2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Çok geçmiş olsun, denermisin bilmiyorum canım ama günde birkaç kere suyla seyreltilmiş elma sirkesi ile yıkamak bence çok rahatlatacaktır.

Kızlar mahvoldum ya o kadar yoğun ki kdv iadeleri ile uğraşıyorum bugün bittim resmen Eve gidip sadece uzanmak ve tavanı izlemek istiyorum. Kafam kaldirmiyor resmen artık çok zor geliyor
Ben seni ve senin gibi çalışanları gerçekten tebrik ediyorum Bravo kızlar size
Ben daha 18. Haftamda işi bıraktım bi ağrım sızımda yoktu aslında ozamanlar ama stresli ortamda bulunmak istemedim, hamileliğimi evimde geçirmek istedim.
Hele ki Bu haftalarda çalışmak oldukça zor geliyordur. Ben 50 kg dan 65 kg oldum yatakta dönemiyorum resmen, kalkıp hazırlanıp işe gittiğimi düşünüyorumda çoook zor olurdu heralde.
Allahım hamileyken çalışanlara kolaylık versin

Yok yaa iki kararsiz insaniz bn baska o baska begeniyo en son cekilis gibi yazicam kagitlara ne gelirse
Hahaha aynısını eşim de sundu bana, kura çekelim diyor
Ben Arya ismini hep çok sevdim hatta Arya isminde karar kıldım ama onun memleketinde erkek ismi
Bari Aryana olsun diyor, hem international bir isim olmuş olurmuş muş muş
Sonuçta bir baba kızına Arya derken erkek hissine kapılmış olurmu diyede düşünüyorum, biraz vicdanım rahatsız doğrusu.
Ya Arya diye erkek ismi mi olur offf bula bula beni bulur böyle şeyler zaten.
Kura çekilişi için hala düşünüyorum
Ya Aryana çıkarsa

Kızlar çekinerek bir şey sormak istiyorum. Cinsel hayatınız aktif mi ? Ne durumdasınız ??? Ya benim eşim uzak duruyor benden çocuk için. Bu normal mi ya , daha erken değil mi ?
30. Haftaya gelmişsin canım tabii normal,
Benim kocam 8. Haftadan itibaren benimle kardeş gibi takılıyor o kadar yani bazı günler libidom tavan yapıp yalvardığımı hatırlarım, kahve yapayım temizlik yapayım, iş ver bana onları yapayım ama benden o işi isteme diyordu adam

Çok abartılı değilmi ya. Hergün yada haftada 3,
çocukta yok evde sanırım 1. Hamileliğin.
Ayda 6 bin TL temizlikçiye para veriyorum ama pazar alışverişine gidiyorum deme

Işi sansa birakma kesin Aryana çıkar çünkü

Cinsel hayat??? Aaaa o da ne ? öyle bir şey mi varmış bu sonunun cevabını küçük bir görselle cevaplamak istiyorum
Valla bizde bebiş yok araya girecek ama döt korkusu var aramızda yatan bazen sırnaşıyor az itiveriyorum kenara duruyor. Biz bulantılar geçinde 2 defa o işi gördük sonra doktor yarım cm açılma var deyince uzak durduk neyse diyorum az kaldı. Hep o bana diyor ya az kaldı sonuna geldik bitti dayan Ben de ona bu noktada aynılarını söylüyorum. Yapacak Bişey yok dayansın valla :))kaç dene uğraşmışız beklemişiz dünya masraf yapmışız. Tüp bebekte şimdi o kadar pahalı olmuş ki doktorum artık insanlar tüp bebekte yapmayacak sadece zenginlere ait olacak dedi. Çok üzülmüş. Yumurta toplama sadece 10 binden başlıyor mesela tüp bebekte yumurta takviye ilaçlar vardı iğneler zaten onlar 1850 falandı 1,5 sene önce şimdş o da olmuş 4000 bin yani ilaçlarıntoplamına biz zaten 10.000 veridyorduk. Tabi aradaki müdahaleler haricinde. Allah yardımcısı olsun yaptırmaya mecbur kalanların. Ben de çok üzüldüm.

Mantar falan olmadın değil mi canım. Doktor bakmış gerçi. Kaşıntı dışardansa jilet fakan kullanıyorsan o da çok etkiliyor canım.. Ben Progestan kullanıyorum o yüzden çok akıntım oluyor sürekli değiştiriyorum ama kaşıntı yapıyır illaki kalıyor her ıslanmada değiştiremiyorum. Mesela gece değiştiriyorum sabaha kdar zaten ıslanmış oluyor hele bazen çok yoğun oluyor inanamazsın. Dışım bile ıslanıyor. Kaşıntı içinde yıkıyorum sadece başka bişey gelmiyor elimden ama sirkeli suyla yıka dayanamazsan o da iyi geliyormuş

eşin çalışıyorsa eşin üzerinden dogum yardımı (ilk çocuk icin 300, ikinci cocuk icin 400 tl) ve emzirme yardımı 316 tl alabiliyorsun, iş göremezlik ödeneği (4 ay boyunca yatırılan) alamıyorsun maalesef

Günaydın kızlar bende mideden muzdaribim maalesef..Dün arşa çıkan günlerden birisiydi. Resmen ağzıma geldi her şey. Sankı yemek borumdan boğazıma kadar yangın vardı. Şimdş iyiyim ama henüz kahvaltı yapmadım biliyorum ki yaptıktan sonra başlayacak hep öyle oluyor. Gaviscon şurup aldım geçici olarak biraz iyi geldi sonra yatarkende rennie tablet alıyorum öyle uyuyorum. Ne zaman geçecek bu mide yanmaları göbek aşağıya düşünce mi.

