Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kizlar ev tursusu sekeri yukseltir mi? Cok yememe ragmen aksam ikinci saat sekerim 127 cikti sofrada tursu vardi canim cekti abartmadan az miktarda yedim,acaba o mu yukseltti
Ya aklıma geldi böyle bişey olabileceği, tamam ben bir markada karar kılayım o zaman öyle alayım.Ben ilk çocuğumda ıslak mendil değişikliğinden yoğun bir pişik sorunu yaşamıştım. Ve ne alaka demiştim, hepsi aynı.. bence değişikliğe gelmiyor bebekler ilk zamanlar. Ve ıslak mendili yıkayıp kullanmanı öneririm
Evet zeytinyağı yazdığınızı hatırlıyorum önceden de aklımda tutmuştum onu deneyeceğim asit oranı düşük bir yağ ile teşekkürlerBen kizimda ebebek kare pamuk, su ve zeytin yagi kullandim. Kare pamukla kaynatilmis ve sogumus suyla temizleyip sonra pamukla kuruladim ve bir iki damla zeytin yagini pamuga dokup onunla sildim. Ozellikle makadi icin zeytin yagi ek gida doneminde kabizlik oluyor, cok iyi geldi. Tavsiye ederim. Gene ayni yontem ile ogluma devam edecegim insallah...
Aslında turşu dengeler derler ama başka ne yedin canımKizlar ev tursusu sekeri yukseltir mi? Cok yememe ragmen aksam ikinci saat sekerim 127 cikti sofrada tursu vardi canim cekti abartmadan az miktarda yedim,acaba o mu yukseltti
Asitinin cikmasi icin de bir sey yapiyorduk ama nasildi emin degilim. Ablama sorayim da yazarim gene. Rica ederim ne demek, faydali olabildimse size ne mutlu banaEvet zeytinyağı yazdığınızı hatırlıyorum önceden de aklımda tutmuştum onu deneyeceğim asit oranı düşük bir yağ ile teşekkürler
Seker,bal koymadim kendim yapmistim,salatalik lahana yedim az miktarda.Turşu kurarken şeker ya da bal konur ya canım, o mu etkili oldu acaba? Ya da hangi sebzeydi?
Yesil fasulye uc kasik kadar bulgur pilavi yedim.Bulguru cokca denemistim sekerimi yukseltmiyor.Tursu icin google aramasi yaptigimda celiskili yazilar okudum,dengeler diye yazilar da var,icindeki tuzdan dolayi tuketilmemeli yazan da emin olamadim.Aslında turşu dengeler derler ama başka ne yedin canım
Gözün aydın canım çok güzel bir isim adıyla yaşasın minnakSonunda biz de bebişimizin adına karar verdik kızımızın adı “Alin”olacak Rheaa ekleyebilirsin listeye canım
Bi ben böyleyim sanıyordum ben 7 kere kalktığımı bilirim…çocuk için aldığım buhar makinesini kullanmaya başladım kuruluğu azalttı en azındanya benim uykularım felaket bir hal aldı sizde de öyle mi. gece en az 3 kez tuvalete kalkıyorum her kalktıgımda bogazım kurumus oluyor ve su içiyorum sonrası kısır döngü. bu kadar sık uyanınca uykuya dalmakta cok zorlanıyorum bir sag bir sol, yan taraflarım cok acıyor yatarken, bacak arama yastık koymak da fayda etmiyor artık. bu kadar sık uyanınca gördüğüm her rüyayı hatırlıyorum nerdeyse ve sacma sapan şeyler, hatırlamak istemiyorum bari doguma kadar güzel uyusaydık ya
Çok teşekkür ederim canımm amin hepimizin bebişi insallahGözün aydın canım çok güzel bir isim adıyla yaşasın minnak
Allah allah olsun yine çok yüksek değil takma canım belki anlık bişey olmuşturSeker,bal koymadim kendim yapmistim,salatalik lahana yedim az miktarda.
Yesil fasulye uc kasik kadar bulgur pilavi yedim.Bulguru cokca denemistim sekerimi yukseltmiyor.Tursu icin google aramasi yaptigimda celiskili yazilar okudum,dengeler diye yazilar da var,icindeki tuzdan dolayi tuketilmemeli yazan da emin olamadim.
Ben waterwipes ile başlamayı düşünüyorum en azından 3 ay onu kullanırım diye düşünüyorumkızlar ıslak mendil alırken ortaya karışık biraz water wipes biraz uni baby biraz sleepy alıp sırayla kullanıp bebeğin cildinin tepkisine göre karar versem olur mu yoksa zırt pırt değiştirince sıkıntı olur mu?
İsıtılınca asiti çıkıyor diye biliyorum benAsitinin cikmasi icin de bir sey yapiyorduk ama nasildi emin degilim. Ablama sorayim da yazarim gene. Rica ederim ne demek, faydali olabildimse size ne mutlu bana
Benim de içlerinde en içime sinen o, temiz içerik olarak.Ben waterwipes ile başlamayı düşünüyorum en azından 3 ay onu kullanırım diye düşünüyorum
Evet cok yuksek degil ama ikinci saatin 120 nin altinda olmasi lazim,soyle 110 alti olsa daha iyi gibi.Bakalim bir daha deneyecegim ayni menuyu turşusuz nasil cikacak.Allah allah olsun yine çok yüksek değil takma canım belki anlık bişey olmuştur
Tavada ısıtıp kaynatmadan kapatıyoruz diye biliyorum yoksa asidik zeytinyağı bebeğin cildine zarar verebilirAsitinin cikmasi icin de bir sey yapiyorduk ama nasildi emin degilim. Ablama sorayim da yazarim gene. Rica ederim ne demek, faydali olabildimse size ne mutlu bana
34. Hafta erken açılma ve sancı için.Kızlar biiey sorucam 34.haftada nst giricem mormsl doğum için sancı ve açılma çıkmalı mı yoksa çıkarsa erken mi