2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Kızlar hangi model sizce? Aralarında 300 TL falan fark var birincisi 700 civarı ikincisi 475 tlymiş.
Bence çok fazla 700 TL.. Hatta ikisi de pahalı.. çocuğun başka ihtiyacını alırsın ben yaptırsam iki gün sonra atacağım için bana fazla gelmiş de olabilir evde işlevi olmayan bir şeyi tutma sürem o fiyatta bir şey için maksimum bir ay fldır

Ay böyle düşününce çok haklısın ama hevesim de var böyle süslü püslü şeylere

Doğunca kendisine soralım diyorum adın ne senin diye başka cözüm yolu göremiyorum artık
Ahahhaha bnimde esim oyle diyo simdilik oğul diyelim buyuyunce isim secsin degistirsin ben aslinda ömür ismini seviyorum ama esim kesinlikle istemiyo kız ismine daha yatkin oldugu icin. O da surekli ataturkle ilgili olsun diyo ama bnde konulan ismin birini temsil etmesini istemiyorum bakalim ne cikacak

700 normal artık maalesef ama gerçekten dip köşe yapacak mı? Bana günlüğe gelen kadın 500 e geliyor haftada 3 defa her gelişinde dip köşe yapmıyor bir hafta dip köşe yaptıysa diğer hafta yüzeysel yapıyor. Başka iş yaptırıyorum o zaman da.. başında da durmak gerekiyor kaytarmaya başlıyorlar

Musteri temsilcisiyim canim asgari ucret aliyorum ama hesaba gore bir milyonerim

Calisma hayatim calisan secip sonra detay diye yaziyo oraya tikliyosun 2022 yilinin toplam calisma gun sayisi ve brut ucreti cikiyo orasi.
Dediğim gibi canım o fiyatı kaç günden hesaplanıyorsa ona bölmelisin sen aylık brütü günlük olarak yazmışsın o rakamı 24 iş günü mü 30 mu orasını bilemiyorum kaç günden hesaplandığını, o sayıya bölmelisin

Bana gelen abla yapıyor canım daha önce de almıştım hatta dolap içlerimi bile düzenliyor. Herkese gitmiyor zaten sayılı seçip gidiyor sana gelmesi için ön elemeyi geçmen lazım

Kızlar sela özellikle canım arkadaşım minseo bişey sorucam size. Şimdi ben 2021 ağustostan beri kadın girişimci olarak gözüküyorum devlet bağkurumu yatırıyordu. 2022 eylülde bu kesildi ve bizde yatırmıyoruz artık. Ben herhangi bi doğum parası alabilcekmişim gibi durmuyor heralde

Haftada 3 gün mü 500 tl günlük mü? Dip köşe için zaten haftada 1 yeter bence 3 gün alıyorsan diğer günler ütü vs. Gibi işleri yaptirman daha mantıklı olur. Ayda 1 dipkose alsam bana yetiyor zaten rutin işleri eşimle yapıyoruz

Aleyküm selam Sigortalılık halin devam etmediği için alamazsın canım

Bana gelen abla yapıyor canım daha önce de almıştım hatta dolap içlerimi bile düzenliyor. Herkese gitmiyor zaten sayılı seçip gidiyor sana gelmesi için ön elemeyi geçmen lazım
Ben çok kadın değiştirdiğim için… anlatsam roman olur hafta içi hergün gelip cam için başkasını çağır cam silmem avize silmem diyeni mi, ütü yapmayı bilmiyorum diyeni mi, çamaşırlarla yer bezlerini aynı anda makineye atmaya çalışanı mı, her gün pet şişeyle deterjan götüreni mi.. çok şükür sonunda aradığımı buldum

site bu canim istenen bilgileri yazdim ama iste sgk yi aricam musait zamanda onlar bilirler insallah

Eklentiler

• Screenshot_20230109-215759_Chrome.jpg
    70,5 KB · Görüntüleme: 32
Günlük 500 canım, herşeyi yaptırıyorum yani pazar alışverişindeki meyve sebzeleri yıkayıp ayıklamasına kadar..ev büyük yetişmem imkansız bir de obsesifim biraz eşim de öyle.. haftada bir denedim olmadı ayda 6 defa denedim olmadı.. hafta içi hergün aldım 3 te çıkmaya başladı iş bitti diye, haftada 3 e indirdim

İyi geceler kızlar 3 gündür karnım geceleri inanılmaz sertleşiyor bu normal mi ay birden çok büyüdü karnımm
O sertleşmeleri bende yaşıyorum iki üç gündür hatta bu akşam öyle bir sertleşti ki elimin altında ufak bir top oldu hatta dedim çıkıyor oradan bir de bugünlerde tekmeden cok dalgalanmalar hissediyorum gerinme esneme hareketleri gibi sizde nasıl?
Mozaik pasta hem çok severim hem çok pratik içine çokonat falan koyunca da lezzeti katlanıyor Ama acaba cok uğraşıp yorulmasan mı hazır bir şeyler ikram etsen ya ben öyle düşünüyorum açıkcası ama daha annemlerle konuşmadım belki kendileri bir şeyler hazırlamak isterler
Kızlar hangi model sizce? Aralarında 300 TL falan fark var birincisi 700 civarı ikincisi 475 tlymiş.
İkisi de cok güzelmiş canım birincide süsler cok güzeldi ikincide o kız olması cok hoşuma gitti ikisini karıştırıp yeni bir model cıkar ortaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…