Sorma zamanında english home madame Coco uygun gelirdi şimdi onlar lüks marka olmuşlarBen bundan 1-2 ay önce English Home indirime girmişti, bakayım dedim nevresim takımı.. Amaann. ne fiyatlat onlar yaaa.. İnanılır gibi değil.. %50 +%50 vardı, ondan aldım. O bile pahalıydı. Bir de tek lastikli çarşaf almışım 2 sene önce indirimden. 30 TL imiş. Onu gördüm siparişlerim içinde. Dedim bakiyim kaç lira olmuş. Aynı çarşaf indirimde 250 liraya falan inmişti. Bir çarsaf yaa.. Delirmişler bence
Ne bileyim işte canım belki bebekler için özel üretim daha yumuşak bantlı olanlar vardır araştırmadımki hiç ilk sizlere sordum.Canım su geçirmeyen bant bakınca mantıklı da birde onu çıkartması? Arkadaşım doğumda doktoru duş alırken bant cektirmisti mesela cikartirken canımdan can gidiyor demisti.. ufacik bebeğe yapılır mı iyice bir düşünmek lazım. Ben sezeryanken hastaneden çıkmadan hemşireler dikiş üstüne bir sprey sıkmışlardı. Böyle uhu kokuyordu resmen. Hiçbir şey yapmadan duşa girip çıkmıştım o sprey su almasını engelliyordu. 10 -14 gün felan sonra sprey kendisi yok oldu. Şimdi tekrar ondan yaptırırımo spreyin adını bilen varsa paylaşabilir mi ?
Ben ilk zamanlarda da şampuan az miktarda kullandım canm. Mustelanin yeni doğan şampuanı. Hala da aynından devam ediyoruz zaten.
Opsite canımNe bileyim işte canım belki bebekler için özel üretim daha yumuşak bantlı olanlar vardır araştırmadımki hiç ilk sizlere sordum.
Sezeryan sonrası o spreyi herkese sıkıyorlar diye biliyordum, özel tedarik etmemiz gerekiyorsa muhakkak almamız lazım bence. Silikon gibi bişeymiş, adını bilen benide etiketlesin lütfen
Kadin Negatif, Erkek Pozitif ise kan uyuşmazlığı oluyor eğer böyle bi durum varsa doktorunu bilgilendir onlara birakma dikkat etmeyebilirlerKızlar merhaba benim bugün kontrolüm vardı 33. Haftadayım çok şükür kontrol güzel geçti ama bize kan uyuşmazlığı kesti yapılmadı soracaktım unutmuşum 2 hafta sonra gideceğim tekrardan acaba doktor ekrandan kan gruplarımızı falan görüyorda mı bir şey demiyor illa hatırlatmam mı lazım özele gidiyorum bir de bilemedim kafam karıştı yapılmayan da var mı
MaşaAllahh diyelim kuzum sana nazar değmesinilk vajinal muayne olduğum günü hatırlıyorum kapıda beklerken stresten ölücem sanmıştımsonra gelen vurdu giden vurdu rahim ağzımda bi polip vardı dr um dedi istersen hemen şimdi alabilirim dayanabilir misin ? dedim alın ayrıca operasyon vs. uğraşmak istemiyorum çatala yattım 1-2 dk sürmedi zaten alması. En kötüsü rahim ağzını çevirmeydi bence onu kimseye tavsiye etmiyorum
Teşekkürler canımOpsite canım
ben pozitifim eşim negatif bizde diğer kontrolde hatırlatacağım mutlakaKadin Negatif, Erkek Pozitif ise kan uyuşmazlığı oluyor eğer böyle bi durum varsa doktorunu bilgilendir onlara birakma dikkat etmeyebilirler
Ben de yatirmadim yanimda cok korkuyordum.Hep yataginda uyudu. Dayimin eşi eskiden bebegiyle kizini yanana yatirmis kizi da kucukmus.uyanmislar bebek boğulmus. Rabbim esirgesin eskiler daha dikkat etmemisler.canım ben olmuştum, can acıtıcı birşey değil bence, kendini rahat bırak zaten, normal doğumda yaptığım için ara ara açıklığı da zaten çatı muayenesi gibi aşağüıdan kontrol ediyorlar.
