2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Benim 29+1 de 38 cm ve 1264 gr dı

Hahahaha şoklardan şok begenicez Geçen eşime diyorum ki keşke sen de benimle birlikte doğum sancısı çekebilsen ben neden tek başıma cekicem O da he bi o kaldi zaten diyor
Kalmaz canim hayirlisi ile. Doğumdan sonra halsizlik yapar çok kansızlık, doğumdan sonra ugrasacagina simdiden hallet
Allahım sana mükafatını en güzel şekilde nasip edecekti bu kadar uğraştan sonra ki etti de bencee çok şükür
Çok şükür canım benim

Öylemi cevap için teşekkür ederim canım

Ben kadın doğumdan değil, sağlık ocağından alırım inşallah diyorum. Çalışamaz iznini vakti gelmeden yazmazlar bence de
canım bana söylenen 32 haftalıkken çalışır raporu aldıktan sonra artık hiç bir şekilde rapor alamazsın çünkü isteğe bağlı çalışıyorsun istersen çıkabilirsin eğer rapor alırsan aktarımdan kesilir dediler sen iyice araştır istersen.

ayyy maşallah büyüdüler iyice bizde de baba uzun bende idare eder inşallah babasına çekmiştir oğluşum uzun olsun ya . canım sen yine de hazırlıklarını yap da ne olur ne olmaz kafan rahat olur hastane çantan kenarda dursun sana diyorum ama bende de daha hazırlık yok
Bugün ben bittim kızlar makyaj masami indirdim bir sürü çöp ayikladim, tv dolabini indirdim düzenledim annem hala kilerde ugrasiyor belim pert
hafta sonu bende kızımın küçüklerini falan seçtim ayakta çok dolaştım herhalde gecelerim resmen zehir oldu oturduğum yerden kalkamıyorum yatakta yan dönemiyorum sanki bacaklarımı 2 ye ayırıyorlar gibi artık her şey zorlaşmaya başladı canım çalışırken bence dinleniyoruz evde yapacak iş hiç bitmiyor ya haftaya da hastane çantası falan hazırlayacağım herhalde doğurunca işimiz bitecek
Kızlar benimle aynı haftalarda olan annislere birsey danisacagim, bebislerin ocak ayı ve şubat ayı (4 hafta aralikli) boy kiloları ne kadardi.?
9 aralık 27+4 1270 gr 37 cm
9 ocak 32+0 1940 gr 43 cm canım
Ben yürüdükçe kasılmalarım oluyor gibi bebek bi yere toplanıyor top gibi gevşemesi 30 saniyeyi falan buluyor sizlerde de oluyormu bu ya ?
oluyor canım özellikle de akşamları çok yaşıyorum gün içinde de oluyor ama akşamları daha çok oluyor.
canım doktorum eşimin ve benim kan gruplarımızı sordu ama doktor unutmuş da olabilir önemli bir konu ihmal etme bence sen sor.
canım benim kızımda yandaki bebeğe şırınga ile verdiler mamayı kızım 3 günlükken rahatsızlandı küveze aldılar gündüzleri 3 saatte bir emzirdim akşamları da süt sağıp bıraktım hep biberonla verdiler ama meme reddi de yaşamadım ayrıca 6 aylıkken işe döndüm hep sağıp bıraktım 23 aya kadar emzirdim meme reddi yine yaşamadım bebekten bebeğe de değişebilir bir durum bence.

İyi bari tamam canım cevabın için teşekkürler

Soracağım mutlaka gittiğimde yine ama ben pozitif olunca olmuyormuş heralde sevindim bu duruma

sırtım bugün öyle bir ağrıyor ki sorma. gece bağırmışım yatakta hiç farkında değilim kimbilir nerem ağrıdı acıdı eşim de bişey oluyor sanmış akşam tenis topu ile masaj yaptırcam sırtıma şöyle biri sırtıma çıkıp çiğnese bütün dertlerim bitecek gibi hissediyorum

Meme reddi tek basina olan bir durum da degil ya da sadece emzige, biberona bagalanabilecek bir sey degil.Mesela bazen aşiri gazli bir bebek gazin yaptigi siskinlik ve rahatsizliktan dolayi meme emmeyi red ediyor. Bazi gazli bebekler ise rahatlamak için memeye aşiri bağlaniyorlar. Her bebek kesinlikle farkli. Ama bir kac gunde de memeyi unutup biberona baglanmiyorlar. En fazla 4 5 gun verilecek o da memeyle donusumlu en cokta meme veriliyor zaten. Baze anneler sutu oldugu halde mamayi da gun icinde bir kac defa veriyor. O da sut kalitesini dusururmus.Emen bebek buyuk rahatlik maddi manevi rahatlik

