2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Sorma zamanında english home madame Coco uygun gelirdi şimdi onlar lüks marka olmuşlar

Ne bileyim işte canım belki bebekler için özel üretim daha yumuşak bantlı olanlar vardır araştırmadımki hiç ilk sizlere sordum.
Sezeryan sonrası o spreyi herkese sıkıyorlar diye biliyordum, özel tedarik etmemiz gerekiyorsa muhakkak almamız lazım bence. Silikon gibi bişeymiş, adını bilen benide etiketlesin lütfen

Kızlar merhaba benim bugün kontrolüm vardı 33. Haftadayım çok şükür kontrol güzel geçti ama bize kan uyuşmazlığı kesti yapılmadı soracaktım unutmuşum 2 hafta sonra gideceğim tekrardan acaba doktor ekrandan kan gruplarımızı falan görüyorda mı bir şey demiyor illa hatırlatmam mı lazım özele gidiyorum bir de bilemedim kafam karıştı yapılmayan da var mı

Opsite canım

Kadin Negatif, Erkek Pozitif ise kan uyuşmazlığı oluyor eğer böyle bi durum varsa doktorunu bilgilendir onlara birakma dikkat etmeyebilirler

MaşaAllahh diyelim kuzum sana nazar değmesin
ben rahim filmini bile anestezi alarak çektirmiştim, sen bi de gitmişin rahim ağzını çevirtmişsin

Kızlar aranızda kanı düşük olup damardan takviye alan var mı? Benim kanım 1 ay da çok yükselmemiş maalesef doktora yeterli gelmedi 2 doz ampul yazdı. 2 hafta sonra tekrar kontrol edicez yine yeterli olmazsa 2 ampul daha yazıcam dedi
Kafama takılan şey de bu demir hapı zaten mide bulantısı yapıyodu, serum halinde alınca yine mide bulantısı yapar mı şimdi bunu kafaya taktım. Orda istifra ederim diye tedirgin oldum
Ayrıca çok maaliyetliymiş raporsuz 1 tane ampule 2600 civarında bi fiyat verdiler şok oldum doktorum rapor çıkardı sağolsun 1 tanesi 300₺ye geldi.

Kızlar merhaba benim bugün kontrolüm vardı 33. Haftadayım çok şükür kontrol güzel geçti ama bize kan uyuşmazlığı kesti yapılmadı soracaktım unutmuşum 2 hafta sonra gideceğim tekrardan acaba doktor ekrandan kan gruplarımızı falan görüyorda mı bir şey demiyor illa hatırlatmam mı lazım özele gidiyorum bir de bilemedim kafam karıştı
Kadin Negatif, Erkek Pozitif ise kan uyuşmazlığı oluyor eğer böyle bi durum varsa doktorunu bilgilendir onlara birakma dikkat etmeyebilirler
ben pozitifim eşim negatif bizde diğer kontrolde hatırlatacağım mutlaka

Ben de yatirmadim yanimda cok korkuyordum.Hep yataginda uyudu. Dayimin eşi eskiden bebegiyle kizini yanana yatirmis kizi da kucukmus.uyanmislar bebek boğulmus. Rabbim esirgesin eskiler daha dikkat etmemisler.

MaşaAllahh diyelim kuzum sana nazar değmesin
ben rahim filmini bile anestezi alarak çektirmiştim, sen bi de gitmişin rahim ağzını çevirtmişsin
Rahim filmini ben de anestezili çektirdim hastanede anestezisiz cekmiyolar ama hiç gerek yokmuş bence sadece ilacın kafasını yaşamış oldum güzeldi O çevirme var ya sanki biri elektroşok cihazini soktu çıkardı yok böyle bişey ananiiiii... Dedim kaldım öyle

sen pozitif eşin negatif ise kan uyuşmazlığı olamaz canım...senin negatif eşinin pozitif olması gerek.

canım benim arkadaşımda oldu, damardan verdiler demir çok bulantı yapıyordu, çokta rahat etti hiç bulantısı falan da olmadı...midesine de dokunuyordu kan hapı böyle çözdüler...

öyle yapacağım canım bugün tekrar bir açıp ölçeyim ben.

