2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Kızlar bugün kontrolüm vardı nst girdim tavan izledim sancı vs bişey yok. 2580 gr 46 cm olmuş bende tosun gibiyim maşallahım var kapılardan sığmıyorum ahhahahahahahah kendimle dalga geçiyorum artık başı aşağıdaydı ama doğum kanalında mı diye sormadım ama aşağıda olması iyi bişey diye düşünüyorum

Maşallah canım hem sana hem bebişe daha girer kanala, vakti var

Evet canım gittiğim hastanede yaptırıcam devlet hast. bile almıyomuş sorumluluğu doktorumda bu pahalı bişey ben sana rapor çıkartıcam git eczaneden al acilde taktır serviste de taktırmanı istemicem dedi.
Zaten bu ara herşey çok pahalı, masraflı zamanlardasınız bi de bunlara çok para vermeyin dedi sağolsun. Hayırlısıyla faydasını görürüm inşaAllah canım çok sağol
Bende öyle düşük çıkıyor canım kalçadan iğne olarak verdi damardan değil. İğneler uygundu. Damardan ne kadar pahalıymış inşallah düzelir değerler
Benim değer baya düşük geldi demek ki benim de kalçadan olaydı keşke inşaAllah 2 haftaya kendine gelir canım sağol
Bizimkiler vampir gibi emiyo kanımızı yetiremiyoz bebelere benim doktorda sezaryen için riskli olur diye şimdiden böyle bişey yaptı umarım işe yarar da bi de kan takviyesi almak zorunda kalmam

Çok sıkıcı nst ya ben de Instagram'da takılmıştım

Slm kızlar nasılsınız ??? Bugün eder gittim şeker için açlık 84, 2. saat de 99 çıktı. Dr iyi dedi ama evde 3 haftalık takibimde çok düzensizlik var dedi. Diyetin dılına çıkma ne az ye ne de çok. Diyette ne varsa onu ye dedi. Şekerin düşük çıkarsa da sorun dedi çocuk kilo almaz yüksek çıkarsa da sorun dedi. İnsülüne başlarız. Öyle ama çok şükür 4 gündür iyi çıkıyor yanlız kolesterol 325 lerde. Et tavuk yumurta minimuma indirdi. Diyetisyen de olmaz öyle şey tam yağsız et haşlama ve tavuk ye dedi doymazsın ve şekerin düşer yada tam tersi yükselir dedi çok yersen. Ara öğünleri atlama şakın dedi ara öğün yapmasan da şekerin dengesizleşir dedi ve stres asla yapma dedi. 2 haftadır griptim 7 gün antibiyotik kullandım ama idrarda wbc 8 çıktı enfeksiyon da şekeri yükseltiyormuş. Enfeksiyon bölümüne git dedi. Ben ilçede oturuyorum enfeksiyon bölümü yok burada. Dahiliyeye gitsem sonucu göstersem olur mu acaba ????

Benim 29+1 de 38 cm ve 1264 gr dı
Benim de 31+5 te 1750 gr 41 cm di Dr bir şey demiyorsa iyidir kafasıyla her zamanki gibi beslenmeme devam ediyorum inşallah doğru yapıyorumdur
Canım bunu bilmiyordum, o zaman gelmeden yine sağlık ocağına ve kurumuma sorarım inşallah. 2 gün için gel demezler inşallah diye düşünüyorum. Belki mazeret izni filan olabilir
Bende bilmiyorum şimdi 32 de çalışabilir aldım okullar açılınca da rapor almayı düşünüyorum 37 ye kadar derslerimin olduğu gün ama alamaz mıyım şimdi hiç öyle bir şey demediler

Ben de mustela aldım canım ablam 2 çocuğunda ve çevremdeki birçok bebekli mustela kullandı
Kesinlikle mustela çok iyi ürün canım bizim çocuk doktoruna da sordum o da mustela al dedi.
İyi yapmışsın canım :) ben en çok bu organizer çantayı sevdim bütün bakım eşyalarını toparladı çok kullanışlı olacak eminim
Sen sermişsin bile canım bebişin eşyalarını ben bu hafta içi hepsini halledeceğim Allah izin verirse.
bana da bakarken baş aşağı geliş yazdırdı asistanına ben de sormadım kanalda mı diye kiloya hiç girme rekor bende Kızlar 54 le hamile kaldım geçen hafta 73,5 kg dım. Az önce tartıldım 76,2 kg olmuşum ödem fazla oldu ben de ellerim ayaklarım şişti bombeli gibiyim. 22,5 kg almışım daha da alıyorum hızla
Bizimkiler vampir gibi emiyo kanımızı yetiremiyoz bebelere benim doktorda sezaryen için riskli olur diye şimdiden böyle bişey yaptı umarım işe yarar da bi de kan takviyesi almak zorunda kalmam
Vallahide öyle oldu bizde zaten kansızlık genetik. Ben kendimi bildiğim için kan hapına 7/8 haftalarda başladım normalde 5.aydan sonra başlatıyorlar. Şu an iyi kan seviyem hiç aksatmadan içiyorum. Ama kızım da çık uğraşmıştım yoksa normal yapmak zorunda bıraktıracaklardı
Erken doğumu tetikleyecek cinsten
Biraz daha bakarsam bu renge gözüm tetikleyecek suyum gelecek diye korkuyorum
Gözümüzü kanatan reklam bu kızlar bundan almıyoruz
Sırf bu işkenceyi çektiğim için istemiyorum bundan almayacağım kimse de almasın boykot yapalım beni banlıyorlarmış

Evet canım doktor en fazla 38+3e kadar bekleriz diyince beni bi telaş aldı ne güzel rahat rahat takılıyodum Hemen dolabı yerleştirdim, valizi hazırladım, halıları yıkamaya verdim haftaya da temizlik yapılacak muhtemelen. Klasik bir başak burcu olarak plansızlığa gelemiyorum hemen panikliyorum

Biraz daha bakarsam bu renge gözüm tetikleyecek suyum gelecek diye korkuyorum
Aynen sayfaya girdikçe çocuk tekme atıyor
Sırf bu işkenceyi çektiğim için istemiyorum bundan almayacağım kimse de almasın boykot yapalım beni banlıyorlarmış
Kara listeye eklendi
Yazmıştım ya üni reklamı diye resmen renkten soğudum
Ben telden girince gördüm pc de görünmüyordu

Kilo deyince aklıma geldi doktorcugum kontrolde kiloma birsey söylemedi 71 idim gecem ay 73 çıktım bu ay. O kadar cok şey bana 2 kiloya mal olmuş vallahi kendimi tebrik ettim

Ben de sizin gibi düşünmüştüm 5 gün rapor alırım demiştim ama 2 rapor birbiriyle ters düşer dedi doktor alamazsın iyi olduğun için çalışır raporu verdim iyi değilsen izne ayrılmam gerek dedi

Kaçıncı haftadan itibaren yapabiliriz ki merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…