2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Günde 4 defa iki doz kullanıyorum anca etki ediyor gaviscon. Gaviscon kana karışmıyor besin gibi düşün içiyorsun ve atılıyor tüketebilirsin sıkıntı yok dedi doktorum.
Benimkisi de kullan hiç bir zararı yok dedi rennieninde yok dedi. Zaten olsaydı asla vermezlerdi canım. Ama gel bana sor bi de :))) midem midem diye diye geziyorum

Kaç haftalık oldunuz hanımlar29+1 biz daha hiçbirşeyim yok ortada
31 deyizzz.. doğum çantasını hazırladım sayılır annemin aldıkları daha elime ulaşmadı terlik dışında herşey tamam hafta sonuna bitiririm koyarım bavulu kenara.. bence başla şimdiden çünkü her hafta bir şey almaya gidiyorum..

Ben köyde yaşıyorum merkeze gitim gün herşeyi haletmem lazım ama eşim izin alamıyor ki bir türlü

Aynen yptm bir adet pijama hastane cikisi bez bineron emzik islak mendil zibin alt ust takim bebege agiz mendili baska ne almam lazm
Pişik kremi, Bebek deterjan, biberon temizleyici, tırnak makası , tarak,bebek şampuanı, lifi, bebek nemlendirici ya da yağ,kalın battaniye, kendine göğüs kremi almalısın doğumdan 4 hafta öncesinde sürmeye başla(lansinoh ya da garmastan), alt açma bezi, kendine depend, pijama aklıma gelenler bunlar.. büyük şeyleri aldın mı anakucağı vs

Canım işsizlik maaşını kovulursan alıyorsun sen ayrıldığın zaman alamıyorsun. Evet işsizlik maaşında son 4 ay baz alınıyor ama bizim alacağımız işsizlik parası değil doğum parası yani aslında rapor parası. Hesaplama siteleri var ordan hesaplayabilirsin alacağın tutarı.
32. haftada doktorundan çalışabilir raporu alıyorsun onu işverenine veriyorsun. Sonra 37. haftada ise rapor alıp onu işverenine veriyorsun süreç öyle başlıyor.
Kizlar son 12 ay dogum parasi hesaplamasi icin cok yanlis sonuclar cikti ben mi yanlis yazdim bu nasil hesaplama keske dogru olsa tabii
canım e devlette sgk hizmet dökümünde 2022 altında gün ve tutar toplamı var . Henüz yansımayan aylar var o ayları kafadan hesaplayıp yazabilirsin. yani doğum martta Şubatta ayrılcağın için şubattan şubata hesaplanıyor. Geçen yıl Ocak Şubatta asgarinin brütü 5004 tü. Şuan ocak şubatta 10008 o şekilde ekleme çıkarma yaparsın. Net sonuç çıkar
Kızlar mahvoldum ya o kadar yoğun ki kdv iadeleri ile uğraşıyorum bugün bittim resmen Eve gidip sadece uzanmak ve tavanı izlemek istiyorum. Kafam kaldirmiyor resmen artık çok zor geliyor
Aynen canım ve çok ağırlaştığımı hissediyorum umarım 37. haftaya kadar dayanırım. Hava buz gibi sabah kalkmak çok zor geliyor işler çok yoğun kafamı kaldıramıyorum..
Canım bizde hiç risk yok ona rağmen ayda 1 var yada yok . Hareketlerini hissetmeden önce daha rahattık ikimizde eşimle ama hareketlerini hissetmeye başlayınca duygusal olarak bana çok garip geliyor cinsellik eşimede aynı şekilde bu iyi birşey bence. Ya eşin haline durumuna riskine bakmadan devamlı bunu isteseydi senden.. Bence kafana takıp dert etme az bir zaman kaldı zaten...
Şeker kızlar kepekli lavaş ekmek deneyen oldu mu? Akşam dürüm bişeyler çekiyor canım ama zıplatır mı acaba şekeri?
benim diyetisyenim yazmıştı tam buğdaylı lavaş içine avakado peynir ama şekerimi uçurdu diyetisyenime yazdım bidaha eklemedi listelerime
Teşekkür ederim Canım gerçekten Allah kolaylık versin şahsen ben çok zorlanıyorum yüksek ihtimalle 37 den önce ayrılacağım izne..

Yok onları almıcam madi durumumuz şubata düzelirse belki alırım bunları alayım bu ay aniden erken doğum fln olirsa hazır olsn

Aynen canım ve çok ağırlaştığımı hissediyorum umarım 37. haftaya kadar dayanırım. Hava buz gibi sabah kalkmak çok zor geliyor işler çok yoğun kafamı kaldıramıyorum..
ben de öyle dün yemeği kaçırmışım mesela saat 2 de yedim son haftalarımızın yıl sonuna denk gelmesi hiç iyi olmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…