2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Günde 4 defa iki doz kullanıyorum anca etki ediyor gaviscon. Gaviscon kana karışmıyor besin gibi düşün içiyorsun ve atılıyor tüketebilirsin sıkıntı yok dedi doktorum.

çok güldüm ya. Dr bize sıkıntı yok demişti ona rağmen yok yani tık yok

Canim koy Arya ne olacak. Biizm burada da sonucta bazi isimler kiz ve erkek ortak. Ömur, Asil, Deniz gibi mesela

Canım haklısın ilk 5 ay lekelenmeli kanamalı gecirdim 2 aya yakın rapor alıp yattım süreci atlatınca işe devam ettim cok sukur ,bende çalışıyorum sabah özellikle uyanmak zor gelıyor fakat çalışmadıgımı düşünüyorum günlerim bu kadar cabuk gecmezdi sanırım hele sabırsız ve takıntıya acık bir insan olarak evde bu süreci beklemek beni zorlardı bayagı sanırım calısıp calısmamak göreceli kişiden kişiye yapısına olumlu olumsuz agır basan durumlara göre değişiyor, çalışabılır raporu almakta istiyorum umarım çalışabılırım sonuna kadar hayırlısı olsun

Güzellikle konuş canım, şuan eşten gelen desteğe cok ihtiyacımız olan bir dönemdeyiz zaten. Cinsellik değil sadece ilgi, bir öpücük bile insanı değerli hissettirebilir
Siz ne düsünüyosunuz isim nerdeyse çocuk doğacak daha ismi yok bizim de
Biz de çok kararsızız.
Ömür ismini ben de söylemiştim, eşim istemedi. Aslında çok güzel ve anlamlı bence
Evet benim de artık büyük dalgalanma şeklinde artık hareketleri, sertleşmeler artmaya başladı. Gece bazen uyanıyorum sırt üstü yatmışım , karnımda öyle bir ağırlık hissediyorumki yan dönemiyorum

Bende de vardı, resmen cidlirma derecesine gelmiştim. İlac, krem asla fayda etmedi. Sonra tuvAlet kağıdım kokulu olanlardandı onu değiştirdim. Seyreltilmiş sirkeli su ile yıkıyorum sabah akşam, peçete ile kuruladım. Her gün iç çamaşırı utuleyip degsitirdim çok şükür 2 güne geçti

Selam kızlar..
Bugun yine zor nefes aldığım bir gün.. Sanki aldığım nefes yetmiyor.. Zorlanıyorum yaa.. ara ara böyle oluyor sonra geçiyor ama şimdi baya kötü hissettim. Umarım geçer ya çabuk.. Kalbim de durduğum yerde 110 falan atıyor zaten. Sizin de böyle oluyor mu..?

İş yerinde denetim var haftaya, stresliyim de biraz. Yarın şehir dışına gideceğim. 1 gece kalmalı. Haftaya denetimde yine orada olacağım. Muhtemelen yine 1 gece kalırım. Allah sağlık versin ama bakalım daha 8 hafta nasıl geçecek.. Biraz temiz hava alayım bari ben de..

Sanki kibrit yutmusum gibi bazen

Kaç haftalık oldunuz hanımlar29+1 biz daha hiçbirşeyim yok ortada
28+6 benim de kıyafetler bebek arabası ana kucağı oto koltuğu park yatak vs büyük şeyler tamam ufak tefek şeyler kaldı birkaç tane ve kıyafetlerin yıkanıp ütülenmesi falan kaldı

28+6 benim de kıyafetler bebek arabası ana kucağı oto koltuğu park yatak vs büyük şeyler tamam ufak tefek şeyler kaldı birkaç tane ve kıyafetlerin yıkanıp ütülenmesi falan kaldı
O maşallah büyük şeyler halolmuş ufaklarda halolur inş

olabilir calisirken yaptim bi yerde bi hata var belli

Kızlar bebybilerin isimler bellimi
Bizimki "Nil" olacak kısmetse
Benim daha evlenmeden önce düşündüğüm isim. Oğlumuz da kız olsa Nil koyacaktık. Başka şeyler düşünelim istersen dedim eşime ya da çok kısa ise yanına bir şey daha koyalım.. Gerek yok 7 yıldır belli zaten dedi Kısa ve öz oldu Oğlum bir ara Yağmur olsun diyordu ama o da beğendi şükür.

Rheaa daha önce yazmış mıydım acaba unuttum. "Nil" yazabilirsin canım

Benimkide asmin olacak inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…