- 11 Temmuz 2022
- 1.047
- 1.550
- 32
Dur bakayım bende ama o aylık brüttür, ne iş yapıyorsun ?Kizz onu ben yazmadim ki e devlette son 1 yillik bilgiler var sitede istenen bilgileri yazdimtabii bi yerde yanlışlık var
E devlette nerden bakılıyorKizz onu ben yazmadim ki e devlette son 1 yillik bilgiler var sitede istenen bilgileri yazdimtabii bi yerde yanlışlık var
Yok yaa iki kararsiz insaniz bn baska o baska begeniyo en son cekilis gibi yazicam kagitlara ne gelirseKız daha karar veremediniz mi
Off zorlu bi yol bu isim ya hele erkek daha zor gibi . Cesit cesit isim var tekrar basa sarip isimlere bakiyorum bu defa hic begenmiyorum ruh halim de tuhafSiz ne düsünüyosunuz isim nerdeyse çocuk doğacak daha ismi yok bizim de
Musteri temsilcisiyim canim asgari ucret aliyorum ama hesaba gore bir milyonerimDur bakayım bende ama o aylık brüttür, ne iş yapıyorsun ?
Calisma hayatim calisan secip sonra detay diye yaziyo oraya tikliyosun 2022 yilinin toplam calisma gun sayisi ve brut ucreti cikiyo orasi.E devlette nerden bakılıyor
Bence çok fazla 700 TL.. Hatta ikisi de pahalı.. çocuğun başka ihtiyacını alırsın ben yaptırsam iki gün sonra atacağım için bana fazla gelmiş de olabilir evde işlevi olmayan bir şeyi tutma sürem o fiyatta bir şey için maksimum bir ay fldırKızlar hangi model sizce? Aralarında 300 TL falan fark var birincisi 700 civarıikincisi 475 tlymiş.
Doğunca kendisine soralım diyorum adın ne senin diye başka cözüm yolu göremiyorum artıkOff zorlu bi yol bu isim ya hele erkek daha zor gibi . Cesit cesit isim var tekrar basa sarip isimlere bakiyorum bu defa hic begenmiyorum ruh halim de tuhaf
Ay böyle düşününce çok haklısın ama hevesim de var böyle süslü püslü şeylereBence çok fazla 700 TL.. Hatta ikisi de pahalı.. çocuğun başka ihtiyacını alırsın ben yaptırsam iki gün sonra atacağım için bana fazla gelmiş de olabilir evde işlevi olmayan bir şeyi tutma sürem o fiyatta bir şey için maksimum bir ay fldır
Ahahhaha bnimde esim oyle diyo simdilik oğul diyelim buyuyunce isim secsin degistirsinDoğunca kendisine soralım diyorum adın ne senin diye başka cözüm yolu göremiyorum artık
700 normal artık maalesef ama gerçekten dip köşe yapacak mı? Bana günlüğe gelen kadın 500 e geliyor haftada 3 defa her gelişinde dip köşe yapmıyor bir hafta dip köşe yaptıysa diğer hafta yüzeysel yapıyor. Başka iş yaptırıyorum o zaman da.. başında da durmak gerekiyor kaytarmaya başlıyorlarKizlar detayli temizliğe ne kadara geliyorlar alanlar vardır. Cam,perde yıkama asma, kapılar, mutfak dolaplari (iclerini de düzenliyor),koltuklari cekip dip köşe süpürüp siliyor, duvarlari süpürüyor,banyo dip temel. Yılbaşından önce 500 e gelmişti 700 yapmış bana gelen abla
Ayy hevesin varsa gönlünden ne geçiyorsa onu yaptırAy böyle düşününce çok haklısın ama hevesim de var böyle süslü püslü şeylere
Dediğim gibi canım o fiyatı kaç günden hesaplanıyorsa ona bölmelisin sen aylık brütü günlük olarak yazmışsın o rakamı 24 iş günü mü 30 mu orasını bilemiyorum kaç günden hesaplandığını, o sayıya bölmelisinMusteri temsilcisiyim canim asgari ucret aliyorum ama hesaba gore bir milyonerim
Calisma hayatim calisan secip sonra detay diye yaziyo oraya tikliyosun 2022 yilinin toplam calisma gun sayisi ve brut ucreti cikiyo orasi.
