2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Kizlar ev tursusu sekeri yukseltir mi? Cok yememe ragmen aksam ikinci saat sekerim 127 cikti sofrada tursu vardi canim cekti abartmadan az miktarda yedim,acaba o mu yukseltti

Kizlar ev tursusu sekeri yukseltir mi? Cok yememe ragmen aksam ikinci saat sekerim 127 cikti sofrada tursu vardi canim cekti abartmadan az miktarda yedim,acaba o mu yukseltti

Turşu kurarken şeker ya da bal konur ya canım, o mu etkili oldu acaba? Ya da hangi sebzeydi?

Ya aklıma geldi böyle bişey olabileceği, tamam ben bir markada karar kılayım o zaman öyle alayım.

Evet zeytinyağı yazdığınızı hatırlıyorum önceden de aklımda tutmuştum onu deneyeceğim asit oranı düşük bir yağ ile teşekkürler

Evet zeytinyağı yazdığınızı hatırlıyorum önceden de aklımda tutmuştum onu deneyeceğim asit oranı düşük bir yağ ile teşekkürler
Asitinin cikmasi icin de bir sey yapiyorduk ama nasildi emin degilim. Ablama sorayim da yazarim gene. Rica ederim ne demek, faydali olabildimse size ne mutlu bana

Turşu kurarken şeker ya da bal konur ya canım, o mu etkili oldu acaba? Ya da hangi sebzeydi?
Seker,bal koymadim kendim yapmistim,salatalik lahana yedim az miktarda.
Aslında turşu dengeler derler ama başka ne yedin canım
Yesil fasulye uc kasik kadar bulgur pilavi yedim.Bulguru cokca denemistim sekerimi yukseltmiyor.Tursu icin google aramasi yaptigimda celiskili yazilar okudum,dengeler diye yazilar da var,icindeki tuzdan dolayi tuketilmemeli yazan da emin olamadim.

Bi ben böyleyim sanıyordum ben 7 kere kalktığımı bilirim…çocuk için aldığım buhar makinesini kullanmaya başladım kuruluğu azalttı en azından

Allah allah olsun yine çok yüksek değil takma canım belki anlık bişey olmuştur

Ben waterwipes ile başlamayı düşünüyorum en azından 3 ay onu kullanırım diye düşünüyorum

Asitinin cikmasi icin de bir sey yapiyorduk ama nasildi emin degilim. Ablama sorayim da yazarim gene. Rica ederim ne demek, faydali olabildimse size ne mutlu bana
İsıtılınca asiti çıkıyor diye biliyorum ben

Kızlar az önce bı kaç esneme hareketi yaptım çatı ağrım kesildi baya bu gece rahat uyursam şükretcem şunlar çok rahatlatti bu gece yapıp yatın oturduğunuz yerde siz de bu gece rahat uyuyalim özellikle 3. Hareket çok iyi geliyor belim de hafifledi

Eklentiler

• images (22).jpeg
    31,7 KB · Görüntüleme: 80
  • images (21).jpeg
    16,6 KB · Görüntüleme: 67
  • images (20).jpeg
    17,6 KB · Görüntüleme: 83
Allah allah olsun yine çok yüksek değil takma canım belki anlık bişey olmuştur
Evet cok yuksek degil ama ikinci saatin 120 nin altinda olmasi lazim,soyle 110 alti olsa daha iyi gibi.Bakalim bir daha deneyecegim ayni menuyu turşusuz nasil cikacak.

Tavada ısıtıp kaynatmadan kapatıyoruz diye biliyorum yoksa asidik zeytinyağı bebeğin cildine zarar verebilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…