İlk gebeligimde gittigim ozel hastane nst icin ayrica ucret aliyordu.Kızlar bir şey soracağım; 32 de hem rapor hem nst için doktora gideceğim fakat dün doktorum neyse nst dışında zaten başka testlerin kalmamış dedi. Özel hastaneler acaba nst için ekstra ödeme alıyorlar mı? Yoksa muayene parası yeterli oluyor mu? Ya da her yalancı kasılmada gidildiğinde ücretsiz nst ye bağlanabiliyor muyuz? Deneyimli annelerin muhakkak bilgisi vardır
Çok güzel canım güle güle kullan benimki de aynı bu model bana da çok kullanışlı geldi içi kocamanKızlar arkadaşım sağolsun bana bu anne bebek çantasını almış bayıldım ya içi çok geniş birsürü bölmesi var önünde biberon icin ayrı gözü var ve arkada da bebek arabasına asma aparatı var hala almayan varsa anne bebek çantası şimdi indirimdeymiş bir bakın benceBagmori Gri Kadın Cepli Logolu Anne Bebek Çantası M000003884 Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Bagmori Gri Kadın Cepli Logolu Anne Bebek Çantası M000003884 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Yaa evet böyle kullanışlı hediyelere bayılıyorum canım güle güle güzel günlerde kullanalımÇok güzel canım güle güle kullan benimki de aynı bu model bana da çok kullanışlı geldi içi kocaman
Bende küçük diye endişe ediyordum ama kişiden kişiye bayağı değişiyor, bebeğin küçük kalamdığınında bir örneğini vereyim, geçenlerde teyzeme sordum karnım niye küçük sence diye, ben doğuma giderken karnım nerdeyse senin kadardı dediBenim karnım epeyce küçük bu görsellere göre ama 30 dan sonra büyüyeceğini düşünürsek sorun yok bence
Çok güzel kullanışlı duruyor, bende buna benzer birşey aldım canım. Umarım kollarıda göründüğü gibi sağlamdır.Kızlar arkadaşım sağolsun bana bu anne bebek çantasını almış bayıldım ya içi çok geniş birsürü bölmesi var önünde biberon icin ayrı gözü var ve arkada da bebek arabasına asma aparatı var hala almayan varsa anne bebek çantası şimdi indirimdeymiş bir bakın benceBagmori Gri Kadın Cepli Logolu Anne Bebek Çantası M000003884 Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Bagmori Gri Kadın Cepli Logolu Anne Bebek Çantası M000003884 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Ben de giyinir süslenir birine çektiririm diyorum.. eş dost :)Kızlar hamile çekimi yaptırcak olan var mı?Benim aklımda var bir daha hamile kalmazsam anı olarak kalsın diye
Valla göstersin diye baya çaba harcadıkBizim cadı geçen gittiğimizde göstermedi yüzünüİnşallah gösterir foto at bize de geçmiştir canım bence 1 kiloyu :)
Evet aceleci bebişler varAmin inşallah vaktiyle gelsinler
Valla akşam yorgunluk çıkıyo, sanki biri fişimi çekiyor ben iptalArtık işler de yetiştiği kadar napalım
Yeni seri ellerine 10 tane varmis yeni yollamislar. Ben de soyledim bu dogum esnasinda sikinti olmasin diye mi evet ama bebegi de koruyor bebege de gecer dedi hemsiremiz.Ama icim rahat olmadigindan yaptirmadim. Senin mesajin da bana iyi geldi tesekkur ederim
Ay maşallah..Kizlar bu arada diyetisyene gidiyorum hamileligin basindan beri 4.5 kilo almisim.Ben biraz kilolu hamile kaldim76.5 ile hamile kaldim su an 81 kiloyum.Bundan sonraki surecte hedef en fazla 83 kilo olmak
Ben hep temassız kullandım ve memnumdum canım. Yine temeassız kullanacağım. İyi ki de öyle almışım dedim hep. Uyurken falan hiç rahatsız etmeden ölçülüyor. Bizimkinin markası Wollex'ti. Kendimizi de ölçüp kontrol ediyoruz. Sıkıntı yaşamadık hiç.Kızlar ben ateş ölçeri geçen gün e bebekte görüp ombron almıştım ama şimdi bütün anne arkadaşlarım temassız al çok rahat edersin diyorlar. Braun ve wee baby seçenekler arasında ama sanırım braun temassız olanı alacağım gibi. Tecrübeli anneler ne dersiniz?
Aa bence harikaYa bende geçen tartıldım hiç kilo almamışım onu taktım kafaya nasıl almam dedim 12 kilo almışım bu zamana kadar ama 2 haftadır almamışım şaşırdım bebişe gidiyor galiba kilolar artık
Hiç öyle şeyler düşünme. Annem 40 gün yanımda kalabildi. Sonra hadi bakalım yalnızsın :) Baktık büyttük bir şekilde şükür olsun.. Sana da aniden bir annelik becerisi yüklenecek merak etmeKızlar sizde de şey düşünceleri geliyor mu arada. Bakabilecek miyim? Uyanabilecek miyim? Ya pişman olursam, annemler gittiğinde tek nasıl olacak gibi gibi…
Evet ya aniden büyüyor. Hatta benim son 2 haftada baya baya kocaman oldu yaaaBenim karnım epeyce küçük bu görsellere göre ama 30 dan sonra büyüyeceğini düşünürsek sorun yok bence
27+2'de 1.040 gr çıktı canım. 1 kg diyelim yani. Haftasına göre normal dedi ama az mı sanki..? Benim oğlan biraz tontişti de..Canım 27+0 ım geçen cuma gittim 1 kg olmuştuSeninde öyledir
Tam sınırda ya, ortalama 1.040 gr çıktı bugün. 27+2.Hamilelik imzalarimizda yazan kilo degerinden kontorller de daha fazla cikiyor. Bence 1 kiloyu gecmistir. Benim de 5 ocakta ben de merak ediyorum. Insanin icinde kilo alip buyuduklerini gorunce ayri bir guzel oluyor
Tam sınırda da olsa geçmiş canım :)evet maşallah büyüdü iyice kilo aldığını duydukça insan çok seviniyor
sağolasın canım bakalım inşallah doktorumun verdiği ilaç fayda eder.
