Psikolojik test gibi elenenler elenecek kalanlar devam edecekMavinin her rengini severim normalde ama artık bu ton harici.....
Kızlar bugün kontrolüm vardı nst girdim tavan izledimsancı vs bişey yok. 2580 gr 46 cm olmuş bende tosun gibiyim maşallahım var kapılardan sığmıyorum ahhahahahahahah kendimle dalga geçiyorum artık başı aşağıdaydı ama doğum kanalında mı diye sormadım ama aşağıda olması iyi bişey diye düşünüyorum
Sağol hayatımMaşallah canım hem sana hem bebişedaha girer kanala, vakti var
Evet canım gittiğim hastanede yaptırıcam devlet hast. bile almıyomuş sorumluluğuGebelikten once her yil rutin yapiliyordu bana. Ama gebeyken iyi degerlerim, etkisi nasil olur bilmiyorum. Normal zamanda zaten hastanede yapilan bir sey. Hatta yazan doktor nerdeyse ona veriyorlar sorumlulugu, baska hastane yapmiyor bile. Yatis yapilarak yapiliyor. Bir de bir gunluk hastane ucreti cikariyorlarEvet maaliyeti de cok cok gecmis olsun...
Benim değer baya düşük geldi demek ki benim de kalçadan olaydı keşkeBende öyle düşük çıkıyor canım kalçadan iğne olarak verdi damardan değil. İğneler uygundu. Damardan ne kadar pahalıymışinşallah düzelir değerler
Bizimkiler vampir gibi emiyo kanımızı yetiremiyoz bebelereBenim ilk doğumumda kanım çok düşüktü doktor böyle sezaryene alamam senş normal yapman lazım dedi ne yaptım ne ettim ağladım zırladım çok korkuyordum normalden çünkü. Araştırma hastanesinden 1 ünite kan aldırttım o yüklendi yaklaşık 6 saat kadar sürdü. Ondan 4/5 gün sonra doğuma girdim. O zaman doktorum yazmıştı herhalde onun yazdığı kağıtla almıştım.
Erken doğumu tetikleyecek cinstenUff kızlar bu ne biçim renk
Çok sıkıcı nst ya ben de Instagram'da takılmıştımKızlar bugün kontrolüm vardı nst girdim tavan izledimsancı vs bişey yok. 2580 gr 46 cm olmuş bende tosun gibiyim maşallahım var kapılardan sığmıyorum ahhahahahahahah kendimle dalga geçiyorum artık başı aşağıdaydı ama doğum kanalında mı diye sormadım ama aşağıda olması iyi bişey diye düşünüyorum
Benim de 31+5 te 1750 gr 41 cm diBenim 29+1 de 38 cm ve 1264 gr dı
Bende bilmiyorum şimdi 32 de çalışabilir aldım okullar açılınca da rapor almayı düşünüyorum 37 ye kadar derslerimin olduğu gün ama alamaz mıyım şimdi hiç öyle bir şey demedilerCanım bunu bilmiyordum, o zaman gelmeden yine sağlık ocağına ve kurumuma sorarım inşallah. 2 gün için gel demezler inşallah diye düşünüyorum. Belki mazeret izni filan olabilir
Kesinlikle mustela çok iyi ürün canım bizim çocuk doktoruna da sordum o da mustela al dedi.Ben de mustela aldım canım ablam 2 çocuğunda ve çevremdeki birçok bebekli mustela kullandı
Sen sermişsin bile canım bebişin eşyalarını ben bu hafta içi hepsini halledeceğim Allah izin verirse.İyi yapmışsın canım :) ben en çok bu organizer çantayı sevdim bütün bakım eşyalarını toparladı çok kullanışlı olacak eminim
bana da bakarken baş aşağı geliş yazdırdı asistanına ben de sormadım kanalda mı diyeKızlar bugün kontrolüm vardı nst girdim tavan izledimsancı vs bişey yok. 2580 gr 46 cm olmuş bende tosun gibiyim maşallahım var kapılardan sığmıyorum ahhahahahahahah kendimle dalga geçiyorum artık başı aşağıdaydı ama doğum kanalında mı diye sormadım ama aşağıda olması iyi bişey diye düşünüyorum
Vallahide öyle oldu bizde zaten kansızlık genetik. Ben kendimi bildiğim için kan hapına 7/8 haftalarda başladım normalde 5.aydan sonra başlatıyorlar. Şu an iyi kan seviyem hiç aksatmadan içiyorum. Ama kızım da çık uğraşmıştım yoksa normal yapmak zorunda bıraktıracaklardıBizimkiler vampir gibi emiyo kanımızı yetiremiyoz bebelerebenim doktorda sezaryen için riskli olur diye şimdiden böyle bişey yaptı umarım işe yarar da bi de kan takviyesi almak zorunda kalmam
Biraz daha bakarsam bu renge gözüm tetikleyecek suyum gelecek diye korkuyorumErken doğumu tetikleyecek cinsten
Sırf bu işkenceyi çektiğim için istemiyorum bundan almayacağım kimse de almasın boykot yapalımGözümüzü kanatan reklam bu kızlar bundan almıyoruz
Evet canım doktor en fazla 38+3e kadar bekleriz diyince beni bi telaş aldı ne güzel rahat rahat takılıyodumKesinlikle mustela çok iyi ürün canım bizim çocuk doktoruna da sordum o da mustela al dedi.
