2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
İşte ben😀 pazartesi doktor kontrolüm var çok korkuyorum😂 ay ne biliyim yaaa valla herşey stres. Kontrolün güzel geçsin gerisi hiç mühim bişey değil kiloyu vericezzzz görürsünüz😂😂 bu arada benim dudaklarım falan acayip şişti ya sizde de var mı böyle şişikler
Yok canım ödem olmuşsun sen yürüyüş yapıyor musun bol su iç
kızlar bu yaptırdığımız isimli hastane çıkışlarını hemşireye verilcek takım mı yapıcaz
ben doğum sonrası için alt üst patikli takım şapka bi takım aldım onu vericem canım kirlenebiliyormuş çünkü kan vs. foto çekimi için de şirin bi tulum aldım beyaz kıza kendim de beyaz elbise giyicem foto çekiminde de onları kullanırız :) fiyat uçmuş yalnız ben 180 e almıştım

Hastane için kendinize ve bebeğe taç yaptırdınız mı haydi bu konuda yardımlaşalım😀😀😀
özel olarak yaptırmadım canım ben, sade sevdiğim için inci taç aldım trendyoldan bi de örgü taçlardan aldım bordo şunlardan bebişe de bandana aldım kurdeleli

doktora sormadım ama hamilelikte sakıncalı diye okumustum canım, sorucam doktora yine, bitki çayları serbest demişti 3-4 aylıktan sonra ama yeşil çayı sormak ozaman aklıma gelmedi.
umarım herkesin haftada birkaç gün de olsa evden calısma imkanı olur, gercekten cok yoruluyoruz çünkü kadınların evde de işi bitmiyor, evde olmanın da avantajları dezavantajları var ama baktıgın zaman trafik stresin yok, yolda geçen zaman kaybı sana artı olarak dönüyor.
gitmeden önce vaktin var canım halledersin
entropii entropii yeşil çay folik asit depolarını tüketiyormuş o yüzden gebelere önerilmiyor kızlar benim dr ıhlamur harici hepsini yasakladı

Kızlar bu akşam doktor kontrolüm var ama nasıl stresliyim nasıl gerginim neden çünkü bu ay bence baya kilo aldım çünkü yedim yani. Baya baya yedim 🙈 doktorum da kilo istemiyor akşam kesin laf söyleyecek 😒 bir yanım gitmek istiyor bebisi görmek için diğer yanım da kilo aldım diye laf söyleyecek diye hiç gitmek istemiyor 🙈
Belki fark etmez 😂😂benim doktorum en son gittiğimde fark etmedi çok bol giyinme o da kilolu gösteriyor 😂😂

Bir kerette olmasada parça parça gelincede baya oluyor. Mesela ben kziimda elektrikli kahve makinasi vs hiç aklıma bile gelmedi ne bileyim dedim orda sıcak su buluruz akşam 9-10 kadar sorun yaşamadık ama sonra bulamayınca akrabaları arayıp istedik kahve fincanı kaşık vs onlar getirdi. Bu sefer ilk önce koyacağım😊
Hastanede gelmiyormu kahve bana getirmişlerdi akşam sade bı fincan ama insai aklına gelmicek şeyler lazım oluyor bende mavi gece lambası istemiştim çocuk sarılık diye mantıklı mı bilmiyorum:)

ben bazen gece uyanıp hareket etsin diye bekliyorum hareket edince tekrar uyuyorum sonra sabah uyanınca neden öyle yaptığıma anlam veremiyorum :KK70: bebekler doğunca da bu muhtemelen nefes dinlemeye falan dönüşecek annelik manyaklık
Kız o nasıl hareket öyle rahat bırak uyusun işte daha doğmadan minseo iptal olmuş arkadaşlar :KK70: ben hareketiyle uyanıyorum doğunca uyutmayacak heralde beni hazırlıyo :KK70:

Kız o nasıl hareket öyle rahat bırak uyusun işte daha doğmadan minseo iptal olmuş arkadaşlar :KK70: ben hareketiyle uyanıyorum doğunca uyutmayacak heralde beni hazırlıyo :KK70:
Siz beni bi de doğunca görün yeni bi zombi türü olarak sahalarda olurum muhtemelen sıfır uyku ile :KK70:

Bebeğinin başında 24 saat nöbet tutan kadın tüm çabalara rağmen uyutulamıyor diye Show haber de bi haber görürseniz o benim :KK70: :KK70: :KK70:

Bu işin sırrı ekmek sanırım ekmeği yedin mi yandın😄 senin çok iyi düzene girdi canım maşaAllah🧿

Benim de uzun süredir böyle yükselmemişti ama dün herkes yerken çok canım çekti dayanamadım yedim sonu böyle hüsran oldu ne yazık ki😣 benim doktorumda 1.saate gerek yok 2.saati ölçsen yeterli diyo bi şekil de kendimizi tutup kaçırmıcaz yemekleri yapcak bişey yok canım🥲
Aclik sekerin kac cikiyor,benim o da cok degisken bir bakiyorum 80 bir bakiyorum 95 anlam vermeedim.

