Bende aynı tekme yok sadece geriliyor esniyor aynnıııııO sertleşmeleri bende yaşıyorum iki üç gündür hatta bu akşam öyle bir sertleşti ki elimin altında ufak bir top oldu hatta dedim çıkıyor oradanbir de bugünlerde tekmeden cok dalgalanmalar hissediyorum gerinme esneme hareketleri gibi sizde nasıl?
Mozaik pastahem çok severim hem çok pratik içine çokonat falan koyunca da lezzeti katlanıyor Ama acaba cok uğraşıp yorulmasan mı hazır bir şeyler ikram etsen ya ben öyle düşünüyorum açıkcası ama daha annemlerle konuşmadım belki kendileri bir şeyler hazırlamak isterler
İkisi de cok güzelmiş canım birincide süsler cok güzeldi ikincide o kız olması cok hoşuma gittiikisini karıştırıp yeni bir model cıkar ortaya
Kapımızın rengi beyaz ikinciyi yaptırcam galiba hem 300 TL fazladan vermek de mantıklı gelmedi elime ulaşınca foto atarımAyy hevesin varsa gönlünden ne geçiyorsa onu yaptırben her gün acaba evden ne atsam diye bakan biriyim o yüzden içinde kalmasın.. kapı rengine vs hangis uyacaksa onu da düşünebilirsin..
Bence ikisi de çok güzelKapımızın rengi beyaz ikinciyi yaptırcam galiba hem 300 TL fazladan vermek de mantıklı gelmedi elime ulaşınca foto atarım
Ben bazen dikiyorum vallaKızlar nasılsınız, mide yanması beni çok yordu artık rennieyi kafama dikmek istiyorum
Sezeryan doğumda oluyor canımDoğumda sonda takıyorlar demeyin banaaaÖyleyse ben vazgeçtim doğum yapmıcam
Rennie tablet mi içiyorsun? Kızartma vs yememelisin yediklerine dikkat etmelisin. Gaviscon dıal şurup sanki daha etkili gibi geldi ben haftada en az bir şişe bitiriyorumKızlar nasılsınız, mide yanması beni çok yordu artık rennieyi kafama dikmek istiyorum
Doktorum bana 2 tane demir ilacını üst üste içmektense birini sabah birini akşam olmak üzere günde 2 tane verdi . Sizde o şekilde deneyebilirsiniz.Gece yatmadan 2 tane içiyorum ardındanda portakal ya da mandalina yiyorum. Yorgunluğum halsizliğim hiç geçmeyince yükselmemiştir diye düşündüm. Perşembe günü öğrenicem bakalım ne durumda
Ben kızımın yatağını isbir yataktan aldım. Çocuk için olduğunu söyledim. Çocuk yatakları zaten yaylı olmuyor. Ama sünger de değil. Ve o kadar rahat bir yatak kiiiiKızlar bir de Montessori̇ mobilyası aldım ama yatağını başka yerden iyi bir şey alayım dedim sonuçta uzun süre kullanacak. Ama yatak nasıl olmalı kafam karıştı yaylı mı sünger mi.. 2 yaşına kadar park yatakta yatar zaten sonrasında omurga gelişimi içim hangisi uygun olur?
Yoooo erken yada geç bir farkı olmuyor. Ben kızıma 1-1.5 aylıkken denedim emzik tutacak mı diye tuttu ama sadece denedim. Hiç emzik kullandirmadim. Fayda zarar konusuna gelince canım bu konuda çok farklı fikirler var, kimi doktorlar emzik kullanmanın damak ve diş yapısını bozacağını söylüyor kimisi etkilemez diyor. Ama besin ihtiyacını azalttığı bir gerçek bence. Çünkü emzigi emerken salya salgilama fazla oluyor ve sürekli yutuyor midesini doldurabilir bu bir kaç yerde karşıma çıkmıştı okumustum.Kuzlar bebekle emzik ne zaman verilir? Geç verilirse emmiyorlarmış erken aylarda verilmesi gerekiyormuş doğrumudur? Bu arada emziğin faydaları yada zararları neler bilginiz var mı?
