2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
canım son 10 hafta max 3-4 kilo bile alsan çok değilki canım zayıf hamile kalmışssın problem etme kendine keyfini çıkar
maşallah canım sağlıcakla gelsin minikler

Kasılma mı bilmiyorum ki, ben normal doğum kasılması, ağrısı nasıl olur.
Ama gün içinde bir kaç kez karnımda bebek toplanıyor, ve 10-15 saniyelik bir karın ağrısı oluyor doktorum düzenli sık aralıklarla olursa hemen ara demişti.

o toparlanmayı da kasılma olarak sayıyorlar canım braxton hicks yalancı kasılmalar ara ara olması normal rahim kendini hazırlıyormuş. bende olmuyor sanırım magnezyum içtiğim için düzenli olarak merak ettim sizde oluyor mu diye

Ya bi arkadas ben bumu ictikten sonra kalbim duracak gibi oldu hastanede actim solugu falan demis benimde kalp sorunum var zaten biseu olur mu endise ettim simdi ictikten sonra bisey olmadi ama kafama takildi
bilmiyorum canım cogu kişi içiyorum hatta düzenli içen de var kronik bağırsak sorunu olanlar vs

teşekkür ederim onlara düzenli bakıyor doktorum Allah tan düşük seviyelerde çıkıyor alt, ast. benim serklaj sebebiyle düzenli crp bakılıyor o arada tam kan istiyor doktorum. bi sıkıntı görse söylerdi herhalde . benim kalkmam yasak olduğu için banyo düzenim de bozuldu sıklıkla banyo yapamıyorum, nemlendiremiyorum kuru ciltliyim belki o da tetikliyordur kaşıntıyı.

Canım kendine bi tabure al duş için oturarak duş al aklında olsun ayakta durmak zorlar seni

o toplanmalar kasılma aslında, nst denk gelse mesela görülüyor hemen dalgalanmalar doktorunun dediği gibi sıklığı ve düzeni önemli. bu aylardaki genelde yalancı hazırlık kasılmaları oluyor.
Canım kendine bi tabure al duş için oturarak duş al aklında olsun ayakta durmak zorlar seni
evet evet zaten ayakta duş da yok oturarak duş alıyorum hep. hoş onu da ben yapmıyorum ya annem ya eşim köpük kese yapıyorlar eğilip uzanmak yok diye.
neyse geçer inşallah bu günlerde sonu güzel olsun, bi eğilip doğrulabilir hale geleyim 1 saat banyoda kendimi keseleyeceğim foşur foşur

az kaldı canım sabır inşallah sonu güllük gülistanlık olacak

Büyük ihtimal bana alerjik gibi geliyo canım kızarmış çünkü döküntü gibi olmuş inş değerler yükselmesin de alerji hallolur ya
Canım benim de sol tarafımda minik minik isilik gibi hatta kaşıntılı olarak var açıkçası tek bölge olduğu için ben sormadım doktora gitmedim de sol tarafıma dönüp hamile yastığı da koyarak yattigim için terleme kaynaklı olduğunu düşünüyorum senin de acaba terlemeden felan olabilir mi değerler kaynaklı olduğunu düşünmüyorum açıkçası

Bence gayet iyi durumdasiniz. Zaten bundan sonra cok alinmazmis. Ben de 8 kilo aldim. Sporu aksattim. Ama 2 haftadir gene duzene girdi. Bir de beyaz ekmek cok fark ediyor.
Bence gayet iyi durumdasiniz. Zaten bundan sonra cok alinmazmis. Ben de 8 kilo aldim. Sporu aksattim. Ama 2 haftadir gene duzene girdi. Bir de beyaz ekmek cok fark ediyor.
Banada asıl nundan sora alcaksin diyolar. Zaten ergenlikte baya kilo sorunum vardi yillardir hep tuta tuta kendimi 63 kilolarda kaldim ergenlikte 85 lere kadar ciktim o yuzden baya catlagim var benim insallah dahada catlamas:) bende pilates topuyla biseyler yapmaya calisiyorum hergunde ne olursa olsun 6 bin adim atacak kadar yuruyus yapiyorum. Umarim sagsalim atlatiriz bu sureci

Ya bende geçen tartıldım hiç kilo almamışım onu taktım kafaya nasıl almam dedim 12 kilo almışım bu zamana kadar ama 2 haftadır almamışım şaşırdım bebişe gidiyor galiba kilolar artık

Evet canım beyaz ekmek yemiyorum bende bırakalı bayağı oldu. Kiloda onunda etkisinin olduğunu düşünüyorum artık daha az alıyorum ve iyi oluyor.

Bende arada oluyor gün içinde toplanıyor karnımda ama korkmuyorum hemen geçiyor diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…