ay bu konuda bende takıntı vardı, uyuyakalırsam memede uyursa görmeden elim kolum üstüne gelirse diye, bu nedenle de yanıma hi,ç yatırmadım hep korkmuşumdur çok derin uyursam da üzerine gelirsem diye :S
bende oluyor canım
bende oluyor ama az az sık sık oluyor, normaldir herhalde diyorum hoş artık normallik hiçbirşeyim kalmadığı için bunu da normalleştirdim kendimce
Rahim filmini ben de anestezili çektirdim hastanede anestezisiz cekmiyolar ama hiç gerek yokmuş bence sadece ilacın kafasını yaşamış oldum güzeldiMaşaAllahh diyelim kuzum sana nazar değmesin
ben rahim filmini bile anestezi alarak çektirmiştim, sen bi de gitmişin rahim ağzını çevirtmişsin
Yani daha memeye alismamis falan dunyaya gozunu acar acmazda emzik vermek iyi gelmiyor bana. Bizim dogdugunda hastanede biberonla bile mama vermeyin demislerdi ama o biraz zor oluyor bebek kasikla doymuyor.Ben de öyle düşünüyorum ama veren arkadaşım vardı doktor da hicbisey dememişti
sen pozitif eşin negatif ise kan uyuşmazlığı olamaz canım...senin negatif eşinin pozitif olması gerek.Kızlar merhaba benim bugün kontrolüm vardı 33. Haftadayım çok şükür kontrol güzel geçti ama bize kan uyuşmazlığı kesti yapılmadı soracaktım unutmuşum 2 hafta sonra gideceğim tekrardan acaba doktor ekrandan kan gruplarımızı falan görüyorda mı bir şey demiyor illa hatırlatmam mı lazım özele gidiyorum bir de bilemedim kafam karıştı
ben pozitifim eşim negatif bizde diğer kontrolde hatırlatacağım mutlaka
canım benim arkadaşımda oldu, damardan verdiler demir çok bulantı yapıyordu, çokta rahat etti hiç bulantısı falan da olmadı...midesine de dokunuyordu kan hapı böyle çözdüler...Kızlar aranızda kanı düşük olup damardan takviye alan var mı? Benim kanım 1 ay da çok yükselmemiş maalesef doktora yeterli gelmedi 2 doz ampul yazdı. 2 hafta sonra tekrar kontrol edicez yine yeterli olmazsa 2 ampul daha yazıcam dedi
Kafama takılan şey de bu demir hapı zaten mide bulantısı yapıyodu, serum halinde alınca yine mide bulantısı yapar mı şimdi bunu kafaya taktım. Orda istifra ederim diye tedirgin oldum
Ayrıca çok maaliyetliymiş raporsuz 1 tane ampule 2600 civarında bi fiyat verdiler şok oldumdoktorum rapor çıkardı sağolsun 1 tanesi 300₺ye geldi.
öyle yapacağım canım bugün tekrar bir açıp ölçeyim ben.entropii bence yatagı kurup iç ölçülerini kendin de bi ölç çünkü senin dediğin gibi ara ölçü hiç yok yatağı alırken süngeri kendinden var mıydı ayrı mı almıştın ? benim de 70x110 işbir yataktan aldım ben de
Yok canım ama kan önemli yükselmiyor ise takviye şart bence. Miden bulanmaz korkma kendini şartlama yanına çöp poşeti alırsın yine için rahat eder kusarsan diye. Fiyatı da ne kadar yüksekmiş yaKızlar aranızda kanı düşük olup damardan takviye alan var mı? Benim kanım 1 ay da çok yükselmemiş maalesef doktora yeterli gelmedi 2 doz ampul yazdı. 2 hafta sonra tekrar kontrol edicez yine yeterli olmazsa 2 ampul daha yazıcam dedi
Kafama takılan şey de bu demir hapı zaten mide bulantısı yapıyodu, serum halinde alınca yine mide bulantısı yapar mı şimdi bunu kafaya taktım. Orda istifra ederim diye tedirgin oldum
Ayrıca çok maaliyetliymiş raporsuz 1 tane ampule 2600 civarında bi fiyat verdiler şok oldumdoktorum rapor çıkardı sağolsun 1 tanesi 300₺ye geldi.
O zaman sorun olmaz canım uyuşmazlık olmaz. Bizim de ayni ben pozitif eşim negatif.ben pozitifim eşim negatif bizde diğer kontrolde hatırlatacağım mutlaka
İnşallah alışırlar memeye yaYani daha memeye alismamis falan dunyaya gozunu acar acmazda emzik vermek iyi gelmiyor bana. Bizim dogdugunda hastanede biberonla bile mama vermeyin demislerdi ama o biraz zor oluyor bebek kasikla doymuyor.
