Benimkisi de kullan hiç bir zararı yok dedi rennieninde yok dedi. Zaten olsaydı asla vermezlerdi canım. Ama gel bana sor bi de :))) midem midem diye diye geziyorumGünde 4 defa iki doz kullanıyorum anca etki ediyor gaviscon. Gaviscon kana karışmıyor besin gibi düşün içiyorsun ve atılıyor tüketebilirsin sıkıntı yok dedi doktorum.
Valla güzel tarif ettin kibriti çakıp ağzıma aymışım gibi hem yanıyor hem pisSanki kibrit yutmusum gibi bazen
Sağlıkla kolaylıkla kavuşalım inşallahBenimkide asmin olacak inş
31 deyizzz.. doğum çantasını hazırladım sayılır annemin aldıkları daha elime ulaşmadı terlik dışında herşey tamam hafta sonuna bitiririm koyarım bavulu kenara.. bence başla şimdiden çünkü her hafta bir şey almaya gidiyorum..Kaç haftalık oldunuz hanımlar29+1 biz daha hiçbirşeyim yok ortada
Ben köyde yaşıyorum merkeze gitim gün herşeyi haletmem lazım ama eşim izin alamıyor ki bir türlü31 deyizzz.. doğum çantasını hazırladım sayılır annemin aldıkları daha elime ulaşmadı terlik dışında herşey tamam hafta sonuna bitiririm koyarım bavulu kenara.. bence başla şimdiden çünkü her hafta bir şey almaya gidiyorum..
Amin inşSağlıkla kolaylıkla kavuşalım inşallah
Liste yap canım o zaman eksik bir şey kalmasın bir günde halledersin..Ben köyde yaşıyorum merkeze gitim gün herşeyi haletmem lazım ama eşim izin alamıyor ki bir türlü
Aynen yptm bir adet pijama hastane cikisi bez bineron emzik islak mendil zibin alt ust takim bebege agiz mendili baska ne almam lazmListe yap canım o zaman eksik bir şey kalmasın bir günde halledersin..
İlk sayfada tablomuz var canım, yasin , yaşadığı şehir, son adet tarihi başlangıcı, kaç kilo ile hamile kaldın, kaçıncı çocuk, bebisin cinsiyeti ve ismi ...Ay ne bilgisi göndericem ben pek bilmiyorum yeniyim burada
Benimkinin ismi asmin belli oldu oraya yazarmisinİlk sayfada tablomuz var canım, yasin , yaşadığı şehir, son adet tarihi başlangıcı, kaç kilo ile hamile kaldın, kaçıncı çocuk, bebisin cinsiyeti ve ismi ...
Pişik kremi, Bebek deterjan, biberon temizleyici, tırnak makası , tarak,bebek şampuanı, lifi, bebek nemlendirici ya da yağ,kalın battaniye, kendine göğüs kremi almalısın doğumdan 4 hafta öncesinde sürmeye başla(lansinoh ya da garmastan), alt açma bezi, kendine depend, pijama aklıma gelenler bunlar.. büyük şeyleri aldın mı anakucağı vsAynen yptm bir adet pijama hastane cikisi bez bineron emzik islak mendil zibin alt ust takim bebege agiz mendili baska ne almam lazm
@ cikolatamadeni diye bi sayfa canım yarın gelir sanırım foto atarım ben de bilmiyorum şu an nasıl gelecekGünaydınnn nerden söylediniz çikolatayı sayfa paylaşabilir misiniz? ben henüz karar veremedim
31+4 sadece pamuk alıcam altını silmek içinKaç haftalık oldunuz hanımlar29+1 biz daha hiçbirşeyim yok ortada
31+4 sadece pamuk alıcam altını silmek için
Canım işsizlik maaşını kovulursan alıyorsun sen ayrıldığın zaman alamıyorsun. Evet işsizlik maaşında son 4 ay baz alınıyor ama bizim alacağımız işsizlik parası değil doğum parası yani aslında rapor parası. Hesaplama siteleri var ordan hesaplayabilirsin alacağın tutarı.Ben bu konu hakkında çok cahilim kızlar ya bilen arkadaşlar aydınlatırsa iyi olur.Şimdi biz 37 hafta da izne ayrılırsak işsizlik maaşı olan ücreti mi alıyoruz sigortadan,son aldığımız maaş üzerinden hesaplanmıyor mu alacağımız ücret dört ay boyuncaben home ofis çalışan biriyim zaten,bu sebeple dışarda çok fazla iş yüküm olmuyor günlük bir iki saat dışında,37.haftaya kadar bekleyeceğim sonrasında rapor alıp çalıştığım firmaya yollayacağım.Bundan sonraki süreç nasıl işliyor biri tane tane anlatabilir mi
canım e devlette sgk hizmet dökümünde 2022 altında gün ve tutar toplamı var . Henüz yansımayan aylar var o ayları kafadan hesaplayıp yazabilirsin. yani doğum martta Şubatta ayrılcağın için şubattan şubata hesaplanıyor. Geçen yıl Ocak Şubatta asgarinin brütü 5004 tü. Şuan ocak şubatta 10008 o şekilde ekleme çıkarma yaparsın. Net sonuç çıkarKizlar son 12 ay dogum parasi hesaplamasi icin cok yanlis sonuclar cikti ben mi yanlis yazdim bu nasil hesaplamakeske dogru olsa tabii
