Çok güzeller canımKızlar bunları sipariş ettim bugun umarım güzel gelir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok güzeller canımKızlar bunları sipariş ettim bugun umarım güzel gelir
Arkadaşımmmm57 ile başladığım yolculuğa 73 ile devam etmekteyim o zaman dans daha 2 ay var 80le tamamlarım heralde hiç dikkat etmiyorum valla aklımda kalacağına midemde dursun diyorum
Sordum doktoruma canım ilaçları aynı kullanmaya devam dediBenimki vucudu rahat bırakınca rahatliyo anca ama agrisi noooo bn gunde 1 kullaniyorum magnezyumu. Coraspirini detaylidan sonra kullanmaya basladim ilk dr um 32.haftaya kadar demisti simdi ki dr 36 ya kadar kullanicaksin dedi hala devam. Kendi dr un bilir ona danis mutlaka
kv almış o kendi cocuklarında hep sağa sola yatırmış bana da tavsiye ediyormuşKızlar bebeklerinize düz kafa yastığı aldınız mı?
Araştırdıklarımda en iyi yorumlar bu üründe, daha iyi önerileriniz varmı?
Lucky Day Düz Kafa Yastığı Bebek Kafa Şekillendirici Krem Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Lucky Day Bebek Kafa Yastığı Bej Bebek Kafa Yastığı, Düz Kafa Yastık, Bebek Yastığı, Organik Pamuk Kumaş yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Nasıl başladı nasıl gidiyor akımında bugün 73 ile yarışa devam ediyorummm 64 ile başlamıştımkızlar son aylar artık kaçar kilo aldınız nedir durum sizde ben 9 kiloya yaklaştım 11 kilo ile bitirmek istiyorum inşallah istediğim gibi olur
Ben de akşam 7 den sonra maksimum meyve falan yiyebiliyorum istesem de yiyemem doyurucu şeyler midem almıyor
Çağla sıkel anneler sizi oldum olası acıkınca yerim eskiden sporcuydum kilomda normaldir hep ama bugün baktım kilolar almış başını gidiyorrrr heeeeeyBen de oldul olasi gece yemem yok ha bazen arada olur ama bazilarinin gece yemesi cok. Biz zaten 17.30 en gec 18.00 yemegumizi yeriz. Sonra çay, meyve kapanis
Çook güzelleer, çok beğendim güzellikle kullanınKızlar bunları sipariş ettim bugun umarım güzel gelir
Bugün gittim o kadar kötüydüm ki okula bile gidemedim. Kadın doğumcum da göğüs hastalıkları Dr. yönlendirdi. Crp 2.800 bişey çıktı. Bir hafta rapor aldım. Evde olucam inş.Çok geçmiş olsun canım eğer o kadar kötüysen bi git gebelikte kullanıma uygun ilaç verir
Aa crp cok yüksek çıkmış canım çok geçmiş olsun dinlenmek iyi gelecektirBugün gittim o kadar kötüydüm ki okula bile gidemedim. Kadın doğumcum da göğüs hastalıkları Dr. yönlendirdi. Crp 2.800 bişey çıktı. Bir hafta rapor aldım. Evde olucam inş.
Yaa sorma 1,60 boylaÇağla sıkel anneler sizi oldum olası acıkınca yerim eskiden sporcuydum kilomda normaldir hep ama bugün baktım kilolar almış başını gidiyorrrr heeeeey
2,8 çok yüksek değil canımAa crp cok yüksek çıkmış canım çok geçmiş olsun dinlenmek iyi gelecektir
Çok geçmiş olsun canım acayip bi salgın var sen bi de öğretmendin di mi muhtemelen öğrencilerden bulaşmıştır çok dikkat et geçmiş olsunBugün gittim o kadar kötüydüm ki okula bile gidemedim. Kadın doğumcum da göğüs hastalıkları Dr. yönlendirdi. Crp 2.800 bişey çıktı. Bir hafta rapor aldım. Evde olucam inş.
Innate pronatal verdi canimHangi takviyeyi verdi acaba
bazi gebelerin alnina gebeyim yazmasi lazim sanirim citi piti gebeler. Bizim göbekler kışa denk geldi tam hamileliğini saklamak isteyenlere göreevet canım benimde elbise ile tayt ile çok belli oluyor dışarda montla falan görüyorlar hep hala iş yerinde sen hamile misin diye sorup şaşıranlar var diyorum yok artık yakında doğuracağım yani
Bebek gelisimi tamamlayana kadar muhtemelen kullandirirSordum doktoruma canım ilaçları aynı kullanmaya devam dedi
2800 degil mi 2,8 se normal tabiYaa sorma 1,60 boyla
2,8 çok yüksek değil canım
Ya ben hamile degilken bebgim olsun diye spor yapiyodum yediklerime dikkat ediyodum ve 2 oğündü kulland8gim takviye de yeme durumunu k9ntrol altina almisti 61 kilodan 57 ye düştüm. Simdi ki beslenmem cig kuruyemis meyve bol bol sut ürünleri falan yemeklerde corba mutlaka olur. Öğünü son zamanlarda olabildigince 3 yaptim ara öğünlere dikkat ettim. Ama iste balik et pek yemedim. Tavsiyelerin icin sagol kuzucum dikkat etmeye calısıcam artik ne yapayimhamileyken günlük kalori alımını 300 cal artırmak gerekiyor canım yani hamilelik öncesi beslenme düzeninde gidiyorsan porsiyonları bir miktar artırabilirsin ya da ara öğün ekleyebilirsin. bebeğe en cok kilo aldıran şeyler de hayvansal protein oluyor, oyuzden et balık önemli bir de yogurt, ayran, kefir tüketebiliyorsan.
Kiz 2800 enfeksiyon olsa şuan yoğun bakımda bilinci kapalı yatiyo olurdu2800 degil mi 2,8 se normal tabi
Ay demiKiz 2800 enfeksiyon olsa şuan yoğun bakımda bilinci kapalı yatiyo olurdu
Bana da bol protein yicen dedi son gittiğimde ama bil bakalım kim yemediYa ben hamile degilken bebgim olsun diye spor yapiyodum yediklerime dikkat ediyodum ve 2 oğündü kulland8gim takviye de yeme durumunu k9ntrol altina almisti 61 kilodan 57 ye düştüm. Simdi ki beslenmem cig kuruyemis meyve bol bol sut ürünleri falan yemeklerde corba mutlaka olur. Öğünü son zamanlarda olabildigince 3 yaptim ara öğünlere dikkat ettim. Ama iste balik et pek yemedim. Tavsiyelerin icin sagol kuzucum dikkat etmeye calısıcam artik ne yapayim
Afiyet olsun yarasin minnosa Yedim bugün dun de et yedim yarin oglen de yiyebilirsem balik yicem kombo yapip bebeyi tombullastiricam valla düşük dedi 2 kilo bekliyomus bebeyi. Haftaya bakalim ne olacak yazarim buraya.Bende baya baya bebek kilo almamış zannettim. E 400 gr almış işte zaten bir alt sınır birde üst sınır var bu kilo için, bazen durulup sonra atak yapan bebekler de var. Balıkları ye bakalım ne olacak merak ettim, balığın kilo olarak işe yaradığını ilk defa duydum, genelde diyet yapanlar yiyor ya bugün bende balık yicem
Tabi kii minseoo insan sevmedigi seyi de zor yer ama sn yine yemeye calis zaten ne kadar kaldi ki ic8mizde bizim yediklerimize bakiyolar ne kadar saglikli gelirlerse o kadar iyi onlar için.Bana da bol protein yicen dedi son gittiğimde ama bil bakalım kim yemedi