Bakalım doğumda bizi nasıl bi elektroşok bekliyoRahim filmini ben de anestezili çektirdim hastanede anestezisiz cekmiyolar ama hiç gerek yokmuş bence sadece ilacın kafasını yaşamış oldum güzeldiO çevirme var ya sanki biri elektroşok cihazini soktu çıkardı yok böyle bişey ananiiiii... Dedim kaldım öyle
Çok sevindimm umarım benimde bu şekilde rahat olur sağol canımcanım benim arkadaşımda oldu, damardan verdiler demir çok bulantı yapıyordu, çokta rahat etti hiç bulantısı falan da olmadı...midesine de dokunuyordu kan hapı böyle çözdüler...
Ne olur ne olmaz diye çantama bi tane poşet atıcam mutlaka umarım gerek kalmazYok canım ama kan önemli yükselmiyor ise takviye şart bence. Miden bulanmaz korkma kendini şartlama yanına çöp poşeti alırsın yine için rahat eder kusarsan diye. Fiyatı da ne kadar yüksekmiş yaAllahtan rapor çıkarmış doktorun
Ay bazıları bebek kilosu yazmış maşllah kızlar size, benim bebeğim haftası ile uyumlu ama iri bir bebek değil
Canım ben aldım iki takım bir de evde düğmeli suwenden aldığım var. Hatta geçen gün burda mi başka başlıkta mı tam hatırlamıyorum ama biri paylaşmıştı babymalldan pierre cardin lohusa pijaması diye ben aldım cok ucuzdu söylemiyim fiyatını gülersiniz o derece komik bi rakamdıGunaydinn.. pijama takimi aldiniz mi? Nasil bisey aldiniz? Ben hala icime sinen bisey bulamadim. 1.000 lira ustu de vermek istemiyorum.
Allahım sana mükafatını en güzel şekilde nasip edecekti bu kadar uğraştan sonra ki etti de bencee çok şükürCanım 3 sene uğraştık biz 2 kere rahim filmi çekildim, smearler, polip alımı anestezisiz muayneler falan artık alışmıştım yanibebişte aşılama ile oldu, hatta aşılama öncesi dr spekulum ile açtıktan sonra rahim ağzını cımbız gibi bi aletle tutup çevirmişti sanırım çatı muaynesi ondan daha kötü olamaz
O ölçüleri hiç duymadım canım 90/190 baza ölçüsü gibi ya sen bir daha ayrıntılı bak istersen. Ben ikeadan aldığım beşiğe 60-120 yataş twiniy sünger aldım.Kızlar park yatak içine sünger yatak alacağım, eskisini bulamıyorum, bir türlü seçemedim. ölçüler tam uymuyor gibi, benim park yatak nuna sena, ölçüler 103*76 sünger yataklara bakıyorum hep ölçü 90*190 çıkıyor ben mi bulamadım ki
Canim ben biberon koydum hatta kayinvalidem de hastanede iken biberonla vermeyin vs dedi ama kimseyi dinlemedim cunku ablam ilk bebeginde kasikla verdi yarisi agzinin kenarindan akip gidiyordu. Ac kaldi sarilik oldu falan baya ugrastilar en son bakti olmuyor biberonla verdi. Oglumda sadece 3 gun biberon kullandi sonra memeyi iyice cekecek guc gelince sutum da artinca demek doymaya basladi mamayi hic kabul etmedi. Emziriyordum sonra arkasinda 30 cc lik mama veriyordum ki ac kalip sarilik olmasin. Gercekten.oyle akillilar ki doymaya baslayinca kendileri istemiyorlar.İnşallah alışırlar memeye yaBen de biberon koymasam mı diyorum şırınga iş görür mü acaba acil bi durumda Zaten 1 tane biberon aldım o da ne olur ne olmaz diye, vermek istemiyorum çünkü bebekler çok akıllı hemen adapte oluyorlar kolay olana
Ben almıştım pierre cardin den canımBende görünce diyorum kızım başta minikbirtostostunŞimdi minyonbikızsın sizinkilere göre kilo ve boy olarak daha düşük ama olsun sağlığı yerinde olsun o yeter
Canım ben aldım iki takım bir de evde düğmeli suwenden aldığım var. Hatta geçen gün burda mi başka başlıkta mı tam hatırlamıyorum ama biri paylaşmıştı babymalldan pierre cardin lohusa pijaması diye ben aldım cok ucuzdu söylemiyim fiyatını gülersiniz o derece komik bi rakamdıAllah razı olsun diyorum her aklıma geldiğinde şimdi zam gelmiş ama o haliyle bile piyasaya göre ucuz birazdan paylaşırım.
Allahım sana mükafatını en güzel şekilde nasip edecekti bu kadar uğraştan sonra ki etti de bencee çok şükür
O ölçüleri hiç duymadım canım 90/190 baza ölçüsü gibi ya sen bir daha ayrıntılı bak istersen. Ben ikeadan aldığım beşiğe 60-120 yataş twiniy sünger aldım.