aldım ve 31. hafta içindeyim daha da hızla ilerliyor gibiyim...yediğim de çok olsa gam yemeyeceğim valla anlamadım ben bu kilo işini...eşim ağır vasıta demeye başladı
dur bebişko ben daha 34te uçacam, benim aksiyon asıl oldan sonra başlıyor...

Kızlar ya siz neler içiyorsunuz gün içinde ? benim çalışma ortamımda çay kahva çok gelip gidiyor, çok açık içsem de çok içiyorum gibi yerine neler koyabilirim bana biraz öneri verseniz...en güzeli su tabi ama sürekli su da içilmiyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…