Canim o zaman sen de şeker varmis demek oluyor degil mi yani degerlere bakinca. Hem bebek iriliği, suyun fazlaliği da bunlara işaret.Ben de aksam 5 5.30 da yemek yiyorum sonra cay meyve oyle acikma olmuyor. Aksam yemegini sıkı yiyorum.
akşamları meyve yemeyin o da çıkarıyo.gündüz ara öğünlerde tüketin meyveyi

Kızlar hepsiburadada bebek kitaplarında yüzde 15 indirim var ben bundan aldım tummy time yaptırırken ilgisini ceker diye düşündüm 😍❤️

Eklentiler

• 86038BB3-2EB8-4F55-92AB-473AB051854A.png
    86038BB3-2EB8-4F55-92AB-473AB051854A.png
    489,8 KB · Görüntüleme: 40
Aclik sekerin kac cikiyor,benim o da cok degisken bir bakiyorum 80 bir bakiyorum 95 anlam vermeedim.
90ın üstünde çıkmıyosa çok endişelenme canım benim 80in üstünde pek çıkmıyo o konuda sıkıntım yok çok şükür🤲🏻
hatta dün yatmadan önce gece 2de ufak bi dankekin vişneli tartı vardı ondan bi tane yiyip yattım tatlı krizim tuttu🙈 sabah 9da açlık şekerm 80 çıktı.
Dün de sağlık ocağında kan vermiştim orda da açlık sınırın altında 71 çıkmış şok oldum.
Bi de sabah çok geç ölçersen de biraz yüksek çıkabilir saatini sabitlemeye çalış

Merhaba kızlar

Teşekkür ederim bir sürü güzel mesajlarınızı okudum ama biraz agriliydi dün gece sezeryan sonrası yazamadım hepinizden Allah razı olsun.

Ben ve bebisler iyiyiz, ben toparlamaya çalışıyorum minik kuslarım da kuvezde toparlamaya çalışıyorlar en yakın zamanda kavuşacağız inşallah. Mert Ali 2080 gram, Tuğrul 1850 gram ve Bilge 2085 gram olarak hayata geldi. Solunumları tamamen iyi durumda olmadığı için bir süre destek almaları gerekiyor. Ama dokrorlari çok iyi durumda olduklarını yakında yanımıza geleceklerini söylediler.

Umarım sizler de sağlıkla alırsınız bebislerinizi kucağınıza ben size bol bol dua ettim 🥰🌸 siz de bana dua edin sütüm inmedi çünkü 3 kere sagdim toplamda 1 2 damla ancak cıktı tüm taktikleri deniyorum Allah yardımcımız olsun 🥰 mart ayının ilk bebekleri 34+0da dünyaya geldiler 🌸🌸🌸

Hepinizi kocaman öpüyorum gelip yazabildiğim zaman yazacağım size 🥰 sevgilerimle 🌸🌸🌸
Ayy allahım çok şükür onları sana kavuşturdu canım benim inşallah hep bir arada yaşayın sağlıklı bir şekilde 🤲🏻💗🌸

Ben de dün akşam hem kıymalı patates yemeği hem makarna yedim ekmek yok tabi yanında brokoli salatası ile. 1. Saat 107 2. Saat 90 çıktı tokluk bunlari yememe rağmen 🤲 Demek ki dikkat etmek işe yarıyor eskiden olsa fırlardı tokluk şekerim ve tabi ekmek yememek büyük artı sağlıyor 😌
hem patates hem de makarna yemenize rağmen gatey düşük çıkmış şekeriniz bence.çok iyi

Bu arada dün grip oldum kızlar her türlü fikire açığım ben nasıl atlatırım bu illeti ☹️😥 o kadar dikkat etmeme rağmen geldi buldu beni çok kötüyüm gözüm burnum akıyor kıpkırmızı oldu 😥😥
Bol nemli ortam, ıhlamur bal limon yapabilirsin canim geçmiş olsun 😔 Tavuk suyu et suyu corba öneririm bağışıklığını güçlendirici şeyler tüket

X