Bana gelen abla yapıyor canım daha önce de almıştım hatta dolap içlerimi bile düzenliyor. Herkese gitmiyor zaten sayılı seçip gidiyor sana gelmesi için ön elemeyi geçmen lazım700 normal artık maalesef ama gerçekten dip köşe yapacak mı? Bana günlüğe gelen kadın 500 e geliyor haftada 3 defa her gelişinde dip köşe yapmıyor bir hafta dip köşe yaptıysa diğer hafta yüzeysel yapıyor. Başka iş yaptırıyorum o zaman da.. başında da durmak gerekiyor kaytarmaya başlıyorlar
Haftada 3 gün mü 500 tl günlük mü? Dip köşe için zaten haftada 1 yeter bence 3 gün alıyorsan diğer günler ütü vs. Gibi işleri yaptirman daha mantıklı olur. Ayda 1 dipkose alsam bana yetiyor zaten rutin işleri eşimle yapıyoruz700 normal artık maalesef ama gerçekten dip köşe yapacak mı? Bana günlüğe gelen kadın 500 e geliyor haftada 3 defa her gelişinde dip köşe yapmıyor bir hafta dip köşe yaptıysa diğer hafta yüzeysel yapıyor. Başka iş yaptırıyorum o zaman da.. başında da durmak gerekiyor kaytarmaya başlıyorlar
Aleyküm selamKızlar sela özellikle canım arkadaşımminseo bişey sorucam size. Şimdi ben 2021 ağustostan beri kadın girişimci olarak gözüküyorum devlet bağkurumu yatırıyordu. 2022 eylülde bu kesildi ve bizde yatırmıyoruz artık. Ben herhangi bi doğum parası alabilcekmişim gibi durmuyor heralde
Ben çok kadın değiştirdiğim için… anlatsam roman olur hafta içi hergün gelip cam için başkasını çağır cam silmem avize silmem diyeni mi, ütü yapmayı bilmiyorum diyeni mi, çamaşırlarla yer bezlerini aynı anda makineye atmaya çalışanı mı, her gün pet şişeyle deterjan götüreni mi.. çok şükür sonunda aradığımı buldumBana gelen abla yapıyor canım daha önce de almıştım hatta dolap içlerimi bile düzenliyor. Herkese gitmiyor zaten sayılı seçip gidiyor sana gelmesi için ön elemeyi geçmen lazım
site bu canim istenen bilgileri yazdim ama isteDediğim gibi canım o fiyatı kaç günden hesaplanıyorsa ona bölmelisin sen aylık brütü günlük olarak yazmışsın o rakamı 24 iş günü mü 30 mu orasını bilemiyorum kaç günden hesaplandığını, o sayıya bölmelisin
Günlük 500 canım, herşeyi yaptırıyorum yani pazar alışverişindeki meyve sebzeleri yıkayıp ayıklamasına kadar..ev büyük yetişmem imkansız bir de obsesifim biraz eşim de öyle.. haftada bir denedim olmadı ayda 6 defa denedim olmadı.. hafta içi hergün aldım 3 te çıkmaya başladı iş bitti diye, haftada 3 e indirdimHaftada 3 gün mü 500 tl günlük mü? Dip köşe için zaten haftada 1 yeter bence 3 gün alıyorsan diğer günler ütü vs. Gibi işleri yaptirman daha mantıklı olur. Ayda 1 dipkose alsam bana yetiyor zaten rutin işleri eşimle yapıyoruz
O sertleşmeleri bende yaşıyorum iki üç gündür hatta bu akşam öyle bir sertleşti ki elimin altında ufak bir top oldu hatta dedim çıkıyor oradanİyi geceler kızlar 3 gündür karnım geceleri inanılmaz sertleşiyor bu normal mi ay birden çok büyüdü karnımm
Mozaik pastaGünaydınlar herkese,
Kızlar annemle pasta yapıp buzluğa koymak istiyorum. Bebisler doğunca hazırlık olsun diye. Daha önceki doğumumda pek hazırlık yapmamıştım çok zorlandik. Yapıp buzluğa koyunca lezzeti değişmeyen pasta tarifleriniz varsa paylaşabilir misiniz
İkisi de cok güzelmiş canım birincide süsler cok güzeldi ikincide o kız olması cok hoşuma gittiKızlar hangi model sizce? Aralarında 300 TL falan fark var birincisi 700 civarıikincisi 475 tlymiş.