1 kiloyu geçmiştir bence canım sağlıklı olsunlarda insan mutlu oluyor onlar kilo aldıkça
Maşallah canım ya iyi çıkmış bayabenim kız da 2800 falan doğacak gibi bir his var içimdeen son kontrolde 1230 duk 28+2 de
Benimki de 3.900 doğmuştu hem de 38'de. Maşallah daha kalsa giecekmiş :) ama anası da 4.200 doğmuşBenim oglum 3900 dogmustu. Ne kadar dogru bilemem 2.lerin yeri 1. lere gore daha genis olurmus ve daha kilo alirlarmis diye sanki sacma bir soylentiSacma da olsa diyorum galiba bu daha iri mi olacak ne Ama bebek bebekligini bilsin cokta iri olmasin canim
Tam tersi bundan sonra çok kilo alınacak diyorlar aslında. Geçen sefer de öyle dediler bana. Dikkat edince alınmıyor o ayrı da.. Ben son 3 ayda 3-4 kio almıştım geçen sefer ama diyet yapıyordum şeker için. Ay son 4 haftada resmen 2 kilo almışım ben. Hiç de sağlıklı beslenemedim. İnşallah ben değil de bebiş alır bundan sonra. 3 kilo daha almam lazım maks.Bundan sonra az kilo alacakmisiz. Bu durumda sanirim riskli kismi gectik. Acaba 3 kilo gercekci bir hedef olur mu ki... Ben 65.5 falan oldum. Bugun 27+0 dayim. 28.haftaya kadar 8.5 kilo almis oldum. 30a kadar 10 olsa, 2 kg de doguma kadar alsam totalde 12ahhh super olur
Bu benim aldığım ben de bunu almıştımÇok güzel kullanışlı duruyor, bende buna benzer birşey aldım canım. Umarım kollarıda göründüğü gibi sağlamdır.
Stylo Paris Stylo Anne Bebek Bakım Sırt Çantası-bej Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Stylo Paris Stylo Anne Bebek Bakım Sırt Çantası-bej yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Çok güzel kullanışlı duruyor, bende buna benzer birşey aldım canım. Umarım kollarıda göründüğü gibi sağlamdır.
Stylo Paris Stylo Anne Bebek Bakım Sırt Çantası-bej Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Stylo Paris Stylo Anne Bebek Bakım Sırt Çantası-bej yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Aaa negüzel Yorumları çok iyiydi ve rengini tasarımını beğendiğim için bunu almıştım. Zevkimiz yakınmışBu benim aldığım ben de bunu almıştım
Evet canım ben de çok beğenerek aldım inşallah güzel günlerde kullanalımAaa negüzel Yorumları çok iyiydi ve rengini tasarımını beğendiğim için bunu almıştım. Zevkimiz yakınmışumarım güzel günlerde kullanırız
Benim ilk hamileligimde kontrol icin giris ucreti haric nst icin ekstra.odeme falan yapmiyorduk. Şehirden sehire degisiklik mi var bilmiyorum ama odeme olmamasi lazimKızlar bir şey soracağım; 32 de hem rapor hem nst için doktora gideceğim fakat dün doktorum neyse nst dışında zaten başka testlerin kalmamış dedi. Özel hastaneler acaba nst için ekstra ödeme alıyorlar mı? Yoksa muayene parası yeterli oluyor mu? Ya da her yalancı kasılmada gidildiğinde ücretsiz nst ye bağlanabiliyor muyuz? Deneyimli annelerin muhakkak bilgisi vardır
Nst ücreti muayeneden ayrı alınıyor, ama mesela bugun nst girdin. 3 gün sonra sancınız çıktı, doktora gittin o zaman ucretsiz. 10 gün içinde ki kontrol, nst ucretsiz en azından benim doğum yaptığım yerde öyleydiKızlar bir şey soracağım; 32 de hem rapor hem nst için doktora gideceğim fakat dün doktorum neyse nst dışında zaten başka testlerin kalmamış dedi. Özel hastaneler acaba nst için ekstra ödeme alıyorlar mı? Yoksa muayene parası yeterli oluyor mu? Ya da her yalancı kasılmada gidildiğinde ücretsiz nst ye bağlanabiliyor muyuz? Deneyimli annelerin muhakkak bilgisi vardır
İlla 32 de olacak diye şartta yok aslında, bir sonraki kontrolü bekleyebilirKızlar nasılsınız ? 2 ocakta muayenem var bebişimi çok özledimmmtecrübeli annelerim benim minnakım 27 haftalıkken 1140 gr dı. Acaba Arya kuşum kaç kilo doğar böyle giderse ve nstnin 32.haftada olduğunu bilmiyodum. Pazartesi tam 31 haftalık oluyorum öbür hafta çağırır mı yoksa gitmişken bakalım der mi
Gözün aydın canım artık endişelenmeye gerek yokKızlar benim ast alt normal çıktı rahatladım muhtemelen dediğiniz gibi tahriş alerji falan oldu cildiyeciye sorarım artık