2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Kızlar doktorunuza kafanıza bir şey takıldığında mesaj atiyor musunuz acaba kadını çok mu darlıyorum ben kafama bi sey takılınca hemen soruyorum da 😁

Ben de sorarım genelde canım, sorulması gereken ve beni huzursuz eden şeyleri. Bazen aradığım da oluyor. Ama whatsapp’tan kendisi de müsait olduğunda döneceği için, sorun olmaz bence.

Ben de sorarım genelde canım, sorulması gereken ve beni huzursuz eden şeyleri. Bazen aradığım da oluyor. Ama whatsapp’tan kendisi de müsait olduğunda döneceği için, sorun olmaz bence.
Aynen canım ben de whatsapptan yazıyorum müsait olduğunda dönüyor hemen sağolsun 🙏🏻❤️ İçimizi kurcalayacagına soralım tabi.

Kızlar doktorunuza kafanıza bir şey takıldığında mesaj atiyor musunuz acaba kadını çok mu darlıyorum ben kafama bi sey takılınca hemen soruyorum da 😁
Ben numarasini aldim henuz bi soru sormadim ama whatsapp numaram hep yazabilirsin dedi. Simdi gecen sormayi unuttum sacimi ombre gibi boyatmak istiyorum uclardan yani onu sorsam ilk soru olarak ayip mi etmis olurum diye düşünüyorum 😂😂

Ben numarasini aldim henuz bi soru sormadim ama whatsapp numaram hep yazabilirsin dedi. Simdi gecen sormayi unuttum sacimi ombre gibi boyatmak istiyorum uclardan yani onu sorsam ilk soru olarak ayip mi etmis olurum diye düşünüyorum 😂😂
Ya bence sorulabilir sor demiş sonucta 😂😂 sorarsan bize de yaz bilgilenelim😂

Canım göğüs ucu ilklerde yara olduğu için tahriş önlemek amaçlı takılıyor. Ucu kıyafete sürtmesin acımasın diye. Bide hava alması için.
Benim sürekli oldu ben de alayım o zaman bunlardan belki faydası olur emzirdikren hemen sonra mı takıyorsunuz meme ucuna

Canlar şimdi ben aldıklarımı atıcam buraya.
Bu kalkanlardaki mantik göğüs hem hava alıyor bu çok önemli, hem sürtünmesini engelliyor,hem de süt akarsa içinde birikmiş oluyor. Gümüş kalkanları maksimum 2 saat takılması öneriliyor ama bunu günün 24 saati de takabiliyoruz hava aldığı için. Ben bir de bu memelyn balmumunu aldım. Bu da hem memenin sürtünmesini engelliyor hem de meme ucunu nemli tutup onarıyor. İkisini de dönüşümlü kullanacağım. Emzirdikten sonra ıslaklığı güzelce kurulayıp kremimi sürüp kalkanı takarım hassasiyet hissediyorsam memelyni takarım ki nemli tutsun onarsın.

Tamam canım ben bunlaedan alacağım o zaman yeterince tahriş oldum zamanında

Selam kızlar 🌟 Kontrolden çıktık biz her şey iyi görünüyor. 28+1 deyiz 28+4 çıktı 1 kg 227 gram 38 cm olmuşuz doğum pozisyonundaydı baş aşağı ama yüzünü göstermedi eliyle yüzünü kapayıp kafasını çevirmiş 🥺
Maşallah canım olsun sağlıklı olsun da yüzünü göstermesin önemli değil. Benimkisi de sürekli kapatıyor zaten toplasan 2 defa net gösterdi yüzünü:)))

Kızlar bu gün şeker yükleme testi yaptırdım
75 mg lık yükleme yapıldı.
Şeker yüklemesinden önce 88
Şeker yüklemesinden sonraki 1. saat 200
Şeker yüklemesinden sonraki 2. Saat 131 çıktı. 1. Saat 200 çıkan sonuç yüksek gibi değil mi ? Bilgisi olan varsa yazabilir mi lütfen ???
Dr yoktu Pazartesi arayacağım.

Şeker yüklemesinden sonraki 2. Saat 131 çıktı. 1. Saat 200 çıkan sonuç yüksek gibi değil mi ? Bilgisi olan varsa yazabilir mi lütfen ???
Evet canim yuksek çıkmış. Bnde 50 lik yuklemede 174 cikmisti. Sınır140 . Simdi beslenmeye dikkat ediyoruz. Hatta şeker kizlar diyolar bize 😃 telaş yapma pazartesi dr a danisirsin o sni yonlendirir. Simdiden paketli gida hamurisi hlisemik indeksi yuksek gidalardan uzak durabilirsin ❤

İlk gebeligimde 75 lik yuklemede ilk saat 210 cikmisti,dahiliye ve diyetisyene yonlemdirilmistim muhtemelen sizi de yonlendirecektir.Diyetle kontrol altina aliniyor

Evet canim yuksek çıkmış. Bnde 50 lik yuklemede 174 cikmisti. Sınır140 . Simdi beslenmeye dikkat ediyoruz. Hatta şeker kizlar diyolar bize 😃 telaş yapma pazartesi dr a danisirsin o sni yonlendirir. Simdiden paketli gida hamurisi hlisemik indeksi yuksek gidalardan uzak durabilirsin ❤
Çok teşekkür ederim yorum için. Tmm dikkat edeyim.

1. Saat yüksek canım diyete yönlendireceklerdir

Kızlar selam bizim de bugün muayenemiz vardi, hem mutluyum hem biraz canım sıkıldı. Bebisim bugun 28+3 haftasiyla uyumlu 1250 gr 38 cm cikti, cok şükür hersey yolunda. Detaylida perinatalog plasenta yukarı çıkmaya başlamış demisti sonrasında kendi doktorum da yukarı çıkmaya başlamış bir kısmı yan tarafta normal doğum için duruma göre konuşuruz demisti. Bu gittiğimde normal doğum mümkünse istiyorum dedim ama boşuna umitlendirmeyeyim bu haftadan sonra plasenta nin konumu cok değişmez, plasenta marjinalis yani plasenta rahim ağzına cok yakın konumlanmış durumda dedi. Rahim ağzını kapatmıyor yani plasenta previa değil bu iyi bisey ama tam rahim ağzının yaninda, tutunduğu yer ince bir doku, yukarıda konumlanmasi gibi değil, hatta sezaryen dikisinizin altında dedi bir kısmı. Bebeğim de kontrolde yüzünü plasenta nin arkasina sakladi pek net bir fotograf alamadik :) Normal doğum denenebilir ama cok riskli bu yüzden bu tür durumlarda tercih etmiyoruz dedi. Hatta kanama durumu olursa hemen haber vermemi istedi, plasenta nin ayrılması durumunda hem benim hem bebeğin hayatını riske sokan bir durum ortaya çıkabilir. Ama suan icin kanama yapacak gibi durmuyor endiselenme dedi. 37 ye kadar çalışmak istiyorum dedim eğer çok yorulmuyorsaniz 32de geldiğinizde çalışabilir raporu veririm duruma gore konuşuruz dedi. Yani her ne kadar planlı sezaryen istemesem de şartlar onu gösteriyor gibi, bebeğim sağlıkla dünyaya gelsin de gerisi cok önemli değil, riskler beni biraz endişelendirdi. Hayirlisi bakalim hepimiz sağlıkla sürecimizi tamamlayalım inşallah

X