Aynen canım ve çok ağırlaştığımı hissediyorum umarım 37. haftaya kadar dayanırım. Hava buz gibi sabah kalkmak çok zor geliyor işler çok yoğun kafamı kaldıramıyorum..Kızlar mahvoldum ya o kadar yoğun ki kdv iadeleri ile uğraşıyorum bugün bittim resmenEve gidip sadece uzanmak ve tavanı izlemek istiyorum. Kafam kaldirmiyor resmen artık çok zor geliyor
Canım bizde hiç risk yok ona rağmen ayda 1 var yada yok . Hareketlerini hissetmeden önce daha rahattık ikimizde eşimle ama hareketlerini hissetmeye başlayınca duygusal olarak bana çok garip geliyor cinsellik eşimede aynı şekilde bu iyi birşey bence. Ya eşin haline durumuna riskine bakmadan devamlı bunu isteseydi senden.. Bence kafana takıp dert etme az bir zaman kaldı zaten...Bilmiyorum ya belki 8 hafta olacak uzak duruyor benden. Bi sıkıntı mı var diyorum yok diyor. Ama uzak duruyor. Bu benim canımı çok sıkıyor zaten gebelikten dolayı depresifim o da uzak durunca kendimi çok çirkin, değersiz hissediyorum. Duygusal olarak hiç destek değil bana ki çok riskli bi gebelik geçiriyorum. Tamam oğluma bakıyor temizlikte yardım ediyor yemek yapıyor vs ama hiç nasılsın ruh halin nasıl demiyor bi de uzak durunca ben sinir krizi geçiriyorum halbuki gebe kalayım diye ne diller döktü bana ikna etmek için. Hayır şunu da anlamıyorum erkeksin sen ya,senin fırsat kollaman lazım ama tam tersine sırtını dönüp uyuyor ve bu beni çıldırtıyor. Cinsellik çok önemli gerçekten evlilikte araya soğukluk giriyor, ve bu karşı taraf için resmen bir şiddet oluyor. Dün üç defa oturup ağladımçok duygusalım, kafaya takmıycam diyorum ama yok kafamda bu konuyla geziyorum. Çok can sıkıcı Doğumdan sonrada ben yok diycem. İlk çocukta da böyle yaptı 4 ay uzak durdu şimdi de aynısını yapıyor.
benim diyetisyenim yazmıştı tam buğdaylı lavaş içine avakado peynir ama şekerimi uçurdu diyetisyenime yazdım bidaha eklemedi listelerimeŞeker kızlar kepekli lavaş ekmek deneyen oldu mu? Akşam dürüm bişeyler çekiyor canım ama zıplatır mı acaba şekeri?
Teşekkür ederim Canım gerçekten Allah kolaylık versin şahsen ben çok zorlanıyorum yüksek ihtimalle 37 den önce ayrılacağım izne..Ben seni ve senin gibi çalışanları gerçekten tebrik ediyorumBravo kızlar size
Ben daha 18. Haftamda işi bıraktımbi ağrım sızımda yoktu aslında ozamanlar ama stresli ortamda bulunmak istemedim, hamileliğimi evimde geçirmek istedim.
Hele ki Bu haftalarda çalışmak oldukça zor geliyordur. Ben 50 kg dan 65 kg oldum yatakta dönemiyorum resmen, kalkıp hazırlanıp işe gittiğimi düşünüyorumda çoook zor olurdu heralde.
Allahım hamileyken çalışanlara kolaylık versin
Yok onları almıcam madi durumumuz şubata düzelirse belki alırım bunları alayım bu ay aniden erken doğum fln olirsa hazır olsnPişik kremi, Bebek deterjan, biberon temizleyici, tırnak makası , tarak,bebek şampuanı, lifi, bebek nemlendirici ya da yağ,kalın battaniye, kendine göğüs kremi almalısın doğumdan 4 hafta öncesinde sürmeye başla(lansinoh ya da garmastan), alt açma bezi, kendine depend, pijama aklıma gelenler bunlar.. büyük şeyleri aldın mı anakucağı vs
ben de öyle dün yemeği kaçırmışım mesela saat 2 de yedim son haftalarımızın yıl sonuna denk gelmesi hiç iyi olmadıAynen canım ve çok ağırlaştığımı hissediyorum umarım 37. haftaya kadar dayanırım. Hava buz gibi sabah kalkmak çok zor geliyor işler çok yoğun kafamı kaldıramıyorum..
Kaça yaptırdın canım ?@ cikolatamadeni diye bi sayfa canım yarın gelir sanırım foto atarım ben de bilmiyorum şu an nasıl gelecek
YouTube da doğum çantası hazırlayanlar var, onları izleyip fikir alabilirsinYok onları almıcam madi durumumuz şubata düzelirse belki alırım bunları alayım bu ay aniden erken doğum fln olirsa hazır olsn
Ben de sadece pamuk aldim31+4 sadece pamuk alıcam altını silmek için