2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Bende aynı tekme yok sadece geriliyor esniyor aynnııııı

Ayy hevesin varsa gönlünden ne geçiyorsa onu yaptır ben her gün acaba evden ne atsam diye bakan biriyim o yüzden içinde kalmasın.. kapı rengine vs hangis uyacaksa onu da düşünebilirsin..
Kapımızın rengi beyaz ikinciyi yaptırcam galiba hem 300 TL fazladan vermek de mantıklı gelmedi elime ulaşınca foto atarım

Gece yatmadan 2 tane içiyorum ardındanda portakal ya da mandalina yiyorum. Yorgunluğum halsizliğim hiç geçmeyince yükselmemiştir diye düşündüm. Perşembe günü öğrenicem bakalım ne durumda
Doktorum bana 2 tane demir ilacını üst üste içmektense birini sabah birini akşam olmak üzere günde 2 tane verdi . Sizde o şekilde deneyebilirsiniz.

Ben kızımın yatağını isbir yataktan aldım. Çocuk için olduğunu söyledim. Çocuk yatakları zaten yaylı olmuyor. Ama sünger de değil. Ve o kadar rahat bir yatak kiiii günlerce uyuyabilirim herhalde orda.

Kuzlar bebekle emzik ne zaman verilir? Geç verilirse emmiyorlarmış erken aylarda verilmesi gerekiyormuş doğrumudur? Bu arada emziğin faydaları yada zararları neler bilginiz var mı?
Yoooo erken yada geç bir farkı olmuyor. Ben kızıma 1-1.5 aylıkken denedim emzik tutacak mı diye tuttu ama sadece denedim. Hiç emzik kullandirmadim. Fayda zarar konusuna gelince canım bu konuda çok farklı fikirler var, kimi doktorlar emzik kullanmanın damak ve diş yapısını bozacağını söylüyor kimisi etkilemez diyor. Ama besin ihtiyacını azalttığı bir gerçek bence. Çünkü emzigi emerken salya salgilama fazla oluyor ve sürekli yutuyor midesini doldurabilir bu bir kaç yerde karşıma çıkmıştı okumustum.
emzik meme reddi yapebilir diyenler de var . Ama en faydası ne olabilir bebekler diş cikartirken emme refleksi diş ağrısına iyi geliyor. Emzik vermeyi tercih edenler çok oluyor , ben emzik vermedim hiç hatırlarım bazen gece gündüz hep memede olduğunu memeyi ağzından cekince uyanır çığlığı başardı mesela... o zamanlar beni zorlamisti gerçekten ama yine de emzik hiç kullanmadım.

Son düzenleme:
Evet yazdıklarınızı da okuyunca algım değişti biraz, çok teşekkürler.

Kızlar çekinerek bir şey sormak istiyorum. Cinsel hayatınız aktif mi ? Ne durumdasınız ??? Ya benim eşim uzak duruyor benden çocuk için. Bu normal mi ya , daha erken değil mi ?
Cinsel hayat??? Aaaa o da ne ? öyle bir şey mi varmış bu sonunun cevabını küçük bir görselle cevaplamak istiyorum

Eklentiler

• 20230109_233415.jpg
    57,2 KB · Görüntüleme: 95
Kızlar üc gündür çok fenalardayım anlatmam mümkün değil. Bu nasıl bir kasintidir resmen cildiricam o seviyede. Birde elim kolum olsa hani birseyler süreceğiz de çok yoğun vajinal bir kaşıntı. Doktor krem verdi sabah aksam sür diye ama o kadar cok sık tuvalete çıkıyorum ki krem 1 saat durmuyor yerinde , hepsinde yıka güzelce vs eeee krem gitti ne ise yaradı sürmem... Bir fikri bir önerisi olan var mı

Rennie tablet mi içiyorsun? Kızartma vs yememelisin yediklerine dikkat etmelisin. Gaviscon dıal şurup sanki daha etkili gibi geldi ben haftada en az bir şişe bitiriyorum
Rennie şurup verdi doktorum vallahi yemiyorum kızartma ya baharatlar beni kötü yapıyor onun farkındayım bi yersem 1 hafta rennieyle çok haşır neşir oluyorum

Bende asagıda kasıklarda baskı hissedıyorum artık öncesinde kafası yukardayken daha rahattı sanki. Saglıkla gelsinler inşallah

Benim ilk dogumumda dilim cok yandı o yüzden tedarikli olmak istiyorum canim. Ilk hamileligimde de şimdiki gibi yatarak geçirmiştim kimseyle de pek görüşmemiştim doğumdan sonra herkes haliyle ziyarete gelmek istedi hastanede de doğumdan sonra kalmak istemedim 1 gün kalıp hemen çıktık, haliyle eve geldiler, ilk 3 4 günü hiç unutmuyorum ev fabrika gibi çalışıyordu bi yandan lohusayim diye bana özel yemek yapılıyor bi yandan evde babam kayinbabam annemler falan var onlara yemek yapılıyor bi yandan gelenler oluyor onlara ikramlik hazırlanıyor bulaşık ve çamaşır makinesi hiç durmadan çalışıyor baya bi curcuna ben o zaman sadece bebeğe odaklandım, annemler cok yıprandı herseye koşturmaktan. Simdi ikiz bebisler geliyor annem ve kayinvalidem de çok yorulsun istemiyorum ki bebeklere birlikte bakalım, o yüzden doğumdan önce ne yaptık o kar zihniyetiyle herşeyi yapıp yaptırıp buzluğa atmayı hedefliyorum.
Aslında piyasalar bu kadar kötü olmasaydı şöyle de yapabilirdim, durumu müsait olanlara da fikir olsun, annemin bi arkadaşının ikiz bebekleri olmuş 1 yıl hiç misafir kabul etmemiş 1 yılın sonunda gelmek isteyen herkesi güzel bi açık hava restorantta yemek vererek ağırlamış böylece misafir olayını toptan halletmiş, bence mantıklı ama 1 yıl sonrasını göremediğimiz için böyle yapamayacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…