Yok canım ama kan önemli yükselmiyor ise takviye şart bence. Miden bulanmaz korkma kendini şartlama yanına çöp poşeti alırsın yine için rahat eder kusarsan diye. Fiyatı da ne kadar yüksekmiş ya Allahtan rapor çıkarmış doktorun
ben pozitifim eşim negatif bizde diğer kontrolde hatırlatacağım mutlaka
O zaman sorun olmaz canım uyuşmazlık olmaz. Bizim de ayni ben pozitif eşim negatif.

Yani daha memeye alismamis falan dunyaya gozunu acar acmazda emzik vermek iyi gelmiyor bana. Bizim dogdugunda hastanede biberonla bile mama vermeyin demislerdi ama o biraz zor oluyor bebek kasikla doymuyor.
İnşallah alışırlar memeye ya Ben de biberon koymasam mı diyorum şırınga iş görür mü acaba acil bi durumda Zaten 1 tane biberon aldım o da ne olur ne olmaz diye, vermek istemiyorum çünkü bebekler çok akıllı hemen adapte oluyorlar kolay olana

Bakalım doğumda bizi nasıl bi elektroşok bekliyo ama şimdilik bunu hiç düşünmeyelim o an bakarız çaresine
1kadın1erkek de demet evgarın doğum sahnesi geldi aklıma ben küfür nedir bilmem diyip sancıyla tüm küfürleri saydırıyodu ben de kendimi biraz öyle görüyorum hadi hayırlısı
canım benim arkadaşımda oldu, damardan verdiler demir çok bulantı yapıyordu, çokta rahat etti hiç bulantısı falan da olmadı...midesine de dokunuyordu kan hapı böyle çözdüler...
Çok sevindimm umarım benimde bu şekilde rahat olur sağol canım
Ne olur ne olmaz diye çantama bi tane poşet atıcam mutlaka umarım gerek kalmaz Kanım 5den 9a yükselmiş ama yinede yeterli gelmedi. Doğumda neyle karşılaşacağımızı bilmiyoruz şimdiden tedbirimizi alalım doğuma az kaldı dedi inşaAllah normale döner serumla

Ay bazıları bebek kilosu yazmış maşllah kızlar size, benim bebeğim haftası ile uyumlu ama iri bir bebek değil

Bende görünce diyorum kızım başta minikbirtostostun Şimdi minyonbikızsın sizinkilere göre kilo ve boy olarak daha düşük ama olsun sağlığı yerinde olsun o yeter
Gunaydinn.. pijama takimi aldiniz mi? Nasil bisey aldiniz? Ben hala icime sinen bisey bulamadim. 1.000 lira ustu de vermek istemiyorum.
Canım ben aldım iki takım bir de evde düğmeli suwenden aldığım var. Hatta geçen gün burda mi başka başlıkta mı tam hatırlamıyorum ama biri paylaşmıştı babymalldan pierre cardin lohusa pijaması diye ben aldım cok ucuzdu söylemiyim fiyatını gülersiniz o derece komik bi rakamdı Allah razı olsun diyorum her aklıma geldiğinde şimdi zam gelmiş ama o haliyle bile piyasaya göre ucuz birazdan paylaşırım.
Allahım sana mükafatını en güzel şekilde nasip edecekti bu kadar uğraştan sonra ki etti de bencee çok şükür
O ölçüleri hiç duymadım canım 90/190 baza ölçüsü gibi ya sen bir daha ayrıntılı bak istersen. Ben ikeadan aldığım beşiğe 60-120 yataş twiniy sünger aldım.

Canim ben biberon koydum hatta kayinvalidem de hastanede iken biberonla vermeyin vs dedi ama kimseyi dinlemedim cunku ablam ilk bebeginde kasikla verdi yarisi agzinin kenarindan akip gidiyordu. Ac kaldi sarilik oldu falan baya ugrastilar en son bakti olmuyor biberonla verdi. Oglumda sadece 3 gun biberon kullandi sonra memeyi iyice cekecek guc gelince sutum da artinca demek doymaya basladi mamayi hic kabul etmedi. Emziriyordum sonra arkasinda 30 cc lik mama veriyordum ki ac kalip sarilik olmasin. Gercekten.oyle akillilar ki doymaya baslayinca kendileri istemiyorlar.

Ben almıştım pierre cardin den canım gerçekten çok ucuz ve çok kaliteli geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…