Anladım canım sen bütün işleri yaptiriyorsun ben sadece temizlik olarak düşünmüştüm.Tabi haftada 1500 verince insan her şey 4-4lük olsun ister haklı olarak.
Offf geçmiş olsun daha dün uygulamada vajinal kaşıntılar başlayabilir diye yazıyordu. Bi pamuğa organik sirke döküp her wc çıkışı sirke ile sil. En iyi gelen o bence bir de çok dar iç çamaşırı giyme hatta mümkünse hiç giyme etek falan giy altına
Şuan öyle bi organizasyon için kredi çekmemiz gerekli Bi de beni çağırdı onu çağırmadi diye trip atacaklar direk düğün salonu tutmak lazim bizim ülkede. İyisi mi en güzeli kırk mevlidi adı altında sokakta lokma döktürmek
Ay çok zor gelmeye başladı canım cidden insan ağırlaşıyormuş. Annem de beni gördükçe 37 yi bekleme erken çık diyip duruyor. Eşim desen o da iyi değilsen çık diye ısrar ediyor ama ben dayanabildigim kadar dayanayim kafasindayim. Bi yandan da ev derli toplu olsun bi anda dogururum bi sey olur eve giren çıkan olur diye tribe giriyorum. Hem iş hem ev yorucu oluyor gerçekten
Bence Aryana da güzel ya sen Arya dersin eşin tarafı Aryana der ikinizin de içinde kalmamış olur

Bende aynıydım 2 gündür bişeyler yedikten sonra biraz gezip dolanıyorum evin içinde en azından azaldı yedikten sonra yatmamaya özen göstermek lazımmış ama nasıl mayışıklık geliyor yaaaa

Yaaa benim kızımın adı da arya teyzesi gerçekten güzel isim inşallah arya çıkar

Musteri temsilcisiyim canim asgari ucret aliyorum ama hesaba gore bir milyonerim

Calisma hayatim calisan secip sonra detay diye yaziyo oraya tikliyosun 2022 yilinin toplam calisma gun sayisi ve brut ucreti cikiyo orasi.
canım bunu yanlıs hesaplamış olabilirmisin acaba
bu linkten hesapladım ben, aylık maaşım kadar cıktı alacagım aylık ücret

Hangi modeli canım bugün oraya bakayım, yataşta çocuk yatağı dedim gayet yaylı yatak gösterdiler

canım stres olma doktora gittiğinde ilaç ile düzenler bende kullanıyorum 6. haftadan bu yana ve troitimin yüksek olduğunu bile bilmiyordum doktor ilaca başlatınca öğrendim.
canım kasım ayında 400 tl ye geldi abla dip köşe yaptı sadece mutfak dolabı hariç zaten yetişmesi de mümkün değil onun için ayrı geliyorum dedi bende doğum öncesi alacağım şu anki fiyat ne oldu bilemiyorum 500-600 arası olmuştur.
canım üzüldüğün şeyleri yükselmeden eşinle paylaş bence bu bilinmezlik insanı daha çok yoruyor ve araya mesafe giriyor cinsellikten ziyade oda tedirgin olabilir bak ilk hamileliğinde de aynı problemi yaşamışsınız ondan ilgi beklediğini açık bir dille ifade et bence çünkü hamileleik ve hormonlar bizde herşeyi yüksek yaşamaya sebep oluyor inşallah en kısa sürede üztesinden gelirsiniz.
canım doktorum bana 1,5 lt suya 1 çay bardağı elma sirkesini karıştırıp her wc de bununla yıkamamı söyledi ilk zaman biraz yanma yapabilir ama çok faydasını gördüm inşallah sana da faydası olur kaşıntı özellikle de genital de çok sıkıntılı
canım bence aryana da çok güzel zaten arya ismi çok popüler olduğu için çok fazla kişide var hem sen kısaltma gibi yine arya olarak da çağırabilirsin

Çok abartılı değilmi ya. Hergün yada haftada 3,
çocukta yok evde sanırım 1. Hamileliğin.
Ayda 6 bin TL temizlikçiye para veriyorum ama pazar alışverişine gidiyorum deme
Ev büyük yetişmem imkansızz önceden bir hafta bir bir hafta iki defa alıyordum kendim yapıyordum ama hamilelik ilerleyince şuan hiç bir şey yapamıyorum. Pazara eşim gidiyor ama çok gitmiyoruz bizim buradaki pazar çok pahalı iki kişiyiz marketten alıyor genelde hem daha uygun

Ben 500e alıyorum , yalnız 13 yıldır anneme geliyor; son 3 senedir de bana :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…