- 12 Şubat 2021
- 1.731
- 2.667
Çok sağol canım bi araştırayım burdancanım ben bu mustelanın setini ayrı ayrı aldım daha uyguna geldi sende ayrı ayrı bak istersen set daha pahalı ilginç şekilde
Mustela|Exporgin.com.tr
Mustela marka ürünlerini sayfamızda bulabilirsiniz.|Exporgin.com.trwww.exporgin.com Mustela|Exporgin.com.tr
Mustela marka ürünlerini sayfamızda bulabilirsiniz.|Exporgin.com.trwww.exporgin.com
ben bu siteden aldım hem 500 tl üzerine 100 tl direk indirim uyguladı hemde pişik kremi 100 ml buradakinde bir bak istersen
Ne güzel canım diyetle herşey güzelce düzene girmiş maşaAllahEvet canım hatta benim bir tek suyum fazla değildi kese iç çapımda genişlemistı, yani bebeğim içinde bulunduğu kese orantısız büyümeye başlamıştı. Diyetle birlikte kese çapı da düzeldi, amniyon sivisida üst sinir altına düştü. Her doktor istemez nerden biliyorum ben biraz o zaman cocuk konusunda çok takıntılıydım. Manyaklık seviyesinde aynı anda 3 farklı doktora gidiyordumsadece o testleri 1 doktor istedi oda dediğim gibi çocuk yoğun bakımda çalışan prof olan hoca. Diğerleri önemsiz gördüler testleri hatta sorduğumda gerek yok demislerdi. Ama ben yaptırdım hepsini.
Evet diyet listem var ama kişiye özel hazırlanıyor ben yasak olanları söyleyeyim direkt patates,pirinç ,beyaz undan yapılmış her şey,havuç,bezelye, muz,hurma,kuru üzüm gibi tatlı meyveler,kızartmalar yasak diğer türlüde bulgur pilavı kısır falan 6kaşıkyiyebilirim meyve yiyeceksem sabah ya da öğlen 1 tane akşam meyvede yasak tam buğday ekmeğini sabah 1 dilim yiyorum öğlen akşam yemiyorum benşeker için nelere dikkat ediyosunuz. nasıl besleniyorsunuz acaba? diyet listeniz var mı acaba? varsa paylaşabilir misiniz? en ufak kaçamakta benim de yüksek çıkıyo
2.sezaryenleri de çok iyi geçenler olmuş insanların yazdıklarını okuyorum her şey bitti doğum stresine girmeye başladıkOnu bende duydum. Normal dogumda 2.daha kolay sezeryanda daha zor dendiğini. Tahminim önceki kesi üzerine kesi atılması. Tek tahminim o.yani. tabi tecrubeli varsa bizi aydınlatırsa çok daha iyi olur
Sizin yine ikinci biz bir bilinmezliğe sürükleniyoruz2.sezaryenleri de çok iyi geçenler olmuş insanların yazdıklarını okuyorum her şey bitti doğum stresine girmeye başladıkgerçekten ama insan merak ediyor 2si nasıl olacak diye.
Benimde ilki böyleydi 2.gün ayaklandım 3.gün daha da iyiydim 5.gün çocuğu kendimi hazırlayıp tek başıma kontrole gittim. Çarşıda gezdim anneme ordan anneme gittim. Dediğim gibi sezaryen ağrısı yoktu bende benim omuzlarım çok ağrıyordu 15/20 gün sürdü işkence gibiydi. Belkş de onların ağrısından hissetmedim dikiş ağrısı olduğunu. İnşallah bu da kolay geçer. Gerçi 40 ı çıkana kadar yalnız bırakmazlar annemle kv benim de işime gelir açıkçasıBu benim 3. Sezeryanım
olacak nasipse. 2. Sezeryanım spinal olmuştum çok rahat kolay geçmişti. Çabuk toparladım kendimi hatta 3. Gün annemi eve gönderdim herşeyimi yapıyordum çok şükürinşallah bunda da öyle olur.
Valla kuzum ilkinde o kadar rahattım işte inşallah 2.de öyle olur ilkler genelde iyi geçiyor. 2. Sezaryenlere daha zor yazıyorlar hep. Ben de onu düşünüyorum tecrübeli olmamız kolayımıza gelmez mi daha çok bilemedim kiSizin yine ikinci biz bir bilinmezliğe sürükleniyoruzHepimiz kolay kolay doğururuz inşallah ya
Aclik,1. Saat 2. Saat sekerlerinden birinin yuksek olmasi gebelik sekeri tanisi icin yeterli.Malesef benim de ikinci saat yuksek cikiyorBu akşam dayanamadım etli ekmek yedim
1.saatim 113 2.saatim de 137 çıktı2.saat neden 1.saatten yüksek çıktı anlamadım bu da normal değil sanırım
2.saatin 1.saatten yüksek çıkmasının nedeni nedir kızlar bileniniz var mı?
Sen bir de ilkleri düşünsenee2.sezaryenleri de çok iyi geçenler olmuş insanların yazdıklarını okuyorum her şey bitti doğum stresine girmeye başladıkgerçekten ama insan merak ediyor 2si nasıl olacak diye.
Güzel motisve oldu şuanBen de tam tersini duydum 2. daha rahat ve daha cabuk iğlestik diye. Akrabalarim vs hepsi 2. de daha cabuk iglestiler.
Kakaya anlam yüklemek kadar birde popo koklama dönemi geliyorValla şimdiden tahmin edebiliyorum hele hormonların da verdiği yetkiye dayanarak kimbilir ne kafalar yasicaz
Hahahakakaya bu kadar anlam yüklenen başka bi dönem yoktur heralde
Şanslı kesimdenmissinizBen kızımda spinal anestezi sezeryan oldum. Doğumdan çıkıp hemşire çok başın ağrıyacak kahve içersin dedi. Ama çok şükür içmediğim halde gram başım ağrımadı. Heralde bünyeden bünyeye değişiyor
bazen cahillik daha iyi oluyor galibaValla kuzum ilkinde o kadar rahattım işte inşallah 2.de öyle olur ilkler genelde iyi geçiyor. 2. Sezaryenlere daha zor yazıyorlar hep. Ben de onu düşünüyorum tecrübeli olmamız kolayımıza gelmez mi daha çok bilemedim ki
Birkac yıl sonra sanki aynı mesajı birileri sana yazacak gibi geldi içimeSizin yine ikinci biz bir bilinmezliğe sürükleniyoruzHepimiz kolay kolay doğururuz inşallah ya
Doğum başlayınca anlık bizSen bir de ilkleri düşünseneeKalbim dayanmıyor bazen gerçekten çok heyecan basıyor
Hahahahah onların totislerini yerim yaKakaya anlam yüklemek kadar birde popo koklama dönemi geliyorinsan hiç birinin poposunu koklar mi ve kokuncaaa ohhhh dermi yaaa
Ağzın bal yesin inşallah
güle güle kullanın canım üzerlerinde göreceğimiz günler çok yakınGünaydın kızlar
hastane çıkışı olarak isimli tulum bir de yastık ve çarşaf yaptırmıştım astralbaby sayfasından hem çok uygun hem çok kaliteli gerçekten,notunda girişimci bir anne olduğu da yazıyor soran olmuştu ben beğendim gayet pamuklu ve zararsız baskılı soran olmuştu ama unuttum etiket yapamıyorum inşallah görür