2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
aynen canım yaşayarak deneyimleyeceğiz inşallah. ne zaman tanı aldınız peki bu tarz durumlarda cidden çok zor oluyor bir rutine alıştırmak bebekleri allah kolaylık versin canım inşallah ikinci daha sakin bir bebiş olur

Selammm herkese kızlar Trendyol ya da diğer alışveriş sitelerinde bebek giyim,tekstil ürünleri satan alışveriş yapıp ürünlerini beğendiğiniz satıcılar var mı ?
Necix's diye bir markanın 3lü tulumunu getirttirdim ben canım, henüz yıkamadım ama yumuşacık geldi. Renkleri de çok canlıydı tavsiye ederim. Alırken yorumlara da bakmakta fayda var. Bir de tekstil mühendisi bir arkadaşımla konuşmuştum , bebek kıyafetlerinde gri renkli ürünler tercih etmemeye çalışıyorum. İpliklerde kullanılan renk ağartıcılar gri ipliklerde kanserojen etkiye sahipmiş. Bir de genelde daha sert yapıda oluyor. Paylaşmak istedim.

aa bej ve gri renkler benim en sevdiklerimdi tüh, o zaman almayayım bilmediğim markadan o renkleri. İyi bilinen markalar için geçerli değildir herhalde kontrolleri yapılıyordur

Aaa hiç duymamıştım aklımızda olsun

Selammm herkese kızlar Trendyol ya da diğer alışveriş sitelerinde bebek giyim,tekstil ürünleri satan alışveriş yapıp ürünlerini beğendiğiniz satıcılar var mı ?
Genelde hepimizin bildiği yerlerden alıyorum ama geçen instagramda görüp ilkim bebe den aldım ben iki parça, çok hızlı ve güzel geldi ürünleri. link --- İlkim Bebe - Türkiye'nin Bebe Giyim Markası

canım andywawa markasından aldım cogunlukla yüzde yüz organik pamuk cok begendim aldıgım ürünleri hatta link de atayım sana Andy Wawa Bebek Tulum Takım 3 Pcs Romper Set Mılly Ballet Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL Andy Wawa Bebek Ceket Jacket Knitwear Basic Ac22460 Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL Andy Wawa Bebek Body 2 Pcs Body Mılly Ballet Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL Andy Wawa Chic Girl 10 Andy Wawa Bebek Pantolon Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL Bunların dışında e bebekten mothercare marka tulumlar aldım baya onlar da yumuşacık. Birkaç tulum da hm den ve lcw den aldım oralara da bak mutlaka.

bebekliğinde aşırı hareketli idi, 2 yaşında doktora götürdük doktor olabilir ama okul döneminde net anlaşılır dedi canım....yani anlayacağın 1. sınıfta tam net anlaşıldı, şu an yarın da bir tekrar götüreceğiz ama hem disleksi hem dehb var canım, alıştık sonuçta bu da bir farklılık kendine münhasır bir çocuk diyelim...

2.şimdiki bebek için doktora her gittiğimde doktorum çok hareketli hiç durmuyor diyor, en son abisi de mi böyle dedi, hiperaktif hocam deyince Allah yardımcın olsun bu da çok hareketli ama belki dışarı çıkınca durulur falan diye beni teselli etmeye çalıştı doktor

Bir de şu tulumu almış arkadaşım hediye. Hayatımda gördüğüm en güzel tulum olabilir trendyolda linkini bulamadım ama yenidoğan fotoğraf çekiminde falan çok tatlı olur görürseniz aklınızda bulunsun

Eklentiler

• 4039277C-3318-4824-A2BB-AAC3E3F1EBD4.png
    251,1 KB · Görüntüleme: 77
Zaten 2. Çocuklari 1. Çocuklar baya şekillendiriyorlar Ama soyle bir durum var ilkler zorsa 2. ler genelde daha kolay oluyor cevremin.soyledigi hep bu sekilde

Anladım tatlım teşhis koymakta uzun bi süreç ya. Zor valla. En azından ne olduğu belli olduktan sonra ona göre adım atmak çok daha kolay olur. Neyse ki siz bilinçli şekilde hareket etmişsiniz erkenden farkına varılmış. 2. Bebişler genelde 1. Nin tersi olur diyorlar ama bakalim senin şansına nasıl denk gelecek

Bu Pis kizlarin kiyafetleri cok tatli oluyor içimde kaldi kiz bebek ve kiyafetleriYine erkek kiyafetlerine bakmaya devam

Çok teşekkürler, çok şeker ürünler var ya yiyecemmmmm

Aaa bunu ilk kez duydum daha neler öğreneceğiz ya,iyiki burası var

tabiii ; damakta bıraktığı tat, erimesi, kakaosu vesaire derken şu an aklı bu çikolataya takılmış bir grup dolusu gebe var , firma ayağını denk alsa iyi eder
Dokusu, kokusu, tadı hepsini tek tek degerlendiricem sizin için İnşallah iyi gelir de firmanın kapısına Uğur Dündar gibi çökmem

Bu Pis kizlarin kiyafetleri cok tatli oluyor içimde kaldi kiz bebek ve kiyafetleriYine erkek kiyafetlerine bakmaya devam
Sen 3.ye sıcak bakıyordun sanki kız bebek hevesi bende de kaldı, artık diyorum toruna kismet Allah o günleri gösterirse
Ben erkek çocukları da pastel renklerde giydirmeyi cok seviyorum, düz sade giydirmem pek, renkler önemli :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…