2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Çok sağol canım bi araştırayım burdan trendyolda çok pahalı gerçekten
Ne güzel canım diyetle herşey güzelce düzene girmiş maşaAllah benim su fazlalığı haricinde başka sıkıntım yoktu o da düzeldiğine göre endişe etmiyim o zaman

Bu akşam dayanamadım etli ekmek yedim
1.saatim 113 2.saatim de 137 çıktı 2.saat neden 1.saatten yüksek çıktı anlamadım bu da normal değil sanırım
2.saatin 1.saatten yüksek çıkmasının nedeni nedir kızlar bileniniz var mı?

şeker için nelere dikkat ediyosunuz. nasıl besleniyorsunuz acaba? diyet listeniz var mı acaba? varsa paylaşabilir misiniz? en ufak kaçamakta benim de yüksek çıkıyo
Evet diyet listem var ama kişiye özel hazırlanıyor ben yasak olanları söyleyeyim direkt patates,pirinç ,beyaz undan yapılmış her şey,havuç,bezelye, muz,hurma,kuru üzüm gibi tatlı meyveler,kızartmalar yasak diğer türlüde bulgur pilavı kısır falan 6kaşıkyiyebilirim meyve yiyeceksem sabah ya da öğlen 1 tane akşam meyvede yasak tam buğday ekmeğini sabah 1 dilim yiyorum öğlen akşam yemiyorum ben

Ben de dün akşam hem kıymalı patates yemeği hem makarna yedim ekmek yok tabi yanında brokoli salatası ile. 1. Saat 107 2. Saat 90 çıktı tokluk bunlari yememe rağmen Demek ki dikkat etmek işe yarıyor eskiden olsa fırlardı tokluk şekerim ve tabi ekmek yememek büyük artı sağlıyor

Onu bende duydum. Normal dogumda 2.daha kolay sezeryanda daha zor dendiğini. Tahminim önceki kesi üzerine kesi atılması. Tek tahminim o.yani. tabi tecrubeli varsa bizi aydınlatırsa çok daha iyi olur
2.sezaryenleri de çok iyi geçenler olmuş insanların yazdıklarını okuyorum her şey bitti doğum stresine girmeye başladık gerçekten ama insan merak ediyor 2si nasıl olacak diye.

Benimde ilki böyleydi 2.gün ayaklandım 3.gün daha da iyiydim 5.gün çocuğu kendimi hazırlayıp tek başıma kontrole gittim. Çarşıda gezdim anneme ordan anneme gittim. Dediğim gibi sezaryen ağrısı yoktu bende benim omuzlarım çok ağrıyordu 15/20 gün sürdü işkence gibiydi. Belkş de onların ağrısından hissetmedim dikiş ağrısı olduğunu. İnşallah bu da kolay geçer. Gerçi 40 ı çıkana kadar yalnız bırakmazlar annemle kv benim de işime gelir açıkçası

Sizin yine ikinci biz bir bilinmezliğe sürükleniyoruz Hepimiz kolay kolay doğururuz inşallah ya
Valla kuzum ilkinde o kadar rahattım işte inşallah 2.de öyle olur ilkler genelde iyi geçiyor. 2. Sezaryenlere daha zor yazıyorlar hep. Ben de onu düşünüyorum tecrübeli olmamız kolayımıza gelmez mi daha çok bilemedim ki

Aclik,1. Saat 2. Saat sekerlerinden birinin yuksek olmasi gebelik sekeri tanisi icin yeterli.Malesef benim de ikinci saat yuksek cikiyor doktorumda nedense ikinci saati daha xok onemsiyor.İkinci saat kesinlikle 120 nin altinda olsun istiyor.

Günaydın kızlar
hastane çıkışı olarak isimli tulum bir de yastık ve çarşaf yaptırmıştım astralbaby sayfasından hem çok uygun hem çok kaliteli gerçekten,notunda girişimci bir anne olduğu da yazıyor soran olmuştu ben beğendim gayet pamuklu ve zararsız baskılı soran olmuştu ama unuttum etiket yapamıyorum inşallah görür

Eklentiler

• 082BA803-E1E0-4BA4-97C6-1140E517506C.jpeg
    118,7 KB · Görüntüleme: 72
  • 379D1744-F10B-47AC-9043-98C343E9F3DF.jpeg
    146,6 KB · Görüntüleme: 71
Şanslı kesimdenmissiniz genelde kimle konuşsam çok yoğun baş ağrısı yaşadıklarını söyledikleri için ben hiç riske atmadım. Zaten ameliyat sonrası yorucu bir süreç birde baş ağrısı çekemem diye kahve içtim bir yandan da güzel geldi aylarca kahve içmemişim felan

bazen cahillik daha iyi oluyor galiba şuan bizim panik yapacak bi donemiz yok ama ikinciye doğuranlar başına ne geleceğini biliyor bizi de bilinmezlik biraz strese sokuyor galiba

güle güle kullanın canım üzerlerinde göreceğimiz günler çok yakın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…