Sen sermişsin bile canım bebişin eşyalarını ben bu hafta içi hepsini halledeceğim Allah izin verirse.
bana da bakarken baş aşağı geliş yazdırdı asistanına ben de sormadım kanalda mı diyekiloya hiç girme rekor bende Kızlar 54 le hamile kaldım geçen hafta 73,5 kg dım. Az önce tartıldım 76,2 kg olmuşum ödem fazla oldu ben de ellerim ayaklarım şişti bombeli gibiyim. 22,5 kg almışım daha da alıyorum hızla
Vallahide öyle oldu bizde zaten kansızlık genetik. Ben kendimi bildiğim için kan hapına 7/8 haftalarda başladım normalde 5.aydan sonra başlatıyorlar. Şu an iyi kan seviyem hiç aksatmadan içiyorum. Ama kızım da çık uğraşmıştım yoksa normal yapmak zorunda bıraktıracaklardı
Biraz daha bakarsam bu renge gözüm tetikleyecek suyum gelecek diye korkuyorum
Sırf bu işkenceyi çektiğim için istemiyorum bundan almayacağım kimse de almasın boykot yapalımbeni banlıyorlarmış
Yazmıştım ya üni reklamı diyeGözümüzü kanatan reklam bu kızlar bundan almıyoruz
Aynen sayfaya girdikçe çocuk tekme atıyorBiraz daha bakarsam bu renge gözüm tetikleyecek suyum gelecek diye korkuyorum
Kara listeye eklendiSırf bu işkenceyi çektiğim için istemiyorum bundan almayacağım kimse de almasın boykot yapalımbeni banlıyorlarmış
Ben telden girince gördüm pc de görünmüyorduYazmıştım ya üni reklamı diyeresmen renkten soğudum
Kilo deyince aklıma geldibana da bakarken baş aşağı geliş yazdırdı asistanına ben de sormadım kanalda mı diyekiloya hiç girme rekor bende Kızlar 54 le hamile kaldım geçen hafta 73,5 kg dım. Az önce tartıldım 76,2 kg olmuşum ödem fazla oldu ben de ellerim ayaklarım şişti bombeli gibiyim. 22,5 kg almışım daha da alıyorum hızla
Evet bana da saat başı mutlaka 5/10 dj hareket dedi yapıyorum daha çok dikkat ediyorum artık ölçümler daha iyiyemeklerden hemen sonra 20 dk.yürüyüş yap dedi bana da doktor şeker yüksekliği ile ilgili. siz de o şekilde bi deneyin isterseniz
Ben de sizin gibi düşünmüştüm 5 gün rapor alırım demiştim ama 2 rapor birbiriyle ters düşer dedi doktor alamazsın iyi olduğun için çalışır raporu verdim iyi değilsen izne ayrılmam gerek dediBenim de 31+5 te 1750 gr 41 cm diDr bir şey demiyorsa iyidir kafasıyla her zamanki gibi beslenmeme devam ediyorum inşallah doğru yapıyorumdur
Bende bilmiyorum şimdi 32 de çalışabilir aldım okullar açılınca da rapor almayı düşünüyorum 37 ye kadar derslerimin olduğu gün ama alamaz mıyım şimdi hiç öyle bir şey demediler
Doğuma yaklaşınca çocuk kanala iniyor ya göğsünün altı boş kalıyor avucunu koyunca 4 parmağın o araya tam oturuyorsa genelde inmiş oluyor benim ilk dogumumda 37de falan inmiştikarın inmesi nasıl oluyorbenim göğüslerimin altından itibaren karnım çıkık vaziyette
Kaçıncı haftadan itibaren yapabiliriz ki merak ettimtam tarif ettiğin yer benim de o ince uzun kaslar...ben koltuğun kenarına tutunup bacaklarımı omuz hizasında açıp squat yapıyorum o da iyi geliyor bak diğerlerinde zorlanıyorsan bunu da deneyebilirsin canım. benim magnezyum içmeyi unuttuğum gün direk yalancı sancım başlıyor sancı ve kasılma üzerinde baya etkili doğumdan sonra da devam edicem özellikle regl dönemlerimde