Evet yazdıklarınızı da okuyunca algım değişti biraz, çok teşekkürler.canım bu çok sık başa gelen bir durum,kaza diye nitelendirmemek lazım sonuçta sürecin bir parçası haline geliyor...benim başıma gelince çok araştırdım 3 gebeden birinde oluyormuş normal doğumsa...bana lavman falan yapmadılar,bazı hastaneler yapıyormuş bazıları yapmıyormuş...ben yurt dışında idim, orada öyle bir süreç yok zaten... gittiğimde tuvaletim falan da yoktu hem açtım hem tuvalete vb. girmiştim, suni sancı başladı 8de 18'de oğulm doğdu, arada bu durum da yaşandı, zaten ebe yanında çok normal karşılıyorlar merak etme....o kadar çok ıkınıyorsun ki ister istemez oluyor...kafana bunları takma bence, bir doktor anlatmış lavman bile yapılsa bağırsak 1.5 metre o kadar ıkınmaya normal demiş....ben de lavman yapıp mı gitsem acaba diye düşünüyorum ama lavman bile yapsan yine ıkınma sürene göre yaşanır, doğum uzarsa yaşanır,o anda bebeğe odaklanacan, bunu normalleştirmek lazım kafada....sakın suni sancı ile planlı olursa öncesi yemeyim falan diye düşünme böyle birşey yaşanacak diye, zaten doğum 10-12 saat bile sürse öncesinde de aç kalırsan bu sefer de bebeğin kan şekeri düşebiliyor, o zaman da bebek doğunca ışığa koymaları gerekiyor falan...olursa da olur dert etme yani :)
Cinsel hayat??? Aaaa o da ne ?Kızlar çekinerek bir şey sormak istiyorum. Cinsel hayatınız aktif mi ? Ne durumdasınız ??? Ya benim eşim uzak duruyor benden çocuk için. Bu normal mi ya , daha erken değil mi ?
Sperm rahim ağzına yumusatip açılmayı tetiklediği için. 37.haftaya kadar korunmalı ki erken doğum riski olmasın. 37 den sonra doğumu başlarsın diye korunmasız.Neden korunmalı
Kız sen listede yoksun kiMina olucak bizim bebisin ismi
Rennie şurup verdi doktorum vallahi yemiyorum kızartma yaRennie tablet mi içiyorsun? Kızartma vs yememelisin yediklerine dikkat etmelisin. Gaviscon dıal şurup sanki daha etkili gibi geldi ben haftada en az bir şişe bitiriyorum
Çok güldümmmm yaaaa çok tatlııııCinsel hayat??? Aaaa o da ne ?öyle bir şey mi varmış bu sonunun cevabını küçük bir görselle cevaplamak istiyorum
Bende asagıda kasıklarda baskı hissedıyorum artık öncesinde kafası yukardayken daha rahattı sanki. Saglıkla gelsinler inşallahBence daha donerler. Benimki dogum pozisyonunda idi. Ama bugun sabah birden hareketlilik oldu ve sonrasinda sanki hamile degilmisim gibi hafifledim. Alta baski hissi gitti, yerine gogus altina sikisma hissi geldi hatta midem ozsuyum gun icinde bir kac defa agzima geldi. Haa dedim basi suanda yukarida ... Cok rahatladim gobegimde kuculduyarin 30.haftama girecegim. Bu sekilde rahat rahat 3-4 hafta gecireyim sonra donsun
Benim ilk dogumumda dilim cok yandı o yüzden tedarikli olmak istiyorum canim. Ilk hamileligimde de şimdiki gibi yatarak geçirmiştim kimseyle de pek görüşmemiştim doğumdan sonra herkes haliyle ziyarete gelmek istedi hastanede de doğumdan sonra kalmak istemedim 1 gün kalıp hemen çıktık, haliyle eve geldiler, ilk 3 4 günü hiç unutmuyorum ev fabrika gibi çalışıyorduO sertleşmeleri bende yaşıyorum iki üç gündür hatta bu akşam öyle bir sertleşti ki elimin altında ufak bir top oldu hatta dedim çıkıyor oradanbir de bugünlerde tekmeden cok dalgalanmalar hissediyorum gerinme esneme hareketleri gibi sizde nasıl?
Mozaik pastahem çok severim hem çok pratik içine çokonat falan koyunca da lezzeti katlanıyor Ama acaba cok uğraşıp yorulmasan mı hazır bir şeyler ikram etsen ya ben öyle düşünüyorum açıkcası ama daha annemlerle konuşmadım belki kendileri bir şeyler hazırlamak isterler
İkisi de cok güzelmiş canım birincide süsler cok güzeldi ikincide o kız olması cok hoşuma gittiikisini karıştırıp yeni bir model cıkar ortaya
Ay ne bilgisi göndericem ben pek bilmiyorum yeniyim buradaKız sen listede yoksun kilistedeki bilgilerinizi gonderir misiniz ekleyelim hemen