ay sorma hiç bel ağrım falan olmazdı sadece kuyruk sokumu ağrısı vardı şimdi her yerlerim ağrıyor birde her gören karnın inmiş bayağı diyor sizde durum ne hakikaten bakınca midemin altı boşaldı gibi erken mi karın inmesi için emin de değilim erkenden gelmese bari korkutuyor beni

kesinlikle emzirmek her anlamda konforlu çünkü hem bebeğin bağışıklığı güçleniyor hem sürekli bebeğin yemeğini yanında taşıyorsun ısıtma hazırlama derdin olmuyor maddi anlamda da bedava inşallah bol bol sütümüz olurda hiç mama ile uğraşmayız

karın inmesi nasıl oluyor benim göğüslerimin altından itibaren karnım çıkık vaziyette

ilk hamileligim de sirtim cok agrirdi aman aman benden.uzak olsun o cok zorBir yere oturmaya canim gitmek istemiyordu. Bunda da oyle agriyan bir yerim cok yok sadece ayakta cok durunca iş yapinca kalcalarim agriyor. Bir de sadece gece yatakta donerken cati agrim oluyor cok degisik bir ağri ama sadece donerken diger turlu agri yok.Magnezyum hic kullanmadim. Benim doktor belli bir aya kadar sadece magnezyum veriyormus. Ilk hamileligim de soylemisti yogun agrilarin olursa magneyzum veririm ama son aylarda vermiyormus neden bilmiyorum sormamistim nedenini. cunku son aylarda sirtim agriyor magnezyum yszar misiniz dmeistim olmaz artik vucudun doguma hazirlaniyor demsiti.

magnezyum kasılmaları engelliyor canım o yüzden son haftalar vermiyorlar ben de elimdeki bitince almayacağım artık. sırt ağrısı çekilecek gibi değil cidden şuan sırt üstü uzanabilsem dünyalar benim olurdu. haftasonu çok ayakta kaldım onun acısı çıkıyor. çatı ağrısı çok acayip geliyor bana da. neden yatınca başlıyor mesela ? ve dediğin gibi sağa sola dönerken yoğun bir ağrı oluyor sabit yatarken ağrı olmuyor. ben uyumadan önce esneme hareketleri yapıyorum bacaklarımı açıp esnetiyorum iyice o iyi geliyor baya

Gebelikten once her yil rutin yapiliyordu bana. Ama gebeyken iyi degerlerim, etkisi nasil olur bilmiyorum. Normal zamanda zaten hastanede yapilan bir sey. Hatta yazan doktor nerdeyse ona veriyorlar sorumlulugu, baska hastane yapmiyor bile. Yatis yapilarak yapiliyor. Bir de bir gunluk hastane ucreti cikariyorlar Evet maaliyeti de cok cok gecmis olsun...

Benim hafta degil canim baya 2 ay falan kalmisti vermedi.Sirt agrisi da kurek kemikleri arasinin sol tarafi şuan son aylarda yine baslamaz umarim acayip bir sey.Ya senin o gun attigin fotografli hareketler vardi yapmaya calistim odun gibiydim yapamadim

Canım bunu bilmiyordum, o zaman gelmeden yine sağlık ocağına ve kurumuma sorarım inşallah. 2 gün için gel demezler inşallah diye düşünüyorum. Belki mazeret izni filan olabilir

tam tarif ettiğin yer benim de o ince uzun kaslar...ben koltuğun kenarına tutunup bacaklarımı omuz hizasında açıp squat yapıyorum o da iyi geliyor bak diğerlerinde zorlanıyorsan bunu da deneyebilirsin canım. benim magnezyum içmeyi unuttuğum gün direk yalancı sancım başlıyor sancı ve kasılma üzerinde baya etkili doğumdan sonra da devam edicem özellikle regl dönemlerimde

Sen kesin normal doğum yaparsin gibi canim.Ben oglumda hic oyle yalanci falan yasamadim.Senin sanki oyle 40 li haftalari bulmaz gibi. Ya iyi fikir benim de regl agrilarim cok oluyor aklimda bulunsun kullanirim ben de

Sen kesin normal doğum yaparsin gibi canim.Ben oglumda hic oyle yalanci falan yasamadim.Senin sanki oyle 40 li haftalari bulmaz gibi. Ya iyi fikir benim de regl agrilarim cok oluyor aklimda bulunsun kullanirim ben de
neden öyle dedin canım bana da normali zorlayıp sezeryana dönecek gibi geliyor nedense evet evet kullan geçen bi yazı okudum regl ağrılarına da çok iyi geliyormuş

Bende öyle düşük çıkıyor canım kalçadan iğne olarak verdi damardan değil. İğneler uygundu. Damardan ne kadar pahalıymış inşallah düzelir değerler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…